Snälla rösta gärna på min brors katt för att vinna kattmat för en månad. Klicka Här

Likes

Comments

Idag fick jag gratis parfymprov för men och kvinnor från Calvin Klein(utdelning avslutad), hudvårdsprov från Vichy(utdelning avslutad) och hörapparatsbatterier som fortfarande finns att beställa hem gratis Här

Likes

Comments

Hittade rabatter på Ica appen idag via recept och här hittar ni olika rabatter på olika recept som man kan lägga till på sitt Ica kort

Likes

Comments

Har inte varit inne varken pp instagram eller på bloggen för att uppdatera er gott folk. Jag har inte haft orken att gör de på länge så jag ber så mycket om ursäkt för det. Så förlåt gott folk för att jag inte har varit tillgänglig på evigheter.


Hittade de mesta i appen ica på recept men vissa har jag fått ändå som personligt erbjudande. Så dags att rota runt i recept gott folk. Ju mer jag kollade och letade efter kuponger ju fler hittade jag så ni kanske hittar någon jag har missat.

Dock var de bra jag hittade ica Cream fraiche i något recept då de är erbjudande på Ica supermarket denna vecka på Ica Cream fraiche 2 för 16 inget max köp, och kupongen ger 30% rabatt och de är max 2 köp/kund så jag ska passa på.

Min sambo vill helst köpa eko men ibland är de så dyrt att vi får köpa vanligt istället. Fast denna gången hittade jag via recept i ica appen lite eko grönsaker och nu blir min gubbe glad över detta då han helst vill äta eko grönsaker för miljön och hälsan.

Sen så är jag pesketarian och nu fick jag en kupong på vegetarisk köttfärs 25% rabatt och de passar mig perfekt.

Likes

Comments

Nu sitter jag här igen med skit. Jag var på toa och gick in på Facebook och då kom de upp något från en grupp som jag är med i och efter det blir jag så känslig.

Mitt liv känns igen att jag blir så ledsen av att läsa. Hur faaaan kan en pappa göra så mot sitt eget barn eller för den delen mot andra.

Jag känner jag får ont där nere och även i magen och en stund senare börjar jag gråta inom mig att tårarna börjar komma sakta men säkert då jag även är trött.

Hur faaaan kan en person som ska vara pappa till sina barn göra så. Har för faaaaan aldrig velat se hans privatliv, inte ens velat bli tvingad till saker jag inte ens vill. Hur faaaaaan kan han ljuga så in i helvete mot mamman i familjen och andra. De finns värre psykopater men ändå så kan han aldrig erkänna vad han gjort.

Har bott i en fosterfamilj sen jag var 10 1/2 månad som bebis fram till efter min student juni 2012 och jag kan inte minnas något idiotiskt när jag var ganska liten men så länge jag kan minnas så har de pågått saker som inte borde förekomma då jag mått så dåligt. Både hemma och i skolan och på fritiden och nu får de vara nog.

Vara ensam med min fosterpappa till och från på äldre dagar och i helvete heller att jag förlåter honom för det. Men min fostermamma dock var den som var trevligast men ändå ett svin. Att tjuvlyssna på ett telefonsamtal när jag pratar i telefon och efter det aldrig mer kunnat förlåta henne för det tog mig för faaaaaan knäcken. Jag orkar inte ens minnas men hur faaaaan lätt är det när minnena finns där fast jag vill glömma och försöka må bättre.

Jag är inte ensam om skit, att läsa de som en skrev på Facebook i en grupp tog knäcken på mig och mitt roligare jag försvann för stunden. Jag fick för mig att skriva av mig och de är nog de bästa som jag kan minnas alltså att skriva av sig så fort man mår skit för att lättare bearbeta skiten bättre, fast jag gått till psykolog och förstått att inget är mitt fel de som hänt i min fosterfamilj genom åren 1993-2012. Men ibland plågas jag ändå av att minnena finns där och varför ska så många fosterfamiljer bli så plågade av sin nya familj hela jävla tiden och varför ska psykopater finnas.

Många barn som vuxna borde få lära sig mera om hur de ska gå till väga alltså förhindra så att fler saker händer tex att man borde ringa polisen när man får chansen, hur man ska fly på rätt sätt så man kan ta sig långt utan att personen upptäcker dig och en massa andra bra saker. De borde finnas fler dolda kameror i vårt avlånga land som finns i många hus osv så man kan få fast varenda jävel.

Jag orkar inte längre då man får höra så mycket om folk som blir våldtagna, slagna, misshandlade, påkörda, kränkta, mobbade, hotade, förföljda fast dock mycket av detta är av män och varför vet vi inte. Många kvinnor borde bli bättre på att anmäla fast många får avslag och allt fortsätter i samma spår. Nej för faaaaaaan nu får de vara nog jag orkar inte mera längre.

Jag har ju även blivit mobbad i så många år både i skolan och på fritiden både av elever och lärare och de känns förjävligt då jag blev kränkt med orden, kastad saker på tex suddgummi, spottad på, ljugit för, inte trodd på saker jag sagt som är sant, blivit slagen, snodd av saker, behandlad som svin, utnyttjad och en massa annat och nu får de vara nog. Då jag har varit med om egoistiska/själviska personer, rötägg, idioter, perversa, psykopater, en alkoholist som sa saker som gjorde att jag inte klarar fulla människor oavsett hur mycket de har druckit.

Men inte nog med det, medierna ljuger om en hel massa skit och ingenting sägs vara äkta då man blivit i alla sina år ombed att inte tro på allt man läser och hör i dagens läge och de spelar ingen roll om vad saken gäller så vad är egentligen sanning så därför får de vara nog nu.

Jisses jag är ju inte ensam om skitstövlar och skitsaker då de alltid födds nya hela tiden dock så därför blir vi inte av med dom. Och jag kan sitta och dra vad som helst just nu men de skulle då bli för mycket att läsa.

Om ni har frågor och funderingar är de bara att dra de nedan som en kommentar så svarar jag så gott jag kan plus om jag orkar.

Likes

Comments