Har äntligen kommit in i detta med poddar, det är ju himla roligt! Min absoluta favorit, den som får mig att brista ut i garv i både parken & på gymmet, är dessa två. Så galet rolig humor & noll filter whatsoever! Om ni inte lyssnat så lyssna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 396 Readers

Likes

Comments

Tisdag idag. Dagen började med lämning på dagis, gymmet med Julia, lite mat shopping, hem å städa, laga lunch till mig & mannen, dusch å hämta på dagis. Sen har vi busat å lekt å lagat god pasta carbonara idag! Så gott!

Hoppas ni har en fin tisdag.

  • 402 Readers

Likes

Comments

Min fina kloka lilla älskling. flera ggr om dagen får jag höra "jag älskar dig mest i hela världen mamma" och hon säger dom orden till de närmsta omkring henne ofta och mycket, precis som vi alltid gjort i min familj. Och jag älskar att vi gör det, hon ska veta att hon är älskad & det finns inget härligare att höra det från henne 💗

  • 748 Readers

Likes

Comments

Stal lite inspo från Joanna med denna underbara, enkla rätt!

Såhär gjorde jag:
Stekte kyklingfärs i olja med hackad vitlök & chili och pyttelite koriander (inte ett stort fan) & salt å peppar
Sen la jag upp babyspenat på en tallrik, över med färsen
Fetaost (den ryska sorten men vanlig svensk går superbra), valnötter, tärnad gurka & sen ringlade jag över lite honung.

Supergott!

  • 1325 Readers

Likes

Comments

Hur härlig är inte den gröna fluffiga jackan? Den hittar ni på Nelly! Och J Lindeberg jackan nere till vänster, drömjackan för alldeles för mkt pengar, Wakakuu. Och den svarta parkan med massa faux fur samt den grå, de finns på JFR.se!

  • 1479 Readers

Likes

Comments

Har kommit in i plugget igen & det är så roligt! Två stora inlämningar kvar! Jobba jobba jobba!

Bjuder på lite sparade inspobilder:

  • 1648 Readers

Likes

Comments

Jag trotsar den varma sensommaren här i Ryssland & är mentalt inställd på höst. Höst & mörk kvällar med tända ljus. Höst med skiftande färg i naturen och med stora burriga koftor & halsdukar. Jag vägrar inse att det är 30-35 grader här & trotsar värmen i jeans & långbrallor!

Heja hösten! Jag längtar efter dig!

Gick in å kolla höstmodet å testade lite! Känns dock dumt å köpa nu när det är såhär varmt men nu har jag ett hum på vad som finns!


Köpte dock ett nytt tränings set från favvo butiken Oysho!

  • 1843 Readers

Likes

Comments

Novas fyra(!)-års dag is comming up & här är lite saker jag tror hon hade gillat! Hon älskar kjolar & klänningar, dockor med tillhörande kläder & massor med pyssel! Prinsessor & Disney & djur är också poppis!

  • 2265 Readers

Likes

Comments

Vår "vi har gift oss!"-låt kom med i min playlist på min morgonpw, ni vet den man spelar när man sagt ja och pussats inför alla man älskar & håller kär? Just det, den låten. Vår låt var den ".... you know i said it's true I can feel the love can you feel it too, I can feel it aaaah" är ni med?

Den dagen, alltså utan tvekan den bästa dagen i mitt liv. Jag vill göra om den igen och igen och igen. Alla tal, alla fina ord till oss, att ha alla vi älskar i ett & samma rum, att få fira oss. Best day ever.

❤️❤️❤️

  • 4964 Readers

Likes

Comments

Söndagkväll.
A har just spelat klart sin bortamatch. 0-0. Jag ligger i soffan, samlar kraft att gå upp & lägga mig typ. Måndag imorgon. Dagis, träning & ny vecka. En vecka till här sen åker jag & Nova hem en sväng samt smiter till Manchester. Ska bli underbart. Älskade England och älskade vänner, snart kommer vi!

Nej, upp för trappan var det ja.

  • 5839 Readers

Likes

Comments