Jeg har drømt om mitt eget hundespann ganske så lenge. Ja, i flere år faktisk. Og det var da jeg kom opp til Pasvik folkehøgskole at jeg virkelig fikk smaken av dette å være ute og det og stå bak sleden. Jeg har fra jeg har vært liten hatt interesse for hund men selve hundekjøringen har kommet med årene. Det er min største drøm og kunne bygge opp mitt eget spann der vi også kan reise rundt og både trene og konkurrere. Men til det er det både mye utstyr, hunder og ikke minst PENGER. Og er nok det sist nevnte jeg mangler mest. Med den lønna jeg får i dag så har jeg ikke råd til å gjøre det som jeg drømmer om. Dette er ikke en billig hobby eller som flere av hundekjørerne sier, livsstil. Det koster mye, men tror ikke jeg bare skal drømme om det, nei jeg kommer til å prøve å få det til.

Jeg drømmer om den følelsen jeg hadde i Pasvik hver gang jeg gikk inn i hundegården. Jeg følte meg hjemme og jeg følte meg rolig. Det var så fint å gå inn i hundegården, for etter at alle hundene hadde fått hilst på deg og fått litt kos, så roet alle seg ned og bare slappet av. Der kan man slappe av og være seg selv og bare kose seg. Jeg kjenner bare jeg blir litt matt når jeg ikke har pengene. Jeg trenger dem, slik at hundene kan få et godt hjem. Så ja, her er det bare å begynne å spare.

Men er ikke bare i hundegården jeg føler meg rolig, det er også når jeg står bak sleden og man bare nyter naturen og turen. Man finner roen når man bare hører hundepotene og pusten deres og når du hører sleden mot snøen. Ja det er bare helt nydelig opplevelse. Og det er den drømmen jeg så veldig gjerne skulle ønske blir sann!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God morgen alle sammen!

Lena våknet tidlig i dag. Eller klokken var halv åtte, men det er tidlig for henne å være når det er lørdag. For min del så gjorde ikke det så mye. For i dag starter Finnmarksløpet og jeg skal få med meg starten. Så jeg blir nok sittende å se på starten fram til klokken er 13.00. Er det noe jeg har interesse for så er det hundekjøring. Og nå er det under 2 timer igjen til start. Blir spennende. Skal også se om jeg finner ut hvordan det går med de som kjøre Iditarod i år.

Så det det som blir å være på bloggen en stund framover er hundekjøring og Finnmarksløpet. Jeg blir også å prøve å få noen innlegg på hvordan mitt år på folkehøgskolen var. Det er nå 4-5 år siden jeg gikk der, men det føles enda ut som det var i går. Kjenner jeg savner skolen. i alle fall rundt disse tider da Finnmarksløpet er i gang.

Likes

Comments

Hei og hå dere!

I dag har jeg en hjemmedag sammen med Lena siden hun ikke er i form. Så i dag har vi bare slappet av og koset oss med å ligg lenge i sengen å se på mummitrollet og så spist frokost. Nå snart tenkte jeg og lage smoothie til oss som jeg har lovet Lena. Vi har også lakket neglene våre med neglelakk som hun hadde fått Guro (ei venninne av meg) Og ikke av søskenbarnet som jeg skrev først! Hun fikk den da hun var i Salangen, da vi var i Tromsø. Da er det ikke lett å holde følge altså, Hehe.. Så vi må jo bruke det også. Hehe..

Likes

Comments

God formiddag alle sammen. Jeg og Lena var oppe i ni tiden i dag. Og vi har egentlig bare sløvet frem til nå. Jeg har jo en plan og sette i gang litt rydding i dag. Og har satt på en maskin med klær, så det er jo en start. Men det er også så fint vær at jeg ville også ut en tur sammen med Lena og Scott, Lena var visst ikke så veldig gira på det i dag. For som regel så er det at hun har funnet alle klærne før jeg har fullført setningen om at vi skal ut.

Jeg sliter også med motivasjonen på å begynne med ryddingen så jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Men det er vel egentlig bare å begynne en plass er det ikke?


  • 27 lesere

Likes

Comments

God kveld, god kveld!

Nå er det fredagskveld, og jeg sitter under pleddet og Kim spiller. Lena har sovnet og Scott, ja han ligger på gulvet å later seg. Jeg er enda stappmett etter den hjemmelaget pizzaen vi laget til middag. Skal snart se serie og strikke litt før det blir kveld på meg. Denne helgen så blir vi bare hjemme og det passer meg egentlig helt supert. For da kan jeg få gjort mesteparten som skal gjøres her i huset og om været blir like bra som i dag så blir det nok en tur ut på oss også! Det er så deilig når det er godvær!

Dagen har egentlig vært ganske lang¨, så kjenner det ikke blir så veldig lenge før jeg finner senga. Men så er det fredag og jeg trenger ikke å stå opp så veldig tidlig i morgen. Vi får se når Lena har tenkt å stå opp i morgen! Håper dere har en fin fredagskveld og håper også at dere får en god helg!

Likes

Comments

God kveld!

Nå er vi godt i gang med mars måned gitt! 1.mars er kommet og er snart over. Dagen har vært fin, med et fint vær å være ute i. Vi var på en liten skogstur i d formiddag på jobb og det var herlig! Når jeg hentet Lena i barnehagen i dag så fant en av de ansatte endelig kaninen til Lena, som hadde klart å komme seg bak kurven hennes. De kosedyrene klarer nå det meste.

Og nå har hun også fått pusekatten sin tilbake fra mamma dem. De var innom med dem og da når de først skulle innom så tenkte jeg at de kunne spise middag sammen med oss. Så da ble det lasagne med salat og hvitløks bagetter til. Jeg ble nå alt for mett i alle fall. Nå er Lena kommet seg i seng, mamma og pappa er dratt hjem og Kim spiller. så nå tenker jeg det at jeg skal se på en serie og strikke litt før jeg tar kvelden. Håper dere har hatt en fin dag i dag!

Likes

Comments

Hei og hopp!

Dagen har gått så fort, ser jo nå at klokken er snart blitt 21.00! I dag fikk jeg en kort dag på jobb og det passet meg jo utmerket. Jeg dro å hentet Lena fra barnehagen og brukte egentlig en del tid der, da Lena var ute når jeg kom og da måtte vi kle av dressen og ull klærne og kle på jakke og slikt. Så fant jeg ut at kaninen hennes var ikke i sekken, så da ble det at vi måtte lete etter den og fant den ikke. Så nå ligger den i barnehagen et sted. Pusekatta hennes er også borte. Eller den er enda hom mamma dem. Den glemte vi der når vi dro på søndag. Så det var ille på søndagskvelden. Men det går heldigvis bra uten. De er veldig glade å bli borte de kosedyrene hennes.

Jeg tenkte også at jeg skulle gå meg en tur med Scott i dag, siden det enda var lyst da jeg var kommet hjem. Men Kim måtte en tur på jobb så da ble det ikke det. Jeg måtte da bare lage middag, så dro han rett etter vi hadde spist. Så nå sitter jeg egentlig bare her. Tenker jeg skal gå i dusjen en tur, før jeg skal legge meg.

Likes

Comments

Dette har vært en lang dag. Jobb og så personalmøte, og var ikke hjemme før klokka var 20.10 eller noe sånt. Nå sitter jeg bare her som en annen zombie. Dagen på jobb har egentlig gått veldig fort og greit, men den har jo vært lang for det. Så det som jeg blir å gjøre nå er å få meg en god natt søvn før det er opp igjen og på jobb. I morgen skal jo Lena også i barnehagen så da blir det ikke like god tid som jeg hadde i dag. Men tror hun blir glad for å komme seg litt i barnehagen igjen. For nå har hun vært lenge borte. Men nå sier jeg god natt herfra. Skal sove like godt som Lotta som er på bildet under!

Likes

Comments

Ja,  god søndagskveld alle sammen!

Idag har vi vært i Salangen å hentet Lena. Og vært på besøk hos søster. Vi var plutselig alle 4 søstrene samlet på en plass og det er ikke mange gangene det skjer. Så koselig var det 😊 Så dro vi opp til mamma og pappa. Spiste litt middag og dessert, greit å få litt skikkelig søndagsmiddag av og til altså. Det var et nydelig påskevær ute idag. men var ikke så mye ute i det dessverre, ble ikke til at vi kom så langt å komme oss ut idag, får ta det igjen en annen finvær dag!

Nå blir det litt strikking og avslapping før jeg legger meg. I morgen er det mandag og det er både jobb og personalmøte så blir en lang dag. Kos dere videre i kveld!

Likes

Comments