Header

Nu är det dags att välja vem som ska företräda dig i din förening och butik, det vill säga vem som ska bli ditt ägarombud. Alla som röstar får 2 000 poäng.

https://www.coop.se/valDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad sägs om lite vardagslyx? Nu kan du testa rekommenderade L'atelier, en premiumchoklad med hela bär och nötter. Chokladen innehåller endast naturliga ingredienser och finns i tre varianter: mörk choklad med blåbär, mörk choklad med russin och mjölkchoklad med tranbär. Låter detta som något för dig? Ansök nedan och dela din upplevelse.

http://smartson.se/latelier-always-on.html

Likes

Comments

Vill du bjuda kollegorna på höghöjdskaffe under eftermiddagsfikat eller kanske testa med vännerna när de kommer på besök? Passa då på att ansöka om att få smaka på våra tre olika höjder på kaffe. Om du efter ansökan blir utvald som provsmakare kommer du få ett kaffe-kit hemskickat till dig, samt vidare information om hur du går tillväga med provsmakningen.

http://www.cafego.se/kontakta-oss/bli-provsmakare/


Likes

Comments

Sugen på sladdlös och hållbar rengöring? Vi söker 46 testpiloter som vill prova på nya Electrolux UltraPower EUP8GREEN. Denna sladdlösa dammsugare är tillverkad upp till 70% av återvunnen plast, smälter in i inredningen med sin moderna design och ska vara smidig att ta fram vid behov. Till detta uppdrag söker vi dig som kan och vill filma dina fartfyllda städuppdrag i hemmet och berätta vad du tycker framför kameran - något för dig eller någon du känner?

Ansök senast 23 januari

http://smartson.se/electrolux-ultra-power-green.html


Electrolux UltraPower EUP8GREEN


Likes

Comments

Den 29 januari klockan 21:00 förhandsvisar vi Golden Globe-belönade komedin The Disaster Artist för dig som är Guldmedlem. Notera att filmen endast visas på utvalda biografer i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Den excentriske Hollywood-outsidern Tommy Wiseau vars passion för sitt filmskapande är lika stor som hans metoder är ifrågasatta. The Disaster Artist påminner oss om att det finns mer än ett sätt att bli en legend, samt om att det finns ingen begränsning i vad man kan åstadkomma – om man inte har någon som helst aning om vad man håller på med. The Disaster Artist är komedin som tar oss med bakom kulisserna av "The Room" – filmen som uppmärksammades stort över hela världen när den kom, då den anses vara den bästa sämsta filmen någonsin gjorts. I rollerna ser du James Franco, Seth Rogen, Dave Franco, Kristen Bell och Zac Efron.

Så gör du för att få biljetter!

Biljetterna släpps den 18 januari klockan 17:00*. Biljetterna kan hämtas ut på valfri biograf i någon av städerna där förhandsvisningen äger rum (exklusive biograferna Skandia i Stockholm, Göta i Göteborg samt Royal i Malmö). Max två biljetter gäller per medlem och identifikation sker med id- eller körkort alternativt digitalt medlemskort, som scannas. För att undvika köbildning så är det bra att ha identifikation redo vid biljettuthämtningen.

The Disaster Artist förhandsvisas på följande biografer:

Stockholm: Filmstaden Sergel

Göteborg: Bergakungen

Malmö: Filmstaden Entré

*Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

https://www.sf.se/medlem/forhandsvisningar/Likes

Comments

Har du barn i förskolan eller skolan? Då har du säkert koll på att högsäsongen för löss är här. Vi söker 300 testpiloter som vill prova Linicin® Prevent Spray - en förebyggande produkt mot huvudlöss som sprayas i torrt och lusfritt hår. Uppdraget är att köpa produkten online (full summa ersätts i efterhand), använda produkten samt dela bilder och upplevelser kring den dagliga rutinen.

Ansök senast 22 januari

http://smartson.se/linicin-prevent-spray.html


Likes

Comments

I samarbete med Beyond Research söker Sabis deltagare till fokusgrupper som handlar om ett nytt mat och restaurangkoncept i Fältöversten.

Gruppdiskussionen genomförs i centrala Stockholm och tar ca 1,5 timmar. En ersättning på 500 SEK kommer att utgå som tack för din medverkan.

Svara på frågorna så kontaktar vi dig via telefon eller mail om du passar in i målgruppen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepBG_3BH_8ywKfgtX96dG4jEXsUnwoSMOuHVlg8ONaxC0ayA/viewform


Likes

Comments