Alla ni som följer mig på min instagram gratisegott_gratisegott vill ni vara vänliga svara på en fråga,

Vad vill ni se på min instagram eller är den bra som den är?

Likes

Comments

I fredags 13/1 gick de bra fast jag fick väldigt ont när de satte in den (spiralen). Jag spände mig som vanligt och jag har ju svårt att slappna av och skrek som en stucken gris.

Hon som satte in den fick ta hjälp av en annan som skulle hjälpa mig slappna av osv men de gick väl sådär men lugnare var jag än utan den personen för jag var tvungen krama hennes hand som jag fick släppa flera gången så hon inte fick ont och blev blå i handen för jag hade så ont att jag kramade hennes hand lite väl hårt för jag spände mig så illa.

Sedan fick jag världens smärta lika illa som mensvärk liknande och fick ta en värktablett för smärtan och jag fick låna en värmekudde och efter det somnade jag väldigt gott och fick inte gå hem förrän jag mådde bättre.

Sedan tänkte jag att nu ska jag hem och vila men nej nej jag piggnade till konstigt nog tills dagen efter då smärtorna kom tillbaka.

Lova mig en sak cykla aldrig utan vänta en vecka för jag fick världens kramp av det och fick gå hem från syrran med cykeln... men dock fick jag krympa ihop flera gånger pågrund utav smärta och när smärtan var borta kunde jag gå igen.

Försökte ju att cykla sista biten hem men de gick inte för de kändes som om jag inte nådde pedalerna och de gjorde ont.

Jag tänkte att cykla går fortare och de var därför jag cyklade till syrran än att gå, för jag hade glömt be personalen om busspengarna så jag kunde ladda mitt kort med månadskort igen, så därför tänkte jag cykeln. Så gott folk vänta med att cykla för de är nog samma sak som att vänta en vecka för att ha sex (för man får inte ha sex på en vecka efter insättning).

Dock har jag fortfarande lite smärtor som kommer till och från och kan vara jätte hemska och alvedon eller andra värktabletter kan man ju inte äta hela tiden så jag får överleva helt enkelt men bättre och bättre blir de ju, ju mer dagarna går tack och lov...

Dock denna natten mellan söndag och måndag vaknade jag med smärta och kunde inte somna om igen fast jag tog alvedon och gick på toa plus gasig i magen att jag fes. Men men jag ger mig inte så stark är jag. Jag fixar detta och står ut tills smärtan är helt borta och kan leva helt normalt igen så som jag alltid har gjort.

Jag önskar smärtan var över nu, för de tar olika lång tid för olika människor att bli av med värsta smärtan. Men de finns dock dom som aldrig får ont av att sätta in spiral och ingen smärta efteråt heller...

I lördags när jag kom hem från syrran så fick jag googla på spiral så jag kunde lugna ner mig och lugnade mig gjorde jag så jag ger mig inte ett dugg...

De kan ta 2-3 dagar upp till 1 vecka eller upp till någon månad att bli fri smärtan. Så jag ge inte första taget, helt enkelt.....

Men jag rekommenderar ändå spiral oavsett smärta eller inte.....

Likes

Comments

Vill varna alla mina medmänniskor om hur jag kan må om några dagar. Jag skäms inte över att jag använder preventivmedel för de är ett bra skydd och hjälp av flera olika anledningar tex om man vill slippa bli gravid eller massa andra orsaker.

Imorgon ska jag få sluta äta p-piller som jag mår dåligt över av olika anledningar och nu hoppas jag på tredje gången gillt att något preventivmedel fungerar för mig och min kropp, jag lovar inget, och vill inte ens chansa på att de blir bra utan jag kan bara hoppas....

Jag började med p-piller men bytte till p-stav för att slippa tänka på att ta dessa piller varje dag plus att slippa leta efter dom när man tappade dom på golvet, men vad hjälpte de jo massor, plus att jag mådde dåligt utöver det i över 1 år.

över 1-2 år senare efter p-staven togs ut så började jag äta p-piller och ätit dom över 1,5 år och måste nu byta till spiral och jag kan nu bara hoppas att jag mår bättre utav de här och kan känna mig socialare och gladare och tryggare med mig själv....

Jag ska till näl orsak jag kan inte göra detta på ungdomsmottagningen för att de försökte men ville inte jag skulle lida utav smärtan, jag är känslig och har känsliga känslor så de gjorde en remiss till näl där jag fick 2 tabletter som ska vidga livmoderhalstappen eller vad de heter så de blir lättare att slappna av när man sätter in spiralen plus 3 alvedon på 1500 så att man ska slippa den värsta smärtan.

Jag lovar mig och andra ingenting om att jag kommer må bättre utan de får tiden visa om jag mår bättre eller sämre och blir gladare och socialare.

Som jag sa tidigare är att jag skäms inte över detta och de är därför jag kan skriva om det och få andra att känna sig normal över detta.
Jag vill kunna berätta hur bra preventivmedel egentligen är och dock är de inte 100% säkert men oftast blir man inte gravid utav detta och viktigast utav allt är väl kondomen som jag tycker bokstavligen är en utav dom som skyddar bäst när den alltid är hel och man gör rätt. Man slipper få sköns sjukdomar som kan besvära än väldigt mycket och man slipper bli gravid.

Tänk på de alla där ute att skydda er så slipper man gå till doktorn i onödan och slippa bli gravid i fel tillfälle i livet. För man vill ju leva färdigt livet innan och planera rätt innan man skaffar barn. För de kostar att skaffa barn, man ska ha levt färdigt de värsta ungdomliga utelivet som många har, pluggat färdigt, hittat kärleken, båda är med på det, jobb/en inkomst, stöd, att man är säker på att man vill ha barn och känner att man verkligen klarar detta och verkligen vill detta och att barnet är välkommen till en tuff värld...

Så jag själv skaffade preventivmedel för att slippa bli gravid, minska på menssmärtor så att jag kan jobba då värktabletter inte ens minskar på smärtan för min del och slippa vara hemma helt i onödan och minska på min migrän som jag kan få av hormonförändringar, och allt detta hjälper mig må bättre tack och lov.

Heja preventivmedel i alla slag❤️

Likes

Comments

Alla med iPhone som försökte hämta ut pizza rustica i söndags så har jag nu ringt och de var en bugg fix eller vad de heter som var problemet och de håller på försöka hitta felet och försöka återgärda oss med kompensation eller vad de heter.

Han sa åt mig att mejla honom och i ämnesraden skriva pizza rustica eller något och mejladressen är hugorabble@rabble.se

Så hoppas de kommer på exakta felet och att vi iPhone använder får något för problemet...

Likes

Comments

Nu söker jag kuponger på nyttigheter plus att jag ska spara mera pengar i år jämfört med förra året genom att:

•Göra matlådor att ha med till jobbet
•Använda mera kuponger
•Använda mera extrapriser
•Inget godis/läsk/kakor osv bara köpa något enstaka äta på helgen eller inget alls
•Be älsklingen handla på sin personalbutik
•Handla efter många goda recept
•Göra matlistor
•Kolla extra vad man har hemma så man inte köper onödigheter eller sånt man redan har
•Vara med i olika paneler och undersökningar och få presentkort osv osv

•Äta ute en gång i månaden eller inte alls enligt min älskling sedan i december....

Likes

Comments