Månadssparande i fonder är inget som uppfattas som sexigt eller spännande för många. Googla och läs på om ränta på ränta så du förstår vad det innebär om du sparar 2000kr i 20år med 8% i avkastning så ska du se att det "osexiga" på långsikt blir både sexigt och spännande. Kan varmt rekommendera bloggen www.rikatillsammans.se som inspirerat både mig och många kring mig till ett annat sätt att hantera mina pengar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inatt vaknade vi för första gången på ca en månad sen av att det fastnat en mus i fällan under diskbänken i köket. Vi har både fällor i trä och i plast. Vi införskaffade dom i plast för ca två månader sen då ena träfällan gick sönder, och när mössen inte fastnar perfekt med nacken i dom så hoppar dom omkring i 5-10 min i kampen om att komma loss. Det för ett himla oljud som är oundvikligt att vakna av. Vi började få möss i slutet av oktober, efter ett par veckor beställde vi hem en fälla med gift men det gav inget resultat och i slutet av november bokade jag en tid med Anticimex i hopp om att dom skulle hitta vart mössen lyckades ta sig in trots att vi fogat möjliga ingångar. Väntetiden var ca två veckor fram och från det att jag ringde till det att dom skulle komma så hade vi inte haft en enda mus. Avbokade tiden och det har varit musfritt, fram till idag. Att vakna av oljudet av fällan som studsar omkring och sedan behöva lyssna på den oroligt i flera minuter gör en otroligt trött dagen efter Zzz!

Likes

Comments

Första steget i resan mot ett nytt hem har börjat, förhandsanmälan är inskickad till kommunen besked kommer i början av 2018.

Likes

Comments