Så otroligt skönt det känns att uppdatera saker i huset. Det "lilla" kan räcka...

Likes

Comments

Fredagar är oftast hemma-plugg-dagar och då blir det städ innan frukost. Så fort barnen åkt städar jag mellan 7-8, sen kan jag äta frukost i lugn och ro och fokusera på plugg resten av dagen. En annan fördel är att vi slipper städmomentet på helgen och kan ägna oss åt andra saker.

Likes

Comments

Kläder som legat i en "att sy"-hög sedan ett år tillbaka.. varför blir sånt alltid liggandes? tar säkert en kvart att sy ihop detta..

Likes

Comments

Idag försov vi oss hela familjen. Så jobbigt. Jag börjar inte skolan förrän 13 idag, men fick ändå köra min sambo till jobbet, så jag blir i Karlshamn hela dagen. Nu blir det en morgon på donken med en frukost som ser väldigt god ut, och lite nöjessurf på det😀

Likes

Comments

Jag är ju helt tokig i omeletter! Det är bra med näring och går snabbt att laga till. Ikväll blev det en kryddig chiliomelett med massa färggrann sallad till. Barnen fick kvällsmat och sambon är iväg och spelar match hela kvällen.

Likes

Comments

Hade ingen lunchlåda till idag. Fick tag i en surdegsfralla som var kvar sen söndagsfrukosten. Slängde på ost och massa sallad 😊 Man tar vad man har 😄

Likes

Comments