Nu har det gått lång tid igen sedan jag skrev något. Har haft full upp hela veckorna med jobb och skola. Känns som jag har knappt gör något annat. Men nu är det snart helg igen så då ska jag vila ut!

Idag var jag uppe tidigt och gick på mina lektioner på morgonen och på eftermiddagen har jag jobbat. Sorterade räknade och prismärkte kläder från tidigare säsonger som ska säljas ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en lång dag. Känner att jag inte haft så mycket flyt idag. Var fast i trafiken på morgonen och blev jättestressad över att jag kom försent till jobbet när det var min första dag och allt.

Så, vad fick jag göra idag då? Satt hela eftermiddagen och letade reda på telefonnummer, mailaddresser och liknande till olika affärer och skrev ner. Det är 390 företag jag ska leta reda på kontaktuppgifter till. Kom halvvägs idag så jag ska fortsätta imorgon. Kan minst sagt säga att jag är trött i ögonen efter detta. Men klagar inte utan är glad över att jag har möjligheten att få göra det här.

När jag slutat och var på väg hem blev det helt plötsligt världens regnoväder och jag hade glömt mitt paraply hemma så fick stå under ett tak och vänta på att det skulle gå över. Blev även slagen med en sopkvast av en gubbe på gatan som tyckte jag var i vägen... Fick ett stort svart märke.

Hoppas på lite mer flyt imorgon!

Kokos och matcha latte på Cha Cha Matcha

Likes

Comments

Dagen bestod av lunch på The Butcher's Daughter följt av shopping i Soho. Nu är det kväll och jag sitter ute och dricker en choklad smoothie och skriver det här inlägget. Choklad smoothies är nog det godaste jag vet. Skulle kunna leva på det!

Ska snart åka hem för imorgon ska jag upp tidigt och jobba.

Likes

Comments

Hade intervju idag med ett showroom på Manhattan och jag fick jobbet!! Ska börja på onsdag. Var nervös innan men är stolt över mig själv att jag klarade av det och att jag dessutom fick jobbet. Hade inte räknat med det utan det var stort för mig att bara klara av intervjun. Showroomet ligger i en liten studio i Midtown, Manhattan. Det jag kommer att få göra är att springa ärenden, packa upp kläder och hänga upp på galgar, vara med och ta emot designers som kommer dit för att visa upp sina kläder mm.

Nej nu ska jag gå och äta middag. Ha det bra! ❤

Likes

Comments

Lite blandade bilder. Ikväll ska det bli storm här som ska hålla på ett par dagar så det blir till att hålla sig inne. Är ledig från skolan under veckan. Dock ska jag kanske på två jobbintervjuer. Blir nervös bara jag tänker på det!!! Ni får hålla tummarna för mig! Kan behöva det 😁

Ha en bra måndag ❤

Likes

Comments

Eftermiddagen idag spenderades med shopping. Måste säga att det var extremt varmt idag också, även om det är det enda jag pratar om på bloggen hela tiden haha.

Åt lunch på by CHLOE som är en helvegansk restaurang. Jättegod mat, så den kan jag rekommendera er att besöka om ni kommer till New York!! Tog en avocadohamburgare med sötpotatis pommes frites. 

Likes

Comments

​Har haft en ganska så lugn helg. I går gick jag i lite butiker och var förbi Brows-A-Go-Go i West Village för att färga mina ögonbryn och fransar. Idag har jag varit ute på promenad och även en sväng till gymmet och kört överkropp.

Dagarna i skolan rullar på som vanligt. Har förresten inte berättat för er att jag fått min första jobbintervju - på ett fashion showroom. Hon som äger det har dock semester just nu så jag ska få komma dit i början av september.

Likes

Comments

Var som en bastu ute idag också så gick inte ut i onödan. På kvällen mötte jag upp Lea för middag i Chelsea. Delade på en gigantisk pizza. Gick sedan en bit längs Hudson river och njöt av utsikten. Skönt att vara ute på kvällen då det inte är lika hett.

Likes

Comments

Värmen idag slog nog rekord för i år. Var så sjukt varmt så kunde inte vara ute mer än några minuter innan jag tvungen att gå in någonstans med luftkonditionering. Det värsta är att det ska bli ännu varmare imorgon! Ska träffa Lea imorgon kväll men har inga planer för dagen än. Ska försöka vara inne så mycket som möjligt tror jag.

Nu har det börjat åska ute och jag ska gå och ta en dusch och sedan koka en kopp te. Hoppas ni haft en fin dag!!

Likes

Comments

Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar att bo i den här staden. Det är verkligen en speciell energi här som, iallafall jag, inte hittat någon annanstans. Jag fylls av inspiration bara av att gå ut. Det finns så mycket olika människor här och det är en av de saker jag gillar allra mest. Det kallas "The Melting Pot" av en anledning. Här finns människor från alla världens hörn. Alla med sina egna drömmar och livshistorier. Alla är välkomna och alla kan vara precis det de vill vara. Det händer hela tiden så många saker på en och samma gång. Jag känner att jag kan vara mig själv här på ett helt annat sätt en vad jag känner hemma i Sverige. New York har blivit till mitt andra hem och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Likes

Comments