Header

Välkommen på glöggmingel den 28/10 SNART BÖRJAR JULEN - FÖR DE SOM VILL!

Snabbare än du tror är faktiskt julen här!

För att komma i stämning tjuvstartar vi med ett mysigt glöggmingel i vår nybyggda julbutik. Vi bjuder på pepparkakor, lussebullar och saftglögg för både stora och små. Självklart med fina erbjudanden för IKEA FAMILY medlemmar.

Välkommen till julbutiken lördag den 28/10 kl 11-17!

P.S. Julbutiken hittar du precis innanför kassalinjen.

Det här är på IKEA Barkarby, men flera varuhus verkar ha liknande event samma dag!

http://www.ikea.com/ext/local-store/se/sv/stockholm-barkarby/aktiviteter/Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Finland har blivit 100 år, och det vill vi fira med 1000 kryssningar från 10:-! Ta med vännerna på en uppskattad resa med vackra Viking Grace. Här finns allt från spa till restauranger av högsta klass. En resa med Grace kommer garanterat få dig att vilja åka på kryssning igen. Men skynda dig att boka – erbjudandet upphör vid midnatt nu på lördag!Finland har blivit 100 år, och det vill vi fira med 1000 kryssningar från 10:-! Ta med vännerna på en uppskattad resa med vackra Viking Grace. Här finns allt från spa till restauranger av högsta klass. En resa med Grace kommer garanterat få dig att vilja åka på kryssning igen. Men skynda dig att boka – erbjudandet upphör vid midnatt nu på lördag!


Erbjudandet gäller utvalda avgångar t o m 22/12 2017 när man bokar senast 21/10 2017. Tillägg för andra hyttkategorier. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

https://www.vikingline.se/viking-line-club/erbjudanden/kryssningar/abokryssning-viking-grace/

Likes

Comments

Vill du öka komforten i dina skor? Vi söker 300 testpiloter som utan kostnad får prova och utvärdera Springyard SENSUS, en sula i vegetabiliskt garvat kalvläder. SENSUS är utvecklad av fotexperter för att ge stöd och dämpning för en ökad komfort. Det aktiva kolfiltret på sulans undersida absorberar fukt och motverkar dålig lukt för en fräschare känsla. Satsar du på en skönare och bekvämare vardag med sneakers, kängor eller andra vardagsskor är detta testet för dig. Under testperioden delar du dina upplevelser med taggarna #smartson #sensussulor.

Ansök senast 26 oktober

http://smartson.se/springyard-sensus-leather.html

Springyard Sensus


Likes

Comments

I höst är succén Ekwall Show är tillbaka. Ta chansen att uppleva inspelningarna live på Playhouse Teater i centrala Stockholm när Patrick Ekwall gästas av kända och aktuella sportprofiler. Medverkan är HELT GRATIS och först till kvarn gäller.I höst är succén Ekwall Show är tillbaka. Ta chansen att uppleva inspelningarna live på Playhouse Teater i centrala Stockholm när Patrick Ekwall gästas av kända och aktuella sportprofiler. Medverkan är HELT GRATIS och först till kvarn gäller.

https://ekwallshow.confetti.events/

Likes

Comments

VI SÖKER EN TESTPERSON!!

Du får GRATIS under tre månader använda produkterna:

Ansiktsrengöring...
Benton Cleansig Foam värde 169 SEK

Ansiktsvatten
Aloe Bha Skintoner värde 189 SEK

Ansiktskräm
Snail Bee High Content värde 279 SEK

Har du problem med kvisslor, acne eller torr och fnasig hud kan detta vara produkterna för dig, VÄRDE 627 SEK.

För att vara med, skriv en kommentar i fältet eller tagga någon du tror vill prova. Vi vill ha en recension efter tre månader, gärna med före och efter- bild😊.

KLICKA PÅ LÄNKEN OCH KOMMENTERA https://www.facebook.com/Sunkini/photos/a.301813246646356.1073741831.119197338241282/836469386514070/?type=3&theater

Likes

Comments

Naturens Bästa är en serie smakrika frukt- och bärdrycker med högt fruktinnehåll från Kiviks Musteri. I dessa höst- och förkylningstider kan du vara med och provsmaka varianten Citron/Ingefära, en frisk nyhet fylld med naturens egna må-bra-nyttigheter. Som utvald provsmakare blir ditt uppdrag att dela ett kort videoklipp och utvärdera produkten. Vi söker 1000 törstiga testpiloter som vill briljera med sina dryckeskonster.

Ansök senast 23 oktober

http://smartson.se/naturens-basta-citron-ingefara.html

Naturens Bästa Citron/Ingefära


Likes

Comments

Är du hantverkare och i behov av nya verktyg? Få jobbet gjort. Nu söker vi 12 testpiloter i Sverige som vill testa ett unikt sammansatt verktygsset från Hitachi Power Tools i ditt arbete. I Hitachis verktygslåda ingår tre batteridrivna hantverksprodukter; ett Minidyckertverktyg med unikt drivsystem, en ultrakompakt Cirkelsåg och kraftfull Borrskruvdragare. Vad önskar vi i utbyte? Pricksäkra recensioner, slagkraftiga bilder och ett gott engagemang!

Ansök senast 16 oktober

http://smartson.se/hitachi-power-tools.html

Hitachi Power Tools


Likes

Comments