Nu är det snart dags för studenten igen, själv tog jag studenten förra året. Men jag tänkte ändå tipsa om vad du som student kan köpa för kläder och även vad ni bekanta kan köpa till studenten.

Fyndiq finns det mycket att köpa till studenten, här är några tips:

Går du dessutom genom rabble så finns det alltid rabatter att ta del av! http://www.rabble.se/rabattkoder/webbutiker/fyndiq/

Zalando finns det mycket kläder att välja på och klänningarna är väldigt fina, här är tips på både skor och klänning som kan passa att ha på studenten:

Går du dessutom genom rabble så finns det alltid rabatter att ta del av!
http://www.rabble.se/rabattkoder/webbutiker/zalando/

Footway hittar du skor för alla dess stilar och just för studenten finns det många fina skor!

Här är förslag på skor som jag själv skulle vilja ha och haft på studenten:

Går du dessutom genom rabble så finns det alltid rabatter att ta del av!
http://www.rabble.se/rabattkoder/webbutiker/footway/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På M3panelen får du svara på undersökningar och i gentjänst får du poäng som du kan byta ut mot fina premier, bland annat superpresentkort! Vill du också vara med, skriv då till mig så bjuder jag in dig! #m3panelen #superpresentkort #undersöknig

Likes

Comments

Hej!

Detta blogginlägg kommer att handla om vad jag helst vill köpa inför våren och vilka butiker du kan hitta dessa produkter! Det finns ju så mycket fina kläder och accessoarer inför våren så nu är det dags att ta fram vårkänslorna! Länkarna är till Rabble.se hemsida, där du sedan kan gå vidare till butiken!

Den första butiken jag hade tänkt tipsa om är Miinto.se. Miinto erbjuder enskilt ägda modebutiker en möjlighet att åstadkomma framgång på nätet och därför her de en hel del olika märken och produkter. Varför inte köpa en fin klänning till konfirmationen eller till Valborg. Det finns några speciella produkter som just jag skulle vilja köpa in till våren.

/ Blus HÄR! / Topp HÄR! / Armband HÄR! /

Den andra butiken jag vill tipsa om är faktiskt Parfym.se. Hos Parfym.se hittar du skönhetsprodukter från över 100 varumärken inom parfym, makeup, hår och hudvård upp till 50% under rekommenderade priser. Jag har hittat en ny parfym som jag bara måste köpa, som ger vårkänslor med en blommig doft och flaskan är bara för fin.

/ Parfym HÄR! /

Den tredje och sista butiken jag hade tänkt att tipsa om är Sarenza.se. Sarenza är specialister på skor och väskor och satsar på en nära relation med deras kunder, med över 700 märken och 50 000 modeller i lager. Vad passar inte bättre till våren än ett par Converse? Eller ett par Hunter stövlar till Valborg kanske? Både Converse och Hunter är på min önskelista! Dessutom är jag helt förälskad i dessa Sandaletter!

/ Converse HÄR! / Hunter HÄR! / Sandaletter HÄR! /

Vill ni veta mer eller ha fler tips så tveka inte att kommentera eller mail mig på anniehellman@hotmail.com

Likes

Comments

Jag vill tipsa om Rabble!

Rabble är Sveriges största erbjudandeapp. I Rabble hittar du erbjudanden från populära restauranger, frisörer, matbutiker m.m. Erbjudanden du kan nyttja på både nätet och i butik!

Rabble finns i Sverige (rabble.se), Danmark (rabble.dk) och Norge (rabble.no). Rabble har även en app som är tillgänglig för iPhone, Android och Windows Phone. Men än så länge är appen bara tillgänglig i Sverige. Sen 2010 har appen laddats ner hela 700 000 användare, vilket är väldigt mycket! Det är 116 666 användare per år!

Jag har själv använt Rabble och jag är mer än nöjd! Mycket erbjudanden och de anordnar även tävlingar, vilket jag tycker är jättekul. De visar att de bryr sig om sina kunder och lever upp till förväntningar.

Efter att ha läst och undersökt mer om företaget så har jag fått en bättre förståelse i vad de har för syfte.

Taget ifrån deras hemsida:

"Idén är att föra samman företagare med nya kunder. För företagare är Rabble ett sätt att attrahera nya besökare, genom att komma med ett riktigt lockande erbjudande eller smakprov. För användarna är Rabble ett sätt att upptäcka handlare i sin omgivning och prova saker som de kanske annars inte hade provat.".

På deras hemsida står det även mer information om både företaget och om hur Rabble funkar! Visste du t ex att Rabble startades 2010 och att de har drygt 20 anställda och dessutom ha de tre kontor, ett i Stockholm, ett i Göteborg och ett i Malmö.

Likes

Comments

Var med och tävla om massor av goda nyheter från Risenta varje dag i sexton dagar! Länk HÄR!

Idag fick jag även ett mail om att jag hade vunnit en värdecheck från Risenta!

Likes

Comments