Header

bilder, kompisar

Igår hade dom 15 års jubileum vid Horse Ess, och jag passade på att åka dit med pappa. Hittade nog ett par saker. Några av sakerna i inlägget är också saker som jag köpt nu under senaste månaden som jag på samma gång tänkte visa.

En jacka från märket jacson, storlek M. För mig är denna jackan väldigt oversize, men det fanns bara 1 kvar, och den var så skön, och när den var 40 euro billigare än den skulle vara orginal så tänkte jag varför inte. Den är är ganska tunn, men ändå väldigt varm & skön. Den är både vattentät & vindtät. Perfekt när man ska mocka hagarna då det t.ex regnar, eller ska ut på promenad/rida, då den har reflex både på ryggen och ärmarna.

Vi kan börja först med fortsättningsvis grejer från horse ess.

Ett schabrak, från märket jacson. Marinblått med vit & ljusare blå kant. Väldigt fint tycker jag, mer som ett dressyr schabrak.

En svart sadelhängare. Helt vanlig, vet inte riktigt vad jag skall säga om den. Väldigt praktisk med tränshängare under.

Sista saken jag köpte från horse ess, som jag inte ens köpte, utan man fick ta, var en rosa hink med en tvättsvamp i. När man köpte för över 20 euro fick man också ta en valfri sak som dom hade fram, och jag tog då en blå stubbenskjorta, den hade jag dock ingen bild av.

Till lite andra saker jag köpt på senaste tid.

Vi kan börja med det svarta ponnytränset, som jag tog i storlek cob, från horze. Leveransen tog rätt så länge tyckte jag, men det är väl olika på hur stort paketet är antar jag och när man beställer det. Väldigt fint enligt min åsikt. Har putsat det faktiskt en gång redan, men ska nog putsa det ett antal gånger till, tills det blir mjukt.

Sen kan vi ta täckeshållaren, som jag hittade på facebook loppis. Den var oanvänd, så vet inte riktigt vad jag skall säga mer om det.

Också från hästloppis på facebook hittade jag ett flugtäcke, och det var så pass billigt så jag tänkte why not. Går ju att användas flitigt på sommaren om det så behövs, så kanske bättre än att vara utan.

Sista saken har jag faktiskt inte köpt, utan fått, och det är en rycktväska som man har borstar i och så vidare. Fick den av min kompis då jag tog hand om deras hund när dom var på resa.

Det får då vara allt för denhör gången!

Kram ❤

Likes

Comments

hästar

Hej på er.

Då jag vill ta en ny start med bloggandet valde jag att starta en helt ny blogg, även om den förra (http://granlundelin.blogspot.fi/) inte alls blev mycket bloggad på. Det kändes bäst på dethär sättet.

Min tidigare blogg startade jag när jag hade min foderhäst Lillis, för att sedan ha något att se tillbaka till, men tyvärr var hon med om en hemsk olycka och det fanns inget att göra än att låta henne somna in. Fastän detta var för flera månader sen, känns det fortfarande lika jobbigt och tungt fortfarande, men man måste lära sig leva med det. Jag har aldrig träffat så otroligt underbar och så storhjärtad häst förut... Hon gav mig så mycket, och jag skulle göra vadsomhelst för att få känna hennes mule i mitt ansikte igen, och värmen från hennes rygg...

Saknaden är verkligen enorm, och hon kommer evigt vara älskad & saknad. ❤


För er som inte har någon aning vem jag är så tänkte jag bara skriva lite kort.

Mitt namn är Elin, fyller 16 mot slutet av sommaren, kommer från Finland och är en hästtokig tjej.

Just nu är jag halvfodervärd på min kusins fjordingvalack, en riktigt charmig en vid namn Raggi. Jag rider han så många dagar i veckan som jag har möjlighet/tid. Brukar också rida kompisars hästar lite nu som då. Sen mot sommaren ska det faktiskt också hända lite spännande grejor, men det får ni se vartefter 😉

Kram på er ❤

Likes

Comments