* innehåller annonslänk *

Från och med den 6/11 till 31/12 kan du tävla med Coca Cola om fina julklappar varje dag! Varje dag lottas 25 Superpresentkort ut (värde 1000kr/ styck). Superpresentkort kan man lösa in mot presentkort som går att använda i många olika butiker via Presentkortstorget .

Knappa bara in koden under korkarna på Coca Colas Jultävlingssida - HÄR .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

* innehåller annonslänk och värvningslänk *

Jag vill tipsa er om återbäringssidan Bonusway som just nu har en hel del bra erbjudanden. Om du vill bli medlem där så kan du klicka på min länk - HÄR . Då får du 100 kronor att handla för efter dit första köp! Supersmart :)

Bland annat så har Bonusway just nu ett erbjudande som jag har nappat på. Det är Kökets Box - för 19kr!

Du går in på Bonusway, registrerar dig och söker på "Kökets Box". Då kommer erbjudandet fram - 45 kronor återbetalning. Sen går du in på Kökets Box . Du fyller i kampanjkod: VIIVILLA och sedan ska summan bli 64kronor. Du fyller i alla uppgifter och sedan bekräftar du köpet. Du får betala 64 kronor men återbäringen från Bonusway sätts in på ditt konto hos Bonusway. När du har 100kr på det kontot kan du begära att pengarna förs över till ditt bankkonto. Så summan bli i slutändan 19 kronor för Kökets Box! :)

(Tänk på att inte klicka dig in på andra återbäringssidor eller erbjudanden under tiden du gör beställningen för då kommer inte Bonusway skicka några pengar). Nu vet du lite mer hur Bonusways återbäringssida fungerar.

Likes

Comments

* innehåller värvningslänk och annonslänk *

Idag hämtade jag ut Smakbox för första gången. Såå kul att öppna då det var många varor i boxen. :) Lite spoiler varning då det ligger en bild med månadens innehåll!

Vill du veta mer om Smakbox eller det lite nyttigare alternativet Smakbox Balans så kan du klicka HÄR.

Vill du ha 10% rabatt så går mailar du förnamn + mailadress till min mail (gratisfasoner@gmail.com). Så kommer det en kod som du skriver in i steget "kassan". :)

Jag fick min första box genom såna rabatter - betalade under hundralappen för allt på bilden! (Frakt ingick)

Likes

Comments

Contains affiliate links

* innehåller annonslänkar *

Idag är det exakt 25 dagar kvar tills årets julkalender startar på SVT!! Kolla in trailern HÄR : Jag blir som ett barn den här tiden på året. Jag har spanat in de olika julkalendrarna som just nu säljs till otroliga priser! Både till barn och till vuxna.

För vuxna

* Mymuesli har en spännande kalender med 24 stycken musli burkar - på julafton ska man få en överraskning står det. Just nu är det 100 kr rabatt!!

*YvesRocher har en julkalender som innehåller 24 stycken mini produkter i små fina tygpåsar - fri frakt!!

* Det finns två intressanta lakritskalendrar - för oss som älskar lakrits! Bluebox har Johan Bürlows Lakritskalender 2017 för 349kr. (Den går även att få gratis om du har tjänat in tillräckligt många poäng på Yougovs poängshop)

* Haupt Lakritskalender 2017 finns på flera ställen men Ninasmat har det bästa priset som jag har kunnat hitta, du får även en extra produkt står det - 329kr.

* The Body Shop har tre olika varianter på sin adventskalender - liten, mellan och stor. Du får 5% tillbaka via Refunder.

För barn

*Stor och liten har fina erbjudanden på populära adventskalendrar men även på "gör-det-själv" kalendrar. Refunder ger 3,5% tillbaka.

* Adlibris har ett stort utbud av kalendrar till bra priser; LEGO, BRIO, Mumin, Bamse, Frost m.m. De har 2% återbäring via Refunder.

*Cdon - De kalendrar som inte finns på andra sidor finns hos Cdon. Refunder ger 4,5% tillbaka. Just nu har de även en kampanj på LEGO.

Likes

Comments

* innehåller annonslänk *

Jag får testa Pattex AERO 360, fuktslukare mot dålig lukt och fuktighet i rum! Har placerat ut produkten där jag tycker att den behövs mest - i sovrummet. Genom Smartson . Ska bli jättespännande att se om den fungerar. :)

#smartson #pattexaero360


Likes

Comments

Njuter av sol, värme och diverse frukt o grönt ur trädgården!! Badar varje dag i Medelhavet och solar så mycket det går. 😁

​Vi är här för att fira min syster som fyller 30!! 😁🎂🎈 Njuter av gammal arkitektur, kulturer, fantastisk mat, bad och värme och gemenskap! 😊

Likes

Comments

Jag har fått prova Resorb Balance genom Smartson.


Min utvärdering är att Resorb Balance är ett tillskott till en vanlig kost och har god smak. Jag har testat produkten varje dag i tre dagar. Det påstås att immunförsvaret ska förbättras genom att använda Resorb Balance. Lite tveksam till detta... #smartson #resorbbalance

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen. På fredag åker jag till varma Grekland och därför kan det vara ganska dålig uppdatering även nästa vecka. Men sen är jag tillbaka och redo att tipsa om mer!! 😁💓 Ha en riktigt fin helg och vecka alla!

Likes

Comments

Ny månad och det innebär nya koder på Tradera!! :)

Jag har lyckats sälja en del kläder sista månaden och kommer säkert fortsätta.
Just nu kan man använda en kod på 15 annonser och få 50% rabatt. Koden är: HELASVERIGE17.

Lycka till med försäljningarna!!

Likes

Comments

Äntligen är helgen här och nu är den snart över! Efter mpnga dagar i influensans tecken så ska jag under dagen lägga in lite gratistips och påannonseringar.
Men först vill jag tipsa om att ge er ut i skogen - där är allt gratis. Efter en timme i skogen kom jag hem med: 10 liter lingon, 1 liter kantareller, Karl Johan- svamp och vitmossa till advent. Gratis är gott!! :)

Likes

Comments