Imorgon är det sista dagen att anmälan sig som testpilot utav Semper Vällingklämmis via Buzzador. Självklart är lilla gratistestaren sugen att att prova. Vi håller tummarna på att hon får det!

Semper Vällingklämmis

Som buzzador får du nu möjlighet att testa Sempers nya Vällingklämmis − en god, näringsberikad välling som fungerar perfekt när ni är på språng. Vällingen är baserad på mjölk och havre, och har en rund och mild smak. Konsistensen är krämig, vilket ger betydligt mindre spill.

Sempers ätklara välling finns i tre varianter, anpassade för olika åldrar: från 6 månader, från 8 månader eller från 1 år med banan, jordgubb och hallon. Alla varianter är självklart osockrade och berikade med viktiga vitaminer och mineraler som bl.a. järn, kalcium och vitamin C så att barnet får i sig massor av näring som behövs under en fartfylld dag!

Likes

Comments

Fredag den 13e och natten har varit en av de sämre. Lilla gratistestaren kom inte till ro trots att hon fick ligga bredvid mig. Fullmånen kan ha gjort sitt med.
Idag blir det hinkvis med ☕, men jag är inte bitter. 😉

Likes

Comments

Wrapp en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att bli belönad för de köp du gör. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden från butiker du gillar direkt via appen i din telefon. Detta gäller endast om du har ett Nordeakort än så länge men under året kommer du kunna koppla fler kort från fler banker i appen.
Använd min inbjudningskod för att få 100 kr att äta på restaurang för.

Likes

Comments

Igår skrev jag i bloggen att jag var lite avundsjuk på lilla gratistestaren. Läs om det HÄR
Fast när jag kollade mailen såg jag att även att jag hade fått en present. En liten sådan. 200 poäng extra i Liberoklubben. Denna mamma tackar som ödmjukast.

Likes

Comments

Jag är lite avundsjuk på lilla gratistestaren. Inte nog med att det inte var länge sedan det var jul. Nu har hon även fyllt år och presenterna fortsätter att komma. Idag fick hon denna mysis ifrån en av sina kompisar. Jag lovar att den mottogs med ett leende som gick från öra till öra 😀

Likes

Comments

För ett år sedan fick jag världens bästa gratisfynd. Min lilla gratistestare. Stor tjej har hon hunnit bli. Hon både går och pratar.
Det är kanske inte så mycket att prata om när det kommer till "gratis" men ibland gillar jag att även att dela med mig av det privata 😉

Likes

Comments