E V E R Y D A Y

HÖSTLOV

Åhhh, så skönt att vara ledig! Mysigt nu när det snart är halloween! Men vad kallt det är - fryser när jag inte har en massa filtar över mig! Fast mysigt är det! Lyssnar extra mycket på musik nu när jag är ledig och tänkte tipsa om låten For Real av Mallrat och Rewind av Wingtip! Jättebra tycker jag!

Ha en mysig kväll! Kram, Greta

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

E V E R Y D A Y

Bonjour mes amis!

Så skolan har nu slutat för idag och jag sitter i min säng här på internatet, dricker te och tittar på The OC. Nuvarande favorit serien! Parallellt så pluggar jag franska inför en redovisning och naturkunskap eftersom jag ska ha prov imorgon. Hursomhelst så ska jag snart ner och äta - är rätt hungrig för vi åt lunch väldigt tidigt idag.

Det är i alla fall skönt att det är torsdag, alltså snart helg. Och vi har lite extra lyx den här helgen för vi är lediga på måndag också! Tipptopp!

Kram, Greta

Likes

Comments

E V E R Y D A Y

Hej på er, har en skön dag. Nu sitter jag i soffan och dricker te. Mysigt. Tittar lite på zalando.se och speciellt på kollektionen Gigi Hadid designat för Tommy Hilfiger.

Like a lot!

Tänkte visa några av de plagg som är mina favoriter. Tycker den blå/vit randiga tröjan är superfin och den vita blusen också! Gillar det marina temat mkt! Finns en ryggsäck också som ser jättecool ut!

Kram, Greta

Likes

Comments

E V E R Y D A Y

Hejsan hoppsan!

Alltså åhh vad jag älskar Ladurées macarons. De är så gulliga och goda! När jag var i London förra hösten köpte jag en box med macarons i deras butik på Harrods. Boxarna var ur fina! Och butiken också, verkligen ngt extra! Ni känner säkert igen märket, de brukar vara med i serier och filmer som tex Gossip Girl. Har ni smakat dem? Vet att de öppnade en butik i Sthlm tidigare men jag tror den lade ner..

Hursomhelst så har Ladurée ett samarbete nu med bloggaren Chiara Ferragni (the blonde salad). Hon har designat en superfin box ni kan se på bilderna och valt ut flera nya macaron smaker. Vill prova dem!

Kram, Greta

Likes

Comments

T R A V E L

Bilder från en underbar morgon i Carmel by the sea i Kailfornien

Saknar sommarkänslan!

Likes

Comments

B I O

Hej o välkommen!

Det här är min, Greta Nellers, blogg. Jag är sjutton år och bor i Skåne! Att fotografera o skriva är något jag tycker mycket om! Och jag har ett stort intresse för mode o smink!

Kram, Greta

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw