Fick äran att testa Celsius Whisk från Obh Nordica via sidan trybe.com Har nu haft vispen sen runt jul och först kändes det lite som en överflödig grej men sen efter ett tag upptäckte jag att den var mycket användbar. Väldigt lättdiskad, bra att värma choklad med så det inte blir för varmt, göra sås och soppa och ta bort vispdelen så man bara kan mäta temperaturen. Inget för nån som inte tillbringar mycket tid i köket tror jag men för mig som nästan bor i köket så är detta en helt fantastisk produkt, Jag älskar den, rekommenderas till dig som gör mycket saker från grunden.

Perfekt när man ska värma choklad till barnen så man kan hålla koll på tempen så den inte blir bränd eller blir för varm. .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


M​an kan ansöka just nu om att testa en burger maker via Trybe.

Skulle vara jättekul att testa eftersom jag älskar att göra saker själv från grunden och jag har varit inne på just detta med vegetariska och veganska burgare hur man får dem att hålla ihop i stekpannan eller i ugnen och denna köksmaskin från OBH Nordica kanske fixar den veganska biffen. :D

​​Om jag har turen med mig att få testa den så ska jag prova att göra olika biffar ge er mina godaste vegan/vegetariska burger recept som funkar att göra i denna.
Har bland annat ett recept på veganska biffar med linser i som är helt fantastiskt bra och håller ihop i stekpannan men det är alltid problem med att steka hemmagjorda veganska biffar oavsett recept tycker jag. Men har upptäckt att har man i extra mycket potatismjöl i biffarna så håller de ihop bättre. Däremot kanske denna köksmaskin även håller i hop dem och då blir det superlätt att göra vegetariska biffar och veganska utan både ägg och med godsaker i. Gröna linser får en lite köttig smak i burgarna så tillsätt gärna lite linser osavsett recept.
​​Håller tummarna nu för att jag har turen med mig och får testa den! :D

​​Förresten så är nu världens godaste burgare utsedd och den som vann är vegansk, det är ju helt superfantastic tycker jag. =) se artikeln här.


Likes

Comments

Har just visat mitt intresse för att testa en visp med termometer på Trybe.

Skulle vara jättekul att prova, undrar om man kan använda den när man kokar knäck osv verkar hur smidigt som helst. Håller tummarna. :)


Likes

Comments