Header

Torsdag: Dagen började lugnt för att jag sedan pÄ eftermiddagen Äkte till BorlÀnge och trÀffade min vÀn Linnea som jag inte sett sedan i somras. Tillsammans tog vi en svÀng pÄ Kupolen, trÀffade nÄgra av hennes vÀnner samt Äkte hem till henne i OrnÀs i nÄgra timmar innan jag begav mig hemÄt.

Fredag: Under dagen blev inte mycket gjort utan spenderade majoriteten av tiden framför datorn. PÄ kvÀllen drog jag en svÀng till UNF och gick dÀrifrÄn hem till Ellen dÀr hon och nÄgra andra hÀngde. Vi spelade nÄgra spel och hade det trevligt men var hemma igen innan midnatt eftersom jag var sjukt trött. Trots det var jag vaken till 04:00 eftersom jag, Joakim och Swommer (precis som vi gjort dagen innan) satt uppe halva natten och spelade Trackmania samt förde nÄgra intressanta diskussioner.

Lördag: Spenderade hela dagen hemma och spelade en massa datorspel som den nörd jag Ă€r. Även denna natt blev det sent dĂ„ vi satt och spelade samt samtalade. Tiden gĂ„r extremt fort nĂ€r vi gör det och helt plötsligt har klockan gĂ„tt frĂ„n 00:00 till 03:30, men vi har vĂ€ldigt roligt sĂ„ det Ă€r vĂ€rt det :)

Söndag: Vaknade runt 08:30 efter 4 timmars sömn men har ÀndÄ kÀnt mig vÀldigt pigg under dagen. Vid 10 gick jag och trÀffade ett gÀng frÄn UNF och vi, precis som förra lördagen, planerade lite inför distriktsÄrsmötet i April. IkvÀll kommer jag vara hemma, och kommer spela Star Vars Battlefront 2 med nÄgra vÀnner lite senare. Notera att jag gillar tv- och datorspel :p

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Idag blev det en tur till Borlänge tillsammans med Amanda och Moa. Väl där återupplevde vi lite barndomsminnen i form att ett besök på framtidsmuseet följt av lunch på IKEA och en shoppingtur i Kupolen. Spenderade en hel del pengar idag och måste verkligen spara nu inför sommarens planer! Men vi sprang rätt in i en sminkrea på Lyko och då är det inte lätt att hålla hårt i plånboken.

Likes

Comments

Som rubriken antyder har jag valt att lata mig lite idag och har spenderat dagen hittills med att kolla pÄ film och Àta godis. Tog en stund pÄ förmiddagen till att gÄ lite pÄ löpbandet men utöver det har jag bara tagit det lugnt. Dock ska jag till UNF senare och hÄlla i kvÀllens trÀff som Àr tÄrtbakning eftersom personen som var ansvarig har gÄtt och blivit sjuk.

IgÄr blev det inget bloggande, dels pÄ grund av tidsbrist men ocksÄ dÄ jag haft slut pÄ bÄde internet hÀr hemma och i mobilen. Det jag gjorde igÄr var iallafall att ta en snabb tur pÄ stan för att sedan bege mig ut till Grycksbo och trÀffa pappa, Casper och Jennifer. PÄ kvÀllen drog vi till UNF i BjursÄs dÀr Àven dem hade tÄrtbakning och dÀrefter begav jag mig hemÄt igen.

Exempel pÄ tÄrtor frÄn tidigare gÄnger med UNF:

Likes

Comments

IgÄr var jag som sagt var ivÀg med UNF och planerade lite vad vi ska göra under Dalarnas distriktsÄrsmöte om en mÄnad. Dagen blev lÄng men riktigt rolig, vi Äkte runt i nÀst intill hela Falun för att filma olika grejer och hade en trevlig och rolig dag tillsammans. Nu lÀngtar jag rejÀlt mycket till Ärsmötet sÄ jag fÄr se det vi Ästadkom igÄr i full form.

HÀr fÄr ni en liten sneak-peak frÄn gÄrdagens upptÄg!

Likes

Comments

DÄ var lovet Àntligen hÀr och jag inleder det med plugg! Sitter för tillfÀllet och skriver klart en engelskauppgift, och ska innan helgen Àr slut skriva klart en uppsats frÄn projektet vi gjorde i skolan i början av Äret som jag Ànnu inte Àr klar med. SÄ Àven om det Àr lov kÀnner jag att det kan vara bra att fÄ de uppgifterna klara sÄ de kan bedömas och inte slÀpar efter Ànnu mer.

Idag var iallafall jag och mamma ute och övningskörde en stund pÄ eftermiddagen och det gick vÀldigt bra. Jag ligger rÀtt efter med körningen med tanke pÄ att jag kört sedan November 2014 och inte ens kört vid rödljus. Men Äkte idag för första gÄngen genom ett par rondeller och mina starter var klockrena sÄ det kÀnns riktigt lovande, det som gÀller Àr helt enkelt att vi Àr ut och kör mer.

Planen för morgondagen Àr att jag pÄ dagen ska tillsammans med nÄgra frÄn IOGT-NTO-rörelsen hÀr i Falun planera vad vi ska hitta pÄ för spektakulÀrt under distriktsÄrsmötet som Àger rum i April. Imorgon kvÀll Àr det sedan tÀnkt att nÄgra vÀnner kommer hit och vi har en liten myskvÀll tillsammans.

Likes

Comments

Hej pÄ er!

Nu Àr det bara morgondagen kvar innan sportlovet drar igÄng och jag kÀnner att det verkligen behövs! Har sÄ mycket att göra i skolan för tillfÀllet, och har en hel del tankar som far omkring sÄ jag behöver en veckas paus för att mestadels ta det lugnt. NÀr sportlovet vÀl Àr slut Àr det endast tre veckor kvar innan det Àr dags för pÄsklov vilket Àven det kÀnns rÀtt skönt. Och dÄ kÀnns det att vÄren förhoppningsvis börjar nÀrma sig snart eftersom jag associerar pÄsk med vÄren. LÀngtar!

Idag var en rÀtt skön skoldag, hade matematik och entreprenörskap pÄ förmiddagen och avslutade dagen med ett seminarium i svenskan. TvÄ av eftermiddagslektionerna behövde man ej nÀrvara pÄ och dÀrför slutade jag tre timmar tidigare. Imorgon börjar jag istÀllet tre timmar senare, runt 11 nÀrmare bestÀmt sÄ blir inte en sÄdan jobbig dag den heller innan jag gÄr pÄ lov.

Likes

Comments

Jag tÀnkte inleda den hÀr bloggen med 10 frÄgor för att ni ska lÀra kÀnna mig lite bÀttre, eller Ätminstone fÄ en uppfattning om vem jag Àr som person. So here you go:

1. Mellannamn? Kristina

2. FavoritÀmne i skolan? All-time favourit Àr matematik, men tycker Àven om Ledarskap & Organisation samt Företagsekonomi.

3. BÀsta resan? SvÄrt att vÀlja en, jag har rest en hel del i mitt liv men tyckte mycket om nÀr vi Äkte till Thailand 2012 dÄ vi var dÀr med majoriteten av slÀkten pÄ min pappas sida dÄ vi skulle pÄ min morbrors vackra strandbröllop. Uppskattade Àven mitt femte Turkiet-besök Är 2014 dÄ jag Äkte tillsammans med tvÄ kusiner och en vÀn till dem, vilket var min första utlandsresa utan förÀldrar och en riktigt rolig sÄdan!

4. Sommarplaner? Jag ska jobba, Äka pÄ BrÄvalla och spendera tid med mina vÀnner.

5. Hur ser din familj ut? Jag bor med min mamma, jag har en lillebror pÄ 16 Är som bor med vÄr pappa och en storebror som Àr 22.

6. Favoritfilm? Kommer för evigt Àlska Star Wars-franchisen!

7. Musik just nu? Sad Man's Tongue - Volbeat

8. Vad finns alltid i dina fickor? Mobil, nycklar, tÀndare, lÀppbalsam, en kam och ett par hörlurar.

9. KlÀdstil? Mycket svart, ganska simpelt med t-shirt/linne, jeans och sneakers.

10. Fritidsintresse? Älskar att lyssna pĂ„ musik och att gĂ„ pĂ„ konserter. Älskar Ă€ven att resa och engagera mig inom Ungdomens Nykterhetsförbund.

Five Finger Death Punch + Papa Roach (Hovet 04/11/15)

Likes

Comments

Hej pÄ er!

Jag har denna hÀrliga tisdagseftermiddag bestÀmt mig för att Äter igen starta en blogg. Har haft ett flertal bloggar vid tidigare tillfÀllen, nu Àr det nÀrmare tre Är sedan jag hade en blogg jag faktiskt engagerade mig vid och jag har börjat sakna bloggandet pÄ sistone. Det senaste Äret har jag nÄgra gÄnger försökt mig pÄ att Ànnu en gÄng Äteruppta bloggandet men inte lyckats speciellt bra, sÄ tÀnkte dÀrför ge det en ny chans.

Att driva en blogg för mig Àr som att skriva en publik dagbok. Jag har sÄ mycket jag vill dela med mig och sÄ mÄnga tankar som alltid förs omkring i mitt huvud som jag via en blogg kan skriva av mig och lÄta andra bli delaktiga av. Denna blogg kommer dÀrmed bestÄ av tankar kring mitt liv och min vardag dÀr jag kan skriva det jag tycker och tÀnker. Genom att skriva pÄ en webbsida öppen för omvÀrlden kan jag pÄ sÄ sÀtt fÄ er delaktiga och förhoppningsvis inspirera er till att följa min blogg och mitt liv.

Likes

Comments