Igår kväll kom mina närmsta vänner och firade mig lite för att jag fyller år på tisdag. Vi hade jätte mysigt, jag gjorde en drink till oss + att vi åt massa gott. Senare mot 00 så åkte jag och Wilma in till stan, hennes pappa skulle hämta henne efter en timme så vi dröjde bara ut på tiden genom att åka dit. Vi gjorde inget speciellt, bara gick runt lite.
Men som sagt, det var jätte mysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon , fredag idag och det innebär helg om några timmar. Jag börjar klockan 10 och slutar vid 16. Våra fredagar är väldigt sega då vi har väldigt långa lektioner , på eftermiddagen har vi 1,5 timmes svenska och efter det 1,5 timmes samhällskunskap, så det är väldigt segt. Efter skolan ska jag köpa ett par nya skor och sedan gå hem och fixa om mig för att senare på kvällen ska jag förhoppningsvis träffa en :) ska bli jätte mysigt.
Imorgon bitti klockan 7:45 åker jag och pappa på kryssning , det är bara en dagskryssning men det ska bli jätte kul. Jag har planerat att jag ska köpa brutalt mycket godis så jag har det här hemma , mums !

Likes

Comments

Hej allihopa. Just nu sitter jag på min första lektion för idag , historia. Vi ska skriva en analys om en person man får välja själv. Jag är på ett ungefär klar , så jag tar det bara lugnt nu. Efter denna lektion har halva klassen hål timme då den andra halvan har nationella prov , och då har vi som har håltimme nästa vecka. Lite senare mot eftermiddagen har vi improvisation och dansteori , inte roligaste ämnena men men.

Jag har inte bloggat nu på några dagar för vi har så mycket i skolan + att det har hänt en grej. Så har helt enkelt inte haft orken till att blogga. Men nu är jag på spåret igen :)
Denna vecka har vi haft special schema då 01:or har kommit och gjort intagningsprov och då har vi inte kunnat ha danssalarna , då har vi bara haft 1-2 lektioner och det har varit så skönt , tex i Måndags så började jag 12:45 och slutade vid 14 ungefär. Och igår var vi på museum så det var också väldigt "skönt".

Men nu ska jag fortsätta på analysen , puss och kram

Likes

Comments

Godmorgon och trevlig söndag på er.
Igår kväll var jag med Emma , vi åkte runt lite och träffade några , först en kompis till henne som hon inte träffat på 1 år. Så det var nog jätte kul för henne , sedan träffade vi Michael i Mörby , vi hade jätte kul. Jag åkte cross med han och det var super kul, det var ett bra tag sen jag gjorde det , så yes !
Sedan vid 22 tiden åkte jag och Emma hem , vi köpte bara lite mys till kvällen då jag sov hos henne. Vi kollade på Fifty Shades Darker och den var super bra , verkligen.
Nu när vi vaknat har vi inte gjort något speciellt , det är så tidigt så vi orkar inte gå upp än.
Men ni får ha det så bra , puss och kram

Likes

Comments

Hej alla fina , som sagt så har jag varit väldigt sjuk denna vecka , + att jag fick min mens igår och jag hade sån brutal mensvärk så jag höll på att kräkas. Jag och mamma gick till Maxi för att handla lunch , och när vi stod och plocka sallad så trodde jag att jag skulle spy. Så jag sa till mamma att jag behövde göra det och då sprang vi hem , utanför vår lägenhet så höll jag på att göra det igen haha men det hände aldrig , som tur!!!
Men i alla fall så mår jag mycket mycket bättre idag så jag ska ut. Klarar inte av att ligga hemma idag igen , på en lördag. Nej tack.

Likes

Comments

Idag stannade jag hemma från skolan då jag inte alls mår bra , har känt mig väldigt risig i veckan + förra veckan och igår blev jag verkligen sjuk. Har så sjukt ont i halsen och magen , förkyld och haft ont i huvudet. Varför jag har blivit sämre är för att jag har tränat även fast jag känt mig sjuk. Och det var ju då inte så bra.
Igår kväll var jag på ungdomsmottagningen , det gick jätte bra. Och efter det åkte jag bara hem och försökte äta men det gick inte då jag har så ont i halsen. Så nu måste jag försöka äta lite + att jag måste göra varmt te. Inte det godaste men det ska hjälpa mot halsont.

Likes

Comments

Jag har tyvärr inte bloggat så mycket då jag inte har varit hemma i helgen , jag har haft det jätte mysigt :) verkligen!
Sedan har jag också haft sjukt mycket i skolan , inlämningsuppgifter och prov samt redovisningar , därför har jag ej varit aktiv här på bloggen.

Idag hade jag matte prov , som inte alls gick bra. Sedan efter skolan tills nu har jag jobbat så det har inte varit något speciellt.
Nu när jag kommer hem ska jag öppna ett paket som kommit hem , sjukt taggad. Sedan får jag se vad jag gör.
Puss och kram

Oklar bild

Likes

Comments

Ligger just nu och kollar på Jocke och Jonas nya spökvideo , alltså jag bara älskar dom!

Likes

Comments