Har blivit inbjuden att Buzza Compeed Skavsårsplåster

Så nu väntar jag med spänning att äntligen slippa skavsår denna sommar

Som Buzzador får Du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner som även dom får testa produkterna du testar.

När du anmält dig som buzzador så varierar det innan du kommer med i en kampanj, beroende på hur du passar in i kommande kampanj. Men så snart det finns en kampanj som passar din profil så får du ett email om erbjudande att vara med.


Jag har buzzat flera kampanjer, te.x Vanish, Zeta, Omega Red m.m


Vill du också bli Buzzador och få chansen att testa olika produkter.

Klicka Här

Likes

Comments

I morgon Lördag får du som medlem (gratis att bli det) 50% på hela ditt köp när du handlar 3 varor eller fler. Uppge kod "club glitter"

Likes

Comments

Vill din hund bli testpilot?

Doggy Professional bygger upp en kampanjpanel 2015 med testpiloter för Doggy hundmat. Du och din hund kommer får testa vårt foder och vara vårat “bollplank” ute i Hundsverige. När ni testat fodret loggar ni in och svarar på frågor. När vi registrerat era svar är ni automatiskt kvalificerade till en exklusiv tävling där ni tävlar om härliga funktionsplagg för dig och din hund.

KlickaHÄR

Likes

Comments

Bli medlem i Yougov panelen och tjäna ihop till superfina belöningar.

Det hela är superenkelt, du svarar på marknadsundersökningar och samlar ihop poäng som Du sedan löser ut mot fina premier i poängshoppen.

Gå med idag, Klicka HÄR


Likes

Comments