Fick upp filmer nu! Går kunde jag inte men nu verkar problemet vara löst 🌺

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi har fått fågel bäbisar i en gammal mjölkkanna som vi tänkte kasta! Först trodde vi att det var sädesärla men efter noggrann överbevakning så kunde vi konstatera att det är talgoxe bäbisar som gömmer sig i kannan. Har videos på dem på instagram så kolla in mer där 👍🏻 greyhoundrex heter jag där.

Likes

Comments

Det har varit så mycket så jag har helt enkelt inte tänkt på att blogga någonting 🙈 men jaja så noga är det ju inte faktiskt har ju inte direkt hundra miljoner följare/läsare så.
Bella har hunnit bli 6 månader gammal och är full i spring o bus, Kiara lunkar på som vanligt typ och jagar allt hon kan jaga dvs hon drar hem fåglar, möss och sorkar
🙊 och lägger dem glatt på bron och gapar efter oss så vi kan ta upp och slänga ut dem i skogen.

Min CP LG la av efter att jag klantigt satte upp den på fläkten när jag lagade mat och tjog så drattade den i golvet och dog, så bara börja söka ny mobil och efter 1 vecka så blev det en iPhone 5S då jag haft en sån tidigare och varit nöjd. Och ironiskt nog så har chrilles mobil börjat dö så han måste köpa ny denna månad.

Har fått sommarjobb inom NLL och ska till hösten börja plugga djurvård samt praktisera på Luleå ridklubb
👍🏻 så jävla skönt att få jobba med sitt drömyrke (förutom nagelteknolog)

Leo kom ner hit för snart tre veckor sedan och lär nog stanna hela sommaren så länge det går ihop med jobben vilket det har gjort hittills fast han har fått följa med Chrille på jobbet några ggr men det tycker båda och chrilles chef är skoj.

Bella sköter sig utmärkt på banan! Vi tog en paus då vi fick så jäkla mycket att göra under helgerna att vi inte hade tid att fara till banan men nu ska vi passa på. Var dit i söndags och tränade och Bella flög efter trasan som aldrig förr! Det gillas
👍🏻 lägger upp videos senare.

Och jag då? Min jävla psoriasis har brutit ut igen! Och på sommaren? Som brukar vara den bästa årstiden för mina sjukdomar men nej här ska vi jävlas. Så har utslag överallt på kroppen nästan och kan fan inte låta bli att klia!!! Gaaah blir galen. Och kan inte annat göra än att sola och smörja in med kortison ooooch ge tusan i att klia. Good luck with that!!

Vi har även blivit typ BFF med våra grannar efter flera månader haha! Och Leo har blivit BFF med deras ungar
👍🏻 så han drar dit stup i kvarten. Och igår var vi i klöverträsk och badade samt metade, fick ju såklart inte ett skit men Leo badade och var nöjd!

Våra växter har börjat blomma ut! Vi har fått både paprika och chili 🌶 och hoppas på att tomaterna börjar ploppa fram snart 🍅 och sallad har vi i överflöd haha! Det är så himla kul att plantera, visst det är jävligt långdraget men så värt det!

/Carro

Likes

Comments

Idag har vi faktiskt haft lite mera vår väder här uppe i norr! Skönt tyckte alla. Så bjuder lite på bilder från dagens fotostund. Glöm inte heller att vi har en Instagram också, där heter vi greyhoundrex

Likes

Comments

Det har varit så himla mycket för oss nu att jag helt enkelt har glömt bort att jag faktiskt har en blogg haha, jag är så himla ovan med en blogg så. Men tänkte uppdatera lite om vad som har hänt, ni som följer mig på instagram vet nog vad jag talar om.

11/4

Bella var ute och lekte på morgonen medans Chrille höll på med veden och jag stod i fönstret och vattnade växterna och rätt som det är så hör jag ett skrik utifrån och ser att Bella vankar bort från en takplåt som låg på gården som täckte för väggpaneler till huset, hon vankar bort och drar tassarna över ansiktet och jag tänker inte mer på det utan tänkte ''jaha hon sprang väll in i plåten och slog skallen'' och sen drygt 5 minuter senare kommer Chrille in med Bella i famnen och säger att hon har sprungit in i takplåten och fått ett litet sår vid ögat och om jag kunde hämta en handduk så vi kunde stoppa värsta blödningen (det blödde helt dramatiskt mycket) vilket jag går och gör. Chrille tittar lite nervöst mot mig när jag kommer med handduken och säger att jag tror vi måste fara till vet med detta kolla hur djupt det är man ser ju baksidan av ögongloben. Japp rätt som det var så åkte vi i illfart till Djursjukhuset i Gammelstan och fick komma in ganska direkt till en vet som kontrollerade om hon hade fått nå skador på ögat osv, sen bärde det av vidare mot OP och hon skulle sys. Personalen var jätte trevliga och hjälpte oss jätte mycket både känslomässigt men även ekonomiskt vilket jag är glad över annars hade alla pengar behövt gå till denna ''resa'' så det var jätte tur! Sen några timmar senare hämtade vi hem henne och lill hjärtat var så skärrad och ledsen :( Det gör så ont i mattes hjärta att se henne så här olycklig och ledsen. Men såret har läkt bra och nu på fredag ska hon åka in och ta bort stygnen :)

Likes

Comments

Vi har ju börjat träna med Bella. Vi tränar inför kapplöp och L-C (Lure cursing) just nu är det lite mer lek för att fånga hennes instinkt att jaga ''haren'' och det gör vi med att ta en tjockare lina och föra den igenom ett PV rör och knyta en knut i ena ändan så inte linan försvinner från röret, sen knyta fast ett ''byte'' i slutet av linan. Sen använder man den som en stor kattvippa fast för hundar då :) Det funkar väldigt bra som första träningspryl till hundar som ska börja träna L-C eller kapplöp.

Likes

Comments

Passade på att ta med kameran ut idag när det har varit underbart väder! Bella busade som en dåre och njöt för fullt i solen. Vi hoppas på lika bra väder i morgon.

Likes

Comments

Världens bästa katt helt enkelt!

Likes

Comments