Denna veckan som var, var skolstarten efter ett höstlov och inledde med att ha massa läxor och prov. Även helgen var fullbokad.

Men nu ska jag inte sitta och skylla bort allt. Jag gjorde 3-rätters till min familj igår kväll och här kommer bilder på hur hur kvällen såg ut:Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har tur som har sånna underbara personer i mitt liv!
Dom här tjejerna gjorde verkligen min fågelvänner till en grym kväll. Hände något hela tiden. Ena stunden dansade vi, andra stunden hade vi gräddkrig. Blev en dusch efter det för jag hade i hela håret. Men jag hade det inte värst! Måste säga att sista "bästis dansen" var den allra bästa! Klockren!
Ha det bra!
Likes

Comments
Här ovanför är bilder jag har målat, men inspirationen till bilderna fick jag av en annan bloggare som heter Lisa Tellbe. Hon är en riktigt duktig bloggare och målare. Ni borde kolla in hennes blogg (länken där nere) eller hennes instagram (det som står efter snabel-a).

Fler målningar som jag gjort kommer någon gång då och då.

www.modette.se/lisatellbe

@lisatellbe

Likes

Comments


Var nyss iväg med pappa och små bröderna. Blev lite snabb shopping. Vi sprang in på team sportia för vi behövde nya vinter kängor. Och som tur va så hittade jag ett par skor som satt jätte bra! Blev ett riktigt bra köp måste jag säga. Pappa kollade på en jacka men kunde inte bestämma sig, fast han köpte den inte. Men jag om mamma ska dit igen senare idag och köpa jackan ändå haha. För vi måste ändå handla mat för att jag och min storebror ska va ensamma hemma i helgen.

Ovanför här e bilden på dom nya skorna. Helly Hansen - 749:-

Likes

Comments

Var en tag sen jag kollade kataloger med kläder faktiskt. Är alltid lika roligt men det är inte alltid så bra för plånboken. Ska nu sitta och njuta av katalogerna och deras inspiration. Kanske blir det förändringar på rummet eller i garderoben?

Likes

CommentsIdag blev det lite pyssel. Har några lådor som står i ett skåp och vet i stort sett aldrig vad som finns i dom. Letade efter en sak idag och hade ingen aning om vilken låda den låg i. Men tillslut hittade jag den. Tänkte därför att jag behövde göra lappar till lådorna så jag vet vad som finns i. Här ovanför är resultatet.

Likes

Comments


Har precis suttit och ”planerat” lite om hur bloggen ska se ut, vad inläggen ska handla om och vad jag vill att jag ska sköta bättre här på bloggen. Jag har som en liten slutsats alltså letat nack– och fördelar.

Likes

Comments

Idag så var jag och kollade på när mina 2 små bröder sprang ett lopp. Dom som var i deras ålder sprang 1 km medans dom som var runt 10 år sprang 2,7 km. Mina bröder sprang båda loppen för det var inte så många som var med och tävlade.

Bilder från tävlingen:
Likes

Comments

Godmorgon!♡

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev på bloggen. Det har berott mest på att jag inte haft ork till det. I fredag blev jag typ sjuk bara sådär. Och då menar jag inte sådär 38 graders feber bara. Ni vet allt kommer på en och samma gång för mig i stället och alltid lagom till lov. Jag orkade inte ens ligga och kolla på tv eller ens hålla i telefonen. Åt ingenting på hela dagen.

Dagen därefter (lördag) var det halloweensprånget. Jag mådde mycket bättre på lördagen men i och med att jag inte åt något på fredagen så hade jag inte energi till att gå rundan som är ca. 1mil. Jag var istället hemma och kollade på filmer (i min ensamhet). Spelade även monopol med mina syskon när dom kom hem.

Och nu fortsätter vi in på gårdagen som var en söndag (ifall ni inte visste det). Jag och mi familia åkte bort till farmor och farfar och fikade. Där var också två av mina kusiner, så vi satt och myste och kollade på tv. Resten av dagen satt jag och spelade monopol med mina små bröder.

Idag så ska mina småbröder springa ett lopp (höstlovs aktiviteter). Så jag tänkte följa med och heja och ta lite bilder.

Juste jag får ju inte glömma att säga att laget jag "var med i" kom först av barnlagen så vi fick priser. Dom kom även på plats 30 av ungefär 50 lag. Så grymt stolt över dom!! ♡

☆☆☆★☆☆
Sjukling

Likes

Comments

Yo!
Idag har alltså halva denna prao veckan gått. Och även snart 2 prao veckor.Tiden har verkligen flygt iväg! Hade gärna praoat någon mer vecka men jaja...
Idag började jag med att "plocka" varor. Sedan gick jag runt och kollade så allt hängde rätt, hjälpte kunder, larma kläder och fixa provrummen. Lite allt möjligt. Det är verkligen jätteroligt. Dom har tagit emot mig riktigt bra och visat mycket.
Dagen är så lyckad!♡


☆☆☆
★☆☆☆
Lycka


Likes

Comments