Nye innlegg

Long time no see, dere!
Det er helt rart å sitte her nå og tenke på at det bare er ei uke til jeg er tilbake til studier og hverdagen min i Trondheim. Sommeren min har vært flott, men ganske stressende. Det har gått i jobb hver eneste dag og litt kos med venner før eller etter jobb. Har tilbragt ferien på hjemplassen min, Vega. For de som ikke har hørt om Vega så er det altså ei lita øy på Helgelandskysten, like ved Brønnøysund.

For å oppsummere sommeren min kort, legger jeg ved litt bilder! 2 mnd kan fort bli et langt innlegg om jeg skal skrive. Kan fort bli kjedelig også siden jeg har vært på jobb hver dag, og de fleste dagene har vært kalde og tilbragt inne i varmen!

Ser nå hvor dårlig jeg er til å ta bilder når det er noe som skjer, men pytt pytt. Noen bilder fra de fineste dagene på Vega ble det!

Min familie <3 (minus lillesøstra mi og hunden vår)

Får se i senere tid om jeg finner flere bilder. Har jo opplevd så mye mer som jeg ikke har bilde av, som f.eks babyshower til ei venninne, bursdager, fine kvelder på havet osv!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nå begynner det å bli varmere i været, og selv om jeg har shoppe stop klarer jeg ikke å holde meg unna nettsider som frister med vårens nyheter. Lyse og duse farger, bluser med frill, bikinier til ferien kommer og nydelig sko og tilbehør. Her er det jeg sikler over akkurat nå og virkelig skulle hatt i mitt klesskap 😍

Jeg har veldig mye klær, i alle farger egentlig. Men det er rart med det, selv om jeg har klær som ligner veldig mye på nyhetene som kommer er det bare en så sykt deilig følelse å ha et helt nytt plagg som faktisk ikke er likt noe av det man har! Lurer på hvordan det går når shoppe stoppen min er ferdig, om jeg blir å klare å holde meg til å ikke kjøpe klær hele tiden eller om jeg kommer til å gå bananas 😄 Håper på det første selvfølgelig!
Jeg har en veldig rar greie jeg bruker å gjøre, og det er å legge alt jeg vil ha i handlekurven og vente et par timer og plutselig så er det ikke så nøye lengre om jeg kjøper det eller ikke. Rart, men funker godt.

Har lagt ved direkte link til hvert bilde forresten, om det er noen med samme smak som meg. Hehe
Ha en fin dag/kveld videre!

-Greta Ancuta

White

Blouses

Shoes

Beach

Accessories

Likes

Comments

Instagram: Gretaancuta

Likes

Comments

AKKURAT NÅ: Slapper jeg av i sofaen, spiser sjokolade og ser modern family.

UKENS HØYDEPUNKT: Mamma hadde 60 års dag! Kom hjem på overraskelsesbesøk, mer overrasket og gladere dame har jeg aldri sett som da jeg gikk ut av bilen og hun så meg gjennom vinduet ❤

UKENS OPPTUR: Lang helg hjemme på Vega og i Ssj med familie!

UKENS CRAVING: Pepsi max, faktisk! Har ikke så god matlyst for tiden av en eller annen grunn.

UKENS FILM: Har ikke sett noen filmer denne uken, men ønsker såå å se Beauty and the beast!! 

NESTE UKES MÅL: Jeg har hatt shoppestop siden januar, men kjenner nå hvor fristet jeg er til å kjøpe meg noe nytt.... skal prøve å holde meg unna klesbutikker denne uken slik at jeg ikke frister meg selv til å gjøre noe galt. Vil klare målet mitt med å ha shoppestop til Juni!

UKENS ANTREKK: Det er vel et av mine første innlegg på bloggen det, haha!

UKENS SERIE: Okey, jeg kødder ikke når jeg sier at jeg sikkert har sett alle sesongene med Modern family minst 10 ganger. OG jeg ser det enda! Tror det er ukens serie så lenge jeg lever, haha.

UKENS NEDTUR: Det at pappa ligger på sykehuset..

UKENS FAVORITTPRODUKT: Jeg prøvde en fuktighetskrem da jeg var hjemme, lånt av mamma! Den var bare helt nydeeelig. Huden min var som babyhud og den lukta himmelsk samtidig som huden min var fuktig og fin i ca 2 døgn. MÅ finne ut hva denne heter, så kan jeg legge ut om den. ANBEFALES

- Greta Ancuta

Likes

Comments

Ååh, i dag startet jeg dagen kl 06:30! Våkna av en liten hund som sto å ville ut så jeg fyrte like godt i peisen og lagde frokost før jeg vasket hele huset.

Føles godt å kunne hjelpe til å bidra med noen slik at mamma har litt mindre å tenke på. Er ikke så greit å sitte hjemme alene med en masse tanker i hodet når mannen ligger på sykehus og ikke helt vet hva det er eller hvordan det kommer til å gå. Heldigvis viser prøvene at ting står bedre til med han nå!

Her er forresten dagens look, så klart etter alt av husarbeid ble gjort. Liker å kunne pynte meg litt selv om jeg er på en øde øy, haha.

Skal på besøk til ei av mine beste venninner nå, noe jeg gleder meg enormt til! Orker ikke skrive mer, av en eller annen grunn klikker mobilen min helt av å blogge fra appen her..

Ha en fin kveld dere!


-Greta Ancuta

Likes

Comments

Zara

Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg i flyet som er på vei nord, skal hjem en liten tur for å besøk min kjære far som ligger på sykehuset og for å være med min kjære mor som fyller hele 60 år på søndag!! Ingen av dem vet at jeg kommer, så tror gleden blir stor når jeg plutselig står på trappa.

Legger med noen bilder av outfit og div som er tatt på flyplassen, så får jeg skriver mer når jeg er kommer frem!

-Greta

Likes

Comments

Ååh, tenkt det - nå har'a jaggu fått seg blogg å!


Har lenge vurdert det å få meg blogg men det har alltid endt opp med at jeg har lagt den tanken bort, mest fordi jeg ikke vil bli den som skriver ett innlegg i mnd, haha. Typisk meg det! MEN, nå slår jeg til!
Tenkte at de som ønsker å følge med på meg og mitt liv kan få gjøre det her, og ikke bare gjennom instagram som fort kan bli litt overfladisk og mest selfies av selfiequeen'a i Trondheim, haha!

Skal være flink til å oppdatere bloggen, så er bare å følge med!

-Greta Ancuta


<a title="gretaancuta blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=870618&mid=219377&f=true" target="_blank"><img alt="gretaancuta blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=870618&p=1&l=nb" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments