Hei alle sammen!

Hva gjør dere i dag? Jeg har i alle fall hatt fri i dag. Men selv om vi alle har hatt fri så var det tidlig opp. Jeg skulle opp fordi jeg hadde et intervju i dag kl 09..00. I går da jeg var på jobb fikk jeg en telefon fra en hyggelig dame som lurte på om jeg hadde fått meg en lærlingplass enda. Og det hadde jeg ikke, så vi fikk ordnet et møte i dag. Så nå har jeg altså endelig fått meg en lærlingplass i en hyggelig barnehage. Jeg kjenner jeg gleder meg til noe nytt. Gleder meg til å begynne med både oppgaver og den praksise delen. Det er et sted i riktig retning og et steg nærmere å få utdanningen min i boks.

Nå er det faktisk bare meg og Scott her i huset. Lena og Kim er dratt til Skibotn, han har fri denne uken så da tenkte han å dra dit for noen dager og det er helt greit siden jeg har noen vakter på sykehjemmet denne uken. Det kommer nok til å kose seg masse. Lena var i alle fall veldig klar for å dra til bestemor og bestefar!

Bildet er lånt fra google.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 13 lesere

Likes

Comments

Blogg

Heisann alle sammen. Har dere det bra?

Jeg har hatt meg en lang pause her fra, og har nå tenkt å komme i gang å blogge litt igjen. Håper jeg. Det har vært en del jobb og barnehage og jeg har ikke hatt så mye energi når jeg har kommet hjem at jeg har mest lagt i den lille energi jeg har hatt til Lena. Tja.. hva ellers kan jeg si? Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet idag enn at jeg skal prøve å komme meg igang med å blogge igjen. Men jeg tror jeg vil ha litt hjelp av dere! Er det noe dere vil at jeg skal skrive om? eller har dere noen tips å komme med? Det håper jeg, kanskje det hjelper på å få motivasjonen tilbake? Iallefall så blir jeg glad for tilbakemeldinger.


Likes

Comments

Blogg, Familie

Oi da! Nå er det lenge siden det er kommet noen oppdateringer her gitt. Jeg har altså ikke vært aktiv her på tja.. ca 2 uker? Jeg kan vel kanskje si det har vært en ferie fra bloggen? Jeg har rett og slett ikke hatt noe motivasjon til å skrive. Jeg får det av og til, det å ikke orke å skrive. Jeg har vært en del borte også. Litt i Salangen og litt i Skibotn. Jeg har vært på Millionfisken med folk jeg ikke har sett på mange år. Det var ganske gøy å se dem igjen. Ellers har det ikke skjedd så veldig mye. Nå har Kim ferie, og vi har ikke planlagt så veldig mye. Enn å slappe av. Det er ikke akkurat så fint vær, så man orker ikke å gå ut heller. Jeg er nå ferdig med alle sesongene av Teen Wolf. Så nei, vi har ikke gjort så mye. Har alle hatt en fin torsdag? Det har iallefall jeg.

Likes

Comments

Blogg, Familie

God kveld dere!

Idag har jeg ryddet litt og styrt. Laget vaffel kaker til min søster og mine 2 tante barn som kom på besøk i kveld. Det var stor stas på Lena som stor koset seg med besøk.

Jeg er nå egentlig ganske redusert. Har en visdomstann som har bestemt seg for å plage meg. Det begynte sånn smått på fredag og nå er jeg hoven og har vondt. Og er ganske øm. Så er vel kanskje lurt å komme seg til tannlegen.. Noe jeg ikke er glad i. Skal på jobb i morgen også, så det kan jo bli gøy. Håper det er bedre i morgen! I helgen blir nok jeg og Lena å ta oss en tur til Salangen kanskje! Det blir gøy!

Som dere kanskje ser så er jeg hoven på venstre side.

Likes

Comments

Blogg, Familie , Scott

Heisann!

Da er det på tide med en liten oppdatering her. Denne helgen har jeg og Kim vært i Skibotn på slektstreff. Det var koselig! Mange hyggelige folk! Så gikk vi også en tur ut på "Broen" som da er en pub der. Ikke mange som var der akkurat, men vi hadde det koselig. "Er ikke mer morro, enn man lager selv" Er det ikke det man sier da ?

I dag var vi en tur på Finnsnes etter vi hadde hentet Lena i barnehagen. Vi skulle levere noen skilt på traffikkstasjonen for Karin dem. Så da dro vi like gjerne inn til sentrum. Det fant jeg alt jeg trengte egentlig. Jeg trengte ting til Scott i dag. Siden han har vært å lekt litt hardt i helgen. og fått en del sår på potene sine så da var det litt sår stell som måtte til siden har hadde blødd både i helgen og litt i dag. Så nå håper jeg at han ikke river det opp og begynner å slikke på det. Jeg klippet like gjerne klørne også når jeg først var i gang. Så nå har han ny klipte klør og bandasje på alle fire føtter. Så håper jeg det gror. Han var noe sløv da vi kom å hentet han i går. han hadde vært hos onkelen til Kim. Det gror nok med tiden.Var ikke så veldig ille, Men bedre safe than sorry!

Likes

Comments

Blogg, Tanker

Hei alle sammen!

jeg har glade nyheter å meddele! Idag har jeg endelig klart det! Jeg har fått førerkortet! Det er helt uvirkelig! jeg har også tatt min første tur alene idag. Kim kjørte etter meg og det var ganske betryggende i grunn. Men det var faktisk ganske deilig også!

I morgen skal jeg på jobb og jeg skal kjøre! Lena er i Salangen siden jeg jobber fra i morgen til fredag. Og fredag skal jeg og kim til skibotn på slektstreff så da blir Lena heller i Salangen. Hun koser seg sånn der og skal leke med Noah i helgen. Håper dere får en nydelig kveld videre!

Likes

Comments

Blogg, Familie , Tanker

Hei og hå!

Har dere en god helg? Det har nå jeg! Lena og Kim er enda i Skibotn. Vet ikke om jeg har sagt det her, men de er dratt på far og datter tur. Det skulle være marknad der så da vill Kim en tur. Og siden jeg skal kjøre hele helgen så gjorde det ingenting. De har bare godt av det begge to. Vi er nettopp kommet hjem etter en times kjøring. Og det går bedre. I går var vi på Finnsnes å kjørte og det var mye trafikk så det er god trening. Vi spiste reker og drakk vin på kvelden etter at Kim og Lena var kjørt. Jeg og mamma ryddet også så nå er snart hele huset ryddig. Så og si.

Jeg børstet Scott også i går og det ble en stor dunge med hår etter det. Det ser dere på bildet under. Ellers i dag har vi vært å sett litt på Europris og Cubus. Traff Beathe og Nora på Cubus så vi tok oss like så greit en kaffe i samme slengen. Nå skal jeg se om jeg får til netflix på pcen å se en film og spise godteri. Hehe. Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

Likes

Comments

Blogg, Tanker

God kveld dere!

Denne dagen har gått i ett. Sto opp 06.30 idag og siden da har det vært fart. Jeg måtte gjøre Lena klar, og meg klar. Lena skulle i barnehagen så hun dro før meg, men jeg kom meg ut av huset et kvarter etter dem. Da bar det i vei på jobb. Og det gikk det i et til klokken ble over halv elleve. Resten av dagen gikk greit, til tross for en bankende hodepine som jeg har hatt hele dagen. Så hadde jeg en kjøretime rett etter jobb, og den gikk nå så som så. Jeg har da konkludert med at det å ha vært på jobb med hodepine og så konsentrere seg på en kjøretime er en dårlig kombinasjon. Men men, nå blir det total avslapping til jeg skal i seng.

Så hvordan har din dag vært?

Likes

Comments

Blogg, Familie

Halloen alle søte dere!

Hva gjør dere idag? Vi er inne idag også vi. Det hat vært grått og regnet idag også. Men akkurat nå når jeg skriver titter faktisk solen litt fram! Jeg blir så værsyk at dette gråe og triste været. Men har faktisk hatt energi nok til å vaske klær, henge dem opp og fått ryddet litt i gangen. Det er ikke værst altså.

Tiden går så fort altså  det er jo snart helg igjen. I helgen kommer mamma dem opp så jeg får kjørt litt mer. Kim og Lena skal dra seg en far og datter tur til Skibotn i helgen. Er Skibotn marked så det blir vel gøy. Ved ikke hva mer enn kjøring jeg skal gjøre i helgen. Men i morgen skal jeg jobbe og Lena skal i barnehagen. Så blir det litt kjøring også.   

Likes

Comments

Blogg, Familie , Tanker

God kveld dere!

Nå er Lena forhåpentligvis sovnet. Og Kim sover enda siden har skal på nattevakt. Vi har hatt et lite besøk av bestemoren og gudmoren til Lena, Det var kjempekoselig, vi snakket litt om sydenturen som vi kanskje skal være med på i november. Det blir til Gran Canaria, Puerto Rico. Det blir gøy altså, håper jeg om vi har råd til det da. Jeg har sett en del på reisene og til oss tre fra Tromsø så blir det DYRT!

Så om vi skal så må vi nok spinke og spare og jeg må nok få tatt litt mer vakter på jobben. Jeg skal også se om det kommer noe på restplass sånn at det kan være mulig å få det litt billigere. Jeg har ikke vært i syden siden 2011 og det begynner å bli lenge siden! Så jeg er ganske gira på å dra. Jeg håper iallefall at det blir mulighet for det. Vi er ikke så veldig flink å spare akkurat. Så om noen av dere har noen fine, raske og gode sparetips så blir de tatt i mot med stor takk. Det hadde bare vært så gøy å fått til en sånn tur, jeg og Kim har faktisk ikke være på noen slik ferie sammen så nå synes jeg det er på tide!

//Bilde tatt fra startour.no

Likes

Comments