Blogg, Hverdag

Hei og hå alle sammen!

Da sitter jeg her mutters alene. Mannen er på jobb og Lena og Scott er dratt til Salangen. Mamma og pappa hentet henne i barnehagen i halv to tiden og så dro de å hentet Scott og tingene hennes. Så nå er det ganske stille her i huset. Mamma mente jeg kunne gjøre husarbeid uten at noen skal avbryte meg og det tenker jeg å gjøre i morgen. Akkurat nå skal jeg prøve å få litt fyr i ovnen og bare slappe av! Jeg skal kanskje finne strikketøyet og begynne å strikke på en Marius genser.

I dag har jeg hatt seinvakt på jobb og i formiddag var vi ute på en tur, og det var så fint i skogen der vi gikk. det var et nydelig vær også. Helt stille bare ungene og de voksne som snakket litt og det var så avslappende å gå der. Så alt i alt har dette vært en topp dag. I morgen er det tidligvakt på meg og da blir det nok litt rydding her hjemme! Hehe..

Likes

Comments

Blogg, Familie , Hverdag

God kveld alle sammen!

Har dere det bra i dag? Nå har Lena lagt seg og jeg skal bare slappe litt av før jeg skal pakke litt ting som Lena skal ha med seg i morgen. Hun skal til mamma og pappa i morgen, de henter henne i barnehagen når de kommer fra Tromsø. Så skal de innom her og hente tingene og Scott. Så de skal på en liten mini ferie begge to. Grunnen til det er at vi skal kanskje til Tromsø fra fredag til lørdag og da tenkte de å ta henne med siden de da likevel kjørte forbi. Og det er nå i grunnen helt greit. Nå har jeg sagt ja til seinvakt i morgen siden jeg ikke trenger å stresse ned for å hente Lena. Noe som da passer bra.

Så nå skal jeg se om jeg finner litt klær som Lena skal få ha med seg. Og henge opp noen ull klær som er vasket.

Likes

Comments

Blogg, Familie , Hverdag

I går ble det ikke noe innlegg. Jeg tenkte det at jeg skulle lage et når vi kom inn etter vi hadde vært ute men det ble ikke til det da mamma og pappa kom mens vi var på inn. Så da ble hele innlegget glemt. Vi var som du ser på bilde over ute og gikk på ski i går. vi har et ganske stort jorde ved siden av oss så jeg tenkte det var på tide å gå litt på ski nå som det er kommet snø igjen.

Jeg er kjempe imponert over den lille jenta vår. hun gikk altså rundt hele jorde på ski. Hun datt og ble litt knall og fall men hun synes det også var så gøy at hun ville videre. Og ikke nok med det så fikk hun pølse med lompe fra naboen når hun var ferdig å gå. Det var stas altså. Vi har altså hatt en kjempekoselig helg med besøk og bare kos og avslapping.

Likes

Comments

Familie , Tanker

Til min kjære!

Først vil jeg bare si nok en gang, gratulerer med dagen din i dag! Jeg håper du har hatt en fin dag i dag. I dag har du altså fått hele 2 kaker, god frokost og pizza ute. og mye mer! Jeg er så glad for at du er den du er og at du i det hele tatt klarer og holde ut med meg. Jeg er glad for at det er akkurat du som er pappaen til vår lille prinsesse! Jeg er så stolt av deg og det du har fått til fram til i dag. Du har vært fram og tilbake med yrker og har endelig funnet det yrket som du trives i og er glad i. Og jeg håper at de planene du har framover i yrket lykkes og jeg støtter dine valg i det. Jeg vet jeg kan mase og kanskje bli litt irritert at du er mye borte, men det er bare fordi jeg vil være sammen med deg og er glad for vær dag jeg og du er hjemme på samme tid.

Vi har hatt våre oppturer og nedturer i dette forholdet og vi er ganske så forskjellig. Men på en måte så klarer vi å være sammen, noe som jeg er kjempeglad for. For jeg kan ikke se for meg noen andre enn deg i mitt liv. Vi har det ganske så bra nå vi 3. Selv om vi nå har våre diskusjoner så kommer vi alltid fram til en løsning. Og det er vi blitt kjempeflink på. Jeg håper at resten av dagen din blir som du ønsker og for at jeg ikke skal skrive en hel bok om bare deg så slutter jeg her. Jeg elsker deg kjempe masse min bedre halvdel ❤ Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg!

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

Heia alle!

Da e det fredagskveld! Og her i hus blir det bare å slappe av for ute er det mye vindt og snøfokk. Så da kjenner jeg at jeg ikke en gang orker å sette stortåa ut. Jeg og Lena får se om vi kommer oss ut en tur i morgen. Kim skal få sove lenge i morgen for da fyller han nemlig 25 år og da unner jeg han det. Jeg har ikke fått bakt kake til han enda. Så må vel kanskje ordne noe. Skal i alle fall ordne han en god frokost 😊

Men nå tror jeg at jeg skal se om jeg finner noe på netflix, siden Kim sitter og spiller. Håper alle sammen har en kjempefin fredagskveld videre.

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

Hei og hå alle sammen.

Det blir seint innlegg i dag. Jeg har i dag vært på karneval på jobben! Noe som var kjempegøy, da alle barna hadde kledd seg ut som masse forskjellig! Jeg hadde planer om å enten være rørlegger eller taxi sjåfør, men jeg fant ikke den buksa jeg trengte for å være rørlegger og jeg ville ikke ta sjansen på å skitne til uniformen til Kim, så da gikk jeg heller for prinsesse. Tok på meg den blåe kjolen min og fikk låne krone av Lena og ble ganske greit altså!

Når jeg hadde hentet Lena i barnehagen ble det bare å kjøre hjem for vi skulle hente kim på jobb senere. Lena ble trøtt i bilen og sovnet av. Så da var det bare å stelle henne og legge henne når vi kom hjem igjen. Jeg må også bare si at jeg hater virkelig å kjøre når det er sånn vær som det er nå. Det var vått og mye vann på veien. Og i tillegg var det bekmørkt så va vanskelig å se om det var dammer på veien. Så Kim fikk den store æren av å kjøre hjem. Nå har vi da sett på "Burning 2" Og det var jo egentlig en bra film! Jeg fikk jo se litt av Kirkenes igjen og Murmansk som jeg også har vært i. Men nå er klokka så mye at jeg har nå tenkt å komme meg i seng så jeg kommer meg opp i morgen tidlig! Så god natt alle sammen! Håper dere har hatt en fin torsdag!

Likes

Comments

Hverdag

Hei og hå!

Da har altså dagen gått fort igjen altså! Før jeg dro på jobb i dag så måtte jeg dra å ta noen blodprøver. Så da jeg kom på jobb var klokka rukket å bli ni. Men det hadde jeg da avklart med jobben på forhånd. Vi var ute å gikk tur i dag, noe som var veldig godt og været var jo bare nydelig i dag. Det var ganske varmt, men det var ikke regn eller snø. Overskyet var det, men tross det så koset alle seg. Så dagen på jobb i dag har vært veldig grei!

Og i morgen så har vi karneval i barnehagen, så nå sitter jeg bare å lurer på om hva jeg skal kle meg ut som. Og jeg gleder meg å se hva alle barna har kledd seg ut som også. Lena har karneval i sin barnehage i neste uke, og jeg har noen kostymer som hun skal få velge mellom. Tror hun gleder seg veldig. Og hun har sagt at hun vil være prinsesse så det skal vi vel få til! 👸

Likes

Comments

Blogg

Happy Valentins day alle sammen!

Jeg håper at dere har hatt en fin dag i dag og at dere kanskje har fått noe fint fra den dere er glad i! Vi har ikke gjort så mye spesielt i år med tanke på at vi begge har vært på jobb og at Kim skal på nattevakt. Så jeg tenker det at vi kan feire den i morgen heller. Eller kanskje i helgen sammen med bursdagen til Kim. Vi får se!

Jeg tenker nå det at bare det å få være sammen med de jeg er glade i så gjør det ingenting om jeg ikke får noe altså. Men jeg setter jo også pris på noe godt også! Eller noe som jeg heller trenger. Nå må jeg bare prøve å finne en gave til denne mannen min som har bursdag på lørdag men hva det skal være det har jeg ikke funnet ut enda.

Likes

Comments