Hjem

Mitt aller første blogginnlegg...

Skummelt, spennende, nervepirrende, morro. Alt på en og samme gang, men jeg velger å kaste meg ut i det jeg.... Hei! Jeg heter Greta, er ei jente på 35 år, bosatt i Skien, jobber for en eiendomsmegler med hovedkontor i Oslo, og vi selger ferieboliger til nordmenn i henholdsvis Spania og Tyrkia.

Jeg er relativt sporty, hvor utendørs løpeturer og styrketrening er blant mine favoritter. Jeg er i godt hold, og jeg prøver derfor alltid å prioritere sunnere valg når jeg kokkelerer på mitt kjøkken.

I fjor kjøpte jeg meg en liten sveitservilla i Skien sentrum, og jeg har brukt, og bruker mye tid på oppussingsarbeid her. Jeg prøver å få gjort mest mulig selv, men leier inn profesjonelle folk til å utføre det arbeidet jeg ikke har kunnskap eller mulighet for å utføre selv. Tenker at jeg vil vise en del av det som er blitt gjort, prosjekter som pågår, og de som er under planlegging.

Ellers vil jeg vise dere mye av min arbeids hverdag og mitt hverdagsliv. Jeg lever nok ikke helt opp til A4-standarden, og det er jeg generelt veldig godt fornøyd med.

Likes

Comments