View tracker

Inredning, Vackra ting

Smygstartade med lite julpyssel i veckan. Gjorde mig en krans av blåbärsris. Idag fixar jag sånt som adventsljusstakar och har köpt mig hyacinter. En vecka kvar till advent nu. Och jag är redo, ska bli såå mysigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Vackra ting

En fin vän på besök. Då blir det massa mys, massa god mat och skratt! Nu ska vi äta en spännande räk- och pastarätt! Härligt med en bättre söndag och förlängning av helgen!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Vad längesen jag syntes till här nu ja. Min vardag har verkligen förändrats de senaste veckorna. Fått ett nytt jobb som tar upp mycket av min tid, som jag inte är så van vid, men jädrar vad glad jag är för det! Sen har jag besök var och varannan helg här uppe nu med! Haha! Förra helgen var hela familjen här och vi trängdes i vår lägenhet, men mysigt var det. Och om en timme väntas nytt besök hemifrån. Och skolan är en del också. Men jag trivs, det är såhär jag vill ha det. Önskar bara hinna med mer foto och företaget också, så det ska jag försöka med nu! Så förhoppningsvis ser ni mer av mig!

Självklart har jag hunnit starta med lite jul hemma... Detta var faktiskt för typ 1 vecka sedan.... Ja ni som känner mig vet hur jag är. Bästa tiden är nu! Och gör helst november till en julmånad också så att det blir mer tid för myset.

Kram på er

Likes

Comments

Inredning

Nu när det är tentavecka får man lov att ta en lång frukost med tända ljus medan det är regn å rusk utanför. Kan planera dagen precis som jag vill. Himla mysigt.

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw