Sitter och slappar sönder i min säng. E sjukt trött. Hade nationellaprov idag igen. Så sjukt tråkigt. Hoppas på att de gick lite bättre den här gången. Sov hos min finaste inatt, drog till han typ vid halv 11, sen kolla vi på film och sov typ. Sen mötte jag upp Amanda och Adde hihi. 
och imorgoooon är de valborg e så äckligt sjukt fucking taaagggad! fyfan! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

har nästan precis kommit hem från jesper, sov där inatt. & idag har vi 3 månader hihi. 
De hände ingenting igår.. skit tråkig fredag. Jag träffade Jerre en stund på stan, sen vid halv 10 åkte jag hem och då träffade jag Anton & Jesper. Vi va ute ett tag, sen drog vi hem till Anton och kollade på film. Någon fågelfilm. Jag tyckte den va as bra. Men de va den tydligen inte. Och vid typ 1 drog jag och jesper hem. och kollade på mama, fan läskigaste filmen jag har sätt på länge, haha. 
ikväll ska mamma och syster och deras kompisar ut och dricka så jag e ensam hemma! så vi får se vad jag hittar på, hihi
valborg snart fyfffaaaan va taggad jag är, dör! och fan 2 veckor kvar sen taggar vi till Barcelonaaa! så jääävla skönt.


 

Likes

Comments

Sitter i skolan, sista lektionen! as skönt. Efter skolan ska jag med min syster. Sen ska jag träffa mandis. 
Jävla stor nyhet att justin typ knarka? HAHAAH dör fittungar, hate u,


hejdå

Likes

Comments

Har haft nationella prov halva dagen i skolan! fuuuck va tråkigt och svårt det va. kan inte engelska alls.. svarade typ inte på några frågor. Och på måndag har vi ett till engelska prov. usch.

Fick skjuts hem efter skolan av amandas pappa, så jag och amanda åkte hem till mig och käka tacos hihi. nu ska jag tjata så jag får lite pengar sen ska jag köpa hårfärg. fuck brunt, de e så äckligt typ haha. 
och nu har jag äntligen tatuerat mig, blev as nöjd hihi! 
 

Likes

Comments

Idag klockan 11 ska jag tatuera mig! fan va jag har längtat, hihiih. så lycklig nu. eller vet inte om de blir så att han tatuerar direkt idag, men vi ska iallafall bestäma pris ochså. Efter det måste jag till skolan.. Och om typ 3 veckor åker vi till barcelona! och sen är de typ sommarlov hhih. 

Igår var justin biebers konsert och jag hade ju ingen biljett, va så himla död igår. sen ringde amanda mig några gånger så jag fick höra han iallafall HÖHÖ. innan jag dör ska jag träffa han. då kan jag fan dö lyckligt! no Likes

Comments

Amandas pappa skjutsade mig till pizzan förut där jag käka med mamma och syster, va as ledsen eftersom amanda ska på justin biebers konsert men inte jag.. Och hon hade köpt 2 biljetter till mig, så jag o min syster kan gå. Men såklart så ska någon annan jävel va före mig! Men hoppas fan på att vi får dom..

Igår va jag med Anton, vi träffa victor, victor och adde, men två av dom drog typ direkt. Så jag victor och anton tagga hem till han och spela guitar hero, eller hurfandestavas? Ikväll ska jag sova hos min finaste. Vet inte vad vi ska göra, alla letar typ fest så de kanske blir så :) pusssss

Likes

Comments

igår och idag har sugit as mycket skit! Va tråkigt satan. Va med Jesper, anton min syster och hennes kompis hemma hos henne och drack. Spritflaskan va slut på? 1 timme typ. själv hade man inte druckigt något. Men alla andra va rätt fulla hahah, på min sprit.. Jag och jeppe drog hem till han vid typ 12, för jag va så sjukt trött. Sov typ ingenting, och så vaknar vi typ 10! 
Drog till elin vid typ 1, sen hem och käka, sen har jag legat och kollat film hela dagen. och bakat, för imorgon ska jag och victor sälja massa jävla fika i sporthallen, eller vad de heter thihi. så måste upp 10 imorgon också. 
Nu ska jag städa lite fort, sen kommer min finaste hit hihi, puss


 

Likes

Comments

E med min bästa, vi drog till Stures vid halv 3, ville dö så nervös va jag. Iallafall så klarade jag inte första gången. Blev så jätte ledsen.. Men dom sa att jag fick göra om provet direkt så den gången klarade jag de. Fick 28 poäng exakt! Fyfan. Nu ska vi köra moppe satan!

Likes

Comments

Sitter på toaletten i skolan. Har skit Mensverk så jag ligger här på golvet och har de mys. Ingen annan stans får man va ifred!
Slutar sent Idag tror jag, halv 4 eller något. Tror amanda skulle följa med hem efter, sen senare ska jag träffa jesper, och plugga tror jag så jag kan lite till provet imorgon iallafall hihi

Likes

Comments

Har städat hela dagen. Och så hittade jag mitt gamla löshår. Använde bara lite av håret när jag använde de sist och så la jag undan annat hår. Så nu har jag sytt fast clips och färgat löshåret plus mitt egna hår. Hihi 50 cm igen, as mysigt!


Likes

Comments