Header

Idag har vårsolen lyst och det har varit riktigt varm ute, försökte ta vara på värmen och tog en lång promenad i den sköna solen.

Sprang dessutom in en sväng på ICA Maxi idag och spontan-fyndade schampo. Det var behövligt dessutom på schampo lagret här hemma börjar tunna ur. Dom sålde Garnier Fructis för 15 kronor styck och bredvid hängde en kupong som gav 5 kronor rabatt per flaska. Betalade alltså bara 10 kronor per flaska. Just när det gäller schampo brukar jag vara ganska snål och jag brukar bara vara villig och betala mindre än 10 kronor per flaska. Men på sistone har det varit ont om bra kuponger och erbjudanden som jag har kunnat kombinera, så jag slog till på det här idag. Det är ju i alla fall bättre än att behöva betala full-pris!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Imorgon är sista dagen att vara med i utlottningen om två fina kit med ekologisk hudvård från Ecoligly. Så glöm inte att vara med och tävla, ni vill inte gå miste om dessa fina vinster! Tävligen avslutas imorgon klockan 23.00. Tävlingsinlägget hittar du HÄR.

Likes

Comments

Just nu har Facebooksidan Kupong.se en utdelning av Duck In-Tank, nya kuponger kommer att släppas någon gång under dagen så håll utkik HÄR för att få en du också!

Likes

Comments

Igår när jag var på ICA passade jag på att köpa Soya dryck från Alpro med rabatterna jag skrev om HÄR. Den kostade 19.90 så den vart helt gratis!

Likes

Comments

Just nu är det extra förmånligt för dig som student att skaffa appen Wrapp, du kan just nu få hela 400 kronor i välkomstbonus när du kopplar ditt bankkort till appen Wrapp. Men självklart kan alla, även icke studenter koppla sitt kort!

- Med min kod 54w7pa får vi båda 100 kr att handla för på valfri restaurang.

- Med koden WRAPP17 får man just nu 100 kr att använda på valfri biograf.

- Med koden WRAPPTICKET får du dessutom 100 kr att använda hos valfri biljettåterförsäljare eller biograf.

- STUDENT Som student kan även få 100 kr att handla för på valfri mataffär. Klicka HÄR för att läsa mer och hämta din kod.

Glöm inte att skriva in ALLA koderna innan du gör ditt första köp, när du gjort det kan du inte använda nya koder! Jag är osäker på om det finns en gräns på hur många koder man kan använda, men jag tror inte det!

Vad är Wrapp? Wrapp är en app där som kopplar ditt bankkort till, när du sedan handlar får du tillbaka pengar på dina köp. Butiken där man får cashback är till exempel H&M, Lindex, Yves Rocher, Adlibris och mycket fler! De banker som man kan koppla kort med är just nu Nordea, Danske Bank, Collector Bank och Länsförsäkringar. Jag skaffade ett kostnadsfritt kort från Danske Bank för att koppla till Wrapp (kortet är gratis om man är student eller under 28 år). Helt klart värt det enligt mig.

Likes

Comments

Just nu kan du få jättebillig dryck från Alpro genom att kombinera två rabatter som finns just nu. HÄR kan du få en rabattkupong på tio kronor och dessutom kan du ladda en kupong som ger ytterligare 10 kronor rabatt just nu i ICA Handla appen. För att det ska fungera måste du alltså handla på ICA, så välj att få din kupong på mail när du beställer den!

Likes

Comments

För ett tag sedan gjorde jag en riktigt billig beställning från Yves Rocher, jag var i desperat behov av nytt puder och jag har varit nöjd med det från Yves Rocher förut så det fick bli det igen! Pudret kostade 159 kronor men med rabattkoden 30MARS får man 30% rabatt på TVÅ valfria produkter. Fick även en gåva i form av en mascara värd 159 kronor. Sammanlagt vart det alltså 111 kronor plus 39 kronor i frakt. Jag betalade sedan med mitt kort som är kopplat till Wrapp och fick 50 kronor tillbaka på köpet! Dessutom gick jag genom Refunder när jag handlade och fick 11.27 kronor i återbäring. Sammanlagt betalade jag alltså 89 kronor för produkter värda 318 kronor!

Likes

Comments

Studentlivet innebär en hel del stress och att ta hand om sig själv och sin kropp är inte alltid prio ett kanske. Men att ta sig tiden att träna då och då är jätteviktigt, särskilt för att orka med allt tentaplugg.

Genom Mecenat kan man nu få tillgång till träningsvideor på Yogobe helt gratis, dom har över 900 videor inom bland annat yoga, pilates, avslappning, meditation, coreträning, fysioterapi, 3D träning, mobilitet & rörelse. Superbra när man vill klämma in lite träning i vardagsstressen. Inget krångel med att ta sig till gymmet utan du kan träna i lugn och ro hemma! Klicka HÄR för att läsa mer och ta del av erbjudandet.

Likes

Comments