Vardag

Frågan är ju vad jag håller på med haha.. Jag vet knappt själv. Men nu tänkte jag faktiskt försöka bättra mig, för det är ju kul att blogga.

Tänkte mest bara uppdatera er lite om vad som händer i livet just nu. Jag har äääntligen fått min lägenhet!! Men den håller på att renoveras just nu, så när den är klar och jag kan börja flytta in så tänkte jag visa er före och efter bilder. Har verkligen längtat efter detta, ska bli så kul. Utöver de har de väl kanske inte hänt så mycket, jag trivs jättebra på jobbet och livet känns allmänt bra just nu faktiskt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Träning & hälsa

Herregud vilken seg måndag, trodde aldrig att den skulle ta slut.. Sov så fruktansvärt dåligt inatt och när man går upp 5 varje morgon så blir man helt dimmig i huvudet om man inte får sova. Dagen är i alla fall över och jag är stolt att jag orkade mig iväg till gymmet. Ska försöka lägga mig i någorlunda tidig tid idag så jag kanske hinner komma till ro och kan samla på mig några timmars sömn.

När det kommer till träningen så känns det som att kroppen inte vill samarbeta alls. Alltså jag är fortfarande stark och orkar, men det händer liksom ingenting annat. Tror jag lär lägga om en del i kosten och ändra träningsform för att uppnå ännu bättre resultat. Det låter bra tycker jag, nu kör viiii.

Likes

Comments

Träning & hälsa, Vardag

Förlåt och återigen förlåt för att jag inte uppdaterat er. Har ju spenderat två veckor i Thailand och kände bara nej, bloggen får vara under den resan. Men nu är jag hemma igen och det känns som att livet har tagit en helt ny vändning. Började ett nytt jobb direkt när jag kom hem och jag trivs jättebra, både med själva arbetet och kollegorna. Sen den 1a maj så får jag även min EGNA lägenhet. Som jag längtar.

Idag har jag haft en helt okej produktiv dag. Tog en välförtjänt sovmorgon, drog iväg till gymmet och nu har jag precis lagat klart matlådorna för veckan. Just nu är jag inne i ett mode där jag tycker det är kul att laga mat. Men vi får se hur roligt jag tycker att det är när jag har flyttat hemifrån. Känns som man kommer tappa suget ganska så hårt haha. Mår för övrigt bra just nu, min familj är hemma och jag känner mig hel igen. Hoppas på en bra vecka!!

Likes

Comments

Träning & hälsa

Det är fredag och solen har precis valt att titta fram, lycka!! Har inte varit överdrivet produktiv idag, åkte iväg till gymmet och körde ett vidrigt cardiopass, sen åkte jag och köpte lite nödvändigheter till Thailand som ska packas ner. Nu är det nära, börjar bli liiite nervös men också så taggad.

Likes

Comments

Träning & hälsa

Idag har varit en helt okej dag. Har hunnit med att packa, varit på massage, tvättat och tränat. Träningen gick helt klart bäst. Känner mig lite stressad över packningen dock, trots att jag vet att jag har med mig allt så inbillar jag mig att jag har glömt något.. Känns så sjukt att om 3 dagar ligger jag på en solstol och bara njuter, kommer bli bäst.

Imorgon ska jag packa det sista, träna och sen skriva kontrakt på lägenheten!!! längtar tills jag får börja flytta in. Lovar att ni får följa med på allt, yeey.

Likes

Comments

Vardag

.... Till Thailand och jag har aldrig längtat så mycket till att få komma iväg. Ska bli så skönt att få bara slappna av och ladda upp för en "nystart" i livet när man kommer hem. Kanske låter löjligt men det är precis så det kommer att bli. Har inte gått ut med det officiellt men jag kommer att börja på ett nytt jobb direkt när jag kommer hem och så har jag även köpt min första egna lägenhet som jag kommer få tillträde till sista april. Livet går verkligen åt rätt håll just nu och det är jag så glad för.

Likes

Comments

Träning & hälsa, Vardag

Nu är det helg och jag är äntligen ledig. Har planerat att absolut inte göra någonting. Hade match sent igår, vilket resulterade i att vi var hemma inatt och då tog jag en lite längre sovmorgon imorse.

Tror att jag ska ta mig till gymmet alldeles strax, har inte varit där på typ en vecka på grund utav att jag har varit sjuk, så nu börjar jag bli ganska så rastlös. Känns lite som att jag får börja om på noll och de ger mig lite panik, men det är lika bra att lyssna på kroppen. Säger den ifrån så gör den det, kan inte göra någonting åt det.

Likes

Comments

Vardag

Att vi redan är inne i en ny månad, sjukt va tiden går fort. Samma lika som alltid så har jag inte bloggat på ett tag, men på senaste tiden så har jag haft en hel del att stå i, allt för att det ska bli så bra som möjligt. Det känns som att livet är påväg åt rätt håll, och det känns så skönt och lättande. Och inte nog med de så åker jag till Thailand om 9!!!!! dagar, shit va jag längtar dit.

Ska försöka bli bättre på att blogga nu, hoppas också att jag kan få berätta lite roliga nyheter om ett tag. Ska bli så spännande för det kommer även bli heelt nytt för mig.

Likes

Comments

Vardag

Just nu känns livet mest blä. Jag tvekar på vad jag vill göra, hur jag vill göra det och när jag ska gör det. Allt är bara kaos i huvudet och jag känner typ att jag behöver sortera mina tankar i fack och gå igenom dem för att sedan prioritera de viktigaste. Jag glömmer hela tiden bort mig själv, att jag måste börja fokusera på hur jag mår. Jag inte gå runt och tänka på vad andra gör och vad de skulle ha gjort i min situation. Det är ju jag som styr över mitt liv och det är jag som ska se till vad som är bäst för mig.

Har hela tiden tjatat om att det ska bli så jävla skönt att få flytta härifrån och aldrig återvända. Jag vet inte vad som har hänt, men jag känner inte så längre. Jag är nog kanske inte redo att flytta till en annan stad och börja om från början, nog för att jag skulle behöva det. Men de behovet har helt försvunnit. Jag tror att jag måste växa liiite mer som människa innan jag kan ta det steget. Innan jag vågar ta det steget.

Det känns ganska skönt att jag har insett de. Jag är fan 19 år bara, jag har liksom hela livet på mig att göra precis de jag vill. Det är dags att luta sig tillbaka, vara tacksam för de man har och bara andas. Djupa andetag och bara släppa allt.


Likes

Comments