For normal/dry skin types. Dewy finish, medium coverage.
Aloe, elastin and soluble collagen keep skin moist and smooth.

Dette er bare en helt ssuper foundation som jeg har vert så heldig å få selge i Norge. Den passer til normal- tørr hud da den har olje i seg. Husk bruk produkter som passer din hudtype. Om din venninde sier denne er god er det ikke sikkert den passer nettop din hudtype. Jeg hjelper deg gjerne med å finne retttype som passer nettop din hud. Og fargen du barre må ha. Siden det nå nermer seg jul så kan jeg også sette sammen den perfekte julegave til noen du har kjær eller din kone. Husk kvinner liker gaver som er tengt igjennom og ikke handlet på impuls. Jeg har også andre typer som passer alle hudtyper jeg har alt.

Min butikk er det samme som navnet på min blogg altså Gros krok sjekk den ut det koster deg ikke annet enn litt tid. Jeg pakker også inn gaver og sender slik at du som shopper ikke trenger tenke så mye.

God Søndag og god farsdag.<3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​God morgen alle sammen.

Ser ut for at været her blir sol fra skyfrihimmel.

Så over til negler og produkter for disse. Tenker du over hvilke produkter du påfører dine negler eller handler du mere på impuls? Jeg har jo jobbet med dette i en årekke og blir ikke lei. Men tenk på hva du påfører negler husk det du putter på hud negler går rett i blodbanen din. Så nå som de fleste er opptatt av mat. (og jeg er intet unntak). Sjekk hva produkter inneholder vit hva du tilfører vit at alt er ikke helt bra. Har hatt flere desperate kunder pga tap av negler pga valg som ikke er så bra,sjekk at produkter er godkjent. Kjenn det du bruker.

Ta vare på deg selv ingen andre gjør det for deg.

Min personelige anbefaling når det gjelder negler er Tone Lise sin produkter.Egenreklame kan kjøpes hos http://Groskrok.no

Ha en super dag.


Likes

Comments

​Øyne.

Har du noen gang tenkt over dette med dine øyne?

De sier jo at gutta ser på øynene først... Gjør de det? Tror vel det er noe annet som først kommer i fokus,men nok om det. Tenker du på hvordan du ser ut før du løper ut døren din hjemme?

Husk når du legger makeup og hvor fokus havner: Husk at enten skal du fokusere på øyne eller lepper.

Så velger du fokus på øyne så husk en mykere farge i leppestift og omvendt. Fokus altså enten på lepper eller øyne.

Husk nå endelig på og værne om dyrene. Hvorfor skal små skapninger lide bare fordi du vil ha den leppestiften.

Alt du evt kjøper fra meg er ikke testet på dyr da jeg er motstdander av det.

God Søndag folkens.

Likes

Comments

Hei folkens.

Jeg undres over siden jeg har jobbet med makeup i mange år veldig mange år.

Hvorfor ble Mac plutselig så populært? Produktene deres er jo faktisk dyretestet har vi gått bort fra at det ikke lenger er viktig for oss?

Jeg mener nå fremdeles værn om dyrene i dyretesting. Personelig tester jeg jo på eget initiativ ut div make up.

Og ja jeg har vert i min tåkehode testet også Mac. Når jeg våknet fra min lille dvale tenkte jeg hva i huleste driver jeg med dette strider jo mot alt jeg kjemper for og alt jeg tror på. Ja jeg skammer meg faktisk. Og sier skriver unnskyld til de små skapninger som måtte lide fordi jeg måtte teste leppestift og mascara. Jeg er lei for at dere måtte lide for min skyld.

Derfor driver jeg jo å jobber med merker som ikke er testet på dyr.

Husk alene er vi få, men sammen er vi sterke.

Vern om de små og sjekk hva du sminker deg med og hvilke kremer som du påfører din hud.

Forever er ikke testet på dyr. 

Likes

Comments

​Riktig god 8 Mars kvinner.

Så litt om kosthold. Jeg lever hele tiden med tanke på hva er viktig for min kropp? Alle er jo forskjellige, men hva trenger du? Ikke nødvendigvis det samme som meg.

Det som er likt er om du trener, om du spiser Sundt, om du er på diett. Da trenger du kosttilskudd dette er faktisk likt for alle. Menn som kvinner. Vi fyller jo bilen med drivstoff, fyller kroppen med mat etc.

I disse dager da mat inneholder en del ekstra som ikke er så bra for oss er det enda viktigere og ha fokus. Føler du deg uopplagt og ikke har noen reell årsak til det kan jeg nesten, men bare nesten si du mangler noe kroppen din prøver si deg noe.

Jeg har studert kosthold i en årrekke og studerer fremdeles da det kommer mye nytt osv må holde meg oppdatert.

Så trenger du hjelp tips så holder jeg kurs. Jeg kan hjelpe deg på rett vei. Finn hva passer for deg. Dette gjør jeg i samarbeid med din lege om det er behov for det.  

Bildet viser mine produkter som jeg tar og er bra for nettop meg! 

Ha en fin dag folkens. ❤️. 

Likes

Comments

​Da har jeg smørt inn med olje tatt på base coat lagt to lag med lakk og avsluttet med top coat. Alt fra egen side. 

Ønsker du produkter bare hyl ut.

Jeg er glad i Tl produktene  de sitter godt de lukter ikke så mye som rimeligere merker. Fargene er mange og her er det også farger som bloggere har vert med på å bestemme. Det er også kommet lakker for menn. Dette er bra Fordi kvinner og menn har forskjellig neglstruktur enn kvinner. Og de etterlater ikke brune negler når du fjerner lakken. Dette gjør faktisk de flest merker jeg sier ikke alle, men en god del. 

Så hurra for dette supre produktet og til en kvinne som har forsket på disse produktene i en årrekke for å gi sine kunder det aller beste. 

❤️

Likes

Comments

​En god ting kan ikke sies for ofte. Vi smører inn hud og hår, men hva med neglene? Disse blir jo stadig utsatt for vær og vind osv. Viktig å huske neglene og. Bildet er av base coat til tl denne er super og skal legges på neglene før du påfører lakk. Jeg har hatt gleden av å jobbe med disse produktene i en årrekke og de er virkelig gode produkter ellers hadde de ikke blitt godkjent av psoriasis forbundet viktig og tenke på. Hva er i produktene og er de dyretsetet? 

Husk også en god Neglbåndsolje. Dette er ikke reklame for tl, men mere egenreklame da jeg også selger disse fantastiske produktene. De er virkelig supre og anbefales da jeg har prøvd det meste av lakker som finnes i Norge. Denne går jeg altid tilbake til. Hvorfor jo fordi vi fortjener gode produkter som ikke blakker lommeboken helt.

Så denne under lakk og så top coat til slutt.

Lykke til.👌

Likes

Comments

​Dette mathysteriet igjen og atter en gang. Når du nesten ikke føler at noe av det du putter i munnen er bra for deg. At media skriker opp ikke spis ditt ikke spis datt. Etter mange år å ha jobbet med kosthold og hatt kurs i div byer i Norge. Så kjenner jeg faktisk også litt er det mulig? Kan jeg ikke spise alt? Nei egentlig er jeg uenig i dette. Og får litt følelsen av stakars mennesker vi blir proppet full av masse ting og tang. Nå er det palmeoljen som er på manges lepper. Ja palemeolje i store mengder er ikke bra for oss ei heller rødt kjøtt i store mengder. Palme oljen er jo så klart ogdå fordi vi ønsker beskytte regnskogen og det er det største argumentet til hvorfor jeg ikke kjøper produkter som inneholder palmeolje. Så når dette er nevnt så tror jeg de fleste av oss forstår at det å spise f.eks mye sukker fører til økt vekt og et usundt kosthold. Vi vet at masse potetgull ikke er bra. Mitt tips er spis Sundt og variert kost. Spiser du f. Eks sjokolade daglig? Kan du spise det f. Eks kun en dag i uken? Dette vil gi resultater. Husk alt sitte mellom øra. Du må ha tro på deg selv på at dette fikser du! Stå på. Jeg heier på dere.

Likes

Comments

Negler jeg bare simpelthen elsker negler. Etter nå og ha jobbet med dette i ca 20 år vet jeg jo litt om hvor jeg ønsker være i livet.Jobbe med skjønnhet og velvære hva kan vel være bedre liksom?

Jeg har tyngden nå innefor negler, makup,mlm imagekonsulent og masse mere spennende.

Holder også kurs. I Mars komme en ny ting jeg skal forsøke ut litt. Er du interesert bare spør blir satt opp infokurs i Mysen håper i starten av Mars.

Likes

Comments

​Jeg er jo faktisk så heldig å få jobbe med en makeup som er av de bedre som finnes på markedet.

Jeg har jobbet med makeup i 30 år pluss. Jeg tester stadig ut andre merker, men jeg synes fremdeles at våre merker er best. 

I tillegg jobber jeg jo som pesonelig shopper og imagekonsulent og er Ambasadør for gostyling.

Ønsker du tilsend katalog for min makup bare spør og jeg sender over hele Norge gratis for denne.

Jeg har også vareprøver fra Foreverliving så igjen spør og jeg sender ut over hele Norge.

Dette var litt mer om hvem jeg er og hva jeg driver med.

Ha en suoer dag i kulden.

Likes

Comments