Header

När Mio startade upp sin kundklubb för någon månad sedan blev man lovad en värdecheck på 100 kronor att handla för hos dom nu i juli, mycket riktigt kom det en kupong på mailen som även gällde på rean! Fyra frukostskålar och två äggkoppar blev mina för endast 14 kronor!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Just nu kan man få ett gratis nummer av Bamse genom dintidning.se, prenumerationen avslutas automatiskt. Beställ HÄR.

Likes

Comments

Ännu en generös rabattkod från Citygross har kommit, just nu får man 250 kronor rabatt på deras sommarkasse, går man även genom en återbäringssida såsom Refunder eller Bonusbay får man även 50 kronor tillbaka på sitt köp. Koden du använder när du beställer är scm250. Beställ HÄR.

Updatering: Jag blev informerad av en läsare att koden endast gäller för kassen för fyra personer vilket jag helt hade missat, jag ber om ursäkt om någon försökte beställa utan framgång!

Innehåller annonslänk

Likes

Comments

Gick in och kollade i Wrapp appen idag och då låg det ett erbjudande från EM Home där, 100 kronor tillbaka och minsta köpgräns var också 100 kronor! Så jag gick in och kikade lite på deras rea och hittade lite grejer som jag beställde. Med cashbacken från Wrapp betalade jag bara 8 kronor för 4-pack glas, en to-go mugg i porslin och en handtvål! Jag valde att hämta upp min beställning i butik vilket gjorde frakten gratis.

Nyfiken på Wrapp? Wrapp är en app där som kopplar ditt bankkort till, när du sedan handlar får du tillbaka pengar på dina köp. Butiken där man får cashback är till exempel H&M, Lindex, Yves Rocher, Adlibris och mycket fler! De banker som man kan koppla kort med är just nu Nordea, Danske Bank, Collector Bank och Länsförsäkringar. Jag skaffade ett kostnadsfritt kort från Danske Bank för att koppla till Wrapp (kortet är gratis om man är student eller under 28 år). Om du dessutom använder min kod "54w7pa" får du 100 kronor att handla för på valfri restaurang. Ange koden under "ender code" INNAN du gör ditt första köp!

Likes

Comments

Tidigare tipsade jag om att man fick ett presentkort på köpet när man handlade från Lindex och betalade med Materpass, mitt presentkort dök dock aldrig upp på mailen så jag kontaktade deras kundtjänst. Dom frågade om jag ville ha ett fysiskt presentkort eller ett på mailen så jag valde ett fysiskt och idag dök det upp.

Likes

Comments

Idag efter jobbet hämtade jag ut en matkasse från City Gross, det vart en Flexkasse med fyra middagar. Med en rabattkod på 200 kronor landade det på 215 kronor och sedan fick jag 50 kronor i återbäring från Refunder. Det blev alltså 165 kronor för fyra middag, så ca 10 kronor per portion. Veckans maträtter blev:

Helstekt sommarkyckling med krämig potatis
Kycklingkorv med timjanrostade palsternackor
Sommarpasta med spenat och citron
Rostbiff med krämig potatisgratäng och champinjonsallad

Det finns fortfarande chans att beställa en matkasse för leverans måndag den 10/7, med rabattkoden 1508c8y får man just nu 150 kronor rabatt (gäller fram till midnatt). Beställ HÄR.

Glöm inte bort att Citygross har en kampanj just nu där du får 500 kronor att handla för i augusti om du göra fyra köp med leverans under veckorna 24-31 (11/6- 31/7 – 2017). Läs mer HÄR .

Likes

Comments