Godmorgon!

Nu är det äntligen fredag, snart får man vara ledig en stund.

Jag sitter för tillfället i skolan och väntar på att min mattelektion ska börja, den första matematiklektionen jag har på gymnasiet, det ger en lite lustig känsla faktiskt. Gymnasiet har alltid känts så långt bort, där går ju "vuxna" människor. Nu är jag här själv ett år senare än planerat och inser att tankarna man haft hela livet är en aning felaktiga. Det känns inte alls så speciellt eller "vuxet" som jag trodde när jag gick i 6:an. Lite roligt att ens perspektiv och synsätt ändras så mycket med tiden.

Hur tänkte ni om gymnasiet och de som gick där när ni var mindre? Hur kände ni när det väl var er tur?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är sämst på att bestämma mig för saker, sa att jag skulle börja blogga om allt mellan himmel och jord, det sket sig rent ut sagt. Jag sätter sådan press på mig själv genom att anse att jag är universums mest ointressanta person, inget jag kommer på att jag ska skriva om når någonsin så långt att jag publicerar det. Skärpning Felice.

Med det sagt, Hej!
Jag sitter för tillfället i skolan och är snart klar för dagen. Är så nöjd med mitt val av gymnasieskola, hittills. Målet är att jag om tre år är färdig undersköterska, vård och omsorg är min linje.

När jag slutat blir det att hämta Tyler för att sedan åka på lite äventyr tillsammans. Det är om han vill följa med förstås, mitt hjärta brukar vilja stanna kvar på förskolan. Vilket är otroligt skönt då han nu är inne i en mammig period (brukar kunna bli lite ledsen när jag måste gå), så när han inte vill följa med hem ser jag det som att han har det bra på sin förskola, vilket är så otroligt viktigt.

Mitt allt. Som jag saknar honom när vi är ifrån varandra❤️.

Likes

Comments

Måndagen är här och mitt hjärta har fått komma hem till mig efter två nätter hos sin pappa. Gick och hämtade upp honom för att sedan gå hem och äta lite frukost. Efter det spenderade vi lite tid i lekparken innan vi gick och hälsade på hos förskolan. Vi ska mjukstarta lite denna vecka med förskolan då jag börjar gymnasiet nästa vecka och Tyler kommer då behöva börja gå mer ordentliga dagar. Jag vill att han ska få en chans att vänja sig lite, så att det känns bra att börja igen efter sommarlovet.

Efter vårt besök på förskolan har vi laddat batterierna en stund hemma och ska strax röra oss ut igen för fler äventyr. Vi vill ju göra det mesta utav den sista veckan som lediga!

Min gos❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag velat fram och tillbaka i vad som känns som en evighet och äntligen bestämt mig för att börja blogga igen.

Så här är en förvarning.

I'm back!

Likes

Comments