Det bästa med sommar!
Ligger och latar mig framför vampire diariers, går lite trögt på träningsfronten men ska bege mig ut på en kvällstur medans energikakorna är i ugnen. Nästa helg blir det bestiga kebnekaise så har haft fullt upp med att köpa vandringsprylar senaste månaden. Har bokat solsemester på Malta i augusti också vilket kommer bli otroligt välbehövligt. Det har inte blivit ett enda dopp i år, fy rackarns får nog bli på Maltas varma kust! / ss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


En dag kommer jag vara glad för; vart jag bor, mitt jobb, min frihet, mitt liv, min familj. Jag kommer ha en vacker själ vid min sida som kommer ge mig glädjen att le, skratta och känna lycka varje dag. Jag kommer vakna upp med ett leende på läpparna varje morgon och en glädjefylld känsla om vad dagen kommer att erbjuda. Jag kommer gå och lägga mig tacksam för vad dagen givit och känna ett lustfyllt hopp om vad morgondagen ska ge. Tacksam för alla jag delat min dag med och uppskatta att de finns i mitt liv.


Den dagen är inte idag, den har en gång varit och en dag blir det så igen. Jag måste hålla huvudet högt och blicka framåt, kämpa igenom varje dag, se lösningar och inte problem. Sprida glädje, dela glädje. Inte fly från smärta och sorg utan vara tacksam och känna kärlek för det jag har idag, det som en gång var och det jag en dag kommer ha. //

Likes

Comments

Eftersom min förra bucketlist försvann med telefonen jag tappade på Rhodos förra sommaren, och säkerhetskopian på min devoteblogg försvann när bloggen togs bort för jag var oaktiv, så tänkte jag försöka skriva ihop en ny som jag lägger upp här inom kort. /

Likes

Comments

Var på Grönan igår, åkte lite karusell, käka mjukglass och tittade på Hollywood Vampires för syrran ville se Johnny Depp. Var så jävla mycket folk dock så vi fick inte se honom på nära håll.

Annars har jag jobbat sjukt mycket och långa pass senaste veckan så jag är helt slut. Sov till halv 2 idag, städade lägenheten och nu ska jag till hästen och njuta av solen! //

Likes

Comments

Suttit i bilen hela dagen ner till Blekinge och hem igen för att titta på en häst. Fairytale 4år, vallack. Lite osäker på om jag ska ge mig på en 4åring i växtperioder och inridning osv. Såg honom på hastnet när han var hingst för kanske 2 år sedan och fastnade för honom pga likheterna utseendemässigt med Flash, min gamla ponny.

Likes

Comments

Hej hej bloggen.
Nytt jobb sen i onsdags, jobbade lunch idag och slutade vid 16 tiden. Kände lite att jag vet inte vad jag skulle göra om jag slutade 16 varje dag, så mycket fritid att slå hål på! Idag har jag gått runt i affärer och försökt handla kläder, slutade med två jobbskjortor. Saknar mina vänner som säger sitt tycke. Så fuckin' alone. Saknar dom somfan! 💕

Likes

Comments

Hade det superbra i Amsterdam verkligen! Vi åt frulle mitt emot madam tussoe-tittade lite i affärer-promenerade-gick fel-fick brottom-fick första vår och sommarkänslorna-kom inte in på Vincent van gough musseumet-gick på madam tussoe-åt middag-åkte hem. Hade en förjävla bra dag med Bella! :)

Likes

Comments

När det känns som livet går runt i ett hjul så passar det bra med en avbrytning. En kollega ska på intervju på en modeskola i Amsterdam idag så jag bestämde mig för att haka på över dagen. Jag har alltid velat ta en dagstripp till någon stad i ett annat land och bara äta, promenera och njuta av livet lite.

Jag var i Prag tillsammans med sambon i slutet på mars så det var inte längesedan som jag var ute och reste, men den resan bestod till stor del av ligga på hotellrummet med hög feber.

Likes

Comments

Igår fick jag och sambon den briljanta idén att "vi åker på kryssning ikväll" så det gjorde vi. Hade det supermysig med bubbel, spa och middag på kvällen, avslutade med en drink i baren framför dansande pensionärer. Otroligt tråkigt att pardans avslutas till viss del efter deras generation. Förstå när vi är gamla, alla pensionärer kommer stå med en hand i luften och twerka.

Likes

Comments

Gårdagen var sämst, dålig karma. Alla odds var mot mig på alla fronter. Till och med solen jävlades med mig genom att stå och skina över Stockholm hela dagen, för att jag skulle jobba i en galleria tills att månen och stjärnorna kommit fram. Som jag inte heller kunde ta del av pga Stockholms alla nattlampor som skymmer utsikten över himlen.

Ja eller så kanske det har och göra med min attityd just nu. Ta en funderare på den kanske. /S

Likes

Comments