Här kommer ett tips på en jättebra gratissida där jag själv har fått ut massor av presentkort - helt gratis! Sidan heter Gratisbio. Jag skulle säga att detta är den BÄSTA gratissidan. Har fått massor av biobiljetter och presentkort gratis. Du blir medlem gratis HÄR. Vill du vet mer - läs nedan.

Hur går det till?

Hos Gratisbio samlar man poäng genom att besöka hemsidor, skriva i andras gästböcker, eller genom att handla på sidor som t.ex. Nelly, Bokus, Tidningskungen, La Redoute eller någon av de andra 100 butikerna. Så om du ändå ska handla på nätet - se till att få pengar tillbaka!

Är det verkligen gratis?

Ja, det är inga dolda kostnader som någon medlemsavgift eller annat. Det är helt gratis att vara med.

Presentkort?

Du får poäng genom att t.ex. besöka hemsidor. De här poängen löser du in till presentkort på t.ex. H&M, Gina Tricot, Maxi, Coop Forum, Elgigianten m.m. Det finns över 50 olika butiker att välja presentkort till.

Hur går jag med?

Klicka på länken HÄR så kommer du dirkekt till sidan där man skriver in sina uppgifter.

Varje dag du tvekar om du ska gå med eller inte, är en dag som du förlorar pengar.

Jag önskar dig lycka till med poängsamlandet!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gå in på http://tvalogram.se/ idag kl 10 ( och alla dagar fram till och med 31/5) då kan du skicka en gratis tvål från Bliw till en kompis.

Likes

Comments

På fredag kl 12 släpper Finest gratis biobiljetter till förhandsvisningen av Shes funny that way som visas i Stockholm Göteborg och Malmö 8 juni. Gå med i deras Facebookgrupp Finest.se Förhandsvisar för att OSA på fredag.

Likes

Comments

LOccitane är överlägset den bästa handkrämen jag vet! Nu kan man få ett gratisprov från dem. Du beställer det HÄR.


Likes

Comments

Jag har ju tidigare tipsat om Yougov där man får poäng genom att svara på undersökningar och sedan löser man in poängen mot saker. (Har en beställning på en massa Weberprodukter som är på väg hem till mig nu. Perfekt inför grillsäsongen!). Jag har nyligen upptäckt en liknande sida som är jättebra. Men förutom produkter kan man välja att lösa in poängen till superpresentkort. Det tycker jag är ännu bättre! Då kan man välja vilken butik man vill ha presentkortet i. Sidan heter M3 och ni hittar den HÄR. Om man värvar vänner så får man extra poäng så om någon vill gå med så kan ni lämna er mailadress i en kommentar så bjuder jag in er - det tjänar både ni och jag på :) Givetvis är det gratis att vara med i båda panelerna. Likes

Comments

Även Serla har en kundklubb där man, precis som med Lambi, får en kod i varje paket som man kan lösa in mot gratis saker. De har inte lika stort sortiment men köper man ändå Serla så är det ju inte helt fel att få gratis saker tillbaka. Klubben är såklart gratis och ni hittar den HÄR.


Likes

Comments

Ni har väl inte missat att ni kan få en massa gratis saker via Lambis kundklubb? Det är gratis att vara med och i varje paket från Lambi finns en kod som ni registerar - får poäng - och löser sedan in poängen mot valfria saker. Ni hittar kundklubben HÄR.


Likes

Comments

Ett tips till er som precis som mig, tycker om att få saker gratis - gärna fina saker. Det finns en undersökningssida som heter YouGov och där får man poäng genom att svara på olika undersökningar. Poängen kan man sedan lösa in till t.ex. grytor från LeCrueset, köpa en Fatboy, designsaker från Eva Solo och mycket mycket mer!

De har även just nu ett lotteri där man kan köpa lotter för sina poäng och vinna en bil. De lottar ut en ny bil varje månad. Det är givetvis gratis att vara med och det går ganska snabbt att komma upp i höga poäng.

Om du vill bli medlem eller vill ha mer information hittar du det HÄR.Likes

Comments


Better Blogging Nouw