Header

Ladda ner appen Vardagspuls - Utmaningen och få en Keso Supermini gratis efter din första utmaning!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

MatHem bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av vårens stora barnfilm.
Filmen har Sverigepremiär 7:e April, som MatHem-kund får ni se filmen hela
två veckor före alla andra.
Visningen sker lördagen den 25:e mars 2017. Du väljer vi själv i vilken stad du vill se
filmen. Göteborg eller Malmö. (Max 4 biljetter/familj)

Anmäl dig i formuläret nedan.

https://www.mathem.se/klas

Maxresdefault

Likes

Comments

Hyllat, roligt, nostalgiskt. Nu startar TV4s nya stora helgunderhållning med Renée Nyberg som programledare. I varje program möts två kända svenskar i en tävling som tar oss tillbaka till högstadietiden. Där vinnaren vinner en klassfest de luxe! Programmet kommer vara fyllt av engagerande utmaningar, närgångna samtal och nostalgi. Vill du få reda på allt som är värt att veta om våra kändisars liv innan de blev berömda?

Boka dina biljetter nu, det är helt gratis!

Inga datum som passar? Det kommer läggas upp fler datum kontinuerligt. Klicka på datumet i bokningsformuläret så kommer alla tillgängliga datum upp.

Inspelningarna sker på Filmhuset i Stockholm.
Under veckodagar har vi insläpp i studion Kl. 17.00, under helgerna har vi insläpp till studion
Kl. 15.00 och inspelningarna tar ca två timmar.
Åldersgräns är 10 år med målsmans sällskap, annars 14 år.

http://studiopublik.se/klassfesten

klassfesten

Likes

Comments

Du är varmt välkommen på en exklusiv filmvisning av LOPPI:s toppbloggare Claudia Galli Concha och hennes man Manuel Conchas film ”Den Enda Vägen”. Förutom att du får se filmen före alla andra får du även chansen att träffa både Claudia och Manuel.

När: 4 april
Var:
Biograf Park, Sturegatan 18 i Stockholm.
Insläpp:
17:30 (filmen börjar 18:30)
På plats: Claudia Galli Concha och Manuel Concha finns på plats för att presentera filmen och mingla.

Anmäl dig på https://loppi.se/traffa-claudia-galli-concha-och-se-den-enda-vagen-fore-alla-andra/

Likes

Comments

Har du ett litet charmtroll som är 10 månader eller äldre? Vi söker 500 föräldrar som vill prova Nestlé NAN Pro 3, en mjölkbaserad tillskottsnäring till barn från 10 månader som kan användas som del av en varierad kost. Utvalda testpiloter får hämta produkten utan kostnad i butik (värde cirka 82,50 kronor). Din motprestation är att dela ett omdöme i sociala medier och svara på en utvärdering. Låter det som ett kul uppdrag?

Ansök senast 2 april

http://smartson.se/nestle-nan-pro-3.html

Nestlé NAN PRO 3


Likes

Comments

Är du vegan, vegetarian eller vill minska på köttkonsumtionen? Då tipsar vi om att haka på denna roliga smakutmaning. Vi söker 300 testpiloter som vill provsmaka och utvärdera två vegetariska färdigrätter som ännu inte finns på marknaden. Rätterna är rika på protein, fria från allergener och lätta att tillaga. Som testpilot får du prova fyra portionsförpackningar av varje smak. Och du - produkten kommer levereras direkt hem till dörren.

Ansök senast 23 mars

http://smartson.se/vegetariska-fardigratter.html

Vegetariska färdigrätter


Likes

Comments

Ta del av erbjudanden och event först av alla! I samarbete med Starbucks bjuder vi just nu på en valfri dryck värde upp till 45 kr när du signar upp dig på Mood Stockholms nyhetsbrev. Visa bara upp ditt välkomstmail i kassan hos Starbucks i Mood och njut sedan av en lyxig kaffe. Gäller tom 31/3.

http://moodstockholm.se/nyhetsbrev/

Likes

Comments

Välkomna våren på H&M – 20% rabatt på din nya vårgarderob!

Även om det känns som vintern aldrig tar slut så är våren snart här och med den sköna tunna ytterplagg, ljusa pasteller, böljande klänningar och skira material. Vi välkomnar våren på H&M med att bjuda dig och en vän på H&M Club-event på morgonen den 24/3. Vi ger dig 20% rabatt på hela vårt sortiment* och bjuder dessutom på frukost.

Massa överraskningar i butik!

Eventet görs i samarbete med Plaza Kvinna, som har valt ut sina favoritplagg bland H&M:s vårmode. Alla kunder får ett exklusivt prenumerationserbjudande på Plaza Kvinna och de 100 första handlande kunderna får också senaste numret med sig hem i påsen. Dessutom tävlar vi ut en lyxig shoppingresa i Stockholm för två personer där Plaza Kvinnas nya chefredaktör & modechef Emma Danielsson tar med vinnarna på en personal shopping-tur. Vinnarna får också varsitt H&M-presentkort på 1000 kr att shoppa för.

Hitta din butik och hur du anmäler dig på http://www.hm.com/se/club/event

Likes

Comments

Var med i tävlingen genom att lägga upp en bild på din bästa korvstroganoffish på Instagram, gjord på antingen Faluish eller vanlig korv, och hashtagga bilden med #korvstroganoffish.

Alla som är med i tävlingen får en fullvärdscheck skickad till sig för att kunna köpa Faluish. Håll utkik i din inkorg på Instagram där vi tar kontakt med dig. Genom att lägga upp en bild är du dessutom automatiskt med och tävlar om presentkort hos Mathem till ett värde av 1 200 kr.

http://scan.se/aktuellt/tavling-korvstroganoffish


Likes

Comments