Header

ALLA BARN ÄTER GRATIS!

För att fira att höstlovet är här äter alla barn gratis i restaurangen. Erbjudandet gäller barn under 13 år, i sällskap av en vuxen som köper en varmrätt.

Dessa erbjudanden gäller på IKEA Barkarby 29/10 - 6/11 2016 så länge lagret räcker.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Presentkort på köpet vid valfri beställning: Gäller tom 31/10

Ange kampanjkod nedan i kassan så får du ett presentkort på köpet vid beställning av valfri prenumeration.

Kampanjkod: Halloween

Med presentkortet kan du välja en tidning i ett utbud av ca 20 populära titlar, värde mellan ca 60-191 kr. Du kan även skriva ut presentkortet som kommer i din orderbekräftelse.

http://www.tidningskungen.se/

 

Likes

Comments

​Vi söker dig som är intresserad av att vara testperson av jlt.se. Vi behöver båda unga och äldre som kan tänka sig att avsätta ett par timmar på kvällen den 16 november. Du har med dig en egen smart phone eftersom testet kommer att ske via mobil. Vi behöver både resenärer och ickeresenärer så du som är resenär får gärna tipsa någon du känner som inte åker med oss idag att höra av sig till oss. Du som är intresserad mejlar oss på info@jlt.se och berättar vad du heter, om du är resenär eller inte och uppger din ålder så återkommer vi om du blir utvald. Alla som är med får ett period 30-dagarskort.

Vi bjuder på fika på kvällen.

http://www.jlt.se/nyheter/?moduleid=631

Likes

Comments

Jag blev utvald av Smartson att testa NIVEA Shower Silk Mousse gratis. Min första tanke är att det är lite opraktiskt att behöva stå i duschen och skaka en flaska, men själva moussen ger en helt annan känsla än vanlig duschkräm. Krämen är mjuk och doften diskret. Överlag en bra och ovanlig duschkräm!


Likes

Comments

Har du ett barn som idag äter eller snart ska börja äta gröt? Vi söker 500 föräldrar med hungriga minipiloter som vill prova nya Nestlé Min Gröt - Havre, Päron & Banan (6 mån) eller Havre, Banan & Mango (8 mån). Nestlé Min Gröt ska erbjuda ett förbättrat recept med ännu godare smak och mild fullkorn - perfekt för små magar. Låter detta som en uppgift i din smak?

Ansök senast 27 oktober

http://smartson.se/nestle-min-grot.html

Nestlé min Gröt 

Likes

Comments