Header

Fyll i ett formulär HÄR och få en kupong på gratis gröt från Fazer.

Likes

Comments

Contains affiliate links

På Bodylab kan du just nu beställa proteinpulver gratis, det enda man betalar för är frakten på 29 kronor. Om man ändå tänkt köpa proteinpulver är detta en väldigt bra deal då 29 kronor är ett riktigt kanonpris! Just nu finns det 1841 stycken kvar, men de lär nog gå åt snabbt. Beställ HÄR .

Likes

Comments

Fram till den 8 mars har Best Western en kampanj där du kan ge bort en gratis hotellfrukost till en vän, nya gratis frukostar släpps varje dag klockan 06.00, så det gäller att vara morgonpigg! Såg dock att det fortfarande finns några kvar i vissa städer.

Kampanjen hittar du HÄR.


Likes

Comments

Idag tog jag ut de pengar jag har samlat ihop på återbäringssidan Refunder , var uppe i nästan 600 kronor så jag kände att det var dags. Utbetalningen hos Refunder är supersmidig, du behöver bara ange kontonummer så sätter dom in pengarna!

Jag som handlar ganska mycket online tycker återbäringssidor är superbra, jag använder flera återbäringssidor (t ex Bonusway) men jag gillar Refunder bäst. Dom har ofta hög återbäring och det det brukar gå fort att få sina pengar. Är du sugen på att gå med? Klicka HÄR .

Likes

Comments

Contains affiliate links

Härom dagen gjorde jag min första Wrapp-beställning. När jag gick med i Wrapp använde jag en välkomstkod som gav mig 100 kronor att handla för i en sportbutik, så nu beställde jag den här superfina rosa sportbagen på Sportamore. Den kostade bara 149 kronor och det var ingen fraktavgift heller så med cashback från Wrapp betalade jag bara 49 kronor för den. Helt okej pris enligt mig!

Nyfiken på Wrapp? Wrapp är en app där som kopplar ditt bankkort till, när du sedan handlar får du tillbaka pengar på dina köp. Butiken där man får cashback är till exempel H&M, Lindex, Yves Rocher, Adlibris och mycket fler! De banker som man kan koppla kort med är just nu Nordea, Danske Bank, Collector Bank och Länsförsäkringar. Jag skaffade ett kostnadsfritt kort från Danske Bank för att koppla till Wrapp (kortet är gratis om man är student eller under 28 år). Helt klart värt det enligt mig.

Visst låter det bra? Om du använder min kod "54w7pa" får du 100 kronor att handla för på valfri restaurang. Använder du dessutom välkomstkoden "WRAPP17" får du ytterligare 100 kronor att använda på valfri biograf!

Frågor eller funderingar? Tveka inte att kommentera eller maila mig på gratisstudenten@gmail.com

Likes

Comments

Just nu säljer jag lite saker på Tradera, mest sminkprodukter som jag aldrig fått användning av. Är ni intresserade kan ni kolla in mina annonser HÄR .

Säljer bland annat denna läppenna i underbara färgen Playful Peach

Likes

Comments

Känner ni liksom jag att lönen är lite för långt borta just nu? Ett smidigt sätt att tjäna lite extra pengar såhär mitt i månaden är att sälja gamla grejer som man har ligger hemma. Ett tips är att göra en rejäl rensning och sedan sälja allt du inte använder regelbundet..

Som student kan man varje månad sälja gratis på Tradera, Stundentkortet ger dig varje månad två gratis annonser och det gör även Mecenat.

Just nu finns det även en extra kod som ger en gratis annons, så du som student kan alltså få fem gratis annonser just nu! Använd koden WELOVEU i kassan så får du en gratis annons.

Likes

Comments