Den kalla Oktober månaden är här, början på hösten, vilket betyder att vintern snart är här! Och hur många ser fram emot det? Inte så många. Och varför inte? Jo, det finns massor av anledningar. Tunga vinterkläder som är jobbiga att ta på sig, hal is som man halkar på 24/7 och bussar som kommer ännu senare än vanligare, eller inte alls!

Men vi glömmer också hur VACKER vintern är, i det här inlägget har jag valt fyra bilder från förr förra vintern som var den vackraste hit tills och visst är den gudomlig! Detta är vad vintern också handlar om, den glittrande snön som lyser upp vårt vackra land!


Likes

Comments

För snart tre månader sedan skaffade jag ett riktigt jobb. På HM. Ett jobb jag verkligen tycker om. Även om det faktiskt är riktigt läskigt, att ha ett riktigt jobb. Det är ett extrajobb, men för mig är det första gången jag har ett jobb där jag oftast jobbar en hel dag på 8/dygn och har en lön som jag faktiskt använder på att köpa kläder och sådant jag behöver (ex. bindor). Första gången jag inte använder min lön till att köpa lördagsgodis, och endast "roliga" saker som man köpte när man hade sitt sommarjobb som mest var för att kunna köpa glass på sommaren, när skolan inte var öppen.

Det är ett riktigt ansvar, på ett riktigt jobb med riktiga avtal, där man inte "jobbar" med att städa dina föräldrars bil eller hjälpa till sina föräldrar för en "månadspeng". Så även om det känns läskigt att ha ett riktigt ansvar, och faktiskt börja ta sig in i vuxenlivet, så känns det skönt att äntligen kunna ta ansvar och känna att man är en del av samhället.

Likes

Comments