View tracker
View tracker

Ett fantastiskt dygn i Moskva med familjen Wernbloom innan vi styrde hemåt! Vi hann med taconight, massa lek och bus & min favvo restaurang Nobu! Nomnom! Nu är vi hemma, i vår soffa, vi har sovit i vår säng & vår hårboll ligger tätt intill & njuter! Livet är härligt, nu saknas bara handär långa som spelar fotboll imorgon & kommer hem på Fredag ❤️

Life is then complettooo!

Likes

Comments

View tracker

Söndag med lek på lekplats, lek innomhus, spaghetti & köttfärs och packning! Imorgon hälsar vi på familjen Wernbloom på tacomys i Moskva & sen tisdagkväll, vidare hemåt!

Hörs när vi är hemma! Ciao!

Likes

Comments

Matta mörkröda naglar!

Lördag idag. På Måndag åker vi till Nina & barnen i Moskva å hänger ett dygn med dom innan vi åker hem för julen! Igår hade vi "pizza night" med några bekanta! Så mysigt att socialisera sig lite.!

Idag är en riktigt kall & grå dag. Snöblandat regn, blåst å iskallt! Var just ute på en promenad med Nova till affären, brrr!

Hoppas ni har en fin Lördag!

Likes

Comments

Gud vad jag älskar fotboll när den är som igår. I 86:e minuten gör Zenit 0-1 och folk svär & börjar gå hem. Andreas springer upp som forward, gör en assist till 1-1. Alla var galna av lycka. Och inte nog med det. I 93:dje minuten cyckelsparkar Krasnodar in 2-1 & vi vinner. Alla var så glada och typ tårögda! Så roligt!

Nova är på dagis & jag tänkte rensa garderoben & välja ut vad som ska med hem över vintern och inte. Måste packa med sommarkläder också då vi smiter till Abu Dhabi i Januari! Ska bli så nice! But first, Christmas!

Likes

Comments

Vem som shoppa mest? Nova......

Visar imorgon vad som hamnade i påsen till henne! 20% & en tjej i extas! Nu sover hon gott efter discodans & shopping & jag & mannen ska krypa ner bredvid! Yep hon sover mellan oss fortfarande.... ❤️

Likes

Comments

And some red...

Har just varit å fixat håret å käkat lunch på City Center! Ikväll ska vi på öppningen av en Philipp Plein affär & så tänkte vi äta middag där innan. Roligt å klä upp sig lite å göra något! Hörs sen! 🌟

Likes

Comments

Hey!

Klickade precis hem Novas julklapp(ar) från mig och Andreas. Det blev ett hus, bil, möbler och en liten familj från Sylvanian Families! De är så söta tycker jag och Nova leker alltid med dom hemma hos hennes kompis! Tänker att vi tar upp det i stugan så hon har det och pyssla med när vi är där uppe!

Längtar så mycket till jul nu men december är ju så mysig när man slår in julklappar, julpyntar, spelar julmusik, öppnat julkalendrar osv. Ser fram emot det massor. Nova är hemma idag också då hon hostar massor både morgon och kväll och är snorig. Känns inte okej och släppa iväg henne på dagis då trots hon är pigg osv.

Hoppas ni har en bra Onsdag. Snart är det ju helg igen!

Likes

Comments