Header

Just nu bjuder The Body Shop på ett gratisprov i deras butiker, såhär skriver dom på sin Facebook:

Har du ännu inte provat Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil? Nu har du chansen att få testa oljan som ger din hy nytt liv. Det är inte ett mirakel, men nästan!

Vi bjuder dig på ett gratis-test av Olis Of Life Revitalising Facial Oil när du besöker någon av våra butiker.* Välkommen!

#oilsoflife
#TheBodyShop

*Gäller så länge lagret räcker (ej i Åhléns eller Outlet). Visa upp detta inlägg för personalen i butik.

Du hittar inlägget HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag ett roligt mail om att jag skulle få testa nya Comfort Textilbalsam genom Damernas Värld och att en avi snart skulle dyka upp. Det gick flera dagar och jag fick ingen avi så hörde av mig till Damernas Värld och sa att jag inte fått någon produkt på posten. De sa att något måste gått fel med leveransen och att jag fick välja en tidning som jag skulle få ett nummer av gratis - som plåster på såren. Väldigt trist då jag verkligen sett fram emot att testa produkten, men snällt av Damernas Värld att ändå kompensera! Jag valde ett nummer av Topp Hälsa som snabbt kom med posten!

Likes

Comments

Just nu har City Gross ett bra erbjudande som jag funderar att nappa på! Genom att beställa 6 matkassar under året som återstår kan du få en riktigt schysst start på ditt nya år! Beställer du 6 matkassar i höst eller vinter, får du en matkasse helt utan kostnad i januari.

Läs mer och beställ på deras hemsida, och glöm inte att använda koden GratisJanuari när du beställer!

innehåller afflitelänk

Likes

Comments

idag kom jag upp i tillräckligt många poäng på panel.se för att byta in dom mot en gratis biobiljett, fick biobiljetten på mejlen bara några minuter efter beställning, supersmidigt!

Panel.se är en superbra sida där man genom att svara på undersökningar samlar poäng som man sedan kan byta mot till exempel presentkort, biobiljetter och annat skoj. Jag brukar beställa biobiljetter för mina poäng och har fått ihop några stycken redan. Låter det intressant? Just nu får du 5 poäng i välkomstgåva om jag värvar dig till panelen. Skicka ett mail med din mailadress till gratisstudenten@gmail.com så bjuder jag in dig!

Likes

Comments

Just nu får man en reflexväst på köpet när man handlar hos Nordic Ink, ett perfekt tillfälle att fylla på med bläck till skrivaren eller andra kontors-grejer.

För att utnyttja erbjudandet, ange rabattkoden: REFLEX

innehåller afflitelänk

Likes

Comments

Kikade in på Lagerhaus och såg att de hade lite jul saker på rea, lite konstigt tänkte jag, men samtidigt ett perfekt läge att fynda lite inför julsäsongen.

Hittade bland annat dessa fina stjärnor och julkulor att hänga i granen som kostar 10 respektive 20 kronor, glöggmuggar i papper som skulle vara perfekta för glöggminglet med vänner eller familj i 20-pack för bara 10 kronor och den här söta återanvändningsbara kassen med barr på som man kan både använda till mat-handlingen och för att frakta julklappar på julafton, dessutom kostar den bara 5 kronor.

​innehåller afflitelänk

Likes

Comments

I dag lanserar Starbucks en serie helt nya teer. Därför bjuder som på en Teavana te, helt gratis från kl. 15:00 i dag. Hämta erbjudandet på deras Facebook sida och visa det sedan till din Starbucks-barista.

Klicka HÄR för att ta del av erbjudandet!

Likes

Comments