...men, det finns EN blogg som VERKLIGEN är läsvärd. Den tillhör Flashbackprofilen "Gammal Hårdrockare" (som förövrigt inte är hårdrockare utan bara gammal). Jag kan verkligen rekomendera att läsa hans texter, den enda bloggen jag hittat som innehåller något vettigt..

http://gammalhardrockare.blogspot.com

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad gör man när man är hemma från jobbet, skitförkyld med 38-39 graders feber? JO, man kollar på dokumentärfilmer. Och inte vilken dokumentärfilm som helst utan "Plötsligt i Vinslöv" Haha. Vet inte om man skall skratta eller gråta.

http://www.youtube.com/watch?v=ZSxSXdF68XQ

Personerna i filmen är för övrigt helt seriösa och hela dokumentären finns på piratebay. Till nyår kommer en uppföljare till dokumentären "Plötsligt en film till" :)

Over'n out! Nu skall jag sova vidare!

 

Likes

Comments

Hahaha. Idag ringde grannen ovanför på hos mig, en stor irakisk tant med slöja och allt sånt. Och hon hade med sig en bricka full med irakisk mat och ville hälsa mig välkommen :D Haha, man blir glad av sånt här. Maten var inte direkt sån man var van vid men den var väldigt god. Först var det någonting som såg ut som friterad potatis, fast det var köttfärs inlindat i ris som sedan var stekt eller nått. Sen var det friterad vitkål, massa lök, morötter och tomater. Och sist men inte minst en stor tallrik med någonting som sök ut som en blandning av inlagda rödbetor och morötter. :D Det hemska med det hela är att min första tanke när jag fick brickan med all mat var att "Skall dom förgifta mig med något?", fast den tanken försvann ganska snabbt när tanten såg så glad ut :D Haha.. Overn out!

Likes

Comments

Fan vad konstigt det känns. Vi var ändå bra kompisar i många år..från fyran på mellanstadiet till tvåan på gymnasiet. Det konstigaste är att det känns som den Henry jag kände, som letade golfbollar och åkte runt med sin stora ägg-hjälm på sin moppe, inte var samma person som han som tog droger och drunknade.. Undrar om det är drogerna som kan förändra en människa så, antagligen... Fick i alla fall det bekräftat idag att han dött, även om jag var rätt säker på det igår med. Hans syrras inneboende (som kände Henry och som jag också träffat många gånger). Hade varit å handlat hos min morsa och farsa och då berättat hela historien. Han hade tydligen tagit någonting som inte var narkotikaklassat än. Av det kunde man få hallucinationer och han hade, vad jag förstått det som sprunig rakt ut i en sjö och drunknat...Är ju lite sorgligare att det var en olycka, hade det varit självmord hade det trots allt varit hans val. Undrar hur hans farsa tar det, även om de hade sagt upp kontakten måste det vara tungt att förlora sitt barn.. Skall lägga över våran "Jackass i Torslanda" film från VHS till datorn tänkte jag, han var ju trots allt en av huvudpersonerna :)... Vila i frid Henry!

Likes

Comments

Jaa idag var jag på Sahlgrenska för en sista kontroll av handen. Det såg bra ut och kirugerna var väldigt nöjda med hur det såg ut :D Så de känns ju rätt gött. Bara långfingret som inte var helt bra. Fast det skulle tydligen rätta till sig om jag inte slarvade med silikongrejerna :D I helgen blev det Ullared med Hanna, Andreas och Susanne igen köpte allt som jag glömde köpa förra gången :D. Sen planerade vi våran Eurotrip till Sommaren. Blir nog ner genom tyskland och alperna, ner till Venedig och runt där, sen åker vi nog över till Kroatien också. Gööött... Hade så sjuuukt mycket att göra på jobbet idag. Var 1,5 meter djupt vatten i volvos källare. Självklart var det på min byggnad också, så jag fick all skit :D. Har i alla fall aldrig sett så mycket vatten inomhus innan (förutom badställen då förstås). Var nog hundratals kubikmeter. Coolt. Haha för en liten stund sen var det en gubbe som ringde på min dörr och sedan stod och försökte låsa upp min grannes lägenhet. När jag öppnade stod han still i flera sekunder och skrattade sedan jättemycket och sa att han gått upp i fel trappuppgång :D Fast jag vet inte varför han ringde på min dörr..

Likes

Comments