FASHION

HEJ

Jeg er rigtig glad for smykker, og bliver altid glad når jeg kigger på disse tre smykker. Jeg føler at de er ret unikke og jeg kan godt lide at de er en blandning mellem rustikke og pæne.

Ringen på billedet er fra en genbrugsbutik der ligger tæt på Carlsberg station på Vesterbro, og den kostede mig ingen penge fordi at jeg købte en nederdel og fik ringen gratis med.

Halskæden er faktisk et arvestykke, fra min mormors brors kone da hun døde. Det jeg bedst kan lide ved halskæden er vedhænget, jeg synes det er meget elegant med den store grønne sten, og sølvet rundt i kanterne. Jeg synes at det er et meget sjovt mix mellem kæde og hvedhæng, men at det giver et ret cool look.

Øreringene er nok dem jeg er aller gladest for. Jeg går rigtig meget med clipsøreringe fordi jeg ikke har huller i ørene, men det kan godt være svært at finde nogle fede clipsøreringe. Så da jeg fandt dem her i en genbrugsbutik i Stockholm for 20kr. Tænkte jeg haps. Jeg synes de er ret sjove med de grønne og sorte perler og de sidder ikke for stramt eller for løst på øret hvilket også er rigtigt godt.

Jeg håber at fandt dette oplæg interessant og inspirerende, og at i måske selv fik løst til at gå ned i en genbrug og kigge lidt efter smykker, for man kan virkelig finde nogle fantastiske fund for ingen penge.

-Astrid

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

ANDET

Hej

Mit navn er Astrid og jeg fik tidligere i dag ideen til at starte en blog, så det har jeg så gjort ;).

Jeg havde faktisk tænkt længe på at det kunne være sjovt, men har aldrig udført ideen. Så nu er jeg glad og klar til at starte min helt egen blog.

På min blog vil der komme vidt forskellige opslag op, for der er meget forskelligt hvad der lige interessere mig fra måned til måned. Jeg elsker musik og vil helt sikkert dele noget af min ynglings musik med jer. Jeg kan også godt lide indretning, mode og at se en god film som sætter tanker i gang. Jeg vandre ofte rundt i københavns genbrugsbutikker og elsker at finde gode loppefund. Håber I vil følge med...

Forsæt god weekend -Astrid

Likes

Comments