Igår var jag arg och upprörd så det både räckte och blev över.  Idag är jag tillbaka på banan igen och har nu skickat iväg mitt kvitto på Toppits i deras cashbackkampanj som jag skrev om HÄR
Jag undrar hur lång tid det tar innan man får tillbaka pengarna.  Den som lever får se 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu kommer jag bli väldigt privat i detta inlägg.
Jag har länge kämpat med min vikt och mina problemområden är höfterna och låren.  Efter att lilla gratistestaren kom så bestämde jag mig för att ta tag i vikten för miljonte gången. I mitt sökande på nätet efter lite tips och råd fann jag något som heter Lipödem. När jag läste detta var det som en sten lättade från mitt bröst. Det är det jag har! (Sök gärna på det) Jag tog mig i kragen fast jag avskyr att gå till läkaren och kontaktade vårdcentralen. Läkaren skickade iväg en remiss för utredning.  Nu 2 månader senare får jag äntligen en kallelse....  För informationsmöte om Gastric Bypass!!!  Jag har ALDRIG nämnt att jag vill få en operation och har inte ens varit i närheten av den tanken.  En läkare har alltså bedömt utan att träffa mig att jag vill opereras och förändra mitt liv helt!
Jag tycker det är fruktansvärt läskigt att journaler och remisser inte läs igenom ordentligt.  Jag vet folk som har kämpat för att få en operation och tillochmed hotat med att ta livet av sig om de inte har fått hjälp.  Så får jag tid för detta utan ens ha nämt det. Nej, usch!  Vart är svenska sjukvården på väg egentligen?

Likes

Comments

Åter igen har jag och lilla gratistestaren fyndat blöjor.  Jag tror jag har endast betalat fullt pris en gång sedan lilla gratistestaren kom och då berodde det på dålig planering.  Idag har vi iallafall köpt 2 paket Libero Up & Go och betalat endast 23 kr!!! Vi använde oss av Utskickade kuponger ifrån Liberoklubben,  Ica Kvantums blöjrabatt (både för självscanning och den i reklambladet) samt 25 krs återbäring ifrån ICA. Fullt pris på dessa hade blivit 218 kr. Alltså nästan 90 % besparing!  Underbar start på veckan tycker jag 😉

Likes

Comments

Ikväll har vi kört Taco-fredag! Jag tror inte att vi är ensamma om det 😉
Vi passade på att testa Old El Paso's Stand N Stuff mini som vi fick i LOPPIblogbag. Den fick två små tummar upp ifrån Lilla gratistestaren. Hon har blivit så stor nu att hon äter nästan samma mat som oss vuxna.  Vart tar tiden vägen? 

Likes

Comments