Jag har fått prova Resorb Balance genom Smartson.


Min utvärdering är att Resorb Balance är ett tillskott till en vanlig kost och har god smak. Jag har testat produkten varje dag i tre dagar. Det påstås att immunförsvaret ska förbättras genom att använda Resorb Balance. Lite tveksam till detta... #smartson #resorbbalance

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen. På fredag åker jag till varma Grekland och därför kan det vara ganska dålig uppdatering även nästa vecka. Men sen är jag tillbaka och redo att tipsa om mer!! 😁💓 Ha en riktigt fin helg och vecka alla!

Likes

Comments

Ny månad och det innebär nya koder på Tradera!! :)

Jag har lyckats sälja en del kläder sista månaden och kommer säkert fortsätta.
Just nu kan man använda en kod på 15 annonser och få 50% rabatt. Koden är: HELASVERIGE17.

Lycka till med försäljningarna!!

Likes

Comments

Äntligen är helgen här och nu är den snart över! Efter mpnga dagar i influensans tecken så ska jag under dagen lägga in lite gratistips och påannonseringar.
Men först vill jag tipsa om att ge er ut i skogen - där är allt gratis. Efter en timme i skogen kom jag hem med: 10 liter lingon, 1 liter kantareller, Karl Johan- svamp och vitmossa till advent. Gratis är gott!! :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

* innehåller annonslänkar & affiliatelänk *

Ja, nu är veckans sista dag här. Jag brukar gå en promenad med en vän eller bara slappa. Men just idag vill jag tipsa om några riktigt bra erbjudanden som du kan testa i veckan som kommer.

¤ Kombilotteriet erbjuder 4 stycken assietter från Mon Ami (Rörstrand) om man köper en lott för 149 kronor. Assietterna och lotten (som kan ge vinst) plus frakt (25 kr) blir alltså 174 kronor!! Ett kap om man tänker på hur mycket serien Mon Ami kostar i butik. Kom bara i håg att du måste säga upp prenumerationen när du fått premien - annars får du betala fler lotter. Länk till erbjudandet hittar du HÄR .

¤ Lindt har ett erbjudande . köp 4 chokladkakor och få 2 stycken champagneglas från Iittala. Erbjudandet och all info finns HÄR. Det är dock lite dyr frakt (59kr).

¤ Eleven har ett fint erbjudande som jag nappade på igår. Om man köper två valfria produkter från Shiseido så får man en goodiebag på köpet med lite blandade favoriter i. (se bild nedan). Eleven har även gratis varuprov som man kan lägga till när man är i "kassan". Går du via Refunder får du 4,5% återbäring.

¤ Tidningskungen har premiespecial - passa på att beställa och få till dig själv eller som present till någon. Genom Refunder får du 21 kronor i återbäring.

Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

* innehåller annonslänk & Affiliate länk *

Du får just nu 25% rabatt på hela ditt köp fram tills idag 17/9 på Yves Rocher. Passa på nu när det finns mycket erbjudanden på deras sida. Du anger kod: NEWS25YR i kassan för att få rabatten. Genom Refunder får du 7,5% återbäring.

Likes

Comments

Contains affiliate links

* innehåller annonslänk och Affiliate-länk *

Passa på att shoppa på Matsmart idag. Sista chansen att få 50 kronor rabatt när du handlar för 350 kronor med kod: studieblocket. Handlar du för 400 kronor kan du använda kod: minskamatsvinnet och få 50 kronor rabatt. Koderna fungerar bara tills ikväll 17/9.

Handlar du genom Refunder får du 4% återbäring. :)

Likes

Comments

* innehåller annonslänk *

Just nu har Libero ett gratis erbjudande till er som väntar barn. Ni kan få en gratis startbox om ni registrerar er HÄR.

Perfekt till dig själv och ditt barn eller till någon i din närhet som behöver innehållet i boxen :)

Likes

Comments

* innehåller annonslänk *

Kvibille Ösarps Cheddar kommer under v.37. Du kan skriva in ditt mobilnummer och få en digital kupong som du kan använda när osten har kommit ut i butik - HÄR .

Likes

Comments