Header

Det är tanken som räknas. I alla fall i detta test där vi söker 500 testpiloter i Sverige som vill prova DUCK In-Tank som ska hålla toaletten fräsch och kalkfri längre. För att kunna delta behöver du ha en toalett med öppningsbar cistern eftersom produkten placeras i vattentanken. Så klart tycker du också att det är kul att prova och dela dina upplevelser med andra.

Ansök senast 28 septemberANSÖK HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter ett stort intresse från tidigare kampanjer får kommer nu återigen möjligheten att testa Hallons abonnemang Stor − denna gång med extra mycket surf! Hallon Stor ger dig obegränsat med samtal, SMS/MMS samt 22 GB surf i högsta 4G-hastighet – gratis, i två hela månader! Därefter, om du är nöjd med Hallon löper abonnemanget vidare och du betalar endast 299 kr i månaden – självklart utan någon bindningstid eller uppsägningstid.

Du får ett trippel SIM-kort som passar i alla mobiler, modem och surfplattor. Det är uppdelat i mini, micro och nano – använd den del du behöver. Sen är det bara att börja surfa, ringa och sms:a. Svårare än så är det inte!


Välkommen att testa det enkla fastpris-abonnemanget från Hallon!

Anmäl dig senast 2016-09-28.

För att logga in på dina sidor går du till www.buzzador.com och loggar in med din mejladress.


Likes

Comments

24% rabatt i 24 timmar – exklusiv förtur!


Du får 24 timmars förtur till att handla kläder, skor och ryggsäckar med 24% rabatt. Ange koden VIP24i kassan för att ta del av erbjudandet.*

*Giltigt t.o.m. 2016-09-25 kl 14:59. Gäller ej Fjällräven, Houdini och Kari Traa. Kan ej kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Likes

Comments

Till den här kampanjen söker dom 500 buzzadorer som ska få testa de allergivänliga dammsugarpåsarna PH 86 från Swirl.  Påsarna passar till flera olika dammsugsmodeller från olika märken. Det effektiva anti-allergen-filtret från Swirl håller inte bara kvar vanligt husdamm i påsen utan även allergiframkallande fina dammpartiklar som pollen, mögelsporer, kvalster och bakterier. För allergiker ger det lindring av besvär från allergena fina dammpartiklar och luften i hemmet känns ren och fräsch efter dammsugning.

Anmäl dig senast 2016-09-28.

För att logga in på dina sidor går du till www.buzzador.com och loggar in med din mejladress.

Bzzt...

Följ dom på Instagram @Buzzador för att inte missa några kampanjerbjudanden!

Likes

Comments

Just nu har du chansen att få en voucher till ett värde av hela 250 kr hos Stockholms trendigaste hårsalong – Creative Headz - när du beställer Septemberboxen! Unna dig själv lite ”me time” på deras nyöppnade salong på Drottninggatan från och med den 1 november.


Några av Sveriges största bloggerskor som Blondinbella och Linda Hallberg har besökt Creative Headz. Missa inte chansen att vara en av de första att besöka den nyöppnade salongen på Drottninggatan. Bor du inte i Stockholm? Du kan fortfarande utnyttja erbjudandet fram till och med februari om du skulle ha vägarna förbi huvudstaden framöver.*

Erbjudandekod:
CREATIVEHEADZ250

Likes

Comments

Nu dukar vi fram frukost från växtriket! Vi söker 2000 testpiloter som vill prova Planti Soygurt EKO, en växtbaserad yoghurt som är helt sojabaserad, 100% vegetabilisk och mjölkfri. Hur väljer du att servera din Soygurt? Dela din bästa bild och berätta vad du och ditt frukostsällskap tycker om Planti Soygurt. 

Ansök senast 12 septemberANSÖK HÄR

Likes

Comments

Fram t.o.m. onsdag den 7 september börgag NOBO SHOPPING DAYS. Under dessa dagar har dom fina erbjudanden ni inte får missa från flera av deras designers så som Lexington, By Malene Birger, Odd Molly och Hunkydory. Se alla erbjudanden nedan. Inga rabattkoder behövs, kampanjvarorna skickas med automatiskt.

Erbjudandena gäller endast varor till ord pris och så långt lagret räcker.

Likes

Comments