Saknar att GP-SQUADEN är samlad :( lite tb bilder ❤️ (obs ingen av bilderna har alla i GP-SQUADEN på :/ )

Likes

Comments

Alla vet hur det är att sakna något eller någon. Men att lära känna en Vän via Internet och sedan några månader träffas i en vecka gör att man Bara saknar personen ännu mer. Speciellt när man vet hur långt det är mellan oss. 616km. Det betyder att vi knappt kan träffas. Eller inte ofta. Att ens bästa Vän ska bo så sjukt långt bort är hemskt. Att personen man älskar mest bor flera mil ifrån dig. Det är hemskt.

Man brukar tala om att det är jobbigt med långdistansförhållanden men det är aldrig någon som pratar om långdistansvänskap. Eller hur bra internetvänner kan vara. Dem kan alltid göra en glad när man är ledsen, stöttar en hela tiden när vännerna man har kanske inte ser på dej att du mår dåligt.

När man talar om internetvänner pratar man oftast om att dem kan lura dej, dem kan vara farliga och skada dej. Visst kan man bli lurad på nätet? Ja det kan man och man måste vara försiktig men det Man ALDRIG nämner är att personerna man möter via internet också kan vara dem bästa personerna du någonsin kommer att lära känna. Dem man lär känna via internet kanske till och med kommer att stanna med dej längre än dina andra vänner? Vem vet?

Och när man ska träffa sina internetvänner ((ofc e man säker på att personen inte har ljugit om sin identitet osv om man ska träffa den annars, om man är osäker, är det smart att bestämma en plats med många människor och ha med en vuxen om du är barn men annars kanske en vän. Annars bestäm aldrig att träffas med personen)) blir det den bästa dagen i era liv. Det kan jag definitivt lova!

Likes

Comments