Fy vad jag har stressat senaste veckorna. Bara sprungit mellan skolan och jobbet. Sitter på jobbet nu när jag skriver detta. Har slutat redan men är kvar och väntar på att mamma ska landa. Ska bli så kul att få ha henne här några dagar! Kanske ska ta och gå över till macy's en sväng också innan hon kommer. Det ligger bara runt hörnet från oss.

Jag är verkligen en urusel bloggare... Ber om ursäkt till er som går in här och kollar varje dag när det aldrig finns något nytt inlägg. Känns inte som så stor mening att blogga då jag gör samma sak hela tiden.

Idag har jag plockat ut kläder till en kund som ska komma imorgon. Det är ungefär det jag gör varje dag. Får en katalog där det är markerat vilka kläder jag ska plocka ut och sedan hänga det på en annan stång. Förutom det så packar jag upp och ner kläder som antingen kommer från designers eller ska skickas till butiker. När jag packar ner kläder är det väldigt viktigt hur jag viker det och hur jag lägger det i lådorna. Jag jobbar också mycket med constant contact där jag ska hålla koll på vilka kunder som öppnar sin mail mm. Har också jobbat en hel del med excel som jag är väldigt dålig på så det är lite svårt. Där har jag gjort listor på bland annat hur mycket de tjänat på varje kund och liknande. De har flera hundra kunder. Allt från stora företag så som Bloomingdale's, Barney's New York och Saks 5th Avenue till små affärer jag aldrig hört talas om. Även fast jag kanske inte alltid har de roligaste arbetsuppgifterna så känns det ändå väldigt kul och häftigt att jobba i ett showroom i NYC. Det är stressigt ibland och ett hårdare arbetsklimat än i Sverige. Men jag ångrar inte en sekund att jag är här.
<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sedan jag skrev sist så har jag mest bara haft skola och jobbat. Förutom att jag förra veckan var och såg lejonkungen på Broadway! Vädret slog verkligen om till höst snabbt den här helgen. Förra veckan hade vi några dagar med nästan 30 grader varmt men nu i helgen har det inte varit mer än 10.

Idag träffade jag Chisato och två andra tjejer, en till från Okinawa och en från El Salvador, i Williamsburg. Gick först och åt brunch och sedan nästan direkt efter det och fikade haha. På kvällen när jag kom tillbaka till Manhattan gick jag in och satt mig på Pret för att äta middag. Efter ett tag kom det en tjej och frågade om hon fick göra mig sällskap och måla av mig. Varför inte? Det är sådant som bara händer här. Har i alla fall aldrig varit med om att det hänt i Sverige. Så hon slog sig ner och öppnade en stor väska med målargrejer och började måla på en ballong. Fick sedan ballongen vilket var snällt och det var inte ens något hon ville ha betalt för.

Likes

Comments

Nu har det gått lång tid igen sedan jag skrev något. Har haft full upp hela veckorna med jobb och skola. Känns som jag har knappt gör något annat. Men nu är det snart helg igen så då ska jag vila ut!

Idag var jag uppe tidigt och gick på mina lektioner på morgonen och på eftermiddagen har jag jobbat. Sorterade räknade och prismärkte kläder från tidigare säsonger som ska säljas ut.

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en lång dag. Känner att jag inte haft så mycket flyt idag. Var fast i trafiken på morgonen och blev jättestressad över att jag kom försent till jobbet när det var min första dag och allt.

Så, vad fick jag göra idag då? Satt hela eftermiddagen och letade reda på telefonnummer, mailaddresser och liknande till olika affärer och skrev ner. Det är 390 företag jag ska leta reda på kontaktuppgifter till. Kom halvvägs idag så jag ska fortsätta imorgon. Kan minst sagt säga att jag är trött i ögonen efter detta. Men klagar inte utan är glad över att jag har möjligheten att få göra det här.

När jag slutat och var på väg hem blev det helt plötsligt världens regnoväder och jag hade glömt mitt paraply hemma så fick stå under ett tak och vänta på att det skulle gå över. Blev även slagen med en sopkvast av en gubbe på gatan som tyckte jag var i vägen... Fick ett stort svart märke.

Hoppas på lite mer flyt imorgon!

Kokos och matcha latte på Cha Cha Matcha

Likes

Comments

Dagen bestod av lunch på The Butcher's Daughter följt av shopping i Soho. Nu är det kväll och jag sitter ute och dricker en choklad smoothie och skriver det här inlägget. Choklad smoothies är nog det godaste jag vet. Skulle kunna leva på det!

Ska snart åka hem för imorgon ska jag upp tidigt och jobba.

Likes

Comments

Hade intervju idag med ett showroom på Manhattan och jag fick jobbet!! Ska börja på onsdag. Var nervös innan men är stolt över mig själv att jag klarade av det och att jag dessutom fick jobbet. Hade inte räknat med det utan det var stort för mig att bara klara av intervjun. Showroomet ligger i en liten studio i Midtown, Manhattan. Det jag kommer att få göra är att springa ärenden, packa upp kläder och hänga upp på galgar, vara med och ta emot designers som kommer dit för att visa upp sina kläder mm.

Nej nu ska jag gå och äta middag. Ha det bra! ❤

Likes

Comments

Lite blandade bilder. Ikväll ska det bli storm här som ska hålla på ett par dagar så det blir till att hålla sig inne. Är ledig från skolan under veckan. Dock ska jag kanske på två jobbintervjuer. Blir nervös bara jag tänker på det!!! Ni får hålla tummarna för mig! Kan behöva det 😁

Ha en bra måndag ❤

Likes

Comments

Eftermiddagen idag spenderades med shopping. Måste säga att det var extremt varmt idag också, även om det är det enda jag pratar om på bloggen hela tiden haha.

Åt lunch på by CHLOE som är en helvegansk restaurang. Jättegod mat, så den kan jag rekommendera er att besöka om ni kommer till New York!! Tog en avocadohamburgare med sötpotatis pommes frites. 

Likes

Comments

​Har haft en ganska så lugn helg. I går gick jag i lite butiker och var förbi Brows-A-Go-Go i West Village för att färga mina ögonbryn och fransar. Idag har jag varit ute på promenad och även en sväng till gymmet och kört överkropp.

Dagarna i skolan rullar på som vanligt. Har förresten inte berättat för er att jag fått min första jobbintervju - på ett fashion showroom. Hon som äger det har dock semester just nu så jag ska få komma dit i början av september.

Likes

Comments

Var som en bastu ute idag också så gick inte ut i onödan. På kvällen mötte jag upp Lea för middag i Chelsea. Delade på en gigantisk pizza. Gick sedan en bit längs Hudson river och njöt av utsikten. Skönt att vara ute på kvällen då det inte är lika hett.

Likes

Comments