Tydligen får jag inte vara med i Buzzadors kampanjer länge för att jag kallar mig Gratistestaren. Trots att jag har varit Buzzador i 10 år! Ska jag verkligen behöva byta namn för att få vara med?  Vad säger ni andra om detta? 

Likes

Comments

Som jag har väntat!  Jag känner mig som ett litet barn på julafton.  Idag kom äntligen min smakbox.  Jag är mer än nöjd med innehållet. Jag fick hjälp av båda mina tjejer att packa upp och ta fina bilder.  Enjoy!

Likes

Comments

Nädå, det märks inte alls att jag har börjat jobba heltid och helt enkelt inte hinner med att tipsa om gratis och fynd. Tur att jag har en hel del bloggkollegor som man kan läsa hos så länge. Fick dessa vackra rosor av maken när jag kom hem idag 😍
Ha en bra vecka och glöm inte att jag även finns på Instagram.

Likes

Comments

Detta läppbalsam från en avslutad kampanj kom i brevlådan under veckan som gick.
Jag känner att jag kommer nog inte få användning för det så det blir nog att jag säljer det på tradera för en billig peng.
Intresserad?  Maila mig ett erbjudande innan onsdag 1/2 kl 19 så kan den bli din 😉

Likes

Comments

Första veckan tillbaka i arbete har gått bra och maken som nu är föräldraledig med lilla gratistestaren har redan tröttnat på vagnen vi har och fick igår för sig att införskaffa en ny. Det slutar med att han fyndade denna skönhet för halva priset! Ett otroligt bra fynd!  Jag kan inte annat än att bli stolt över både honom 😍

Likes

Comments

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan senast den 31 mars 2017. Ange färg som önskas på burken, fyll i de streckkoder som finns på de köpta produkterna samt ladda upp foto på kvitto. När du klickat på knappen ”Skicka” kommer ELS granska er registrering. Inom ca 4 veckor erhåller du din burk i vald färg. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll. LÄNK

Jag som älskar plåtburkar kommer inte kunna låta bli.

Likes

Comments

Wrapp en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att bli belönad för de köp du gör. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden från butiker du gillar direkt via appen i din telefon. Detta gäller endast om du har ett Nordeakort än så länge men under året kommer du kunna koppla fler kort från fler banker i appen. 
Använd min inbjudningskod för att få 100 kr att äta på restaurang för.

Likes

Comments

Imorgon är det sista dagen att anmälan sig som testpilot utav Semper Vällingklämmis via Buzzador. Självklart är lilla gratistestaren sugen att att prova. Vi håller tummarna på att hon får det!

Semper Vällingklämmis

Som buzzador får du nu möjlighet att testa Sempers nya Vällingklämmis − en god, näringsberikad välling som fungerar perfekt när ni är på språng. Vällingen är baserad på mjölk och havre, och har en rund och mild smak. Konsistensen är krämig, vilket ger betydligt mindre spill.

Sempers ätklara välling finns i tre varianter, anpassade för olika åldrar: från 6 månader, från 8 månader eller från 1 år med banan, jordgubb och hallon. Alla varianter är självklart osockrade och berikade med viktiga vitaminer och mineraler som bl.a. järn, kalcium och vitamin C så att barnet får i sig massor av näring som behövs under en fartfylld dag!

Likes

Comments