Idag hejade vi på pappa på nya arenan och dom vann! 👏🏻

Snacka om vi fått oss en uppgradering på arena och fotbollsfamilj-häng! Innan en gammal sliten arena med noll ställen att hänga innan, under & efter match, toaletter bestående av hål i golvet och allmänt obra. Till en sjukt galen arena som förmodligen är den mest exklusiva både jag & Andreas sett (han har ändån sett många) med parkering under arenan, VIP lounge med gratis mat & dricka, nya fräscha toaletter och säten med dyna! Yeiii! Väl värt väntan på andra arenan i 3år.......

Nej lite sömn nu hade inte suttit fel! Natti lovers!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Lite skrivbords inspiration!

​Jag jobbar på min idé att få en liten skrivbordshörna i huset där hemma. Där man kan ha viktiga papper och sitta och fixa viktiga saker och nu, plugga. Har massor med olika idéer och "äter" inspiration! 

​Här hemma har Nova åkt på ögoninflammation men är mkt bättre idag än igår utan geggamojja i ögonen så vi testar att åka till Andys match ikväll på nya arenan! Ska bli roligt! 

Happy Sunday!


Likes

Comments

Curls curls curls

  • 2633 readers

Likes

Comments

Ni hänger väl med på Instagram? sofiegranqvist heter jag där!

​Lämnade dockan på dagis vid nio sen gick jag ut och gick en timme i solen igen. Superkallt idag men skönt med frisk luft och hög musik i öronen! Imorgonbitti landar svärföräldrarna här och stannar över helgen, ska bli så mysigt! Älskar besök då vi inte har något socialt umgänge här nere förutom vårt lilla hushåll! 

​Hoppas ni haft en bra Tisdag ni med gullisar, kisses!

Likes

Comments

​Remember Photo Booth?

​Startade dagen med en trotsig treåring som inte ville ta på sig ytterkläderna inför dagis. Herregud vad den lilla människan har vilja och en envishet som inte är av denna värld! Fick till sist på henne jacka och skor (ej halsduk och mössa) och in henne i bilen till dagis. I bilen blev vi kompisar igen och lämningen på dagis gick hur bra som helst. Idag skulle de fira henne på dagis då hon fyllt 3 år, det såg hon fram emot! 

Jag gick ut och gick en timme i kylan (6 grader här idag bara) sen gjorde jag en tomat och spenat omelett till frukost när jag kom hem. En dusch och startade min första lektion genom inredningskurser.se! Så roligt! Vet dock inte hur det ska gå när jag ska skissa och rita för det suger jag verkligen på.... Får öva öva öva!

Likes

Comments

Smet till Mega för att köpa färg till å måla vår fågelholk lila (!) & handla hem mat till kvällen. Tror hela Krasnodar var där idag, kaos..... men nu är vi hemma & har målat första lagret på holken! Myssöndag helt i min smak! Ikväll ska vi heja på pappa på tv!!!

Likes

Comments

Snart startar min ettåriga inredningskurs. Anmälde mig via inredningskurser.se & ska börja läsa "Inredare med säljkompetens"!

Är sjukt peppad & vill bara sätta igång! Verkar vara så roligt och det är något åt det hållet jag vill arbeta med i framtiden! Möbler, inredning, försäljning etc! Jag tänkte dela med mig utav min kurs lite här på bloggen om ni tycker att det känns roligt att läsa om? Vad tycker ni?

Likes

Comments

Gammal bild från Holland!

Älskar att ha mina föräldrar här. Nova älskar när här är mkt folk och sa senast idag att hon vill följa med dom hem på Söndag och bo hos dom, lilla hjärtat. Gör ont i mitt hjärta att vi inte alltid har möjlighet att ses, en sak som är självklart och enkelt för många. Därför är det så underbart att bo ihop några dagar och utnyttja tiden till max! På Onsdag kommer ju mer besök i form av Novas Farmor & Farfar! Love it!

Och om 3v åker jag och Nova faktiskt hem igen så det känns skönt :-)

Också en gammal bild!

Likes

Comments

Hey!

Tänkte kika in här en sväng! Mina föräldrar är här med oss i Ryssland så vi har fullt upp här hemma med mys och lek! Nova ska på dagis nu Torsdag & Fredag så jag får några timmar själv med mina fina föräldrar ❤️

Ska försöka uppdatera lite smått men min tanke var mest att njuta & umgås dessa dagar!

Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments