Hej igen :)

Humöret har lättat och varje dag är ljus eller ja iaf nästan hela tiden. Har varit ute hos min rumskompis föräldrar och snickrat lite grann. Vi älskar våra fönster med alla sina blommor och stora gröna blad men ganska fort så insåg vi att vi kanske skulle komma behöva lite mer utrymme för att plats med alla våra små älsklingar. För ett tag sedan så fick jag syn på en fiffig lösning som någon hade hittat på som lösning i sitt fönster. Sagt som gjort så satte jag mej ner och spånade fram en grund idé på vad jag trodde skulle passa oss och efter att ha pratat i några timmar med rumskompisen så fick vi fram en slutgiltig ritning, nu saknades bara rätt tid punkt för dem. Det gick 2 veckor sen drog vi redo ute på gården med allt material och redo och starta. Det hela tog oss 13 timmar nu står dom här hemma och väntar på att bli oljade och upphängda :) <3 Skriver lite senare kram på er alla :D ha en fin dag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland så finns det dagar då man bara helt enkelt vill fly, man vill gömma sej på grund av många kända som okända anledningar. Jag har kommit på att håller man sej mentalt och fysiskt upptagen så klarar man verkligen allt som livet kastar på en.

Finns ett uttryck som jag älskar och det är "Gamers åldras aldrig, Dom levlar bara upp" Och det kan jag nog säga stämmer för jag är GAMER ut i fingerspetsarna och är faktiskt ganska stolt över det. och ska man göra dåligt skämt över det som jag brukar göra så säger man inte GAMER utan jag säger GAYMER för jag är ju gay hahaha.

Älskar Minecraft & Fallout 4 så jag spricker :D och då ska vi inte snacka min passion för blommor och sticka och virka :D MEN funderar nu på att ta upp en hobby till. och jag kollar på både wish och geek och har kommit på att kör man där igenom så kan det bli ganska billigt :D Jag vill börja med att göra halsband och armband av pärlor. men det kanske inte är så himla lätt men ja funderar på om jag ska försöka iaf.

Det som jag finner är det mest irriterande med inspiration är att den slår dej som en slägga hårt i ansiktet när du minst anar det och efter det så är det kört. då önskar man att man kunde göra allt man tänker ut direkt och då det snyggt :D någon mer som känner igen sej i det som jag pratar om :D? jag har så mycket jag vill skriva om för jag har kommit in lite i rytmen av att skriva blogg och hoppas att jag kommer fortsätta att få ha intresset så jag inte tappar det :)

ska sätta mej och spela minecraft en stund nu och få koppla av. Senare ikväll ska vi åka till rumskompisens föräldrar som äger en stor gård :D vi ska dit och göra lite olika saker i trä som vi ska dekorera hemmet med :D

kanske skriver lite senare ikväll :D får se ha det så gott alla mina vänner :D


P.s Främlingar är vänner som man ännu inte känner :) D.s

Likes

Comments

Hej

Vaknade idag och känner mej som ett blank pappers ark, vilket för mej är väldigt ovanligt. MEN om man tänker efter så kan man ju fundera på vad som egentligen är vanligt när det gäller både känslor och saker, men jag är på den glada sidan idag och känner att mitt liv vänder mot den ljusa sidan fast det är den mörkaste års tiden vi har :)

jag kollar runt i min fina lägenhet och kollar på alla underbara blommor jag har. Mina två passioner är Hoyor/Porslins blommor & Palettblad. Har många olika sorter och börjar snart få utrymmesbrist i mina fönster hahaha. Snackade med rums kamraten för några dagar sen och kom fram till att vi ska sätta in "Svävande" fönsterbläck i våra fönster så våra älskade blommor får plats :) Rumskompisen är en "Kaktus" människa och har ett ex antal ur det släktet här i lägenheten och det förhöjer bara stämningen för det finns ju inte så många som har "många kaktusar" hemma. Det brukar vara ett skämt bland såna som inte kan ta hand om växter/blommor hemma att dom till och med kan ta död på kaktusar & Garderobs blommor och jag kan personligen inte fatta hur man kan lyckas med det hahahaha :D Kaktusar som är så lättskötta :)

Jag vet faktisk inte hur min dag ser ut idag :) jag får ta den lite som den kommer och bara njuta av den. Varje dag är en lyx och man måste ta tillvara på varje dag. Folk brukar ge mej saker/presenter lite då och då men för mej är minnen viktigare för det blir små guldkorn som man aldrig kommer att glömma om man inte blir senil och glömmer dom men se det praktiskt då kan vi göra om dom ;) hahaha :D

ha en fin dag senare så skriver jag lite senare :)


kram kram på er alla :D

Likes

Comments

​Idag var en fin och lugn dag. Jag har fått lära mej så mycket om mej själv och andra. Jag har fått så många fina passiva lektioner idag och fått lära mej många dyra läxor. Men när man ser på det så här i efterhand så ser man faktiskt värdet av det och lär sej att vissa saker är inte värt att lägga energi på. Tänk er vilken underbar känsla det är och hur mycket man kan göra för att använda sin energi på ett mycket mer effektivt sätt.

Jag tror inte många av mina vänner fattar hur mycket man lär sej utav dem, BÅDE positivt OCH negativt.  men varje dag är en ny dag och man lär sej ALLTID något nytt varje dag. Man måste bara vara öppen för att lära sej och ha ett fint ljus inom sej. Carpe Diem på er alla mina vänner.

Kram på er alla och sov så gott :)

Likes

Comments

Hej mina älskade vänner :)

idag så var min dag faktiskt underbar och vakna upp till. Har börjat fundera väldigt mycket på mitt humör dom senaste dagarna kommit fram till två stora bovar *Besviken* & *Deprimerad*. Det har nog varit lite för mycket "Ge" och för lite "ta" på sistone och de har nog tömt mej på energi mer än vad ja trodde om jag ska vara ärlig. Sen så är det väl den årstiden då det måste vara väldigt ljust både ute och inne för att man ska må bra.

Kärleken spirar runt omkring mej men för en gång skull så är det inte jag som är kär i någon utan en väldigt nära stående kompis till mej och "Hon/Han/det" har väldigt svårt att dölja sina sprudlande känslor ibland hahahaha

ska ut en liten sväng på stan nu och göra ltie saker skriver lite mer tankar när jag kommer hem :)


kram på er / J

Likes

Comments

Vaknade idag och kände inombords att jag hade haft en liten sinnesro glimt av vad man skulle kunna kalla för lugn och rofylld sömn i natt. Jag sitter i skrivandets stund och lyssnar på låten som är linkad här i detta inlägg "Canon in D" känner mej lite sömndrucken men ganska närvarande och skulle nästan gå så långt så att jag säger att jag känner mej "Mysig" om man kan förklara det så.

Ska ut på stan idag med mins rumskompis, han ska fixa lite papper och jag går med för att komma ut för att få frisk luft. Vi är inte ihop och det finns inget romantiskt emellan oss vilket jag tycker är skönt vi är bara helgalna vänner *S* Men fördelen med att bo med någon man är inte ensam och vill man vara ensam så får man vara det.

Kollade just ut genom fönstret och regnet som faller och hösten fortskrider med alla sina färger och att snart så kommer snön och lyser med sin tillvaro. Fick lite glada nyheter igår och det var att jag och rumskompisen skulle få sitta hundvakt i en hel vecka snart åt en liten herre som för mej är väldigt kär. även om det är tio dagar kvar tills det är dags så kan jag inte göra något annat än att längta tills han är här. Han är mysig förstående och enda bristen han har är när han har en pinne i munnen för då tappar han helt focus och flyttar in i sin egen lilla värld väldigt fort *S*

Långsamt så börjar den här slöjan som sänkte sej över mej i förgår att lyfta sej. Jag känner att mitt gamla jag är på väg tillbaka. Jag fick ett mess på messenger på telefonen igår som faktiskt berörde mej lite grann, jag läste det (Personen förblir annonym) men messet löd så här:
*************************
Han: Varför så nere? :/ du brukar ju alltid vara så sprallig:)

Jag: Ja vet inte all glädje är helt borta, och energin räcker inte till, det är bara svårt och svart.

Han: Kom förbi och säg hej:) här är en posetiv miljö som säkerligen smittar av sig <3

Jag: Tack <3

****************************

Jag blev varm inombords av detta samtal, det var flera som skrev och uttryckte att dom fanns där för mej om jag behövde dom och för det är jag så tacksam. Nu känns det lite ljusare när man vet att man inte är ensam. "Vänner är som stjärnor, det är inte alltid man ser dom men man vet att dom finns där" Det kommer säkert att bli ett inlägg till innan dagen är slut för känner att min förmåga att skriva har kommit tillbaka från att ha gömt sej i mörkret. Men tills vidare så tänker jag samla mina tankar lite igen innan jag skriver igen. men tills dess mina vänner...

"Omnia Vincit Amor"

Likes

Comments

​Ett s.o.s utropas från avgrunden av min splittrade själ. Vaknade imorse och kände mej helt kraftlös. Det var som en "utanför kroppen" upplevelse. Var gråtfärdig långt in på dagen tills jag möte en väninna som tog sej tiden att lyssna på mej och jag fick prata lite i enrum och då släppte lite men inte allt. Jag låter denna dag vara nu klockan är efter midnatt jag skriver mer när jag vaknat för jag hänger inte med på vad jag själv gör just nu, känner mej lealös och kraftlös. Kram på er alla

Likes

Comments

Ett första försök till att skriva på en blogg och så misslyckas man.... med att vara på en posetiv våglängd. Man brukar kanske höra om man lyssnar tillräckligt noga att någon säger att ett kärt barn har många namn men jag går under ett och det är Jack, fast sen har jag också en handfull med massa smeknamn precis som alla andra personer som går på denna jord. Förlåt om jag låter nere ikväll och jag önskar jag kunde svara er på varför men jag vet inte ens varför själv så jag vill bara dela två underbara sånger och önska er en fin kväll och hoppas på en bättre morgondag <3

Likes

Comments