Header

Onsdag...och de positiva behöver startas genom att tänka att halva skolveckan har gått! Sedan så är det ju lill-lördag med ;)

Denna veckan har egentligen inte hänt så mycket i skolan, har varit en helt vanlig vecka hittills. Förutom att vår svenska var inställd idag då :) Har sovmorgon på onsdagar men brukar aldrig ta dom utan jag brukar utnyttja den tiden till att plugga så att jag slipper göra det så mycket när jag kommer hem. Är faktiskt riktigt skönt att sitta i skolan på morgonen och plugga (även om man inte alltid får så mycket gjort hahah), just för att det brukar vara tyst och lugnt! Och det är precis det jag behöver för att kunna koncentrera mig.
Vi hade sedan sociologi och skrev på en inlämning om genus. Vi brukar därefter ha svenska men eftersom den var inställd (som sagt)så samlade vi klassen och fortsatte att skriva på våra "klassens..."(alltså att alla får olika "utmärkelser" i klassen som vi ska dela ut på studenten). Det gick sådär...alla ville gå och äta men vi kom i alla fall fram till några utmärkelser.
Lunch, pedagogiskt ledarskap och kriminologi stod på schemat därefter. På kriminologin fortsatte vi bara skriva på en inlämning som ska in på måndag nästa vecka. Har lite smått panik över den just för att vi (enligt mig) inte fått så mycket tid eller om det bara är jag som valt ett alldeles för avancerat brott att skriva om. Men läraren har varit ganska otydlig med uppgiften också för vi fick enligt han inte välja vilket brott som helst just för att vi ska kunna koppla till olika teorier sen. Är även ganska stor inlämningen vilket gör det svårt att veta om man ska prioritera denna, alla andra inlämningar eller gymnasiearbetet?!?? :/

Men men...skolan flyter på hittills. Nu sitter jag på bussen hem och försöker finna motivation till att läsa en bok (som vi fått på svenskan) när jag kommer hem, innan jag ska iväg på fotbollsträning.

Hoppas ni haft en bra dag och fortsätter att ha det! Slänger med en bild från i höstas när vi var med klassen i Stockholm och bodde på denna båten(från serien Modus:))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I brist på fantasi och rolig vardag så tänkte jag att ni kunde få lära känna mig lite bättre. Har valt ut 50 frågor(som kompensation på min frånvaro), med svar som kan vara lite rolig(??) fakta om mig och som kanske säger en del vem jag är :)

Vem ringde du senast?

Min mamma :)

Bada eller duscha?

Svårt val måste jag säga, men blir nog bada trots att vi inte ens har ett badkar hahah

Är du besatt av något?

Haha man skulle nog kunna kalla det ett beroende när man har Mangoraja till precis ALLT, så ja :))

Kött eller Kyckling?

Kyckling

När vaknade du idag?

Jag vaknade 06:00

Chips eller godis?

Chips måste jag säga, är inget större fan av godis (förutom choklad då)

Vilken är din favorit högtid?

Min favorit högtid är nog julafton eller möjligtvis midsommarafton, fast ne väljer nog julafton!

Bok eller film?

Hah! Film alla dagar i veckan, avskyr att läsa!!!

Vilken är din favorit årstid?

Svårt val även här men antingen en varm sommar eller en kall vinter, men får nog säga sommaren ändå för gillar inte att frysa :/

Havet eller pool?

Pool!! Eftersom jag är rädd för fiskar hahahah

Vart skulle du helst vilja resa nu?

Oj kan inte bestämma mig, finns så många ställen jag vill resa till nu ... kan göra ett inlägg om dessa platser framöver :)

Stad eller landsbygd?

Landsbygden for the win :))

Vem är din största förebild?

Min gammelfarfar som i år fyller 97 år, vilken stark och inspirerande man det är må jag säga!! <3

Potatis eller pasta?

Om man tänker kokt så är det utan tvekan pasta!

Vilken är din favoritfärg?

Brukar säga blå, men har nog ändrat till röd nu

Guld eller silver?

Silver

Vilket är ditt bästa ämne i skolan/ vilket är det roligaste ämnet i skolan?

Svårt val men får nog säga retorik, men på högstadiet var det bild!

Biljard eller bowling?

Bowling såklart

Är du kvällsmänniska?

Nej det skulle jag inte påstå... vaknar oftast tidigt (ca 7-8 på helger), men tänker man på fest så är det inga problem med att vara uppe länge på natten :))

Sola eller bada?

Vet inte riktigt för tycker om båda, men blir lätt rastlös så blir bada

Har du någon gång badat naken utomhus?

Hahahaha jaa i en sjö här i närheten

Halsband eller armband?

Har börjat tycka om halsband mer det senaste men har inte så många själv så får säga armband då det är det jag använder mest.

Vad åt du till frukost?

Som varje annan morgon, ostmackor och ett glas mjölk :P

Skridskor eller skidor?

Varför har jag så svårt för att välja på allt? Skridskor är super kul och skidor med men har längtat så mycket på en ordentlig vinter så jag kan få åka skridskor, därför säger jag skridskor

Vilken var den senaste konserten du varit på?

Om man inte ska räkna med Uport-festivalen så är det nog One Directions andra konsert i Sverige, vilket år det nu var??

Nagellack eller läppstift?

Nagellack har varit stort intresse sedan jag var 10 kanske så inget svårt val här inte

Har du några husdjur?

Ne och har aldrig haft då mamma är päls allergiker

Hockey eller fotboll?

Tycker om att spela skoj-hockey och har gått på fotboll sen jag var 5år, tittar dock hellre på hockey än fotboll...meeeeeen fotbollen är oavsett svårslagen ;)

Vill du gifta dig?

Ja men det är klart att jag vill det

Superstark eller supersnabb?

Supersnabb(eftersom jag inte ä så speciellt snabb nu)

Vilken är din främsta svaghet?

Min främsta svaghet är nog mitt minne haha, måste skriva ner allt jag ska göra för att inte glömma av det...

Skräckfilm eller romantikfilm?

Romantik helt klart! Är alldeles för mesig för att kolla på skräckfilm

Vilken är din främsta styrka?

Svårt att hitta styrkor tycker jag men är väldigt nöjd över min kreativa förmåga

Högklackat eller platta skor?

Hahahah ni ska bara se mig när jag går i klackskor!!! Platta skor är ett självklart alternativ trots att högklackat är snyggt

Har du någon gång uppträtt inför massa människor?

Ja faktiskt. När jag gick på gymnastik och hade uppvisningar och tävlade osv.

Stökigt eller städat?

Städat (trots att jag inte alltid är så bra på det)

Vad sjöng du senast?

"Jag är fångad av en stormvind..."

Spara eller slösa?

Spara men har inga problem med att slösa på det jag vill slösa på om ni förstår hur jag menar :)

Vilket är ditt favoritnummer?

Nummer 2 såklart (har det på min rygg på fotbollsplan)

Fota eller bli fotad?

Fota

Är du bra på att laga mat?

Jag vet inte riktigt, lagar sällan mat eftersom min underbara mamma oftast gör det. Men skulle säkert vara bra om jag bara får ett recept och har lite vilja + ork ;)


Mjölk eller vatten?

Mjölk <33

Har du svimmat någon gång?

Ja en gång ordentligt. Föll ihop på köksgolvet, pga blodsockerfall, med huvudet mitt på en hink (som föll i tusen bitar) mitt framför mamma & pappa. Riktigt obehagligt!!

Brun utan sol eller solarium?

Har aldrig testat något utav det men skulle nog föredra solarium

Har du något smeknamn?

Många kallar mig Matti och några ytterst få andra kallar mig Tilda

Fester eller hemmakvällar?

Är inte helt omöjlig på någon utav dom men tycker hemmakvällar är väldigt mysigt så det blir det!

När och varför var du på sjukhus senast?

Minns att det var exakt 5:e februari förra året. Satt på akuten i 8h för att få kolla och röntga min fot som visade sig vara stukad efter fotbollscupen som var dagen innan.

Sjunga eller dansa?

Båda är kul men är inte så bra på dans (men jag vill verkligen bli bättre) så blir sjunga just för att jag tycker det är lite roligare! Men sjunger hellre än bra som jag bukar säga :)

Har du någon tatuering?

Nej men vill gärna skaffa och har funderat ett tag på vad jag vill tatuera in men velig som jag är så kan jag inte bestämma mig. Blir antagligen något som har med mina syskon att göra.

Hallon eller jordgubbe?

Jordgubbe

Likes

Comments

Hej, hoppas ni haft/har det bra!
Skolan har dragit igång och likaså livet & verkligheten.
Första skoldagen började helt ok och slutade ännu sämre. Olika orsaker. Men det blev lite omskakat umgänge om man kan kalla det så, men tänker inte gå in på det mer. Men det var jobbigt för mig. Det är tur att jag har personer som fångar upp mig och gör mig till en bättre version av mig själv, vilket jag är riktigt tacksam över att de finns där!! Viktigt att ha dessa personer i ens liv skulle jag säga! Annars var dagen ganska seg...började skriva på en inlämning i sociologi, fick reda på hur en del kurser kommer se ut och när prov/inlämningar/seminarium är framöver. Gillar ändå att man kan få reda på det såhär tidigt för att kunna planera noga för att hinna med allt! Sista lektionen blev det film som vi sedan ska jobba vidare med. Ganska chill dag men tog ändå på krafterna!!

Dag 2 och fredag! Är skönt att bara gå 2 dagar första veckan i skolan. Är en såndär bra "mjukstart" av sista terminen. Denna dag var bättre! Började lugnt med diskussion hela lektionen och slutade lugnt genom att se sista delen av filmen, skönt!

Är redo för terminen, lite stressad, men annars redo! Vill ha den överstökad och va fri sen (trots att jag inte ens vet vad jag ska göra sen) :)

Idag har jag även tränat lite här hemma på vårt lilla "gym" som vi kallar det. Kände att jag behövde röra lite på mig för att förbereda mig inför en helg fylld med jobb. Kan därför vara brist på inlägg denna helgen då jag inte kommer göra något speciellt men får se om jag lyckas hitta på något annat att lägga ut än vad jag gör!

Annars så önskar jag er en fortsatt trevlig fredag & helg! ;)

Likes

Comments

Woho, skola om 2 dagar och studenten om 150 dagar!!! Är inte så taggad på det första jag nämnde men däremot det andra! Studenten. Men för att nå dit måste jag genomgå skolan.

Har "firat" 150-dagar-kvar-till-studenten med en riktigt bra vän genom att träna, åka och shoppa (trots att vi inte hittade så mycket), äta thaimat och sedan bara umgås på kvällen. Vi 2 går inte på samma skola och är inte lika gamla så hon har en hel del dagar kvar till studenten, men hon ville ändå vara med och fira detta med mig! Vi började med att gå till ett ute-gym som jag och min pappa har byggt ihop(hösten-17). Tycker faktiskt det är riktigt grymt även om de flesta sakerna är till armövningar men med lite fantasi går det göra så mycket mer än att träna armar! Ute-gymmet är placerat på en gård som min storebror bor i en som min pappa äger och som är placerat ca 2km utanför samhället jag bor i. Så jag och Linn som hon heter möttes upp vid 10, drog och tränade, kom var och en hem vid ca 12 - duschade & fixade i ordning oss för att sedan mötas upp igen och shoppa. Var så otroligt kul även om vi inte riktigt handlade något. Folk kollade på oss väldigt mycket och jag vet nog varför haha. Jag och Linn skrattar åt precis allt och lite till så jag förstår om folk började undra vad vi höll på med :)

När vi ätit och "shoppat" så åkte vi hem och kollade på youtube samtidigt som vi åt bitar av ananas, äpple och banan doppad i choklad. Så otroligt gott! Och som ni antagligen vet så är det ju väldigt enkelt. Så förstår inte riktigt varför man inte gör något sånt oftare?

Har alltså varit en väldigt rolig och mysig dag! Behöver fler av dom nu inför och under skoltiden!!

Likes

Comments

​Ja bokstavligen faktiskt. 

Redan vid 10:oo idag var mitt första spinningpass! Detta för att det fotbollslaget jag spelar i hade planerat in 2 spinningpass, ett vid 10 och ett vid 17. Man fick välja att antingen vara med på det tidiga, det sena eller båda.  Först valde jag endast det sena passet men imorse såg jag att det fanns en plats över på det tidiga också så då blev det det också.

 Mellan passen gick jag en runda med mamma mest för att det var fint väder så det gällde att passa på men också för att hålla igång benen så de inte stelnade till inför nästa pass. Det var så fantastiskt fint väder. Vi gick i skogen med så man såg hur frosten hade lagt sig fint på bladet och åkrarna, och inte nog med det så sken solen på en klarblå himmel. Kan det bli bättre? Kanske det hahah men ni förstår, det var väldigt fint i alla fall. När vi börjat närma oss utkanten av skogen och var nästan inne i samhället så stannade mamma till och kort därefter jag med. Hon ser att det ryker lite längre fram och hon börjar då tro att det är en älg som står där. Jag blir ju vett skrämd som är rädd för i princip alla djur!! Vi stod säkert i 5 minuter och kolladed för att se vad röken kom ifrån. Är det en älg eller inte? Men vi vågade inte chansa så lite halv springandes tar vi oss därifrån och går en annan väg genom skogen, över en tåg räls (där det går tåg extremt få gånger per dag så ni behöver inte oroa er) och ner på en annan skogsväg. När vi kommer ner på skogsvägen så stannar vi upp igen och kollar mot platsen där vi trodde älgen stod, men det visade sig vara några som satt och grillade där. Som vi skrattade!!! Dom såg antagligen oss stanna upp, glo på dom i 5 minuter och sedan springa därifrån och gå över tåg rälsen för att inte gå förbi platsen. Dom måste ju trott att vi var helt konstiga hahah!! Det satte pricken över i:et på rundan, verkligen! Roligt också att mamma ramlade/halkade till precis bredvid rälsen mitt i all panik! Sånt som sätter sina spår och som man kan tänka tillbaks till och skratta åt. Vi tog oss alltså hem levandes.

Men men skämt åt sidan, så kollade jag på en film när vi kom hem och drog sedan vidare på nästa spinningpass. 2 Väldigt olika spinningpass måste jag ändå säga. Det första var tabata-spinning, med 20 sekunder övning och 10 sekunders vila. Man stod i olika positioner, såsom 1 - sittandes, 2 - stående med still överkropp(riktigt jobbigt) och 3 - stående med händerna längre fram på styret. Man skiftade alltså många gånger mellan olika positioner och tyng på pedalerna. Andra passet var vanlig spinning. Med lite längre omgångar. Övningar mellan 2 minuter och 30 sekunder och vila mellan 1 minut och 15 sekunder. Lite längre omgångar alltså. Första passet tyckte jag var roligare för att man hinner inte riktigt tänka på hur trött man är eftersom det hände nya saker hela tiden. Medan andra passet var jobbigare, då du verkligen fick öva psyket genom att hela tiden pusha dig själv genom omgångarna. Kul det med för att jag gillar att pressa mig själv lite extra.

En riktigt rolig och händelserik dag alltså!! 


Likes

Comments

Var det någon mer än jag som kolla JVM finalen igår natt? Satt verkligen och kämpade för att hålla mig vaken, men jag gjorde det! Var så otroligt spännande tycker jag så kunde inte gå och lägga mig. Men såklart så kommer det avgörande målet precis i slutet...aja ska vara glad att det inte avgjordes i förlängning hahah. Gick och lade mig så fort Kanada gjorde deras tredje mål!

Dagen efter (alltså igår) var man lagom trött. Vi i familjen hade även bokat biljetter till Pitch Perfect 3 som går på bio nu. Bokade platser redan i onsdags så var ingen spontan trip direkt. Vi var i Jönköping på Filmstaden och kollade på filmen. Så innan bion åkte vi en sväng till Ikea och fick med oss lite smått och gott hem. 17:00 började vi gå in i salongen och vi trodde först att vi hade gått in i fel salong för att vi var helt ensamma där inne i säkert 10 minuter. Men ändå var vi så säkra att vi hade gått rätt (vilket vi hade) för det stod en stor 4:a på dörren in till salongen. Aja det va roligt men så konstigt. Folk började dra sig in i salongen, vi slog oss ner i stolarna och filmen började rulla. Galet bra film! Alla 3 men denna var definitivt roligare än de tidigare Pitch Perfect filmerna. Dock tycker jag att de tidigare varit bättre för att det hände mycket mer i dem men denna var som sagt roligare! "Fat Amy" är ju bara fööör rolig hahahah!!! Vilken underhållare. Efteråt åkte vi och åt för att sedan åka hem igen.

Tycker det är så skönt och viktigt att komma iväg så med familjen (storebror saknades dock). Blir en helt annan och gladare stämning när man kommer iväg och får fokusera på andra saker än vardagssysslorna i hemmet. Härligt må jag säga!

Nu ska jag snart ut och gå för att invänta mitt andra spinningpass för idag!

Likes

Comments

Började dagen med en riktigt härlig frukost måste jag ändå säga. Mamma hade lagat kesoplättar och så adderade jag det hela med lite hallonkvarg, tropisk juice och lite apelsin. Super gott!! Tycker det är så härligt med ordentlig frukost på morgonen (synd bara att jag aldrig orkar göra något så "avancerat" som idag och då var det knappast jag som gjorde det heller hahah). Man får liksom en extra kick som gör att man orkar lite mer (vilket jag behöver).

Förmiddagen bestod endast utav städning, eller ja den där extra touchen man vill göra innan man får gäster. Dukning, dammsugning och you name it. Lite vila och sedan blev jag klar precis när de första gästerna kom hit. En liten stund senare kom de andra gästerna med. Vi "minglade" lite och åt kort därefter. Det blev ris med kyckling gryta och sallad. Mätta och belåtna så delades vi upp i lag och det var dags för musikquiz som mina småbröder och en annan familjs dotter arrangerat. Jag hamnade i lag med min storebror och såklart så vann vi!! Hur grymma?!?! Var i och för sig några låtar som jag fått mina småbröder att lyssna på så kanske inte konstigt att jag kunde dem. Men ändå...jag kände att vi var bra ändå! Dem hade ju trots allt kunnat välja andra låtar som de äldre kunde hahah, men ibland gäller det att ha turen på sin sida!

Efter quizet fikade vi After Eight kladdkaka med grädde. Det är ju bara föööör gott!! :P Ni måste testa det någon gång! Är super enkelt! (vill ni jag ska fixa recept?). Vi snackade lite till och tiden flög iväg genom att det spelades en del kahoot's som de yngre också arrangerat. Vann inte...men det var super kul ändå!!!

Kvällen var alltså väldigt rolig och otroligt lyckad! Brukar ni göra något speciellt på trettondagsafton?

Likes

Comments

Mitt år...som var och som kommer.

Tankarna har gått över 2017 och jag har längtat så mycket efter 2018. Är säkert svårt att förstå men jag har längtat mer till ett nytt år än jag vet inte ens vad jag ska jämföra med men jag har längtat såååå himlaaa mycket! Och nu är det här. Kort sammanfattat så har år 2017 varit ett riktigt jobbigt och tråkigt år. Det har varit många negativa stunder som har gjort att jag mått dåligt. Om stress har varit en av orsakerna? Det tror jag definitivt. Även om jag ofta försöker planera saker in i minsta detalj (vilket jag tror mina vänner känner till väl hahah) så har allt inte gått enligt "planen". Det har funnits många saker som skett omedvetet som bl.a. vänskaper som tagit lite paus. Vänskaperna 2017 började starkt och vissa slutade svagare, men orsakerna är svåra att säga. Kanske är det bara att man behöver hamna på lite avstånd för att sedan veta hur mycket en vänskap betyder. Vilket också kan vara viktigt! Jag tog även körkort förra året och det var också en av de jobbiga "processerna" under året. Det blev många gråt-stunder där. Lite tror jag är för att jag inte kunde så mycket om bilar och har haft pappa bredvid mig vissa av gångerna jag övningskört och jag har inte förstått hans förklaringar, såsom hur kopplingsplattorna rör sig mot varandra när man ska hitta dragläget. Viktigt att veta va? Jag tycker inte det men kanske kommer till nytta någon gång, vem vet och då har jag pappa att tacka. Det har även varit klagomål på småsaker som jag tycker har varit onödiga kommentarer. Detta har då lett till ett högre temperament. Därför var det en sådan fantastiskt känsla att sedan ta det på första försöken och ha allt överstökat. Kände mig så fri och så glad! Jag fyllde även 18 år. Vilket jag brukar säga " är inget speciellt förrän åldersgränsen 18 gäller".

Det har därför varit ett väldigt känsligt år för min del. Både positiva och negativa känslor. Så mycket har hänt men ändå har året varit (enligt mig) ett riktigt dåligt år!

2018 däremot...ojojoj vart ska jag börja? Har så höga förväntningar på detta året! Har haft en känsla väldigt länge om att 2018 är MITT ÅR. Detta är möjligtvis en av anledningarna till att jag ville starta om bloggen och dela med mig av mitt år. Känslan är svår att beskriva men det känns så bra! Jag ska bl.a. utomlands, till summerburst, ta studenten, gå balen och så mycket mer! Och jag är så redo!!!

Hur tror du 2018 kommer att bli?

Likes

Comments

Har nu börjat "acceptera" mer och mer att det är nytt år och att det är dags att dra igång skolan om ca 1 vecka igen. Men försöker ändå njuta av ledigheten så mycket jag bara kan fram tills dess.

Var i morse ute och gick med mamma. Typ sådär 6km. Ångrar det inte men fy vad kallt det var. Tappade känseln i ansiktet för att det duggade och blåste väldigt kallt där mot. Även benen domnade bort så småningom. Men vi gjorde det och det känns alltid skönt när man har saker gjorda. Tro det eller ej men så tog jag faktiskt lite bilder haha :) Men det är väl inte de mest inspirerande bilderna med tanke på hur grått det var ute. Poängterar även att jag tog bilderna i farten så skärpan blev ju som den blev :)


Under dagen sen så gjorde jag inte så mycket mer än att slappa i soffan och kolla på film. Delvis för att få upp värmen igen och för att samla energi till fotbollsträning som jag nyss kom hem ifrån. Träningen var bra tyckte jag, sådär härligt jobbig och tuff! Tycker om att spela tufft men inte fult. Är så tråkigt när folk inte kan hålla sig till reglerna och dra i tröjor och liknande. Ramlade någon gång haha. Hade så lite energi kvar i kroppen i slutet av träningen, benen ville inte riktigt hänga med. Inte huvudet heller för den delen. Så blev en hel del skratt mot slutet efter ca 45min match. Men kul var det!! Trots tröttheten.

Känner att jag för en gångs skull faktiskt har gjort något detta lovet (bortsett från jul och nyår då). Är så härligt!!

Likes

Comments

Det började inte så bra...

Kvällen innan nyårsafton bjöd mina föräldrar på glass, men gissa vad glassen egentligen skulle varit till...jo nyårsafton. Så det första jag gjorde på nyårsaftons morgon var att åka och köpa ny glass (som vi inte ens orkade äta på kvällen sen för att vi var för mätta). Men men...därefter gick jag och några vänner ut i skogen och grillade. Vilket var super mysigt!!

Efter grillningen gick jag hem och städade vidare för att få det fint inför kvällen då tjejerna skulle komma hem till mig. En utav tjejerna kom hem till mig lite före de andra och så fixade vi i ordning oss tillsammans. Jag hade på mig vita jeans med glitterbälte, svart polyester linne och en grå pälskofta över (som jag endast hade när vi var ute för att det blev för varmt med den inomhus). Sedan droppade en efter en in i huset. Matlagningen sattes igång och musiken startade. Allt för att tagga upp inför kvällen. Vi dukade, tände lite ljus, åt (klyftpotatis, olika såser, fläskytterfilé och sallad) och därefter började förfesta. Vid 21:30 kom taxin och vi drog oss vidare till en större lokal med mycket fler personer. Oklart hur många det var där men har hört någon siffra på 60 personer. Humöret var på topp och vi gick runt och hälsade på folk som var där och på de som kom dit. Dansade. Snackade. Skrattade. Det var bra!

Tiden gick och det var dags för tolvslaget. Ensam som man är (hahah) så fick nyårskyssen gå till mina tjejkompisar som var hemma hos mig innan den större festen. Vi skålade, gick runt och sa "Gott Nytt År" och kollade på raketerna som sköts. Alla gick sedan in igen och festen fortsatte. Tiden gick ännu mer och vår taxi skulle komma vid 02:30. Omkring 02:00 vad jag jätte trött efter allt dansande och skrattande så vi satte oss i en soffa där och snackade med några andra på festen fram tills att taxin kom. Måste säga att de 2 taxichaufförerna vi hade var riktigt trevliga!!! Eloge till de som orkade med oss hahah.

Jag & hon som kom till mig först av tjej kompisarna gick hem till mig och åt lite innan vi gick och lade oss. Sen blev det till att sova. Ja i alla fall i 4h. Sedan vaknade jag helt klarvaken och kunde inte somna om. Morgonpigg som man är...

Men kort summering av kvällen så tyckte jag ändå den var bättre än förväntat! Jag hade kul och det nya året startade bra!

Jag hoppas att ni också hade det bra på nyårsafton och att ni får ett riktigt bra 2018!!

(Glömde såklart att ta bilder på allt som hände men försökte förklara någorlunda i detalj. Resten får ni fantisera;))

Likes

Comments