Blogg

Hei og hå dere.

Nå har det vært stille fra meg en stund. Jeg sitter nå her å tenker ut hva jeg skal pakke med meg til Oslo. Jeg reiser jo på torsdag! Hjelp, tiden går for fort! Jeg skal pakke til meg og Lena. Lena og Kim skal til Skibotn til helgen så da skal jeg bare pakke det hun skal ha med seg. Jeg har sett på værmeldingen og den går sånn opp og ned så jeg vet ikke helt hva jeg skal ha med. Klærne til lørdagen har jeg klar, men det er fredagen jeg ikke vet hva jeg skal pakke. Søndagen er ikke så nøye siden jeg bare skal reise hjem igjen.

Vasker litt klær nå så de skal være tørr til i morgen. Jeg må ha både undertøy og sikkert noe annet som jeg har vasket. Så nå skal jeg finne fra det siste jeg har av energi og pakke litt.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Hei og hå dere!

Snør det hos dere ? For det har det gjort her! jada, slik er sommeren i Troms altså! Tiden går så alt for fort, jeg har ikke blogget på noen dager. og det er grunnet at jeg ikke har hatt energi til det. Rett og slett bare slappet av når jeg har kunnet. I morgen er det 1.juni og det er da 2 uker til jeg reiser til Oslo. ENDELIG skal jeg også få besøke hovedstaden vår. For det har jeg altså ikke gjort før! Jeg har bare vært på Gardemoen og ikke inne i selve byen. Så det ser jeg fram til. Det jeg skal der er at jeg skal i bryllup til mitt søskenbarn og da skal jeg være sammen med mine søsken og mamma og pappa. Det blir koselig! Lena og Kim skal være hjemme den helgen og kose seg alene.

Siden jeg ikke har vært i Oslo så trenger jeg tips i fra dere på hva jeg kan gjøre og hvordan butikker som jeg kan besøke. Jeg har nemlig hele fredagen og gå å surre i byen. Jeg skal være sammen med søstrene mine, så de har nok sikkert også noe de vil gjøre. Jeg gleder meg i alle fall til å være sammen med familie og ikke minst til bryllupet!

Håper dere kan komme med tips til meg!

Likes

Comments

Hverdag

God kveld alle sammen!

Da har jeg tatt kveld med skoleskriving. Jeg har en enorm hodepine som kom snikende for en time siden og jeg kjenner jeg ikke klarer mer. Får heller gjøre litt i morgen før og etter personalmøte. Kim har fått gjort det slik at han er hjemme med Lena så hun får en ekstra fri dag enda vi har hatt langhelg. Men sånn må det bare bli. Nå skal jeg skifte på sengen vår før jeg skal i dusjen og så rett i seng. Jeg skulle bare innom her en liten tur. Så dere, vi snakkes i morgen. Håper at helgen deres har vært super!

Likes

Comments

Hverdag

Heia og god morgen!

Ble tidlig morgen på meg idag. Lena vekket meg i syvtiden. Så nå har vi spist frokost og vare slappet av. Vi skal en tur opp til målselvfossen idag,  for denne helgen er foreldrene til Kim der på contryfestival. Så vi tenkte å dra å besøke dem.

Nå skal jeg bare kose meg med kaffe før jeg skal gå på badet. Håper alle har en fin lørdagsmorgen 😊 ☕

Likes

Comments

Hverdag

Hei alle sammen!

Har dere en fin søndag eller er dere bakfull fra lørdagens festligheter? Uansett så håper jeg dere har en fin dag altså. VI var oppe i ni tiden i dag og jeg ble vekt av at lille snuppa kom å sa det at jeg måtte komme å hjelpe henne med å skylle ned på do. Da hadde hun vært på do og tatt av bleien og så flink som hen er så hadde hun lagt den tissevåte bleien i søpla! Så da var det bare å komme seg opp.

Vi har nå spist litt lunsj og jeg er på min tredje kopp med kaffe, noe jeg må ha om jeg skal klare å få gjort alt i dag. Jeg har drevet å ryddet litt og nå skal jeg snart støvsuge, for det trengs her. Jeg har en del ting jeg må få gjort i dag så da kan jeg egentlig ikke sitte her. Jeg skal slenge med gårsdagens sysler. Da var det å skifte dekk som sto på planen. Snakkes senere i dag!

Likes

Comments

Familie

Da er det blitt kveld, men det er enda noen timer igjen av 17.mai. Så gratulerer med dagen dere! Håper dere har hatt en kjempe fin dag. Det har nå vi selv om ikke alt var på stell dette året. Vi hadde en god frokost alle tre før jeg og Lena skulle gå i toget. Stakkar Lena som ødela fløyta si før toget. Men hun fikk nå holde flagget så det gikk greit. Hun fikk også en jus da vi var fremme med skolen. Var ikke så lenge der siden jeg da ventet besøk likevel i dag. Så dro hjem tidlig. Men jeg tror Lena har storkoset seg med besøk fra bestemor og bestefar. Onkel Henning kom også en snartur! Så hun har fått koset seg masse i dag. Nå er hun lagt seg og jeg har satt jakken hennes på vask. Nå skal jeg se film sammen med Kim og bare kose meg resten av kvelden! Dere får kose dere resten av kvelden, så snakkes vi!

Likes

Comments

Blogg

Tja.. Her sitter jeg da.. Jeg har et tonn ting å gjøre men kjenner bare der flyter over uansett hvor jeg ser. Jeg skulle ha ryddet støvsuget og ja ha tørket støv. Alt dette skal jo egentlig være gjort til i morgen. Det er jo selveste 17.mai i morgen og da kunne det vel kanskje ha vært litt godt å ha ryddet opp litt. Ikke har jeg baket noen kake i år heller. Jeg ser toget skal gå til Olsborg klokken 11 og jeg får ikke gjort noe før det. Jeg venter heller ikke noen på besøk. Men er jo godt å kunne kose oss litt. Jeg vet heller ikke om jeg orker å gå inn på skolen i morgen siden det uansett bare blir jeg og Lena som er hjemme. Får nå se hva vi gjør. Men det jeg har gjort er å satt på en maskin med klær. Det jeg vasker strømpebuksa og skjorta til Lena. Tenkte hun skulle få bruke bunaden som hun har fått hos Beste, nå som hun enda passer den.

Jeg håper nå dagen blir bra for Lena sin del. Skal nå se om jeg får gjort litt her. Så det ser litt bedre ut her. Så vi får snakkes i morgen. Og dere som da skal ut i kveld. Pass på hverandre og vær forsiktige!

Likes

Comments

Familie

Hei hei!

Her kommer det noen bilder fra konfirmasjonen. Det var en helt fantastisk helg med hele familien, kaker, god mat og godt vær. Så nei, jeg kan ikke klage på denne helgen altså! Nå er det en ny uke og det er ikke lenge til 17.mai, vi har ikke lagt noen planer for den dagen. så jeg regner med at vi mest sannsynlig blir hjemme. Er ikke sikker enda, noe må man vel finne på. Kim har jobb så da er det kanskje slik at han er å kjører. Vi skal nå uansett kose oss om vi er hjemme eller borte. Men jeg håper i alle fall dere liker bildene!

Likes

Comments

Hverdag

Hei alle sammen!

kommer et sent innlegg i dag. Vi kom hjem halv åtte i kveld så jeg har egentlig bare slappet av og lagt Lena. Hun har problemer med å få sove i dag siden hun sov i  bilen på tur hjem. Vi er ganske sliten etter helga alle sammen tror jeg. Men det har vært en strålende helg! jeg kommer med bilder og mer info om helgen i morgen.

Jeg har egentlig lagt meg så jeg skal legge fra meg mobilen nå, før jeg sovner ned den i handa. Så god natt!

Likes

Comments

Familie , Hverdag

Good morning alle sammen😊

Da e vi kommet oss i gang med dagen. Lena spiser frokost og har sovet helt til klokken ble 09.00. Men det er ikke rart siden det ble en veldig sen kveld igår.

Jeg var våken i åtte tiden så i halv ni tiden var jeg å gikk tur med Scott. blir mye stille ligging på han i dag så da var det greit å kunne strekke på bena.

Likes

Comments