Header

Specsavers har HeltNöjd garanti! Det menas om glasögonen inte fungerar eller om du inte trivs med bågen kan du återkomma inom 3 månader så kommer de att hjälpa dig. Om du ändå inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Läs mer HÄR!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu kommer ett bra tips till oss som är ICA Student! På ICA Kvantum denna vecka finns färska blåbär 125 gram för 15 kr/st.

Samtidigt som denna vecka är en studentrabatt på 50 % på färska blåbär! Ett paket bör man alltså bara betala 7,50 kr för! Jag har inte testat detta själv men tänkte göra det ikväll. :)

Likes

Comments

Jag vann en Twistshake nappflaska i en instagramtävling! :) Jag valde den lila färgen som heter "lila bestie". Nice! :)

Likes

Comments

Jag kunde inte motstå återvinningspåsarna när dessa var de sista kvar i butik. 😄

Vill du samla till dina egna? Finns det inga i din butik? Då kan du samla och skicka in! Läs mer om samlarkampanjen HÄR!

Likes

Comments

Sample Store Lager157 i Gällstad är öppen idag fram till klockan 17:00! Varor från 10 kronor 😱

Obs! Endast kortbetalning.

Jag har nära till Gällstad men tyvärr blir det ingen sväng dit pga andra planer 😄👋

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu när jag funderat under natten om jag skulle köpa UV-dräkten till min dotter kände jag att jag ville testa någon rabattkod. Jag hittade en studentrabatt från Mecenat på 10 % som fungerade. Riktigt bra pris för UV-dräkt och UV solhatt! :)

Likes

Comments

Miniroom har halva priset på utvalt sortiment från Kids Concept! Älskar deras träleksaker verkligen. :) Rabatten är redan avdragen. Först till kvarn. Kampanjen gäller så långt lagret räcker.

Fynda HÄR!

Likes

Comments

Bosch har "100 dagar nöjd kund". Skulle du inte vara nöjd med din Boschprodukt, returnerar du den inom 100 dagar och får pengarna tillbaka med avdrag för returkostnaden.

Det enda du behöver göra är att registrera din nya produkt på myBosch senast två veckor efter inköpsdatum. Erbjudandet gäller alla Bosch hushållsapparater.

OBS! Enda undantag är Tassimo kapselmaskiner och Boschprodukter som medföljer nyproduktion av hus eller lägenheter.

Vill man returnera en produkt, ringer man Bosch på nummer 0771-11 22 77. Välj knappval 1–2 i menyn (produktinformation inför köp).


Läs mer HÄR!

Likes

Comments