Header
View tracker

Välkommen på julmingel hos oss


När: 15 december 2016, kl. 17.30-20.00
Var: Linnégatan 2, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt

Övrig information:


Vi på Tidningskungen bjuder in till en kväll i julens anda. På plats kommer ni att kunna delta i tävlingar, julpyssla och handla era julklappar med exklusiva rabattkoder. Det kommer att serveras pepparkakor och glögg under kvällen och det finns gott om tillfälle att mingla och nätverka!

Anmäl dig här och kom i tid så får du även med dig en fin goodiebag!


OSA till Henriette via mail på henriette@tidningskungen.se

Ta gärna med dig en eller flera kollegor (skriv hur många ni blir).

OSA senast 13:e december

Varmt välkomna!
/Vi på Tidningskungen.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Kampanjkod: DAGENEFTER

Koden ger dig 50% rabatt på försäljningsavgiften samt eventuell uppläggningsavgift för två annonser som skapas med koden mellan den 26/11 - 27/11 2016. Gäller ej för kostnadsbelagda tillval såsom utvalt objekt, highlight, reservationspris eller vald sluttid eller omstarter.

Likes

Comments

Batteriboet är en lite snyggare och väldigt praktisk box för uttjänta batterier. Det är också huvudrollsinnehavaren i en kampanj för att få Sveriges hushåll att återvinna sina gamla batterier. Du får ett batteribo när du köper batterier eller produkter som går på batterier hos Teknikmagasinet. Men du kan också beställa ett här.

Likes

Comments

Missa inte chansen att uppleva inspelningen av TV4s klassiker, det glittriga Agnetas nyårskarameller, på plats i Frihamnen i Stockholm. För första gången släpper vi nu biljetter till programmet där Agneta Sjödin bjuder in en blandad kompott av TV4 mest välkända profiler som alla har en sak gemensamt – de har trasslat till det i sändning under 2016. Välkommen som publik till en exklusiv förhandsvisning av TV4s roligaste bloopers. 70 platser erbjuds och det är först till kvarn som gäller. Observera att bokningen är bindande.

Inspelning 12 december.
Frihamnen Magasin 7, studio 2.
Välkomna 13.30, kom i tid.
Portarna stängs 14.00.
Sluttid ca 18.30.

http://studiopublik.se/agnetas-nyarskarameller

agnetas-nyarskarameller

Likes

Comments

JULEN STÅR FÖR DÖRREN OCH LAGER 157 GER DIG CHANSEN ATT SPRIDA LITE EXTRA KÄRLEK GENOM ATT SKÄNKA BORT ETT PAR RAGGSOCKOR! DIN VÄN FÅR HÄMTA ETT GRATIS PAR RAGGSOCKOR I NÅGON AV VÅRA BUTIKER.

UTDELNING AV JULKLAPPAR GÄLLER ENLIGT PRINCIP “FÖRST TILL KVARN”. LAGER 157 GER TOTALT BORT 15 000 PAR RAGGSOCKOR. FYLL I FORMULÄRET NEDAN SÅ SKICKAS ETT JULKORT TILL DIN VÄN MED JULHÄLSNING FRÅN DIG & LAGER 157 OCH ATT HEN FÅR BESÖKA NÅGON AV VÅRA FYSISKA BUTIKER FÖR ATT HÄMTA ETT KOSTNADSFRITT PAKET MED RAGGSOCKOR.

FÖRST TILL KVARN - RAGGSOCKORNA KAN TA SLUT!

https://www.facebook.com/lager157/app/605786489463212/


Likes

Comments