Hej alla!


Jag undrar ifall nån utav er har nån biobiljett, elektronisk en!

Ifall du har så kan jag byta bort den mot en samla grodden kupong (via mejl)

Kommentera gärna här under

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej alla!

Det är så att jag fick nyss en gratis triss och jag är inte så jätte inne i triss så jag vill gärna byta bort den om någon vill!

Tar emot vad som helst, bara att kommentera eller skicka medd till mig så fixar vi det :D

Likes

Comments

Den här gången blev jag buzzador för Veet, tyckte att de va verkligen tur att jag blev de, då jag är besatt utav såna saker och har provat flera olika sorters hårborttagning och den här Veet var helt fantastiks verkligen! 

Jag fick då 10 st paket som jag skulle ge ut till mina vänner under en sparkväll och mina kompisar tyckte att de va jätte roligt verkligen, jag fick även en som jag skulle själv testa.

De är väldigt enkel användning, du lägger de bara på dina ben/armhålor och väntar sedan under 3 minuter efter de så ska du ta bort de med de som medföljer! Och de visade resultat på direkten verkligen! Rekommenderar de starkt!

Som sagt jag är BUZZADOR för VEET

Likes

Comments

Ella’s Kitchen puffits

Vill du testa ett nytt ekologiskt mellanmål till ditt barn? Nu söker vi 1 000 testpiloter som tillsammans med sitt barn vill utvärdera nya puffits från Ella’s Kitchen.

Till detta test söker vi föräldrar som har barn i åldrarna 10 månader till 2 år som får testa nya puffits från Ella’s Kitchen. Puffits är ett helt nytt ekologiskt mellanmål som består av små runda majspuffar som barnet själv kan plocka upp och äta. Som testpilot får du prova en konsumentförpackning, som innehåller fem portionspåsar, i någon av smakerna ost + tomat eller hallon + vanilj. Uppdraget är att tillsammans med ditt barn utvärdera produkten och gärna bjuda några kompisar på en påse puffits. Dela därefter era upplevelser med bilder på vår gemensamma blogg och till kompisarna på Instagram.

Ansök senast 3 september

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu tänkte jag tipsa er om en hemsida som heter Blingit.se och idag ( och i fortsättningen tror jag) har de ett erbjudande som heter Bud to Rose By DIDDI. Där säljer de URSNYGGA smycken, seriöst jag blev imponerad när jag såg erbjudandet. De har armband, ringar, halsband och örhängen. De har även smycken till män så de är perfekt! Priserna varierar mellan 79kr upp till 599kr vilken är helt fantastiskt som ni ser! Senare kommer jag att länka några snygga smycken som jag tycker om så kan ni själva se hur snyggt det är, men som sagt glöm nu inte att gå in och börja handla just de saker du vill för detta erbjudande vill man absolut inte missa så ja nu har jag tipsat er om de!

Likes

Comments

Hej allihopa igen!!!

Idag tänkte jag tipsa er om en hemsida som heter http://www.delightfulhair.se/, hemsidan säljer, klänningar, bikini, hårkritor och allra mest löshår!

De har alla olika sorters löshår så de här är något för dig som vill ha billig löshår.

De allra mesta jag tyckte om va de här färg kritorna, väldigt billiga även.

Så glöm nu inte att gå in och välja just de sakerna du vill ha.

Likes

Comments

Tja bloggare!

Jag tänkte tipsa er om en hemsida som är seriöst awesome. De har riktigt billiga accessoarer ( Och ni vet hur mycket jag tycker om accessoarer) och de har även mobilskal och SÅÅÅÅ MYCKET MER. Hemsidan heter Modemedia.se och jag säger de igen, jag är kär i hemsidan, seriöst!!

Jag tyckte extra mycket om den här klockan, den är så fin och den passar nu till när skolan börjar.

Klockan kostar BARA 50kr omg, jag håller nog på att de, jag kommer minst slösa 600kr på hemsidan och dessutom så är de gratis frakt.

Klick på bilden om du vill direkt gå in till klockan.

Likes

Comments

Hej jag tänkte tipsa er om en hemsida som heter adenfalks.se där de säljer ringar, halsband, örhänge,  armband, presentbox och klockor. Deras hemsida säljer seriöst billigt, jag älskar hemsidan. adenfalks.se är en otrolig pålitlig hemsida så de är man nöjda över. Men som sagt jag tipsar er om adenfalks.se om att gå in och börja shoppa.

Dessutom så har de frifrakt, fri retur och mycket mer.

Likes

Comments