Gråskala Design har packat ihop för helgen! Stort tack till alla som tittat förbi! Bordet stod till min förvåning nästan tomt igår efter klockan 15 och det gör mig så glad! TACK!

Samtidigt betyder det att jag kommer få ställa in mitt deltagande på Mörby julmarknad nästa helg. Jag kommer tyvärr inte hinna fylla på lagret under veckan, då jag också har mina studier i Helsingfors att sköta klart innan jul. Eftersom det är min egen favorit-julmarknad, hade jag verkligen sett fram emot att i år delta som försäljare, men det får bli nästa år!

Alla som redan gjort en beställning, får sina produkter levererade innan jul och man hinner ännu beställa sina julklappar via mig! Produkter, priser och mått hittar ni här på bloggen. Ha en fin Lucia-vecka allihop!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så här såg det ut igår när jag ställde upp mitt bord på Kungsgatan i Ekenäs! Jag är så glad och tacksam över alla go’a kunder som tittade förbi och alla fina komplimanger jag fick. TACK! Det var riktigt blåsigt och kom några små skurar regn men stämningen var väldigt mysig.

Nu ska jag dricka upp min kopp te och göra mig redo för dag 2. Ni hittar mig på nedre Kungsgatan mellan klockan 10 och 15! Med mig har jag bland annat några nya ljusstakar och tomtar som sålde slut igår, och dessutom 3 stycken armstickade kuddar! Hoppas vi ses!

Ett måste på julmarknaden är plättar och korv från grillen!

Likes

Comments

Här är produkterna som jag tar emot beställningar på just nu! Hör av dig till mig privat ifall du vill göra en beställning eller undrar över något.

Mellanstor kruka - 15€ (Höjd ca 10 cm - passar innerkruka med diameter 11 cm)

Kruka på fot - NYTT PRIS 20€ (Höjd ca 17 cm, passar innerkruka med 11 cm i diameter)

Stor kruka - 20€ (Höjd ca 18 cm, passar innerkruka med diameter 16,5 cm)

Liten kantig örtkruka - 10€ (Höjd mellan 10-15 cm och innermått 9 x 9 cm)

Liten rund örtkruka - 10€ (Höjd ca 10 cm, passar innerkruka som är högst 6 cm hög och 9,5 cm i diameter)

Grytlapp i garn av 100% ren ull - 15€

Enarmad ljusstake för kronljus - 13€ (Höjd 17 cm)

Tunt fat i betong - 10€


Betongljus i över 75% stearin och med veke i flätad bomull.

Högt ljus - 10€ (Höjd 10-12 cm)

Lågt ljus - 8€ (Höjd 7 cm)

Läderrem med valfri text till kruka eller ljus, fås i svart eller brunt - 4€ / Ljushållare för värmeljus - 6 € (Höjd 7 cm)

Hustomte - 7€ / Gloria ljusstake - 15€

Sleeve till take away-muggen - 5€

Alla produkter i sortimentet är handgjorda. Luftbubblor, små imperfektioner eller variationer i mått är därför en del av designen som gör att varje enskild produkt är unik.

Alla krukor samt de flesta andra produkter är behandlade med ett betonglack som skyddar ytan från smuts och delvis vätska. Alla produkter fås olackade eller lackade på förfrågan.

Produkterna är rekommenderade för inomhusbruk, men kan eventuellt klara skyddade förhållanden utomhus.


Likes

Comments

Så här såg det ut då jag stod på Ekenäs torg i lördags. Det var första gången jag var där som försäljare så det var ju förstås ganska pirrigt, men så roligt! Tack ännu en gång till alla er som svängde förbi!

Likes

Comments


På de här tre ställena kommer ni hitta mig den kommande månaden fram till jul! Det här med att sälja på marknader och torg är något helt nytt för mig så det är lite pirrigt, tillika som det ska bli väldigt roligt! Det första datumet är redan nu på lördag på Ekenäs torg mellan klockan 10 och 12. Hoppas vi ses där!


Likes

Comments

Förutom att jag gjuter i betong, stickar jag också en hel del. Jag kommer ha med mig lite stickat nu på julmarknaderna (bland annat kuddar & grytlappar) och efter jul kommer jag sedan börja ta emot privata beställningar också på dem.

Här är min egna favorit nu till hösten/vintern: en hållare till take away-muggen! Den skyddar fingrarna från den varma muggen så man inte bränner sig och så är den så gosig och skön att hålla i där ute i kylan.

PRIS: 5 € stycke.

Bilderna i inlägget är tagna av Wilhelm lindgren(wilhelmlindgren.com)


Likes

Comments

Idag plockade jag några ekollon då jag var ute på promenad med Hugo. Har sett så många som lyckats få dem att gro i inomhus i glasflaskor så jag tror bestämt jag ska ge det ett försök! Någon av er som testat eller kanske rentav lyckats?

Likes

Comments

Godmorgon på er! Här sitter jag och bläddrar i Lantlivs julnummer och drömmer mig framåt en månad... Det händer väldigt sällan att jag köper en fysisk tidning, men ack så mycket mysigare än att skrolla sig fram via datorn eller mobilen! För att inte prata om hur mycket bättre man säkert mår av skrämfria morgnar?

Sliderankan på bilden unnade jag mig igår. Tycker den ser så trevlig ut och passade perfekt i en av mina större betongkrukor (som jag snart kommer lägga till försäljning!). Dessutom har de flesta växterna i lägenheten fått flytta ut i trapphuset till vintern, så tomrummet behövde fyllas upp kände jag!


Hoppas ni får en fin torsdag! Jag ska göra klart några beställningar och sedan väntar föreläsningar ända till klockan 9 ikväll. Då behövs lugna morgnar som den här! Kram på er!

Likes

Comments

Har helt glömt bort att visa mina visitkort! Är så himla nöjd, både över logon som Wilhelm ritat och själva kortet som är tillverkat av kraftpapper. Det ger ett lite rustikt, gammaldags och ekologiskt intryck, tillika som det ser stilrent ut. Perfekt! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Nu finns det möjlighet att beställa en läderrem till krukorna och ljusen! De kostar 3,50€ styck och man får välja texten själv så att den passar till innehållet i krukan eller det ändamål man tänkt ljuset eller krukan till!
På bilden: liten rund kruka och ett mönstrat högt ljus.

Jag är så glad och överraskad över alla beställningar jag har fått den senaste veckan, verkligen! Det är så roligt. Jag har fått över 10 beställningar på adventljusstaken så jag kan tyvärr inte ta emot fler på just den, men jag kommer ha med mig några exemplar på julgatans öppning i Ekenäs 25.11. Många produkter har jag ännu inte lagt ut till försäljning, men jag kommer samla ihop och göra en slags ”katalog” innan december där alla produkter, priser och info finns samlade på ett ställe! Hur låter det?

Ha en fin onsdag! Jag ska ha en riktig ”produktionsdag” eftersom jag inte har någon föreläsning i skolan idag. Bland annat har jag skaffat en stämpel för att märka alla produkterna med och så håller jag på och gör en ny spännande latexform...

Likes

Comments