• Blogkeen
  • Nouw

Det är en skön känsla när jag kan börja dagen med att klicka hem 200kr i Superpresentkort från en av mina 3 favoritpaneler. Denna gången var det M3-panelen, som brukar vara lätt att få ihop pengar i. För er som inte känner till den, så fick jag ihop pengarna genom att svara på undersökningar som kommer till min mail.

Vill du också bli medlem får du gärna lämna namn och emailadress som kommentar, så hjälper jag dig med det. Namn och email kommer inte synas för andra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Väskan som jag fått via JAK-O, en skåpstrolley i turkos, har kommit och testas för fullt redan. Med sidofack fyllda av plastade lakan till barnsäng och 4 fack i själva väskan blev det en hylla till far, en till mor och en till lille plutt. Det blev ett fack över, men där lagras nu blöjor och diverse annat. Lätt att hitta är det också, vilket är bra när man står och rotar i väskan med ett tvåmånadersbarn i famnen.

Som ni märker är jag förtjust i väskan, så jag planerar att skaffa vuxenvarianten till nästa sommars utlandsresa. Så smidigt!

Likes

Comments

Gratis redbull med sommarkänsla får ni om ni har eller laddar ned pressbyråns app. Värdekupongen ligger redan laddad i appen, bara att hämta ut i närmaste pressbyrå.

Likes

Comments

För en tid sedan sökte barnföretaget JAK-O produkttestestare som skulle utsätta deras väskor för äventyr. De sökte 50 personer, och nu fick jag mail om att vi ska få testa och behålla en av deras väskor, värd 1249kr!

Som om det inte vore nog fick vi hem var sin katalog från företaget, och med den följde en rabattkupong på 100kr vid köp för 300, som vi nog kommer att använda.

Tack, JAK-O!

Likes

Comments

Ica Maxi har varit väldigt generösa på sistone, med gåva varje vecka. Denna veckan ger de bort potatisgratäng.

Hur? Gåvorna laddas automatiskt på ditt Ica-kort om du prenumererar på Ica Maxis e-nyhetsbrev. Kostar inget, såklart och det spelar ingen roll vilken av landets Ica Maxi du väljer.

Likes

Comments