Lär känna mig

Hann inte skriva igår, men igår kväll/ eftermiddag hade vi det mysigt en av mina kompisars häst (hon sköter bara om den). Så då försökte jag ta lite bilder samtidigt jag fick springa och sätta upp hinder och såklart skulle det ju börja regna. Men vi hade tur som klarade oss undan det. Det började dugga lite men sen slutade och solen ville titta fram så det blev perfekt för att ta ett par bilder. Inte dem bästa men det funkar, innan underdagen hade jag bara legat och chillat. Inget speciellt dock åt vi potatisgratäng med grillad fläskfilé.
Klockan var nog framåt halv nio när hon körde hem mig och efter det var jag helt slut och bara gick och la mig.

Måndag <3

Skola...kan ju inte bli värre med med tanke på att jag börjar vid 9:45 och hade möte vid 9:00 för att prata om den extra hjälp som jag hade innan och att jag ska fortsätta att få hjälp nu i gymnasiet. 
På Måndagar så har vi bara 2 lektioner Information och kommunikation samt Svenska. Vi slutar 12:15 så det är fett chill så efter vi hade slutat skulle jag ta bussen 64 och då kom min lilla Hanna som också skulle med den. 
Jag frågade om hon skulle med till stan men hon sa att hon inte orkade så när jag föreslog att vi skulle käka Subway så var hon väldigt snabbt på med tanke på att båda var helt utsvultna. 
Jag tog en vanlig macka med ljust bröd med kycklingbröst, vitlöksdressing, sallad och gurka. Hanna vet jag inte riktigt vad hon tog. 
Efter vi hade käkat skulle vi till hen som jag lämnade mobilen till men hen var på lunch så vi gick runt och kollade på kläder och så sen gick vi tillbaka och väntade på att hen också skulle komma tillbaka. Jag kollade med hen hur det gick och hen sa att hen inte hade fått upp mobilen en, hen har provat 3 datorer alla möjliga kablar men hen ger sig inte utan fortsätter kampen med den.. Jag tror att hen gör detta för att hen ser detta som en utmaning :)
Efter det de så åkte vi hem med Hannas mamma vilket inte var något speciellt som hände i bilen förutom att Hanna vill ha en likadan högtalare jag har fast vit. Själv tycker jag den svarta var snyggast men den fanns inte att köpa i svart på Audio Vidio. Hon blev jätte glad när hon såg att den kostade (itillfälligt) 999kr men annars nästan 1200kr men jag tycker det ändå var/är billigt.. 
Senare framåt 17:30 så åkte vi upp till stallet där jag borstade och gick en promenad med vår häst Kidden.. Kidden är otroligt fin men väldigt rädd och mesig men han är hur go som helst. 
Sen tog jag lite fler bilder när jag såg hur solnedgången kom och när ett tjockt lager dimma kom in så gick jag runt i hagen och tog bilder. 
Efter det har jag varit hos min kompis i ett par timmar och just nu lyssnar jag på Creepypoddens nya avsnitt som kom ut igår ( avsnitt 71) rekomenderar verkligen den podden, om man gillar skräck historier och så.
Hoppas ni haft en härlig Måndag!
Ha de!

 
 

  
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi hade en riktigt jävla go kväll igår. Vi drog till Eksjö för att käka BK. Fett mysigt var det.
Senare på kvällen strögade vi omkring i Nässjö och när vi var på Ica parkeringen i Nässjö körde vi sönder låset till mopeden vilket var fett pinsamt när vi fick ropa och be om hjälp av en jag känner😄 men med hjälp av honom gick det bra.
Vi stack till Boda vid kanske 22 eller något då vi stack upp till ett ställe och åkte lite.
Min kompis Hanna hade slängts sin ryggsäck på marken och en av dem som var med körde över den med Epan så alla energidrickor som låg där gick sönder och hela väskan var dyngsur det bara rann ut drick ur väskan.så dem var ju väldigt arga då. Så vi kände att det var dags att stick hem så vi var la hemma framåt 00:00. En underbar kväll var det iallafall.
Hoppas ni också hade det bra ;)
Ha det!

Likes

Comments

Entligen helg!!
Har varit en väldigt chill dag men väldigt seg. Stack hem under dagen för att jag inte mådde så bra underdagen. Så pappa skulle hämta mig på stationen så medans han handlade klart det sista så gjorde jag ett ärende på stan. Jag lämnade in en mobil som hade låst sig. Med tanke på att vi precis hade lagat den så vill jag inte slänga ut så mycket pengar på den så jag frågade "hen" hur mycket det skulle kosta och hen sa "det bjuder jag på" så efter dem hade haft lunch åkte jag in 40 minuter senare och hen hade inte fått upp mobilen. Jag kände mig jätte dum att jag inte visste hur jag skulle göra men med tanke på att det är en utmaning för hen också så känner jag mig inte lika dum längre.. Så nu ska hen helt enkelt ringa mig när den är klar.
Jag ska inte säga att jag badar i läxor men jag kan inte säga att jag inte har några. En bok som vi har i svenska ska vara utläst om 2 veckor och ska ha svarat på frågor till boken med.
Administrations prov nästa vecka i 2 kapitel. Så denna helgen kommer det bli att plugga ganska mycket och bara ta det chill fint väder kommer det inte att bli så att ta några bilder kommer det nog inte bli något av :/
Hoppas ni får en trevlig helg!
Ha det gött!


Likes

Comments

Tjenare!
Detta är jag Josefine eller Jossan som alla säger. Jag tänkte att jag skulle ta och berätta lite om mig själv.
Mitt namn är då Josefine, jag fyller snart 16 och började mitt första år på gymnasiet. Jag valde linjen handel, varför jag valde den vet jag inte riktigt. Den är väldigt bred och när jag var ute på praktik en gång så valde jag att praktisera i rustas varuhus och tyckte det var riktigt roligt.
Jag gillar att ta bilder, gillar mest att ta bilder på någon, tycker det blir roligare.
På fritiden brukar jag vara med kompisar och ta bilder.
Ni förstår säkert då att denna bloggen inte kommer att handla om bara mig utan det jag tar bilder på också som (t.ex) mina vänner familjen och djur.
Vi har både katt och hästar.
Jag har då bott i Grimstorp hela mitt liv.
Det var ju lite om mig och mer kommer det ju såklart också att komma. 

Ha det gött!

// Jossan

Likes

Comments

Välkommen till min nya blogg.

Likes

Comments