View tracker

Pride.

Att få vara delaktig och uppmärksamma viktiga frågor såsom allas rätt till att älska vem man vill är jag stolt över att vara en del av. I lördags gick jag i Pride med MUF och det var en sådan stark känsla att vissa tydligt alla människors lika värde och varför det är så viktigt!

Förövrigt har jag spenderat en hel del tid med vänner att vara på landet!

Hahah en typisk outfit härute på landet.

​Kram, Rebecka

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina!

Nu var det väldigt länge sedan jag uppdaterade. Under tiden jag har varit borta så var jag först i Västerås för kampanjeturné och därefter en vecka på Gotland där jag gick på en massa seminarium, mingel samt lite festande ;) Jag låter bilderna tala för sig själva:

​Nu taggar jag igång en vecka fylld av jobb och kampanjande!!

Kram, Rebecka

Likes

Comments

View tracker

1. Trots att jag älskar att ha mycket att göra är det bästa jag vet en bra serie medan jag äter en massa godis

.2. Jag gjorde Briggs Myers personality test för ett tag sen och sedan dess är jag besatt av att hitta information om min personlighetstyp (ENTJ), rekommenderar alla att göra den!

3. När jag var mindre visste jag att jag skulle bli advokat, idag är jag väl medveten om att jag kommer bli entreprenör!

4. Då jag sällan är ensam och konstant med andra människor älskar jag ensamtid och att bara umgås med mig själv

5. I grundskolan var skolan min första prioritet, idag vet jag att det krävs så mycket mer än betyg för att bli framgångsrik!

6. På en dag kan det komma upp en massa planer vilket resulterar ofta i att jag behöver avboka ex. träffa kompisar vilket gör mig ledsen att jag aldrig kan hålla det jag säger

7. Jag avskyr att stå i kö och rulltrappor!!! Det är slöseri med tid och jag undviker köer och går alltid i rulltrappan

8. Om det var val idag och jag fick rösta så skulle jag rösta på Centerpartiet

9.Är en nattperson som får min energi på kvällen när alla andra vill gå och lägga sig. Avskyr att gå upp på morgonen, för att inte tala om mitt morgonhumör

10. Jag känner många personer men har enbart få nära vänner som betyder allt!


Likes

Comments

Hej alla fina!

Sen sist vi hördes så träffade jag upp en massa för festligheter där vi myste och snackade typ i en skog, sedan drog vi vidare till en brygga där vi lyssnade å musik osv, en riktigt mysig kväll helt enkelt där jag träffade nya människor! :) I torsdags jobbade jag samt gick på valvaka gällande Brexit. Kvällen slutade med att jag sov hos Celicia och hon hade ff så vi fixade i ordning lite drinkar och satte oss på hennes balkong och snackade i timmar. I fredags firade jag och Celcicia midsommar med min familj där vi åt först mat och därefter begav vi oss mot Grönalund vilket var otroligt mysigt. Dagen efter åt vi även middag med min familj men utöver det satt vi bara på Ceces balkong en massa hahah där vi bla. solade och Celicia spelade på hennes gitarr. När kvällen börjar närma sig möter vi upp lite vänner för att träffas för lite festligher

I söndags gjorde jag om mitt rum lite, därefter mötte jag upp Hiley och sedan slutar det med att vi träffar Cece och Kellie och vi går alla ut och äter Kebab. Idag har jag jobbat en massa!

​Händelserik vecka som vanligt ;) Nu väntar sig en ännu intensivare!!!!

Kram, Rebecka

Likes

Comments

Hej alla fina!

Fredagen i rålis var roligt att träffa på folk man kände! Lördagen var dock det bästa som kunde hända mig i år då jag var sängliggandes HELA dagen och på kvällen myskväll med mamsen vilket var välbehövligt. Det var så otroligt skönt och jag har inte haft en sådan dag på jag vet inte hur länge! I söndags planerade jag, Susanna och Hiley Almedalen, hur allt skulle ske osv. I måndags jobbade jag och därefter mötte upp Hiley då vi lunchade tillsammans, kvällen slutade i Tanto med några vänner där vi myste hela kvällen. Idag har jag jobbat och åt världens godaste ceasarsallad på caféet där jag lunchade med mamsen och hennes kollega! Efter jobbat mötte jag upp Hiley och därefter Celicia där vi träffar på världens skönaste snubbe från Californien som vi snackade med väldigt länge ;) Efter det gick jag och Hiley upp till vår terrass där vi åt godis och snackade om allt möjligt. Imorgon bär det av till mitt jobb i 4 timmar, därefter fika med en nyfunnen vän och sedan möta upp en massa för en grillkväll, tagga!!

​Kram, Rebecka

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag och jag är precis hemkommen från jobbet. Dagarna sedan jag fick sommarlov har bestått av en massa jobb, sitta barnvakt och sena kvällar med vänner på det! Har egentligen mer att göra nu när jag har sommarlov till skillnad från tidigare. Ikväll ska jag i alla fall fira den kommande helgen med att vara i rålis med vänner. Men först ska jag fika med ett par från min tidigare klass vilket ska bli intressant.

​Kommande vecka kommer också att bestå av en massa jobb, men det är bara vänta till lönen kommer så inser man varför det är värt att slita så hårt ;)

Kram Rebecka!

Likes

Comments

Hej alla fina!

I lördags höll jag i en kampanj och efter det sov Bella hos mig, vi hade det otroligt mysigt! Därefter kom en kille över och vi alla tre hade en sleepover. På morgonen gästades jag dessutom av Celicia och vi spenderar dagen tillsammans genom att mysa tillsammans inomhus såväl som utomhus. Planen var att gå på en grej med föreningsutskottet men det var mer för nöje så därefter orkade jag verkligen inte. Istället kom Hiley över och vi la oss på en gunga på söder och chillade. I måndags jobbade jag och därefter mötte upp Celicia och Stella där vi kollar runt i lite affärer. Därefter möter vi upp Hiley och Emil, vi alla drar till Breviksbadet och myser. Kvällen slutade med att jag och Celicia köper donken och går hem till mig och snackar. Denna morgon var den första på länge som jag verkligen fick sova ut så det ska jag ta vara på genom att göra i ordning en islatte och en croissant på det! Idag ska jag även sitta barnvakt och därefter ha den årliga middagen tillsammans med mitt tjejgäng, ser mycket fram emot dagen!

​Kram, Rebecka!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu var det ett tag sen igen, men i och med sommarlovet ska jag definitivt bli bättre på det här med att blogga hahah. Måndagen hjälpte jag till innan Anna Kinberg Batras sommartal, därefter for jag vidare till MUF Täby som hade anordnat nationalfirande vilket innefattade god mat, härligt umgänge och senare på kvällen dans om man ville. Tisdagen innebar en lektion och strax efter terminens sista tisdagsfika for jag vidare till Riksdagen ang ett möte inför sommaren, spännande...;) Efter det drack jag islatte med en vän, därefter mötte jag upp Hiley och sedan andra vänner och vi umgicks och hade det allmänt trevligt. Onsdagen påörjades med klasspicknick i rålis och därefter drog jag därifrån relativt tidigt för att spendera övriga kvällen med filmmys tillsammans med vänner. Torsdagen började med ett tidigt möte med mitt jobb ang sommaren, därefter drog jag till studentmottagningen för Carro vilket innefattade god mat och härligt folk. Kvällen slutade med efterfest hos Tekla. Vaknade 30 min innan jag började min skolavslutning hos Tekla så jag slängde på mig gårdagens kläder och ut genom dörren där jag köpte kaffe på vägen för att överleva dagen. Tyvärr han jag inte med hela avslutningen då jag var tvungen att sticka till MUF för att hålla i en kampanj på Summerburst. Därefter kom jag hem och för en gångs skull la mig ned i sängen och sov. Nu tänker jag avsluta mina hektiska veckor med en lugn kväll med mig själv och familjen eftersom det förtjänar jag!

​Kram, Rebecka

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu var det längesen jag hörde av mig, det har varit så mycket på gång den senaste tiden. I veckan har jag gått på studentmottagning, njutit av solen med picknickar med nära och kära, haft slutspurten i skolan och igår blev det lite festligheter som slutade med att jag kom hem halv 7 imorse.

​Nästa vecka ser jag betydligt fram emot då vi inte har så mycket kvar i skolan samt så ska jag på ett litet hemligt möte i Riksdagen på tisdag som jag kan berätta mer om senare... ;) På måndag står jag på plats när AKB håller sitt sommartal och jag ska även vara där och hjälpa till innan!

Kram, Rebecka

Likes

Comments

Hej alla fina!

Precis som förra helgen gästades jag av Hiley som bodde hos mig från fredag till söndag. Otroligt mysigt och roligt som bidrog till många minnen som jag sent kommer att glömma! I lördags kom den efterlängtade dagen då det var fest hos Lisa, det slutade med att vi kom hem halv 5 på morgonen och därefter somnade vi gott. Den övriga tiden spenderades med vänner och mycket balkonghäng.

​I söndags hejade vi på AKB utanför radiohuset, mycket pepp och låtar så min hals var väldigt hes när jag kom hem runt halv 12 och då gick jag och la mig på direkten i och med att det är skola dagen efter.

Kram, Rebecka

Likes

Comments