Header

Igår var det då min födelsedag. Jag vaknade, åt frukost och tog det lugnt. Därefter bestämde vi oss för att åka till Gällstad för att "fira" lite, eller rättare sagt göra något överhuvudtaget. Fick tag på ett par otroligt sköna svarta, high waisted byxor och några basic linnen. På vägen hem köpte vi tårta som vi åt upp tillsammans med farmor & farfar. Tacos stod på menyn på kvällen och därefter tog vi i familjen det lugnt, vi satt alltså bara i soffan och kollade på tv resten av kvällen.

En del presenter fick jag igår och det är de som finns med på bild här nedanför. Däremot ska jag beställa ny mobil och vinterjacka men tänkte jag skulle göra det på fredag när det ändå är black friday.

Hoppas ni också hade det trevligt igår, kram!

Body butter från min moster och hennes familj.
Polly påsen + pengar (men dom är inte med på bild) från farmor & farfar
Hjärt asken med nougatchoklad från mamma & pappa.

Chokladmjölks kit från en vän.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

8 november visar det på mobilen idag och det gör mig lite nervös. Idag är det ju nämligen president-val i USA och det står, som ni antagligen vet vid dehär laget, mellan Donald Trump och Hillary Clinton. Tänkte berätta lite om hur jag ser på hela valet. I skolan har det vart en hel del diskussioner både på rasterna, lunchen och lektionerna. Vid detta laget är man lagom trött på dessa diskussioner men nu är det äntligen (om man vågar säga så) snart över.

Hade jag kunnat rösta så hade jag definitivt röstat på Hillary Clinton med tanke på att Trump inte verkar ha någon respekt över huvud taget för personer med utländsk bakgrund eller kvinnor, vilket gör att jag inte tycker han förtjänar rollen som president. Egentligen är det ingen utav dom som är speciellt bra men var jag tvungen att välja så hade jag valt Clinton. Trots att man har hört mycket om att hon vill starta krig med Ryssland men det är väll inte så mycket i skillnad med att utrota en ras från ett land? Vi har varit med om det tidigare och jag tycker inte vi ska vara med om det igen.

Men som sagt nu är det dags för dom att välja och tidigt imorgon får vi här i Sverige reda på vem som blivit vald till president. Med en spännande röst frågar jag därför dig nu:

Vem vill DU ska blir president?

Likes

Comments

Detta var allt ett bra tag sedan. Närmre 2 år sedan. Fick ett mejl innan om "statistiken för din blogg under vecka 42" och blev lite nyfiken så tänkte att jag skulle klicka in här för att se hur den såg ut och mina tidigare inlägg. Det märks att det gått 2 år. Nu har jag ju till och med gått en fjärde del av andra året på gymnasiet. Tiden går ju allt fort...lite för fort ibland.

Men tänkte att jag skulle börja uppdatera här lite ibland mest för att komma bort en bit från skolan och skriva lite om vad jag tycker och tänker. Kommer antagligen inte vara världens bästa bildkvalité på bilderna eftersom dom flesta kommer vara tagna med mobil kameran. Jag har tydligen tappat bort min kamera sladd så jag kan inte överföra bilder därifrån, duktig man är...eller?

Likes

Comments

Denna veckan som var, var skolstarten efter ett höstlov och inledde med att ha massa läxor och prov. Även helgen var fullbokad.

Men nu ska jag inte sitta och skylla bort allt. Jag gjorde 3-rätters till min familj igår kväll och här kommer bilder på hur hur kvällen såg ut:Likes

Comments
Här ovanför är bilder jag har målat, men inspirationen till bilderna fick jag av en annan bloggare som heter Lisa Tellbe. Hon är en riktigt duktig bloggare och målare. Ni borde kolla in hennes blogg (länken där nere) eller hennes instagram (det som står efter snabel-a).

Fler målningar som jag gjort kommer någon gång då och då.

www.modette.se/lisatellbe

@lisatellbe

Likes

Comments


Var nyss iväg med pappa och små bröderna. Blev lite snabb shopping. Vi sprang in på team sportia för vi behövde nya vinter kängor. Och som tur va så hittade jag ett par skor som satt jätte bra! Blev ett riktigt bra köp måste jag säga. Pappa kollade på en jacka men kunde inte bestämma sig, fast han köpte den inte. Men jag om mamma ska dit igen senare idag och köpa jackan ändå haha. För vi måste ändå handla mat för att jag och min storebror ska va ensamma hemma i helgen.

Ovanför här e bilden på dom nya skorna. Helly Hansen - 749:-

Likes

Comments

Var en tag sen jag kollade kataloger med kläder faktiskt. Är alltid lika roligt men det är inte alltid så bra för plånboken. Ska nu sitta och njuta av katalogerna och deras inspiration. Kanske blir det förändringar på rummet eller i garderoben?

Likes

CommentsIdag blev det lite pyssel. Har några lådor som står i ett skåp och vet i stort sett aldrig vad som finns i dom. Letade efter en sak idag och hade ingen aning om vilken låda den låg i. Men tillslut hittade jag den. Tänkte därför att jag behövde göra lappar till lådorna så jag vet vad som finns i. Här ovanför är resultatet.

Likes

Comments


Har precis suttit och ”planerat” lite om hur bloggen ska se ut, vad inläggen ska handla om och vad jag vill att jag ska sköta bättre här på bloggen. Jag har som en liten slutsats alltså letat nack– och fördelar.

Likes

Comments

Idag så var jag och kollade på när mina 2 små bröder sprang ett lopp. Dom som var i deras ålder sprang 1 km medans dom som var runt 10 år sprang 2,7 km. Mina bröder sprang båda loppen för det var inte så många som var med och tävlade.

Bilder från tävlingen:
Likes

Comments