Vill även tipsa om http://www.selmastories.com som har en deal där du registrerar dig för nyhetsbrev till mailen och har chansen att få en gratis pocketbok. Tipsa dina vänner så har du en större chans! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vill tipsa alla er som har missat detta om att gå med i Bishops Arms medlemsklubb http://www.bishopsarms.com/Medlemsklubben. Det är helt gratis och du får 150 kronor att äta för per kvartal. Beroende på hur många i familjen som har registrerat sina mailadresser så kan en middag bli helt gratis! :)

Bara ett litet tips! Gå in på olika kedjors hemsidor och gå med i alla kundklubbar som är gratis, ibland kan man få ut något av det också. Bland annat så vill jag tipsa om att gå med i Mios kundklubb https://www.mio.se/. När katalogen kommer ut om några veckor så kommer du inte ångra att du har gått med för däri ska det finnas en kupong på 300kr rabatt vid ett köp på 600kr. Alltså 50%!

Gratis är gott!

Likes

Comments

Har du saker som du vill bli av med, som bara ligger och skräpar i skåp eller garderober?? Då är ju Tradera helt perfekt! Gratis medlemskap och när du skapar en annons ska du använda en kod så att du får hela vinsten.

I augusti är det dessa koder som gäller:

MEC3NAT08XO och TRD03VX - du kan använda koderna 2 gånger var.

KOMIGÅNG - kan användas en gång.

Lycka till och hoppas du får in lite kosing på det här sättet! :)

http://www.tradera.com/


Likes

Comments

Jag vill tipsa er som får dåligt samvete av att streama olagligt (via amerikanska streamingsidor eller via t.ex. dreamfilm eller 123movies.com) att skapa ett medlemskap på antingen https://se.hbonordic.com/ eller http://www.netflix.com.

Båda sidorna har en gratismånad - du registrerar dig och ditt kontokort men inga pengar dras. När det är ca en vecka kvar av gratismånaden säger du upp ditt medlemskap på " Mina sidor". Så får du gratis film och serier i en månad i taget! Helt lagligt och de har riktigt bra serier.


Likes

Comments

Tips till er som vill hitta presenter eller något fint till er själva. Allt till ett bra pris :) Campadre har lagerrensning!

https://campadre.se/ - över 300 märken

Ännu ett tips på billig shopping är Stadium som också har bra rabatter!

https://www.stadium.se/ - Halva reapriset!

Ellos och Halens har också fortsatt rea med nedsatta priser.

https://www.ellos.se/ - Har 50% på reapriset på sina egna märken

https://www.halens.se/ - Total utförsäljning då sidan ska lägga ned.

Glöm inte att gå genom en återbetalningssida! :)

Likes

Comments

Vill tipsa om alla slutreor som cirkulerar på nätet just nu! Några av reorna pågår även i butikerna runt om i Sverige också så om du vill fynda ska du skynda dig ut i affärerna innan höstens kollektioner startar.

https://www.ellos.se/rea?intcmp=1730_landing_focusC_rea&Ellos_ApplyPromotion=365709 Ellos slutrea pågår till 31/7!!

http://www.ahlens.se/Rea Åhléns har stor rea både på nätet och i butik.

https://www.lindex.com/se/sale/dam/oeverdelar/ Lindex har fyllt på sin rea.

Använd en återbetalningssida så tjänar ni in ännu mer: https://www.refunder.se/, https://www.cashbackshopping.se/, https://www.bonusway.se/ eller http://www.cashbacker.se

Det går även att spana in några andra sidor som kanske har övergått till mer "normal rea" om ni förstår mig rätt :)

https://indiska.com/se

https://www.halens.se/

https://www.zalando.se/kvinna-home/

http://www.hm.com/se/ - Just nu fri frakt!!

https://rutandcircle.com/

Lycka till och hoppas att ni hittar några fynd i shoppingdjungeln! :D

Likes

Comments

Ingenting är som en sommarkväll i Norrland! Ljummen, myggor som surrar och doften av en sprakande eld. Nu har semestern börjat och det var ju för väl! Har varit mycket förkylningar och magsjukor under vårterminen så nu är jag på fötter igen och laddad för att driva bloggen framåt :) Delar med mig av några underbara bilder från Lappland, där jag spenderat en del av semestern. Hoppas att ni alla njuter av sommaren trots det lite kalla klimatet.

Under våren har jag också kommit fram till att ge mitt skrivande och författarskap en skjuts. Därför kan det förkomma små noveller på bloggen lite till och från. :)

Ett tips till er som är kreativa eller brinner speciellt för något intresse - släpp aldrig taget utan kämpa på och utveckla det! Det kanske kan bli mer än en hobby eller ett intresse?

Nu tackar jag för din tid och återkommer med fler inlägg.

Likes

Comments

Ja...så har influensan nockat mig i fyra veckor. Men nu är jag åter på benen och orkar uppdatera bloggen :)

Ett stort tips för alla som vill ha lite gratis smink hemma: http://www.hhmineralcosmetics.se/prova-gratis#addedtocart

Det har dykt upp många bra gratistips under helgen. Några bloggare som jag följer är: nouw.com/survivan & gratisprinsessan.se. Där finns många tips och trix.

Hoppas att ni alla har en fin start på den nya veckan och att ni slipper bli drabbade av influensan!


Likes

Comments

Att delta i tävlingar online är ett bra sätt att få gratisvaror då det inte är så många som deltar i tävlingar på Facebook och annat. Ett tips är att kolla in denna sida: http://www.tavlingsguiden.se/ På Tävlingsguiden finns tävlingar som är indelade i kategorier: "sista chansen" och "nya tävlingar" bland annat. Detta gör det enkelt att hålla koll på vilka man har deltagit i och inte. Jag vann nyligen en taklampa som nu hänger i vardagsrummet :) Varför inte ta chansen?


Likes

Comments