Header
View tracker

Just nu har Cashbackshopping ett adventserbjudande där man får hela 75 kronor i cashback om man handlar på Bonprix , inget krav på hur mycket man måste handla för och dessutom har Bonprix just nu fri frakt! Det betyder att om man handlar för under 75 kronor blir det gratis! Använd koden 99239 för att få fri frakt.

Inte medlem i Cashbackshopping ännu? Bli medlem genom min länk så får vi båda 25 kronor i bonus!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

I Studentkortets app finns det just nu ett Black Friday erbjudande där man får ett mobilabonnemang från Vimla helt gratis i två månader. Dom har eller ingen bindningstid, så om man vill avsluta efter två månader går det bra men vill man fortsätta så kostar det 100 kr i månaden. Det är sista dagen att utnyttja erbjudandet idag den 27/11 så ladda ner appen nu och ta del av erbjudandet!

Likes

Comments

På fredag är det äntligen Black Friday och massvis med rabatter och roliga erbjudanden väntar. Här tänkte jag samla lite information om vad som är bra att tänka på inför shoppingen i helgen!

Planera

Planering är a och o, gå in och kika på olika hemsidor för att se vilka erbjudanden som lockar dig mest och försök tänka ut vad du ska fokusera på i ditt shoppande, kanske en ny klänning till nyår eller julklappar till barnen? Det kan vara bra att skriva ner vad det är man tänkt köpa.

Samla återbäring

När man handlar på internet är det supersmart att handla genom återbäringssidor så får man tillbaka några kronor på sina köp. Är du inte medlem i någon ännu? Här blir du lätt och smidigt medlem i Refunder, den återbäringssida jag använder mest. Blir du medlem hos Refunder genom min LÄNK får vi båda 50 kronor i bonus när du handlat för 100 kronor!

Bli medlem i kundklubbar

Att bli medlem i kundklubbar är ett bra sätt att samla bonus hos just den butik du handlar hos, så förbered dig redan nu genom att gå med i de kundklubbar du planerar att handla från!

Jämför priser

Innan man slår till kan det alltid vara bra att jämföra priserna på den vara du tänkt köpa hos olika butiker, du kan använda sidor som Prisjakt och Pricerunner för att göra detta!

Håll koll på studentrabatterna - För studenter!

Är du student? Glöm inte att kolla efter studentrabatter som går att kombinera med Black Friday erbjudandena, håll utkik på Mecenat och Studentkortets hemsidor!

Lycka till med shoppingen och håll utkik på bloggen efter tips på bra erbjudanden!

Likes

Comments