Detta ska bli mitt sista inlägg. detta var en skoluppgift att skapa antingen  en dagbok. Och jag valde att göra en ofentlig blogg men nu är det roliga slut tyvärr :( Jag jag kanske börjar igen men det ser inte så ut för just nu. Fasst som sista inläg kan jag ju försöka göra detta lite extra långt. 

Okej för det första så har jag gjort min farm full platform. Sedan så har jag bytt min stil. Nu har jag skaffat ett hus djur som jag kallar gary det är en strawberry slime som är så söt tills man slår då den blir ett monster. Dens attack gör att man skjuter rosalila slime bollar. Sedan har jag ändrat till ettså kallat bebis skin med en diamond diaper en napp som är blå och diamant skor. Och bytt till ett platinum hair som jag försökte färga blått men det gick inte.

Oh jag glömde att nämna att jag sålde en massa farmables som jag ska byta ut med pinballs. Det var så jag fick råd med min nya style jag fick typ 38 world locks av det men sedan så la jag ner typ 30 world locks på att skaffa min nya style som jag själv gillar välldigt mycket.

Jg borde sparat mina ice seeds till winter fest då  snowballs kan göras.  Men det kommer ju först i vinter fast man kan använda dem till scam fails som man kan bli rik på med men det är ju ganska så svårt att göra en scam fail. Fast dem är bra att sälja det är typ 4 per world lock när det inte är winter fest.

Kommer sakna att skriva hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vill inte skaffa dem nya vingarna men jag ska försöka ändå genom att köpa dem för World locks. Genom det att folk kommer antagligen sälja dem en hel del direkt efter eventet Och då ska man passa på för dem kanske kan lyckas säljas för typ 40-45 World locks så det blir 80-90 tusen gems så blir det profit med typ 5-10 World locks. Fast jag kan ju bara vänta i 10 dagar för att få 100 k gems men jag kan ju vänta ett tag för att få dem lite billigare...

Sedan så har jag gjort om i min värld kakades2 som är min farm värld. Min help break är flyttad längst ner i ena hörnet. den är ungefär 60-70 blocks bred. sedan har jag gjort ett nytt storage. det är 32 olika platser så jag kan lägga saker på varenda plats finns det en dragon gates och sedan utanför det finns det en portcullis. och bakgrunden är rock background och blocken är stone wall

Likes

Comments

jag är helt förvånad ubisoft har köpt growtopia!!!!!

Ubisoft har nyligen köpt growtopia. Det skedde i fredags vid typ 21:00 ungefär då alla servrar startade om servern för att göra servern mer kraftiga så att fler kan spela nu när ett soppas stort företag köpt growtopia. Men alla moderatorerna, Seth och Hamumu får dock stanna och hjälpa alla dem nya moderatorerna.

I den senaste uppdateringen har dem släppt en massa nya saker bland annat monthly items som bara är tillgängliga under en månad. Sedan byts dem ut så dem är ganska så rare. Under mars månad har dem en vinge som heter razor wings sim kostar hundra tusen gems men är värt typ 80 wls.

Jag har 25 000 gems och får runt 10 000 gems per dag och sparar till razor wings. Men alla mina farmables tar en del tid att harvesta och plantera igen. Det är ju ändå ungefär 1000 seeds av olika slag. Inklusive så har jag flyttat min spawn in i den vänstra hörnet längst ner i mappen/världen.Fasst jag har inte tagit bort min gamla spawn ännu

Likes

Comments

Hej igen!!!!!!!!

Sedan senaste gången jag har gjort ett inlägg så har mycket hänt. För det första så har jag gjort om i min farm värld som heter kakades2 jag har gjort min farm mycket större och sedan så har jag skaffat en massa farmables som är seeds som alltid blir fler och fler. Dem olika farmables som jag har är venus guytrap,fishtan,ice,sharp piano,space conector och orange stuff men sedan har jag startat en hönfarm med runt 30-40 hönor.

och en av mina kompisar och jag har startat en tävling om vem som har flest wls under helgen. själv tror jag att jag är en uppenbar vinnare men man kan ju aldrig vara säker.

Likes

Comments

Jag har börjat bygga upp en del World locks jag har runt 30 stycken. Inklusive en parkour värld som man kan köra när man vill, men behöver climbing boots som jag säljer i en vending machine 1 per world lock så varför kommer du inte in på världen walljumpparkour. Eller köp världen för 200 wls. Jag har sålt nästan alla mina sharp piano seeds som jag fick 20 world locks av fasst har kvar några seeds så ska jag börja bygga upp till 200 seeds igen och jag har även bytt min style #its good

Likes

Comments

Idag kom jag på att jag inte ska mass producera utan jag har kommit på ett sätt att få ungefär 11 world locks per dag. jag använder nämligen sharp piano seeds som säls för ungfär 14 per world lock. men såklart det tar lite tid att sälja dem. 

Inklusive så fick jag råd att kopa sakerna jag hade sålt i mitt gamla sätt. Inklusive så fick jag råd till en dead geiger, dem kostar ju ändo 11 wold locks Och så kan jag hoppas på att öka i wls på det via bland annat crystals. 

Det jag hoppas på r en black crystal som är värd 100-110 world locks. men det är ju hur lite chans som helst. fast jag kanske kommer ta det lite mer lugnt med growtopia och kanske spela mer pokemon go då generation 2 släpptes i morse. fast detta är allt i detta inlägg så syns/hörs vi i nästa inlägg.

Likes

Comments

Okej det första sättet att bli rik som jag rekommenderar är att göra en massa grass seeds; För att dem är en så bra farmable som om du har 200 seeds så blir det sedan ungefär 450 seeds som sedan blir runt 1000 seeds och dem säljs 200 per wl (world lock)

Fast om du har lite mer tålamod så kan du göra massor av science station. I block så säljs dem för ungefär 200 per dl (diamond lock) och jag som gör 200 trees kanske får mellan 300 till 400 blocks. Fasst om du vill mass producera andra saker som går lite fortare kan du antingen göra magic bacon eller dragon gates som säljs 15 per wl.

white blocks går fort att göra och dem säljs för 200/1 wl eller kanske black blocks som går fortare en white blocks. Man spenderar ungefär 200 brick seeds för 2wl och cavebackground ungefär 200 seeds per Hugh lock.

.sry kunde inte fixa bild i detta inlägg

Likes

Comments

Jag ha tidigare skrivit om att jag ska mass producera sience station men det kommer ta längre tid en vad jag allra först trodde. Fast två av mina kompisar gjorde ett så kallat prank på mig genom att sätta ut massa block i min värld en det tog jag bort på en kvart eller så men som lite revange så satte jag först ut 150 rock i en av mina kompisars värld och la även ut ett klipp på Youtube då det stod i quit. fast jag ringde dem efter typ 2 timmar och sa att allt var ett prank. jag vissar en bild på del ett av mass produktionen och vad jag har kvar till del ett av två. Jag hoppas på att få minst ett diamond lock av denna mass produktionen för jag sattsar på 200 träd och 200 block ger 1 dl(diamond lock)Likes

Comments

Hej alle sammans och välkomna till ännu ett inlägg och för några dagar sedan så har jag gjort en trade/bytes värld som heter trade1283 kom gärna dit och byt dina saker. Inklusive så kommer jag nog börja min mass produktion på ungefär 200 science station träd men jag behöver först få tag på ungefär 125 sharp piano seeds vilket är ungefär 10-14 för ett world lock. Och jag har hittat en riktigt bra sak som fick ett fabulöst rum, gissa vad det var, det var ett jord block till. OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Hej och välkomna till ännu ett inlägg om growtopia. Och glöm inte heller att prenumerera på min Youtube kanal som heter KAKIS RRS Men nu har jag harvestat all min magic bacon. Det blev 253 st som jag fick 18 world locks för. Och sedan har jag använt typ fem stycken wls. Jag har även spelat en hel del parkour som i värden bunnyjump till exempel. men sedan har jag även varit med på en del giveaways som jag har fått 2 grow spreys. JO just det jag gjorde ett fab room åt en dirt. Jag adopterade dirten i söndags. #dirt=life

Likes

Comments