Skrevet i : Hverdagen, Min mening, skole

Ok, først og fremst, beklager at jeg ikke har skrevet noe på utrolig lenge, er ingen grunn til at jeg ikke har skrevet noe egentlig, men føler det blir veldig ensformig om jeg skal bare skal skrive om hva som skjer i hverdagen min..

Anyways, dette kan bli et langt innlegg:-)

Altså nå kom jeg da hjem fra Norge på Torsdag, og har hatt ei utrolig morsom uke oppi nord :-D

Det begynte tidligere i år- da jeg ble med i elevrådet på skolen, at John -rådgiveren på skolen- lurte på om det var en elev som ønsket å bli med til Norge for å reklamere for skolen vår på utdannings messa som var i Fredrikstad 1. og 2. November.
Det viste seg å ikke være noen som var veldig interessert i å dra alene, så da kom vi med forslaget om at det kunne om det kunne være to elever fra skolen, som kunne vært med, for da kunne det kanskje virke mer interessant.

Så da ble det til at jeg og Thomas- klasserepresentant for vg1 og en av mine nærmeste venner- fikk dra til Norge for å representere skolen vår.

Thomas har familie i Vestby, så da var vi så utrolig heldige å få bo hos tanta til Thomas^^ fra 28. oktober til 31. oktober.

Vi gikk i skogen å grilla pølser^^


Jeg føler jeg spiser så mye "dritt" hver gang jeg er i Norge:-P Men dro selvfølgelig på butikken, etter å ha hørt på radioen, at de skulle senke prisene på snop ned til 5.9 kr/hg så da måtte vi jo bare kjøpe ^^ <3 I tillegg er det jo den beste tida på året å gå i butikken, for da finner vi den kjente og kjære julebrusen vi alle elsker<3

Vi gjorde egentlig ikke så mye da vi var i Vestby, satt inne å spilte på godt norskt Internett, nøt helga og spiste norskt snop og drakk Julebrus <3 vi dro også ut i skogen og tente bål, og grilla pølser- det er et savn altså :'-)

Vi tok det helt rolig i Vestby

På dagen det var Halloween blei vi henta av John, i Vestby, så kjørte vi til Kongstenhallen i Fredrikstad, der vi skulle gjøre klar standen vår.

Etter vi var ferdig med å rigge opp standen, så kjørte vi til hotellet- Fredrikstad hotell- utrolig koselig familie drevet hotell. Jeg og Thomas delte rom.

Vi var så sultne når vi kom til hotellet, så da fant vi ut at i skulle gå på Peppes, så vi stakk ut og så om vi fant den. Vi er da også begge ganske "fan" av Subway, og i og med at vi var så utrolig sultne, å ikke var helt sikre på hvor Peppes lå, så endte det opp med at vi gikk å spiste på en Subway vi gikk forbi isteden ^^

Imens vi gikk tilbake til hotellet, lurte vi litt på hva vi skulle gjøre, men så fant vi ut- litt på impuls at vi ville bare slappe av og game, så vi improviserte litt, og gjorde plass til laptopene, så satt vi oss til å game ei stund :-D

Meg og Julebrusen min ^^ :-D

Både jeg og Thomas var skikkelig spent på hvordan det kom til å bli, da vi skulle begynne å dele ut sjokolade og leppomade med sol-faktor ^^ tenkte det kom til å bli sjukt kleint, men det viste seg fort at det var utrolig morsomt å prøve å få oppmerksomheten til andre ungdommer som var under middels interesserte i å være på messa, i første omgang :-]

Messa starta 09:00, trodde vi hvertfall :-P men folk kom litt før.. De første 5 timene var ganske intense, men rundt klokka to ble det veldig stille resten av dagen, for da hadde alle slutta på skolen, og det var omtrent ingen på messa. Men da fikk vi mer tid til å bli kjent med de standsa som var rundt oss :-D

Det ble mye død-tid etter klokka 14:00..

Vi tok oss noen pauser ^^

Et forsøk på å pose "GC" c:

Trøtte, men fornøyde med å være ferdig med 10 timer på stand :-D ^^

Tror han så fram til å være ferdig :-P


Vi har hadde en utrolig morsom opplevelse med å få være med å reklamere for skolen, vi fikk oss noen gode lattere, og vi ble kjent med noen fantastiske folk ^^

Jeg vet ikke helt med de andre, men jeg hadde det utrolig bra :-D

Hvordan har du hatt det i det siste :D

Var fornøyd med egen innsats :-)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nå som jeg først har oppmerksomheten din;

Du, som leser, har sikkert sett disse utrolig idiotiske kommentarene i VGs kommentarfelt på Face, der er det alt fra patetiske nynazister og rasister til overtroende tullinger, som sier akkurat hva de mener uten å ta hensyn til noe eller noen.

Dette tror jeg du garantert har kommet over i et kommentarfelt i hvert fall én gang, og tviler ikke på at du har reagert på det også.

Du sitter der sikkert å tenker "hva i svarte svingende er det jeg leser?" men dette er virkeligheten! det er utrolig mange idioter på for eksempel facebook-sider som "Norge vårt fedreland" der det er bare fullt av nasjonalister som ytrer seg på den måten at de oppterer som rasistiter med nærmere null i IQ, de har heller ikke større vokabular, så de må ty til banning for å få ut alt hatet ovenfor muslimer.

Islam er en fredlig religion du må respektere hvordan de lever! Muslimene ønsker bare å gjøre Norge til et bedre land etter at de har flyktet fra krig i lang tid, forstår dere ikke at de vil bare Norge godt?!?!? Fatter du ikke at disse menneskene er utrolig inteligente, og vet nøyaktig hva som er rett og hva som er galt? Skulle du ende opp med å ikke tro på meg, blir du steinet.


  • 64 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagen, Min mening, skole

Også kalt "Virgen del Pino"

For akkurat en uke siden dro til Teror på festival med skolen fra 12:00-18:00

Hva er meninga med skole, når du drar på tur til en festival,fra 12:00 til 18:00? Sitter du sikkert å spør deg selv

Vel, samme det!

Er utrolig morsomt å se hvordan historien om jomfruen som blesett i et pinjetre, har endt opp med å bli en av Gran Canarias størstehelgener, som blir feiret med en stor festival!

De har utrolig god mat i Teror under festivalen! Detanbefales absolutt å ta seg tida til å besøke byen, selv på hverdager. Byen iseg selv er utrolig vakker!

Pilgrimmer fra hele Gran Canaria drar dit for å opplevefestivalen og turen inn i kirka!

Likes

Comments

Sov til rundt 11 i dag :-) Fikk en melding av en venn, som lurte på om jeg ble med på stranda, så da endte det opp med at vi spurte litt rundt om noen ville være me.

Så vi ble en lite gjeng som gikk til stranda, så kom det litt fler etterhvert:-D utrolig gøy når vi får til å samle folk å bare gjør noe så enkelt som å dra på stranda!:-))

Vi var på stranda ei god stund, spelte volleyball og bada, gikk å spiste is og pannekake med Nutella <3

Dro hjem i seks-tida, for da skulle noen av oss ut å spise på en italiensk restaurant med klassen (VG2) :-D

Utrolig koselig kveld! :-)))

Nå sitter jeg bare her å lurer på om jeg skal legge meg, tidlig opp i morgen .-.

Hehe, må beklage, men er ikke så flink til å at bilder av ting jeg gjør, er mer en "live in the moment" person ^•^

  • 66 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Min mening, Hverdagen, Helg

Hvor ofte bruker du ikke mobilen som en unnskyldning for å se opptatt ut, når det ikke blir sagt noe på noen sekunder?
Instantly tar du den opp av lomma :3
Det er jo den letteste utveien fra en klein situasjon, og det kan jeg si meg enig i!
Gjør det selvfølgelig selv, men prøver å si til meg selv "ikkje ta den opp" hvis jeg tar den opp, får jeg i hvert fall ikke gjort noe med den kleine stillheten:-P

Jeg kan godt drite meg litt ut, hvis det hjelper på at folk begynner å snakke! :-D

Altså, du kan få det utrolig morro, hvis du tar deg selv litt i nakken og sier du ikke skal ta opp mobilen med en gang det blir stille!

Hva tenker du?


Likes

Comments

Vi har fått i oppgave å redigere et bilde, i medie, slik at det ser bedre ut :-O!

Her er da mitt bilde ^^

Før

Etter^^

Må si jeg ble fornøyd med bilde :-D

  • 79 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Min mening, Hverdagen, skole

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å ha vært på skolen fra 07:50-14:30(?),og vært hjemme og bare surfa på nettet and stuff :-D

Hadde psykologi i 0. og 1. time, der fikk vi vite mer om de forskjellige psykologiske teoriene(?) var^^

Så hadde vi matematikk, utrolig kjipt.. Praktisk matematikk er for lett, skulle gjerne gått Samfunnsfaglig matematikk i stede, men det har de ikke her nede..

Så hadde vi historie 3. time(et av få fellesfag med hele klassen)
Læreren hadde en lang powerpoint presentasjon.. Bra man har Spotify sier jeg bare ;-) viste traileren til "Vikingane" som kommer på NRK i løpet av høsten, til ei jente i klassen, her er linken:
https://www.youtube.com/watch?v=y1JEHSRs_hg

Så hadde vi medie de to siste timene, der vi driver å jobber med en fremføring om mediehistorien i Norge!

Viste ei anna jente i klassen den samme traileren, i medie, virka som begge syns den va i hvert fall litt morsom c: hva syntes du?

Vil vel si at til nå er det medie som er det morsomste faget på skolen... Utenom gym da ;-P

Men har hatt en utrolig kjedelig dag her hjemme, så håper det skjer noe mer spennende i morgen!


Håper dere har hatt en mer spennende dag enn meg! :3


De som lurer, vi er 18 stk i klassen der 13 er jenter og fem er gutter :-D

God natt :-)

Likes

Comments

Skrevet i : Helg, Hverdagen

Være våken hele natta anbefales ikke :-P Er utrolig slitsomt og en føler seg egentlig helt forferdelig etterpå, men det gøy da :'D Var en 4-5 stk som satt og spilte dataspill til langt på natt, også blei det til at vi dro på Anfi del Mar i går!

Kombinasjonen av å være trøtt å dra på stranda er ikke akkurat min greie :-| men det var gøy, jeg fikk i hvert fall mat<3 så jeg var da egentlig fornøyd :3

Dro hjem etter noen timer, så jeg og en venn tok taxi hjem. Tok en dusj og la meg, sov i rundt to og en halv time- det kjentes godt ut :o

Jeg våkna og hadde fått masse meldinger, så det blei til at vi dro en tur ut- hadde tenkt å legge meg tidlig- dro til en venn etter vi hadde vært ute, og kom hjem i to tida, men da måtte jeg enda sitte en time oppe, fordi broren min hadde glemt nøkkel :c

Men helga har vært strålende :D <3

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagen

Kom hjem for cirka en time siden, og nå er det helg! og Jeg er så utrolig trøtt, kunne sikkert lagt meg nå :-P
Starta i 0.time med internasjonal engelsk og hadde det i to timer, der vi jobbet med teksten "The man from the south" som er en overraskende bra tekst av Roald Dahl! I tillegg skal vi i løpet av året lese boka "Nineteen Eighty-Four" av George Orwell:-)
2.time hadde vi spansk og fortsatte med å oversette en tekst.
Etter spansken 10:40 var vi ferdig på skolen, så da dro vi som planlagt på stranda, og egentlig bare slappa av og tok live helt med ro!^^ Blir utrolig søvnig av å være i sola så lenge.. Ble vel 6-7 timer på stranda:-D men så er det meg da, som ikke klarer ligge i ro på stranda i mer enn 10-15 minutter før jeg må reise meg, da beundrer jeg de som klarer å sove på stranda :'D

Spiste forresten "lunsj" på TexMex før vi dro hjem :3

Har egentlig ikke noen planer utover kvelden✌🏼️

Her er noen få bilder fra stranda 👌🏼

Jeg elsker å spille volleyball!

Bare for å gjør noe nytt, to palme bilder!!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagen

I dag har vært en fantastisk dag ^^
Hadde bare fire timer i dag på skolen, så det var ikke så ille.
Startet med Felles spansk 1., 2. og 3. Klasse, det skjer sjeldent noe spesielt, det går mye i oversetting av spanske tekster og tavleundervisning😴😛

Så hadde vi deretter Felles historie med 3.klasse, der vi vite at vi ikke kommer til å få lekser til felles timen på torsdager- yessss for det!!

Satt da i de to første timene og var dødssulten.. Hadde da med matpakke for første gang i år✌🏼️og det var utrolig godt med lunsj da. Så det å lage lunsj vurderer jeg å fortsette med 😋

Jeg var helt overbevist om at vi skulle ha matematikk i 3.time, også ser jeg psykologi læreren i klasserommet, og tenker "hun er to lærer, så læreren kommer sikkert snart" men neida.. Jeg hadde blanda 3. og 4.time, så det viste seg å være matematikk i 4. time...

Men vi ble i hvert fall ferdig med tidslinja i psykologien i dag😊👌🏼 også hadde vi oppgaver, så jeg spurte læreren om jeg kunne gjøre dem muntlig.. Hun sa ja👌🏼..... Men jeg må levere noe også😒

Matematikken gikk nesten for lett.. Vurderer å bytte til R1 matematikk, hadde 1T i fjor, men det krasjer med psykologi timene.. og jeg vil ha psykologi😒 så jeg må nesten nøye meg med det jeg har🤔 blir kanskje endringer i noen fag😅

Jeg gikk faktisk hjem i dag, faktisk, for jeg går pretty much aldri hjem, men jeg gjorde det i dag, så flink som jeg er 😋 Gikk da hjem sammen med et to utrolig hyggelige jenter fra klassen 😌

Når jeg kom hjem, hadde jeg egentlig ikke noe å se frem til, men etter noen timer, der jeg bare hadde lågen på mobilen og surfet på nettet, og vært på mac'en og sett på youtube, så får jeg melding om jeg ville være med på tapaskveld. Og så matglad som jeg er, takket jeg ja😊

Var utrolig koselig! Masse god mat, og vi hørte på musikk og snakka😄

Når alle hadde gått, endte det opp med at jeg ble igjen og hjalp til med oppvasken, vi snakket om mye rart, men jeg tror vi var ganske enige om at noe av det beste med Gran Canaria, er at folk fra skolen er så utrolig åpne og imøtekommende, og det gjør ting så mye enklere når en skal bli kjente med nye!

Langt innlegg, men her kommer noen bilder fra i går 😉

Jeg var på KRIK i går kveld, var så utrolig sliten, så tok meg et bad!

Jeg og lillebroren min bada etter å ha vært på KRIK(kristen idrettskontakt) der vi spilte volleyball og innebandy!


Nå skal jeg legge meg, tidlig opp i morgen, tre timer i morgen, men starter i 0.time, så stranda. Natta 😌

Likes

Comments