View tracker

Bilder från vår hike upp till Hollywood skylten. Sån utsikt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag hängde jag och pojkarna nere i Malibu på Pepperdine. Det var dags för lite "hitting".

I vanliga fall brukar pojkarna sköta sig själva och jag och Cash är på andra sidan och övar på att träffa. Men idag var lill killen så bestämd på att han också skulle skjuta som sina bröder så han ställde sig i kön för att få skjuta gick in så självsäkert och träffade på första.

Ni skulle ha sett stoltheten i ögonen på honom.

Vi märker verkligen att han inte är en bebis längre, varje dag pratar han mer och med (även fast vi bara förstår 70% av vad han säger), han har sin egen vilja och står fast vid den.


I Söndags fick vi också se den sidan av Cash. På Brorsans baseball match gick han in i motståndarlaget när de skulle få sitt pris och stod där med dem. Han var lika stolt som de andra laget, och han fick till och med ett pris av den coachen. Haha. Vi andra fick oss ett gott skratt.

Likes

Comments

View tracker

I Söndags åkte vi även för att se Solnedgången på El Matador stranden men vi lyckades precis missa den, haha. Måste älska LA trafiken.

Men Vi lyckades få lite fina bilder och ett fint avslut på våran toppen dag.


Likes

Comments

Lite fler fina bilder från Bass Lake, hoppas ni inte tröttnat än..

Här är ifrån bryggan där de har båten på sommaren, vattnet är väldigt lågt nu under vintern så barnen hittade både det ena och det andra där nere. Vi kom hem med 3 telefoner, paddlar och två par solglasögon. Haha, att slänga iväg det är ingen tal på frågan även fast det är trasigt. Barnen är helt fast vid det.

Likes

Comments

I söndags skulle jag prata med mamma på morgonen men så blev det inte riktigt. Jag hade tappat bort telefonen och fick panik när Annie sa att den inte var hos henne, så jag panik körde till henne för att leta. Haha. Vart visar det sig att den är? jo längst bak i bilen..


Så Annie fick göra sig i ordning och jag snackade med hennes värdmamma. Sedan åkte vi och hämtade upp Sabi.

Efter det åkte vi upp mot Hollywood skylten. Det var svårt att hitta parkering men tillslut hittade vi en och började vår hajk.

Det var så härligt väder, inte för varmt och inte för kallt. Vi gick först upp bakom skylten och kollade, och vilken utsikt., Och sedan gick vill ner nedanför skylten och tog lite bilder.

Vi gick sedan ner till bilen igen och körde mot stranden för att se solnedgången. Dock missade vi den precis men det var super fint ändå.

Likes

Comments

I Lördags åkte jag, Annie , Alex och Louise till Santa Monica för att cykla lite. Så härligt att cykla igen. Har inte gjort det sedan jag cyklade i New York. Kommer cykla överallt när jag kommer hem, haha.


Vi cyklade ca en timme, kollade på skateparken, bort till Venice och hade en allmänt mysig timme på cykeln. Sedan åt vi på restaurangen bredvid och åt en hamburgare. Så gott. Sedan skulle Annie börja jobba så vi åkte hem och jag gick till gymmet. Dushade och åkte sedan över och hängde med Annie på Kvällen.

Likes

Comments

​Dessa gosiga och mjuka skor kommer att värma mina fötter i vinter, och förhoppningvis nästa också. Här i Californien blir det ju inte så kallt, men isbitar till fötter som jag har så passar dessa perfekt även här.

Likes

Comments

Redan efter thanksgiving middagen så åkte vi till mallet och shoppade.

Blev lite skor och väska, smink, Ljus, tvålar och body lotion.

Såg en kvinna inne på Kate Spade köpa 12 likadana rosa plånböcker. Haha här går de verkligen Crazy. Men jag förstår ändå lite av det då inne på butikerna är det typ 70% off allt. Det är som Sveriges Julskyltning. Black Friday är den dagen då alla börjar köpa julklappar, eller ja några köper nog alla julklappar pga reorna.
Det var sjuka köer även fast klockan var mitt i natten på Torsdagen.
Vi åkte hem runt 1.30 på natten och sedan fortsatte vi Shoppingen på Fredagkvällen.

Köpte ett ljus som luktar som jul, och vad jag har eldat det denna vecka. Hela mitt rum luktar nu jul och julkänslorna smyger sig på även fast det är 15-20 grader ute varje dag.


Likes

Comments

Idag har jag varit ensam med Cash hela dagen, vi har haft en super mysig dag. Vi har åkt på massa ärenden, Hämtat mediciner, köpt presenter till ett tournament, kaninsaker, hundsaker, handlat mat samt hämtat ut paket. Cash var super duktig på att vänta i kön på posten. Min värdmamma sa att det var ett paket till henne men icke. Det var det där blåa paketet som kom (eller iaf texten). Han blev så taggad på att öppna det när vi kom hem och hans min när han såg allt tuggummi i paketet. Sedan läste vi böcker och han somnade, så jag tog och gömde godiset och tuggummina här i Huset så han och hans bröder förhoppningvis inte hittar det.

Likes

Comments

Igår hade jag en liten sovmorgon då barnen var på Pepperdine för våffelfrukost för baseball spelarna, dock var de sena dit och frukosten var redan över när de kom vid 7. Jag gick upp vid 8 och gjorde smoothie och ägg. (insåg att jag måste köpa kaviar på ikea nästa vecka)

Barnen kom hem och vi gjorde matte och läsning. Sedan gjorde vi pepparkakor, jag gjorde degen själv men den blev inte jätte bra så får nog göra en till deg snart igen.

Vi bakade på och hade en super bra stund. Äldsta kom och bakade också men honom fick jag skicka ifrån bordet då han bara åt sin deg. Så synd egentligen för det är super mysigt att ha alla pojkarna med sig men när de missköter sig får de göra någonting annat.


Minsta gjorde bara tåg pepparkakor och Colter gjorde endast "C".


Efter det började vi våran städdag och igår gick det faktiskt snabbt. Pojkarna hjälpte till bra och idag ska pojkarna få sin reward i en dag på universal istället för pengar. Louise ska ta pojkarna dit och jag stannar hemma med Cash då han ändå inte kan åka någonting. Vi får se om de andra fyra får hänga med eller inte då de hade en lista på saker som skulle göras under veckan. Så vi ska utvärdera den listan idag under frukosten och sedan avgöra vilka som får gå och inte.


Jobbar även sent ikväll då min värdmammas största kund har julbord och min värdpappa har någon spelare här för att kolla på skolan. Så jag jobbar till 20 ikväll och sedan har jag inga klara planer.
Nästa Fredag är jag istället ledig från lunch. Och på kvällen blir det julbord! TAGGA!

Likes

Comments