Älskar dessa halvkorta byxor som är inne nu. De är så jäkla sköna å gå i då jag är en byxtjej mer än kjol & klänning tjej!

Idag är det 38 (!) grader här & vi håller oss inomhus för det mesta. Men ikväll ska vi dock heja på pappa A klockan 20:00, de möter ett danskt lag i EL. Vi åker hem lagom till Sverige för att kunna se deras bortamatch också! Så perfekt!

Ha en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 217 readers

Likes

Comments

Yei! Vi har äntligen hittat ett bra ställe med pooler, mat och skönt häng. Kommer nog hänga där en del under sensommaren!

  • 1016 readers

Likes

Comments

Här i Ryssland handlar typ allt om Nova & fotbollsmatcher. Nova trivs på sitt dagis & är typ lite ledsen att det är helg MEN ikväll är det match så det livar upp lite! Hon har växt förbi sin cykel här så funderar på att köpa en större till henne så vi kan åka till parken & cykla osv. Hon tycker det är så roligt!

Jag längtar hem efter vänner familj och hus men mysigt att få vara med min man lite & ha lite tid för mig själv & träna osv. Vi ska faktiskt snart flyga hem igen en sväng då dagis har semesterstängt två veckor.

Hoppas ni har en fin sommar!

  • 1018 readers

Likes

Comments

Livet är bra härligt just nu. Min man & Novas pappa saknas oss... längtar tills vi kan ha ordentliga familjesemestrar "på riktigt" utan att känns stress. 💗

Så härligt å hänga lite med min fina sis också. Som jag saknat henne.

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit intensiva.

När vi var i Grekland ringde min man mig & berättade att Dexter (vår hund) blivit sämre i sina leder och kunde knappt gå utan smärtstillande. Han var super dålig i vintras men vi lyckades få bukt på det men har vetat att denna dagen skulle komma då han börjar få mer ont och lida... efter många samtal med varandra och med veterinären så kom vi fram till det fruktansvärt svåra beslutet, att låta honom somna in. Vad och hur vi än hade gjort så hade han fått lida och ha ont. Vi ville inte det. Trots det krossade våra hjärtan. ♥️

Så vi fick säga farväl av den bästa hunden, den bästa vännen och den bästa kompisen man kan ha. Vila i frid min fina kille, mamma älskar dig.

-

Förutom tråkigheter så hann vi fira Sveriges fantastiska vinst i Stockholm, vi har hunnit med fina dagar i poolen, zoo i Köpenhamn med vänner och vips, så var Andreas semester slut....

Vi längtar tills vi flyttar hem så det värker i kroppen nu alltså. Ett. År. Kvar!

Nu ska vi försöka göra det bästa av resterande sommar & minnas vår kompis Dex med glädje. 💙

Likes

Comments

Jag & Jossan drog till Grekland med kidsen, enjoying life så att säga! 👍🏼

  • 13791 readers

Likes

Comments

Min man hade lurat mig SÅ IN I BOMBEN i Lördags, han och min bästa Carro.... alltså jag var i chock i flera timmar! Alla mina fina stod uppradade och skrek "suprise" när jag & Carro kom hem från en shoppingtur! Jag var helt skakis å hade den absolut bästa dagen & kvällen & natten på länge! Alltså det var verkligen SÅ jäkla roligt! Tack alla inblandade, verkligen. Längtar nästan till 40-års festen... ;-)

Best.party.ever!

Tusen tack till min underbara man!

  • 15793 readers

Likes

Comments

Längtar tills det blir riktig sommarvärme, tycker fortfarande det är kallt i vinden! Imorgon ska vi brumma till Göteborg & Liseberg! Och på Lördag planerar jag sol å mys vid poolen! :-)

Kisses

Likes

Comments