Header

SF bjuder alla guldmedlemmar på förhandsvisning av den animerade filmen Vaiana tisdagen den 24 januari.

Tisdagen den 24 januari är du som är Guldmedlem välkommen på en exklusiv förhandsvisning av Vaiana på biografen Park. Filmen visas i 2D med engelskt tal. Producenten, Osnat Shurer, kommer att vara på plats för att hälsa välkommen och presentera filmen.

Visningen startar klockan 19.00. Biljetterna släpps tisdagen den 17 januari klockan 17.00. Du kan hämta biljetter på valfri biograf i Stockholm, dock ej på biografen Park. Max 2 biljetter per medlem och max ett medlemskort per person.

Klicka HÄR för att läsa mer.

Likes

Comments

Ekar det tomt i både skafferiet och plånboken såhär efter jul och nyår? På matsmart har dom massor av extremt prisvärda produkter och just nu har dom till och med chips för 0:-, dags att bunkra upp inför framtida fredagsmys? Nedan ser du även andra saker som är riktigt billiga nu, till exempel bönpasta för bara en femma! Klicka HÄR för att komma till Matsmart.

Likes

Comments

Genom Buzzador har man nu chansen att få testa Sempers nyhet vällingklämmis, produkten finns i tre varianter, anpassade för olika åldrar: från 6 månader, från 8 månader eller från 1 år med banan, jordgubb och hallon.

Logga in på ditt konto hos Buzzador för att ansöka.

Likes

Comments

Plejmo är en tjänst där du kan hyra filmer online, det är kostnadsfritt att skaffa och det är alltså inget löpande abonnemang som hos till exempel Netflix och Viaplay. Istället betalar du bara för de filmer du vill titta på, vilket passar bra för de som inte tittar på film sådär jätteofta.

Men det som är så bra med Plejmo är att de även varje vecka bjuder på utvalda filmer för 0 kr som man endast under denna vecka kan se gratis. Normalt värde på dessa filmer är upp till 49 kr!

Just nu kan man till exempel se Grace of Monaco med Nicole Kidman i huvudrollen, Behaving Badly med Selena Gomez eller filmen 99 Homes, helt gratis! Klicka HÄR för att komma till gratisfilmerna.

Likes

Comments

Nu är det skolstart igen, om den inte redan gjort det så drar den nya terminen snart igång igen. Jag avslutar min nuvarande kurs imorgon och sedan börjar den nya kursen på måndag redan. Om ni studerar så vet ni ju att kursstart betyder ny kurslitteratur, något som inte är så jätteroligt att lägga pengar på såhär i januari. Själv avskyr jag att lägga pengar på böcker jag kommer läsa en gång och sedan aldrig öppna igen och flera terminer nu har jag faktiskt lagt 0:- på kurslitteratur. Jag tänkte därför köra en liten favorit i repris där jag tipsar er som studerar om hur man håller kostnaderna nere när det kommer till kurslitteratur!

Låna - Biblioteket har blivit min bästa vän sedan jag började på universitetet, den här terminen lyckades jag få tag på alla mina kursböcker på olika bibliotek runt i stan. Ja det kan bli lite springandes mellan olika bibliotek men det tycker jag helt klart är värt det. Glöm inte att inte bara kolla universitetsbiblioteken när du söker efter dina böcker, ofta finns även många böcker på till exempel stadsbiblioteket!

Kolla med kompisar - Har du kompisar som läst kursen förut kan det vara lönt att fråga om du får låna kurslitteraturen av dom, eller köpa den till kompispris!

Köp begagnat - Köpa begagnat behöver man u dock inte göra av någon man känner, det finns massvis med sidor där man kan få tag på billiga kursböcker på nätet. Håll även utkik efter Facebook grupper som är relaterade till ditt universitet eller programmet du läser! Bokus har till exempel en köp och säljsida där du kan köpa och sälja begagnad kurslitteratur!

Utnyttja studentrabatter - Det finns massvis med studentrabatter som hjälper dig få ner priserna på din kurslitteratur om du nu vill köpa böckerna nya. Mecenat och Studentkortet är ju de självklara sidorna att leta efter rabatter på. På CDON får man till exempel fri frakt vid köp över 100 kr, och 100 kr i rabatt om du handlar för mer än 1000 kr. Genom studentkortet får man även 5% rabatt på Bokus och fri frakt vid köp över 99:-

Sälj din gamla kurslitteratur - För att ha råd med ny kurslitteratur kan det vara bra att sälja den gamla, i alla fall de böcker du inte kommer ha användning av igen. Det gäller dock att vara ganska snabb med att sälja böckerna eftersom det hela tiden kommer nya upplagor, om det har kommit en tredje upplaga till exempel är det ganska svårt att sälja den andra upplagan av den boken. Bokus har till exempel en köp och säljsida där du kan köpa och sälja begagnad kurslitteratur!

Har ni några andra tips? Kommentera eller skicka iväg ett mail till gratisstudenten@gmail.com så kan jag uppdatera listan!

innehåller afflitelänk

Likes

Comments

Just nu söker Smartson testpiloter som vill vara med att prova Findus Falafel. Såhär skriver dom:

Att få ihop vardagspusslet är inte det enklaste, men Findus Falafel har visat sig vara ett bra alternativ till en enklare och mer köttfri vardag. Förra året var det 93% av testpiloterna som skulle rekommendera produkten. Nu söker vi fler nyfikna som vill prova Findus Falafel och dela sina smakupplevelser. Låter det som något för dig? Ansök via formuläret nedan.

Klicka HÄR för att komma till formuläret.

Likes

Comments

Rituals kör en favorit i repris och delar ut gratis duschskum till alla som fyller år under 2017. Allt man behöver göra är att gå till närmaste Rituals butik och visa legitimation för att bevisa att man fyller år! De körde denna kampanj även under 2015 och då hämtade jag ut en duschskum helt gratis, den doftade underbart och jag gillade faktiskt den "skummiga" konsistensen. Du kan läsa mer om kampanjen på Rituals Facebook HÄR.

Likes

Comments

Wellnessboxen är en prenumerationstjänst där man varje månad får hem en låda fylld med coaching och livsinspiration. Boxen fylls till exempel med inspiration i form av recept, bilder, artiklar med inspirerande människor, citat och dikter. Januariboxen har temat "love yourself" i denna box kommer man bli coachad i vad självkärlek är och hur man kan stärka den.

Låter det inte härligt? Det tycker i alla fall jag och just nu kan jag erbjuda er läsare att få januariboxen med 10 % rabatt! Använd bara koden "SAVE" när du beställer, rabatten gäller t.o.m. 20/1.

Bra att tänka på är dock att är en löpande prenumeration och att det inte är någon bindningstid, men du måste säga upp prenumerationen senast 6/2 om de inte vill ha nästkommande box.


Likes

Comments

Nytt år och dags att börja träna igen? På ​Ellos​ har dom just nu massor av snygga träningskläder till bra priser. Blev riktigt sugen på att klicka hem lite fina plagg när jag jag satt och kikade runt.

Nu är dessutom ett bra tillfälle att slå till eftersom du just nu får 25 % rabatt på din beställning* - inkl mängder av varumärken och möbler hos Ellos! Använd erbjudandekoden: 355402 när du beställer!

​Klicka här för att shoppa!​

*Villkor: Nybeställning på kläder, skor, möbler, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-01-15. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med "kampanjpris" eller "design by". UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.

Likes

Comments