Kære alle sammen!

Så er jeg endelig tilbage på bloggen efter 2 års pause. Som nogle af jer nok husker så bloggede jeg førhen på bloggers delight, som jeg har været meget glad for men nu tænkte jeg at der skulle ske en forandring. Inden jeg går i gang vil jeg gerne præsentere mig selv for dem, som ikke kender mig.

Mit navn er Greta Marija Survila, jeg er 17 år gammel og går i 2.G på Aarhus Handelsgymnasium, hvor jeg har studieretningen Global Marketing. Jeg er en glad pige og stædig pige, som elsker at lave mange ting på en gang og så er jeg et stort karrieremenneske!! Jeg har mange fremtidsplaner, men mit største ønske er at læse jura efter gymnasiet.

I min fritid arbejder jeg som salgskonsulent i et telemarketingsbureau og så arbejder jeg hos "LEV MED GLÆDE", som er min mors nyopstartede virksomhed som tilbyder helbredsrejser til Litauen. Udover at bruge meget af min tid på studier og arbejde, så er jeg også medlem af to organisationer henholdsvis: Konservativ Ungdom & Det Blå Danmark.

Konservativ Ungdom har jeg været medlem af i snart 3 år, men jeg har dog ikke været så aktiv på det seneste da studiet og arbejdet har fyldt rigtig meget. Konservativ Ungdom er dog en virkelig fed ungdomspolitisk organisation! Jeg har lært rigtig meget i al den tid jeg har været der, og så stifter man også rigtig gode bekendtskaber. Jeg glæder mig til, at jeg kan bruge mere af min tid i Konservativ Ungdom igen.

Det Blå Danmark er en organisation, hvor jeg sammen med 25 andre unge fra hele Danmark blev udvalgt til at være "future talent". Jeg er derfor World Career Ambassador for dem, hvor blandt andet Mærsk & Simens Wind Power er en del af Det blå Danmark. Men i bund og grund er det en organisation som er udannelsesrelateret indenfor: shipping, skibsfart, teknologi & offshore. Det Blå Danmark er en rigtig god og spændende organisation da, der er så mange muligheder og forskellige retninger indenfor blot én enkelt organisation, om man så vil være skibsingeniør eller akademiker så er udvalget stort! Dette er en mega fed organisation, som jeg personligt er mega glad for at være en del af.

Jeg er også en pige som, elsker at bruge tid sammen med familie, kæreste & venner. Jeg elsker at rejse, opleve og lære. Men jeg elsker også at hygge under dynen med en god bog, stearinlys og noget godt Phil Collins musik i ørerne.

Jeg håber, at dette indlæg har givet jer et indblik i hvem jeg er som person og hvad jeg bruger min tid på.


Knus & kram xx

Greta Marija Survila

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments