Scott

Tusen takk alle sammen som har kommentert og lest innlegget jeg delte i går. Det var en kjempe tøff dag. Det har ikke vært noen god dag i dag. For nå begynner tiden uten han. Det er rett og slett fælt og være hjemme nå. Det er så stille, tomt og noe som mangler. Jeg er klar over at sorgen jeg har nå kommer til å gå over. Men dette kommer til å ta tid. Mye tid. Det har vært en tung dag. Ingen som kommer i døra på morgenen og hilser god morgen og ingen som logrer i vinduet når jeg kommer hjem. Og ingen som legger seg på kjøkkenet når jeg lager mat. Det er fælt. Det kommer det til å være en stund.

Tiden etter Bella ble borte var ikke like tung. Misforstå meg rett, den var veldig tung. Men han gjorde det lettere for meg å komme meg videre. Nå er det ingen firbente igjen og det merkes så utrolig godt. Var på jobb i dag og det gikk overraskende bra. Men det å parkere bilen her hjemme og så gå inn, det var en prøvelse i seg selv. At det går ann å bli så glad i et dyr?

Men uansett. Tusen takk til alle kommentarer og hjerter og det som er. Det hjelper litt altså! For meg var han ikke BARE en hund. Nei han var min bestevenn og en jeg kunne snakke med, selv om han ikke kunne svare så hjalp det når han bare la hodet på skakke eller kom med hode på fanget. Savnet er stort!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Familie , Scott

Datoen er 19.08.08 og du er blitt født. Når du er blitt 8 uker gammel ser jeg en annonse på facebook at du er til salgs. Jeg og mamma skalbare dra å se. Vi skulle jo bare ha en hund. Men etter det besøket var jeg blitt så betatt. Mamma også. Vi bestemmer oss for å se en gang til. Og det ender med kjøp. Du blir med oss hjem og du får sitte på fanget mitt hele veien. Jeg vil at du skal føle deg trygg. Bella venter på oss hjemme og du blir tatt godt imot. Himmel så god du er. Bella blir fort glad i deg og dere blir som knoll og tott. Dere er forskjellige men dere er mine.

Årene går og du vokser og blir stor. Du er med på mye, treninger og agility. Jeg og du tar oss en tur helt alene for å være med på et kurs i freestyle. Vi har det gøy. Du vokser mer og jeg blir stadig inponert over det du klarer. Du er super i mine øyne. Du er med meg gjennom mye og du er med min side.

Jeg flytter opp til Pasvik og du og Bella blir igjen hjemme hos mamma og pappa. Dere er savnet hver dag og det er gjensynsglede hver gang jeg kommer hjem. Vi koser oss. Jeg flytter hjem etter fullført skolegang og jeg er sammen med deg og Bella igjen.

Lena er kommet til verden og du passer på henne som det var din egen. Du bare ser på henne og er tålmodig. Litt etter så flytter jeg og du til Bardu. Og du er enda tålmodig med Lena. Du elsker henne. Og hun deg. Det blir sommer og Bella går bort. Jeg sørger, du sørger. Men vi klarer oss fint. og tiden den går. Du må innom vetrinær to ganger på kort tid. Først på grunn av poter og andre fordi du blir angrepet av en svær hund. Du blir redd, men du blir bra.

Vi flytter til Målselv i en liten leilighet. Det er trangt for oss alle. Vi flytter litt lenger bort sånn at vi ikke skal fryse. Og vi trenger mer plass. Her bor bi lenge. Og du er fornøyd. Går løs på tunet og koser deg i solsteken ute. Men fy når det regner da skal du inn. Å bli våt er ikke noe du liker. Men hageslangen derimot, jo den liker du.

Det går mot sommer og det går mot høst. 19.08.17 fyller du 9 år. Dette feires med godsaker og tur. Og mer godsaker. Vi er nå flyttet på nytt. Vi er i en leilighet. Du slår deg til ro. Men trappene ute er ikke gode. Du ligger litt urolig på natten og finner ikke noen stilling. og er rastløs. Du får turer og mat. Joda, du har det godt.

Det er nå blitt 08.09.17 og jeg er kommet hjem. Du har sett dagen før at jeg har pakket. Skal vi noen sted? Ja vi skal på treningssamling. Sammen med mange andre hunder. Du er maskot. Vi pakker i bilen og du etter som en skygge. Vi koser oss når vi kommer frem. Du er litt redd de største hundene. Men det går bra. Det blir lørdag og jeg drar på butikken, mens du koser deg på en liten tur med Elin og Brynjar. Jeg kommer tilbake og vi drar til en hundegård likeved. Du hopper i bilen og er der til vi kommer tilbake på campen. Du hopper ut av bilen. Sier ingenting, da oppdager jeg at du går rart. Har du sovnet i foten? Nei, det har du ikke. Du blir værre.

Det er søndag. Du er værre enn lørdagen. Nå klarer du ikke gå. Aker deg bortover som om du har makk i rumpa. Jeg pakker og bærer deg i bilen. Vel hjemme bærer jeg deg inn. Snakker med far i telefonen. Vi blir enig at jeg ringer vetrinær, dette går ikke. Jeg drar til vetrinær og der får du bedøvelse. Du klarer jo ikke å tisse eller bæsje. Du tar røntgen og der vises at du har forkalkning i ryggraden. Vi får smertestillende, og vi drar hjem til far. Du er da ganske trøtt så du ligger å sover stort sett hele kvelden, men du kvikner til på natten og får bæsjet litt. Joda, du sjemmes fordi du gjør det inne. Men nå er det lov. Du blir værre utover natten og får mer smertestillende. Hjelper lite.

Jeg drar på jobb og du er hjemme med far. Men far ser du er værre og ringer meg og mener at du ikke klarer mer. Han har rett. Du rører deg nesten ikke når du sitter på gulvet. Vi har bestilt ny time hos vetrinær. Vi koser med deg til vi drar til timen som er 12.45. Du er stresset, men du vet hva som skjer. Og du får nå litt sovemedisin. Du sovner, men hører oss. Vi sier vi er glade i deg og at du får det bedre nå. Klokken er nå 13.10 og du puster ikke mer. Du er sovnet inn og er fri.

Du har vært min Bestevenn i 9 år! Takk for alt, jeg elsker deg og jeg savner deg <3

Likes

Comments

God kveld.

Joda, jeg er her. Bare jeg som nok en gang er dårlig på oppdateringer. Vi er kommet oss godt inn I september og vi har enda ting å pakke ut inne I den nye leiligheten, men det kommer seg mer. Jeg må bare få litt mer motivasjon til å gjøre det. Jeg har I hele denne uken vært forkjøla så når jeg har kommet hjem fra jobb så har jeg ikke orket å gjøre så mye.

Nå idag har jeg gjort litt små forberedelser til helgen. Jeg skal avgårde til Runshaug å kjøre litt hund med noen venner jeg gikk på folkehøgskole med! Vi ligger I lavvo så da må jeg lete opp det jeg har av tur ting. Gleder meg kjempe mye! Så forkjølelse eller ikke forkjølelse jeg skal dra uansett! men nå skal jeg finne loppekassa og sove litt før en ny dag på jobb begynner.

  • 39 Lesere

Likes

Comments

Familie , Scott

Heisann og god kveld.

Da var altså mandagen også over gitt! jeg har nok sagt det før og jeg sier det igjen tiden går så alt for fort! I helgen så har vi altså feiret 9 årsdag i huset. På lørdag så hadde nemmlig Scott bursdag! Og det feiret vi med at han fikk tur og masse godt å spise. Vi dro også til mamma og pappa en tur. Det er alltid like koselig og komme hjem til mamma altså! Vi kom hjem i går så derfor ble det ikke noe innlegg dessverre.

Jeg har rett og slett bare slappet av etter at jeg kom hjem i dag. Og det kjente jeg at jeg trengte. Sovnet av på sofaen. hehe..

Nå skal jeg komme meg i seng så jeg kommer meg opp i morgen. Jeg er jo nå begynt å jobbe på skolen, og den begynte i dag. Så imorgen blir en spennende dag for meg der jeg får være med i klassene og være på SFO. Så det er altså best å være uthvilt i morgen! Snakkes i morgen da dere!

P.S. Jeg slenger med noen bilder av bursdagsbarnet.


Likes

Comments

Hverdag

Heisann.

Her er det en god stund siden jeg har vært. Beklager det altså. Men det har vært ganske mye å gjøre på denne fronten. Jeg ser at sist gang jeg skrev så var jeg på tur til Oslo. Der hadde jeg det kjempefint, og det var et nydelig bryllup. Og jrg stortivdes sammen med familien.

Etter at jeg kom hjem så har det gått i jobb og ferien har jeg prøvd å så godt jeg kan å slappe av. Ferien gikk også til å pakke da vi var nødt å flytte fra huset vi bodde i da. så nå har vi fått oss en leilighet bare 1 km bortfor. Det var litt av et styr å finne leilighet. Vi hadde funnet en leilighet først som vi likte, men dit kunne vi ikke flytte for da måtte Lena ha flyttet til en ny barnehage og det gikk ikke nå midt i ferien. Så da fikk vi heldigvis en leilighet fra kommunen. Vi har fått mindre plass men det gjør ingenting for oss egentlig.

Så mye har skjedd siden jeg sist blogget og skal prøve mitt beste å blogge mer.

Likes

Comments

Blogg

Hei og hå dere.

Nå har det vært stille fra meg en stund. Jeg sitter nå her å tenker ut hva jeg skal pakke med meg til Oslo. Jeg reiser jo på torsdag! Hjelp, tiden går for fort! Jeg skal pakke til meg og Lena. Lena og Kim skal til Skibotn til helgen så da skal jeg bare pakke det hun skal ha med seg. Jeg har sett på værmeldingen og den går sånn opp og ned så jeg vet ikke helt hva jeg skal ha med. Klærne til lørdagen har jeg klar, men det er fredagen jeg ikke vet hva jeg skal pakke. Søndagen er ikke så nøye siden jeg bare skal reise hjem igjen.

Vasker litt klær nå så de skal være tørr til i morgen. Jeg må ha både undertøy og sikkert noe annet som jeg har vasket. Så nå skal jeg finne fra det siste jeg har av energi og pakke litt.

Likes

Comments

Hverdag

Hei og hå dere!

Snør det hos dere ? For det har det gjort her! jada, slik er sommeren i Troms altså! Tiden går så alt for fort, jeg har ikke blogget på noen dager. og det er grunnet at jeg ikke har hatt energi til det. Rett og slett bare slappet av når jeg har kunnet. I morgen er det 1.juni og det er da 2 uker til jeg reiser til Oslo. ENDELIG skal jeg også få besøke hovedstaden vår. For det har jeg altså ikke gjort før! Jeg har bare vært på Gardemoen og ikke inne i selve byen. Så det ser jeg fram til. Det jeg skal der er at jeg skal i bryllup til mitt søskenbarn og da skal jeg være sammen med mine søsken og mamma og pappa. Det blir koselig! Lena og Kim skal være hjemme den helgen og kose seg alene.

Siden jeg ikke har vært i Oslo så trenger jeg tips i fra dere på hva jeg kan gjøre og hvordan butikker som jeg kan besøke. Jeg har nemlig hele fredagen og gå å surre i byen. Jeg skal være sammen med søstrene mine, så de har nok sikkert også noe de vil gjøre. Jeg gleder meg i alle fall til å være sammen med familie og ikke minst til bryllupet!

Håper dere kan komme med tips til meg!

Likes

Comments

Hverdag

God kveld alle sammen!

Da har jeg tatt kveld med skoleskriving. Jeg har en enorm hodepine som kom snikende for en time siden og jeg kjenner jeg ikke klarer mer. Får heller gjøre litt i morgen før og etter personalmøte. Kim har fått gjort det slik at han er hjemme med Lena så hun får en ekstra fri dag enda vi har hatt langhelg. Men sånn må det bare bli. Nå skal jeg skifte på sengen vår før jeg skal i dusjen og så rett i seng. Jeg skulle bare innom her en liten tur. Så dere, vi snakkes i morgen. Håper at helgen deres har vært super!

Likes

Comments

Hverdag

Heia og god morgen!

Ble tidlig morgen på meg idag. Lena vekket meg i syvtiden. Så nå har vi spist frokost og vare slappet av. Vi skal en tur opp til målselvfossen idag,  for denne helgen er foreldrene til Kim der på contryfestival. Så vi tenkte å dra å besøke dem.

Nå skal jeg bare kose meg med kaffe før jeg skal gå på badet. Håper alle har en fin lørdagsmorgen 😊 ☕

Likes

Comments

Hverdag

Hei alle sammen!

Har dere en fin søndag eller er dere bakfull fra lørdagens festligheter? Uansett så håper jeg dere har en fin dag altså. VI var oppe i ni tiden i dag og jeg ble vekt av at lille snuppa kom å sa det at jeg måtte komme å hjelpe henne med å skylle ned på do. Da hadde hun vært på do og tatt av bleien og så flink som hen er så hadde hun lagt den tissevåte bleien i søpla! Så da var det bare å komme seg opp.

Vi har nå spist litt lunsj og jeg er på min tredje kopp med kaffe, noe jeg må ha om jeg skal klare å få gjort alt i dag. Jeg har drevet å ryddet litt og nå skal jeg snart støvsuge, for det trengs her. Jeg har en del ting jeg må få gjort i dag så da kan jeg egentlig ikke sitte her. Jeg skal slenge med gårsdagens sysler. Da var det å skifte dekk som sto på planen. Snakkes senere i dag!

Likes

Comments