Hei dere!

I dag da jeg kom hjem var det blitt skikkelig blå mandag på meg. Først etter jeg skulle ta ut varene fra bagasjerommet så var det vått nesten overalt. Da var det en burn boks som hadde klart å få hull i seg på to plasser og når jeg hadde kommet inn så ba jeg Kim å gi Lena medisin, mens jeg da pakket ut varene. (Hun går egentlig på antibiotika grunn av halsbetennelse) Da kom det fra stua: " eeh, kjære! Det blir ikke noe medisin på denne frøkna! Jeg skjønte da ikke helt hva han mente så jeg lurte på hvorfor. Joda, da var hele den flasken knust. Så nå er det bare å ringe legen i morgen å høre om hun skal settes på en ny eller om det går greit å bare avslutte den.

Så var det å lage middag. Jeg skulle egentlig lage lasagne, men laget heller fiskekaker i stedet. Tenkte det ikke var noe som kunne gå galt da. Heldigvis gikk det bra og vi alle fikk i oss godt med mat. Men så kom jeg på at jeg ikke hadde handlet brød og det trenger vi til i morgen. Så nå står de til etter heving, men hvordan de blir er en helt annen sak for jeg ble ikke fornøyd med deigen. Nå er det bare å få de inn i ovnen snart og håpe at de blir bra. Og så er det sengen neste. For nå er jeg trøtt og jeg vil ikke at det skal gå mer galt i dag!

  • 15 lesere

Likes

Comments

Hei, hallo!

Nei, det ble ingen blogginnlegg i går. Og grunnen er så enkel at jeg var for trøtt til det! Jeg hadde ikke klart å sovne tidlig dagen før så ja, det ble en tung dag. jeg klarte til og med å glemme varene jeg hadde kjøpt etter jeg hadde satt Lena i bilen. Jeg kjørte i fra dem, og oppdaget ikke det før jeg var kommet hjem. Så da var det bare å hoppe i bilen for å hente de, heldigvis så var de der jeg hadde satt dem. Det blir nok tidlig kveld her altså.

I dag har vi det iskaldt altså! Når jeg sto opp var det -23 grader ute! Så det var ganske kaldt i huset når jeg sto opp. Nå har jeg fyrt i ovnen og det begynner endelig å bli litt varme her. Men, men det er vel ikke noe vi kan gjøre med enn å kle seg godt. I innlegget jeg kom med her den på søndag så har jeg enda ikke helt funnet mine nyttårsforsetter så de må jeg nok tenke litt mer på.

  • 29 lesere

Likes

Comments

2017 Du er hjertelig velkommen! Nok et spennende år er begynt og ser fram til nye muligheter i dette året. Man vet jo aldri hva man finner på altså. Året 2016 har vært sånn opp og ned, men vi har da kommet oss gjennom det også. Nå i 2017 skal jeg bare nyte lærlingtiden min og være sammen med familien. Noen endringer kommer det vel kanskje også. Alle har vel noen nyttår forsetter som man vil holde, jeg med andre ord er ikke så flink med å holde dem. Jeg kan jo prøve dette året og se om jeg klarer å holde de. Men enda har jeg ikke lagt til noen. Men om dere kanskje har noen så kan dere jo kanskje fortelle meg noen så kanskje jeg får noen idéer.

Men nå skal jeg se på House sammen med denne fantastiske mannen min før det er leggetid her. Hverdagen begynner jo i morgen. Hadde en liten film som jeg ville vise dere men fikk ikke til så håper at jeg kanskje får det til i morgen. God natt da dere!

  • 21 lesere

Likes

Comments

Heisann alle!

Jada, jeg er en dårlig blogger. Jeg ser at jeg ikke har vært her å skrevet siden 1. desember, dårlig gjort av meg altså! Bloggen er nok ikke det som står høyt på lista nå fortiden dessverre. Men tenkte nå at jeg skulle sikke innom en tur.

Vi alle tre har hatt en kjempefin jul i år. Vi har feiret vår første jul bare oss tre i år. Var en liten tur innom Skibotn på julebesøk, vi har hatt bursdag til Lena som nå er blitt 3 år. Hun bare storkoset seg hele dagen! Fikk mange fine pakker i år og hun var så spent på om nissen kom i år. Og det gjorde han også. Nå driver jeg og vasker klær og slike ting, for i morgen så er det Salangen som står for turen. Og der skal vi være til 1.nyttårsdag. Nei, dette året her har gått så fort at jeg klarer ikke huske alt som har skjedd. Men, nå begynner snart et nytt år og det kommer også nye muligheter til å gjøre forskjellige ting. Skal nå prøve å få til et litt bedre innlegg i morgen.

  • 25 lesere

Likes

Comments

Ja dere, da er 1. desember kommet og er allerede snart ferdig. Kan ikke tro hvor fort disse dagene går! Jeg hadde som vanlig en hektisk morgen selv om jeg da hadde våknet allerede før vekkeklokka begynte å mase. Og likevel kom vi oss sent ut av huset. Jaja.. Etter jeg hadde levert Lena i barnehagen og jeg va på tur opp til jobb så var det noen som hadde kjørt utfor veien så jeg måtte vente i kø til de hadde fått opp bilen. Ringte til jobb å sa at jeg ble sen. Så var det rett på jobb, hektisk men koselig dag altså.

Jeg ser at jeg har enda en del å gjøre rundt i huset med både rydding og pynting til jul. Men det skal vi nå ta etter hvert. Det kommer nok helt sikkert bilder når ting kommer på stell. Men nå er det bare kos resten av denne kvelden som står på planen.

Hvordan har din 1.desember dag hvert?


  • 12 lesere

Likes

Comments

Blogg

Hei og hå alle sammen.

Nå har det vært stille på denne fronten en god stund. Og grunnen der er at jeg har ikke hatt datamaskin. har ikke kunne ha kommet meg på nett og da når den ikke funket så har jeg ikke orket å skrive via telefon. Nå i dag har jeg fått meg en helt ny maskin som nå blir mest brukt til oppgaver som lærling og skriving her også da. Jeg har nå beveger meg nå inn i den tredje måneden i lærling jobben og jeg kan ikke si noe annet at jeg er fornøyd. Har så mange hyggelige, gode og flinke arbeidskollegaer at jeg har ikke ord! Så med andre ord så trives jeg veldig.

Så tiden min har egentlig gått til jobben og være sammen med Lena på ettermiddagen. Så nå etter at Lena har lagt seg så har jeg klart å gjort ferdig litt loggføring som jeg må gjøre. Og nå tenkte jeg å slappe av og bli litt mer kjent med dette nye vidunderet. Snakkes!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Hva gjør dere i dag? Jeg har i alle fall hatt fri i dag. Men selv om vi alle har hatt fri så var det tidlig opp. Jeg skulle opp fordi jeg hadde et intervju i dag kl 09..00. I går da jeg var på jobb fikk jeg en telefon fra en hyggelig dame som lurte på om jeg hadde fått meg en lærlingplass enda. Og det hadde jeg ikke, så vi fikk ordnet et møte i dag. Så nå har jeg altså endelig fått meg en lærlingplass i en hyggelig barnehage. Jeg kjenner jeg gleder meg til noe nytt. Gleder meg til å begynne med både oppgaver og den praksise delen. Det er et sted i riktig retning og et steg nærmere å få utdanningen min i boks.

Nå er det faktisk bare meg og Scott her i huset. Lena og Kim er dratt til Skibotn, han har fri denne uken så da tenkte han å dra dit for noen dager og det er helt greit siden jeg har noen vakter på sykehjemmet denne uken. Det kommer nok til å kose seg masse. Lena var i alle fall veldig klar for å dra til bestemor og bestefar!

Bildet er lånt fra google.

  • 27 lesere

Likes

Comments

Blogg

Heisann alle sammen. Har dere det bra?

Jeg har hatt meg en lang pause her fra, og har nå tenkt å komme i gang å blogge litt igjen. Håper jeg. Det har vært en del jobb og barnehage og jeg har ikke hatt så mye energi når jeg har kommet hjem at jeg har mest lagt i den lille energi jeg har hatt til Lena. Tja.. hva ellers kan jeg si? Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet idag enn at jeg skal prøve å komme meg igang med å blogge igjen. Men jeg tror jeg vil ha litt hjelp av dere! Er det noe dere vil at jeg skal skrive om? eller har dere noen tips å komme med? Det håper jeg, kanskje det hjelper på å få motivasjonen tilbake? Iallefall så blir jeg glad for tilbakemeldinger.


Likes

Comments

Blogg, Familie

Oi da! Nå er det lenge siden det er kommet noen oppdateringer her gitt. Jeg har altså ikke vært aktiv her på tja.. ca 2 uker? Jeg kan vel kanskje si det har vært en ferie fra bloggen? Jeg har rett og slett ikke hatt noe motivasjon til å skrive. Jeg får det av og til, det å ikke orke å skrive. Jeg har vært en del borte også. Litt i Salangen og litt i Skibotn. Jeg har vært på Millionfisken med folk jeg ikke har sett på mange år. Det var ganske gøy å se dem igjen. Ellers har det ikke skjedd så veldig mye. Nå har Kim ferie, og vi har ikke planlagt så veldig mye. Enn å slappe av. Det er ikke akkurat så fint vær, så man orker ikke å gå ut heller. Jeg er nå ferdig med alle sesongene av Teen Wolf. Så nei, vi har ikke gjort så mye. Har alle hatt en fin torsdag? Det har iallefall jeg.

Likes

Comments

Blogg, Familie

God kveld dere!

Idag har jeg ryddet litt og styrt. Laget vaffel kaker til min søster og mine 2 tante barn som kom på besøk i kveld. Det var stor stas på Lena som stor koset seg med besøk.

Jeg er nå egentlig ganske redusert. Har en visdomstann som har bestemt seg for å plage meg. Det begynte sånn smått på fredag og nå er jeg hoven og har vondt. Og er ganske øm. Så er vel kanskje lurt å komme seg til tannlegen.. Noe jeg ikke er glad i. Skal på jobb i morgen også, så det kan jo bli gøy. Håper det er bedre i morgen! I helgen blir nok jeg og Lena å ta oss en tur til Salangen kanskje! Det blir gøy!

Som dere kanskje ser så er jeg hoven på venstre side.

Likes

Comments