Vart så kass uppdatering nu ett par dagar..


Men har verkligen haft fullt upp!

Förra helgen var de både Jul på Liseberg med min dotter och sedan Ullared dagen efter med svärmor & sambons syster :) Sen blev jag sjuk på köpet , Vart riktigt förkyld och nu är halsen så dålig att jag knappt kan prata :/

På Ullared gjorde jag en del fynd! :) Kommer visa bilder på fynden i detta inlägg nu också. Blev lite julklappar till barnen, & till andra, men även till mig själv & sambon :D


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Diy Lip balm – Vanilj, Honung & Choklad5 g Bivax5 g Kakaosmör1 1/2 msk Mandelolja1 krm Vaniljolja1 rågat krm Honung (kan uteslutas)

1 liten burk

Gör så här:Smält samman bivax, kakaosmör, mandelolja och vaniljolja i en värmetålig skål i vattenbad.

Ta sedan av skålen från kastrullen och rör i honungen. Rör till läppbalsamet precis börjat tjockna något och honungen blandats med övriga ingredienser (det går fort).

Pytsa sedan snabbt upp läppbalsamet i en liten burk. Om det hunnit stelna på sidorna av skålen så är det bara att snabbt värma upp skålen i vattenbadet igen tills det smält. Häll sedan över i burken med läppbalsamet.Läppbalsamet håller sedan i ungefär några veckor till en månad.Tänk på! Använd rena redskap när du gör läppbalsamet samt se till så att burken är ordentligt rengjord. Diska helst både redskapen och burken i hett vatten.


Läppbalsamet håller cirka en månad efter att man gjort det : )


Likes

Comments

Om man blir medlem på Photobox så kan man få designa sitt egna mobilskal & få det gratis, Mot att man betalar frakten. Dock gällde inte detta alla mobiler, Det gäller Iphone 3 , 4 & 5 och Samsung Galaxy 2, 3 & 4. Länk nedan :)

http://landings.photobox.se/v3/se/se_em_201308_mobil/?channel=5960&utm_source=tradedoubler&utm_medium=affiliation&utm_campaign=se_td_freecase#ectrans=1

Erbjudandet gäller t.o.m. 02 dec 2017 så vill man göra ett skal så får man passa på nu!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Finns så mycket jag verkligen gillar, men detta hamnar nog på topp.

Sånt som jag skulle bli riktigt glad över att få i julklapp! :)

Bliss Läppbehandlingskit från Bliss!

DKNY Be Delicious EdP 30ml Den här parfymen från Donna Karen New York är ju bara fantastisk! Min är slut & jag vill verkligen ha den igen!

Helena Rubinstein Och sen detta set med mascara, Sminkborttagning osv ! :)

https://www.soapandglory.com/gifts/christmas-gifts/spa-of-wonder Detta set kommer längst upp på min önskelista! Soap and glory är kanske inte så kända produkter här i Sverige, Men de är de bästa produkterna jag använt! Och ett plus är att de luktar sååå gott! Gör huden så mjuk & fin. Helt klart mina favoritprodukter! <3


Likes

Comments

Acana bjuder vi på GRATIS kattmat för en vecka när du registrerar dig på http://se.bonuscard.com.Gäller en förp. 300-400 g kattfoder t.o.m 3 december.När du registrerat dig så ska du kunna hämta ut kattmaten i din närmsta anslutna butik. Det står på sidan vilka butiker som är anslutna.

Likes

Comments