Header

Gör choklad dig glad? Nu kommer klassikern Pucko i ny tappning. Pucko Mörk är en chokladmjölk som består av endast tre naturliga ingredienser; mjölk, kakao och socker. Vi söker nu 1000 chokladtörstande testpiloter som vill prova denna Pucko-variant och dela sin smakupplevelse.

Ansök senast 3 maj

http://smartson.se/pucko-dark-chocolate.html

Pucko Mörk


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är du ofta på språng och i behov av ett mellanmål? Nu söker vi 2000 testpiloter som vill provsmaka N!cks kexbar när sötsuget sätter in. Dessa bars består av ett kex med choklad och vaniljkräm och är helt utan tillsatt socker. Som testpilot får du 4 stycken kexbars som du fotograferar och delar dina upplevelser kring under testperioden.

Ansök senast 4 maj

http://smartson.se/nicks-kexbar.html

N!cks kexbar


Likes

Comments

Under våren spelar Jarowskij in ett program där publiken står i centrum! I detta maffiga SVT-program tävlar publiken mot varandra – och har chansen att gå hem med 20 000 kr! Allt de behöver göra är att GISSA RÄTT!

I en studio sitter en publik bestående utav tjugo tävlande lag. Varje lag består utav tre personer – tex. kollegor, familj, vänner eller lagkompisar. Publiken kommer att få se olika rafflande DUELLER ta plats – i dessa ställs Sveriges starkaste, snabbaste och skickligaste mot varandra i en rad olika grenar du aldrig sett förut! Tänk en höjdhoppare mot en cyklist, en löpare mot en lådbil eller en brevduva mot ett sms. Publikens uppgift är att gissa vem av duellanterna som vinner! Det lag som lyckas gissa rätt på flest dueller går hem med prispengarna och som kvällens stora segrare!

Är du sugen? Ring bästa kollegorna, mormor eller svägerskan och sätt ihop ditt superteam! Varje lag består av tre personer. Passande ålder: 10-80 år.

http://studiopublik.se/duellen

duellen

Likes

Comments

TV4s succéprogrammet Bytt är Bytt är tillbaka!

I programmet ska de tävlande lista ut värdet på spektakulära antikviteter och de tävlande måste fatta stora beslut. Tar de rätt beslut kan de gå hem en halv miljon rikare, väljer de fel kan vinsten bli bara femhundra kronor.

Ta chansen att få uppleva spänningen på plats i studion.
Under inspelningarna kommer vi bland annat ha lite publiktävlingar och tillsammans skapar vi en superhärlig inspelning!

Varmt välkommen att, som publik, ta del av inspelningarna av säsong 4 som drar igång i slutet av maj. Boka dina biljetter genom att välja datum här nedanför.

http://studiopublik.se/byttarbytt

byttarbytt

Likes

Comments

En ska bort kör igång igen! Programmet där vanliga människor tävlar om att vinna riktigt stora summor pengar. Programmet kommer sändas på en av Sveriges största TV-kanaler.

En ska bort går ut på att de tävlande får upp fyra olika bilder tillsammans med en rubrik - där en ska bort. Av de fyra bilderna finns det bara ett rätt svar - och det är mycket på spel. Frågorna blir svårare och svårare, och prispotten högre och högre. Riktigt stora summor finns i potten om de klarar sig hela vägen!

Var: NEP Studios (f.d. Stockholm Studios), Fagerstagatan 21, Spånga.

http://studiopublik.se/en-ska-bort

en-ska-bort

Likes

Comments

Är en bra start på dagen viktigt för dig? Då borde du ansöka om att testa Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt, ett knäckebröd med hög naturlig proteinhalt och mycket fiber. Vi söker 500 kreativa testpiloter som vill boosta mackan, skapa nya recept och dela sina knapriga upplevelser på film.

Ansök senast 3 maj

http://smartson.se/sigdal-froknacke-orter-havssalt.html

Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt


Likes

Comments