​Hejhej! I detta inlägg tänkte jag berätta varför min blogg står stilla, och lär göra det en tid framåt. Just nu mår inte jag jättebra och har tagit en paus från nästan allt, har bara legat i min säng och tagit det lugnt. Det händer massor i mitt liv just nu som ger mig ångest och som gör att jag inte alls mår bra. 

Bland annat så har min hy blivit mycket sämre, vilket gör att jag inte vill visa mig utomhus i princip, vill knappt visa mig inför någon alls. Och när jag väl träffar folk och berättar läget med min hy så säger de med sin nästan flawless hy "ja, jag förstår dig. Min hy är också jättejättedålig just nu, vill inte heller gå ut för den är så himla hemsk", och så har de typ en liten liten finne eller några plitor, och detta stärker inte direkt mig när jag mår så dåligt över min betydligt mycket sämre hy och därför har jag undvikit att prata och träffa människor. 

En till sak som ger mig grov ångest är skolan. Det ska bli hur skönt som helst att börja på en helt ny skola och i en helt ny klass där jag inte känner någon, faktiskt. Har verkligen inte haft det bra på min tidigare skola, så därför ska det bli skönt att få byta. MEN det här med att sitta i en aula med kanske 250 personer där jag inte känner någon och sedan i ett klassrum. Jag kan verkligen inte vara själv, blir jättestressad av det och därför gör det mig så stressad och ångestfylld att sitta själv i en aula där det finns så mycket folk och jag känner inte någon som jag kan sitta med, och dessutom har de flesta där någon de känner. Okej om ingen kände någon alls, men nu känner ju de flesta någon som DET ger mig ångest. 

Det finns så mycket mer som kan skrivas här och massor mer som tynger ner mig just nu, men detta får räcka för tillfället. Hoppas ni kan förstå och respektera detta!! Kommer inte försvinna helt, utan bara blogga betydligt mindre och kanske inte lika roliga inlägg. Så fort jag mår bättre igen kommer bloggen också komma igång igen!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tävling

​VINNARE 1: ​Denna blogg innehåller så himla mycket fina bilder och intressanta inlägg. Verkligen en blogg jag har börjat följa eftersom allt känns så himla genomtänkt och noggrant gjort! 

VINNARE 2: ​Väldigt fin och clean blogg med många bra inlägg! 

VINNARE 3: ​vääääldigt fina bilder, vilket gör att hela bloggen känns professionell! 

Grattis till alla vinnare! Denna vecka startar jag inte upp en ny tävling, utan tar en paus med veckans blogg, men det återkommer snart! 


Likes

Comments

Nytt inköp, smink och skönhet, skincare

Det här föll ner i min brevlåda idag! En selftan och tillhörande tan mitt, primer, foundation och mascara. Cocoa Browns selftan har jag sedan innan och jag älskar den, superfin färg och väldigt prisvärd. Sminkprodukterna har jag aldrig testat innan faktiskt.

Jag köpte angel veil för att alla säger att det är den bästa primern man kan hitta som är drugstore och den är oljefri, vilket gör att den även ska fungera för de med oljig/kombinerad hy.

Min macfoundation har varit riktigt dålig för min hy och gett mig väldigt mycket breakouts, och det har jag aldrig fått av tidigare foundation jag använt, så det är inte det att jag har känslig hy. Jag googlade runt om just macs foundation och tydligen är det fler som upplevt samma sak och jag har nyligen lärt mig att macs smink från början var menat för teater och det är därför mac har sån hög täckning och var först inte menad för daglig användning, och därför får många dåliga följder som använder deras foundation dagligen. Så det är därför jag bestämt mig för att testa en ny foundation tillsammans med en primer så mina porer och min hy av lite "skyddade" och en foundation som många säger ska vara bra för känslig hy och även ha alla bra egenskaper som jag letar efter i en foundation. Återkommer när jag vet hur denna kombination av produkter fungerar!!

Måsvaran köpte jag helt enkelt för att jag behöver en ny och jag älskar att testa nya mascaror. Tog ju bort mina fransar igår och alla mina tidigare mascaror är väldigt dåliga eller slut så därför tänka jag testa telescopic som alla talade så gott om för kanske 2-3 år sedan (??).

Har du testat någon av dessa produkter eller finns det någon produkt du vill tipsa om? Kommentera gärna!!

Likes

Comments

smink och skönhet, vardag

Så om ni inte visste så gjorde jag en fransförlängning för 15 dagar sedan exakt. Själva behandlingen tog endast en timme eftersom jag har väldigt slitna, korta och tunna fransar så många var omöjliga att sätta på, men jag gillade resultatet. Det tog mig 2-3 dagar att vänja mig, men när jag börjat vänja mig ÄLSKADE jag resultatet och hur naturligt det faktiskt såg ut. Mina egna fransar är verkligen hemska alltså verkligen, så fransförlängning gjorde en stor stor skillnad.

MEN dom började ställa sig åt olika håll, alla fransar blev som i klumpar och började se dåliga ut efter ca. fem dagar, fast jag höll ALLA skötselråd och verkligen skötte mina fransar. Efter 8 dagar började fransarna göra ont när jag borstade dem, blundade och när jag var nyvaken. Fransförlängningen har verkligen gjort att jag känner mig så mycket finare och fräschare utan smink, vilket är ett plus. Men jag skulle säga att det negativa väger över för mig, åtminstone just nu. Att betala för fransar som ser bra ut en knapp vecka och sedan börjar göra ont.

Nu har jag bestämt mig för att ta bort fransarna, och det gör jag faktiskt idag, klockan 10:00. Det här är något jag verkligen funderat över men det är så det får bli nu eftersom de pengarna spenderas bättre på annat och jag känner mest att det inte riktigt är värt att negativa sidor bara för att jag känner mig finare i det. Jag har tyvärr inte tagit några ALLS bra bilder på fransarna eftersom jag knappt varit sminkad när jag haft dem, förutom när jag var hos nora men där fanns verkligen ingen tid för att blogga om detta. Och efter det började fransarna se dåliga ut och jag har heller inte mått så bra. Men jag slänger in två bilder där jag tagit selfies när jag har fransarna, så får ni iallafall se lite hur de såg ut osv.

Kommer jag sätta på fransar i framtiden? hmmmm... antagligen!! Jag vet faktiskt inte hur länge jag kommer palla vara utan, nu när jag väl börjat. Det har gjort sån himla himla skillnad och därför är jag nästan 100 på att jag kommer börja använda fransar regelbundet, någon gång i framtiden. Just nu har jag hellre velat lägga mina pengar på hudvård (och smink hehe) och kläder eftersom det är det som står i fokus just nu. Jag lovar att ta bättre bilder om jag sätter på nya.

Har ni några frågor om min fransförlänging? Har ni någon gång haft fransförlängning, eller är ni rent utav kransberoende? Eller skulle ni vilja testa? lämna gärna en kommentar och berätta!!

Likes

Comments

smink och skönhet, vardag, Nytt inköp, skincare

Min hy har bara blivit allt sämre och sämre just nu och jag hatar det verkligen. Jag använder redan väldigt mycket smink, vilket är dåligt för hyn, men eftersom jag börjat få mycket sämre hy packar jag på ännu mer smink, vilket resulterar i ännu sämre hy, så har hamnat i en "ond cirkel". Så nu har jag börjat ta hand om min hy på riktigt och bestämt mig för att börja lägga pengar på skincare för att försöka clear my skin. Jag har även börjat använda endast "high-end"-sminkprodukter som inte innehåller lika mycket kemikalier och dåligheter. Dessa från Clinique på bilden nedan beställde jag tidigare idag och de övriga produkterna har jag redan hemma och använder. När jag använt dessa mer lovar jag att berätta mer vad jag tycker om dem, jag ska även beställa hem mer, så som nattkräm osv.

1 // 2

3 // 4

Likes

Comments

smink och skönhet

1 / 2 / 3 / 4

Nejmen alltså hur fina är inte NYX baked eye shadows!!! De har så många olika nyanser av samma färger, vilket gör att man verkligen kan hitta sin favorit (om man tycker om färgerna de har förstås). Bara så himla mycket fina färger och jag garanterat kommer klicka hem många av dessa inom en snar framtid!

Likes

Comments

Tävling

​VINNARE 1: ​Jag har valt denna bloggare eftersom hon har så himla mycket bra bilder med väldigt bra kvalitet och enligt mig är det sååå viktigt att bloggen har mycket bilder!

VINNARE 2: ​En väldigt fräsch blogg som jag bara tycker har väldigt bra inlägg, fina bilder och en trevlig layout. 

VINNARE 3: ​En väldigt fin och intressant blogg där hon använder sig av mycket bilder och har en väldigt fin layout!

Grattis alla ni som vunnit denna vecka!! Vi kör redan nu igår en ny tävling, reglerna är desamma som förra vecka!


1. Följa mig här på nouw (länkeller på blogkeen (länk

2. Gilla detta inlägg och kommentera "Jag är med".

Lycka till!!

Likes

Comments

smink och skönhet, Nytt inköp

Dessa två godingar har jag gått och väntat på i två långa veckor nu! Eftersom jag varit bortrest har jag inte kunnat sätta klorna i dessa förrän nu. Concealern har jag haft innan men det är första gången jag testar pudret så det ska bli superkul! Har ni testat någon av dessa eller något annat från mac? Kommentera gärna vad ni tycker om respektive produkt. Jag har använt många produkter av mac och är alltid lika nöjd.

Likes

Comments