Ja dere, da er 1. desember kommet og er allerede snart ferdig. Kan ikke tro hvor fort disse dagene går! Jeg hadde som vanlig en hektisk morgen selv om jeg da hadde våknet allerede før vekkeklokka begynte å mase. Og likevel kom vi oss sent ut av huset. Jaja.. Etter jeg hadde levert Lena i barnehagen og jeg va på tur opp til jobb så var det noen som hadde kjørt utfor veien så jeg måtte vente i kø til de hadde fått opp bilen. Ringte til jobb å sa at jeg ble sen. Så var det rett på jobb, hektisk men koselig dag altså.

Jeg ser at jeg har enda en del å gjøre rundt i huset med både rydding og pynting til jul. Men det skal vi nå ta etter hvert. Det kommer nok helt sikkert bilder når ting kommer på stell. Men nå er det bare kos resten av denne kvelden som står på planen.

Hvordan har din 1.desember dag hvert?


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Blogg

Hei og hå alle sammen.

Nå har det vært stille på denne fronten en god stund. Og grunnen der er at jeg har ikke hatt datamaskin. har ikke kunne ha kommet meg på nett og da når den ikke funket så har jeg ikke orket å skrive via telefon. Nå i dag har jeg fått meg en helt ny maskin som nå blir mest brukt til oppgaver som lærling og skriving her også da. Jeg har nå beveger meg nå inn i den tredje måneden i lærling jobben og jeg kan ikke si noe annet at jeg er fornøyd. Har så mange hyggelige, gode og flinke arbeidskollegaer at jeg har ikke ord! Så med andre ord så trives jeg veldig.

Så tiden min har egentlig gått til jobben og være sammen med Lena på ettermiddagen. Så nå etter at Lena har lagt seg så har jeg klart å gjort ferdig litt loggføring som jeg må gjøre. Og nå tenkte jeg å slappe av og bli litt mer kjent med dette nye vidunderet. Snakkes!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Hva gjør dere i dag? Jeg har i alle fall hatt fri i dag. Men selv om vi alle har hatt fri så var det tidlig opp. Jeg skulle opp fordi jeg hadde et intervju i dag kl 09..00. I går da jeg var på jobb fikk jeg en telefon fra en hyggelig dame som lurte på om jeg hadde fått meg en lærlingplass enda. Og det hadde jeg ikke, så vi fikk ordnet et møte i dag. Så nå har jeg altså endelig fått meg en lærlingplass i en hyggelig barnehage. Jeg kjenner jeg gleder meg til noe nytt. Gleder meg til å begynne med både oppgaver og den praksise delen. Det er et sted i riktig retning og et steg nærmere å få utdanningen min i boks.

Nå er det faktisk bare meg og Scott her i huset. Lena og Kim er dratt til Skibotn, han har fri denne uken så da tenkte han å dra dit for noen dager og det er helt greit siden jeg har noen vakter på sykehjemmet denne uken. Det kommer nok til å kose seg masse. Lena var i alle fall veldig klar for å dra til bestemor og bestefar!

Bildet er lånt fra google.

  • 19 lesere

Likes

Comments

Blogg

Heisann alle sammen. Har dere det bra?

Jeg har hatt meg en lang pause her fra, og har nå tenkt å komme i gang å blogge litt igjen. Håper jeg. Det har vært en del jobb og barnehage og jeg har ikke hatt så mye energi når jeg har kommet hjem at jeg har mest lagt i den lille energi jeg har hatt til Lena. Tja.. hva ellers kan jeg si? Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet idag enn at jeg skal prøve å komme meg igang med å blogge igjen. Men jeg tror jeg vil ha litt hjelp av dere! Er det noe dere vil at jeg skal skrive om? eller har dere noen tips å komme med? Det håper jeg, kanskje det hjelper på å få motivasjonen tilbake? Iallefall så blir jeg glad for tilbakemeldinger.


Likes

Comments

Blogg, Familie

Oi da! Nå er det lenge siden det er kommet noen oppdateringer her gitt. Jeg har altså ikke vært aktiv her på tja.. ca 2 uker? Jeg kan vel kanskje si det har vært en ferie fra bloggen? Jeg har rett og slett ikke hatt noe motivasjon til å skrive. Jeg får det av og til, det å ikke orke å skrive. Jeg har vært en del borte også. Litt i Salangen og litt i Skibotn. Jeg har vært på Millionfisken med folk jeg ikke har sett på mange år. Det var ganske gøy å se dem igjen. Ellers har det ikke skjedd så veldig mye. Nå har Kim ferie, og vi har ikke planlagt så veldig mye. Enn å slappe av. Det er ikke akkurat så fint vær, så man orker ikke å gå ut heller. Jeg er nå ferdig med alle sesongene av Teen Wolf. Så nei, vi har ikke gjort så mye. Har alle hatt en fin torsdag? Det har iallefall jeg.

Likes

Comments

Blogg, Familie

God kveld dere!

Idag har jeg ryddet litt og styrt. Laget vaffel kaker til min søster og mine 2 tante barn som kom på besøk i kveld. Det var stor stas på Lena som stor koset seg med besøk.

Jeg er nå egentlig ganske redusert. Har en visdomstann som har bestemt seg for å plage meg. Det begynte sånn smått på fredag og nå er jeg hoven og har vondt. Og er ganske øm. Så er vel kanskje lurt å komme seg til tannlegen.. Noe jeg ikke er glad i. Skal på jobb i morgen også, så det kan jo bli gøy. Håper det er bedre i morgen! I helgen blir nok jeg og Lena å ta oss en tur til Salangen kanskje! Det blir gøy!

Som dere kanskje ser så er jeg hoven på venstre side.

Likes

Comments

Blogg, Familie , Scott

Heisann!

Da er det på tide med en liten oppdatering her. Denne helgen har jeg og Kim vært i Skibotn på slektstreff. Det var koselig! Mange hyggelige folk! Så gikk vi også en tur ut på "Broen" som da er en pub der. Ikke mange som var der akkurat, men vi hadde det koselig. "Er ikke mer morro, enn man lager selv" Er det ikke det man sier da ?

I dag var vi en tur på Finnsnes etter vi hadde hentet Lena i barnehagen. Vi skulle levere noen skilt på traffikkstasjonen for Karin dem. Så da dro vi like gjerne inn til sentrum. Det fant jeg alt jeg trengte egentlig. Jeg trengte ting til Scott i dag. Siden han har vært å lekt litt hardt i helgen. og fått en del sår på potene sine så da var det litt sår stell som måtte til siden har hadde blødd både i helgen og litt i dag. Så nå håper jeg at han ikke river det opp og begynner å slikke på det. Jeg klippet like gjerne klørne også når jeg først var i gang. Så nå har han ny klipte klør og bandasje på alle fire føtter. Så håper jeg det gror. Han var noe sløv da vi kom å hentet han i går. han hadde vært hos onkelen til Kim. Det gror nok med tiden.Var ikke så veldig ille, Men bedre safe than sorry!

Likes

Comments

Blogg, Tanker

Hei alle sammen!

jeg har glade nyheter å meddele! Idag har jeg endelig klart det! Jeg har fått førerkortet! Det er helt uvirkelig! jeg har også tatt min første tur alene idag. Kim kjørte etter meg og det var ganske betryggende i grunn. Men det var faktisk ganske deilig også!

I morgen skal jeg på jobb og jeg skal kjøre! Lena er i Salangen siden jeg jobber fra i morgen til fredag. Og fredag skal jeg og kim til skibotn på slektstreff så da blir Lena heller i Salangen. Hun koser seg sånn der og skal leke med Noah i helgen. Håper dere får en nydelig kveld videre!

Likes

Comments

Blogg, Familie , Tanker

Hei og hå!

Har dere en god helg? Det har nå jeg! Lena og Kim er enda i Skibotn. Vet ikke om jeg har sagt det her, men de er dratt på far og datter tur. Det skulle være marknad der så da vill Kim en tur. Og siden jeg skal kjøre hele helgen så gjorde det ingenting. De har bare godt av det begge to. Vi er nettopp kommet hjem etter en times kjøring. Og det går bedre. I går var vi på Finnsnes å kjørte og det var mye trafikk så det er god trening. Vi spiste reker og drakk vin på kvelden etter at Kim og Lena var kjørt. Jeg og mamma ryddet også så nå er snart hele huset ryddig. Så og si.

Jeg børstet Scott også i går og det ble en stor dunge med hår etter det. Det ser dere på bildet under. Ellers i dag har vi vært å sett litt på Europris og Cubus. Traff Beathe og Nora på Cubus så vi tok oss like så greit en kaffe i samme slengen. Nå skal jeg se om jeg får til netflix på pcen å se en film og spise godteri. Hehe. Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

Likes

Comments

Blogg, Tanker

God kveld dere!

Denne dagen har gått i ett. Sto opp 06.30 idag og siden da har det vært fart. Jeg måtte gjøre Lena klar, og meg klar. Lena skulle i barnehagen så hun dro før meg, men jeg kom meg ut av huset et kvarter etter dem. Da bar det i vei på jobb. Og det gikk det i et til klokken ble over halv elleve. Resten av dagen gikk greit, til tross for en bankende hodepine som jeg har hatt hele dagen. Så hadde jeg en kjøretime rett etter jobb, og den gikk nå så som så. Jeg har da konkludert med at det å ha vært på jobb med hodepine og så konsentrere seg på en kjøretime er en dårlig kombinasjon. Men men, nå blir det total avslapping til jeg skal i seng.

Så hvordan har din dag vært?

Likes

Comments