Haft en sjukt hektisk vecka , plugg, jobb och häst. Idag var jag ledig från skolan då det är utvecklingssamtal hela dagen, samma sak imorgon men då efter lunch så har 2 lektioner.. Får se om jag orkar åka dit för det! Har prov i psykologi på fredag och ska jobba 3 gånger i veckan och ändå hinna plugga. Känns lite mer värt att stanna hemma och plugga imorgon..

Idag städade jag hela övervåningen förutom jennys rum, hade fått skäll om jag rörde något där inne haha! Hann även plugga och fixa ögonbrynen, effektiv dag. Ikväll blir det plugg igen efter middagen. Hade förmodligen vela ta mitt feta arsle till gymmet men är nog inte tillräckligt frisk för det än.. Har inte visat mig på gymmet på 2 veckor? Eller kanske är det 3? Usch, man känner sig så ofräsch när man inte är där:(

Vet att uppdateringen har varit dålig men that's just me, det har ni ju lärt er!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

att skriva här är något som alltid går i perioder och vet inte riktigt varför(?) men det var ju inte igår!

Har haft rätt lite plugg denna vecka, men har trots det varit tröttare än någonsin. Kanske beror på jobb? Men har bara jobbat 2 dagar denna vecka så kan nog inte skylla på det. Det är sant det jag nyss läste, att vara trött är inte längre en känsla. Det är en livsstil.

Nästa vecka innehåller så mycket plugg som går att föreställa sig. Så jag rustar upp mig, som vanligt. Redo för fight. Jaja, upp med hakan right? Några månader kvar bara!

Likes

Comments

En riktigt mysig stund med min fina vän Malin.

Likes

Comments

... Det bästa jag vet är frukt, eller ja snarare fruktsallad då alla goda fräscha smakerna är blandade. Fruktsallad är både nyttigt(förutom fruktsockret i för stor mängd), och passar till det mesta och dessutom ser det så otroligt inbjudande ut eller hur?
Är dock väldigt lat så gör oftast inte fruktsallad ensam utan bara i sällskap med någon som inte har något emot att hacka frukt haha. Så fruktsallad har blivit någon av en delikatess för mig!

Likes

Comments

Ligger i sängen och väntar på att Madde ska sluta jobbet. Själv började jag jobba idag igen efter nån veckas ledighet nu under jul och nyår. Det är väl back to basic? Samma sak dag ut och dag in. Springer i ett jävla ekorrhjul. Gör vi inte alla det? Trots att allting flyter på och motivationen fortfarande finns så måste man ju erkänna att det känns så långt bort ibland att man bara vill kasta in handduken. Man får ju offra en hel del för att nå sina uppsatta mål. Jag sätter upp och betar av mina mål veckovis, det vill säga, spotta blod i 6 dagar och treat yourself 1 dag när allt är klart.

Är just nu ganska trött på allt som har med att kliva upp ur sängen att göra... (Suprise)
Men det är absolut dags för mig att ändra attityd gentemot det mesta om jag ska vara ärlig.
Livet har ju knappt börjat egentligen!! Får försöka se detta som en transportsträcka som jag måste ta mig förbi för att nå målet. Lite små stopp här och där men destinationen är ju absolut inte här utan någon helt annan stans, men dit ska jag utan tvekan och för att komma dit är jag redo att göra precis allt som krävs. Så try me jävla transportsträcka, I won't quit.

Likes

Comments

Ja , det är väl sant det här med att det är kvällarna som inte kommer med på bild som är de roligaste. Jag firade nyår på absolut bästa sättet med absolut finaste människorna och jag har inga bilder från kvällen. Känns lite tråkigt, men minnen duger också!
Min mobil satt för övrigt i högtalaren hela kvällen...

Kvällen hos mig började med middag, blev massa olika kött och potatisgratäng och till efterrätt serverades det cheesecake som Fia bakat. Sen fortsatte kvällen med spel, chips och alkohol fram till 05.00 när de sista började rulla hem. En perfekt kväll med andra ord !

Hoppas att ni alla hade ett bra nyår och ett fortsatt bra år! Jag är lite emot hela grejen med nyårslöften då jag bara tycker att det blir en konstig anledning att förändra något(?) är man inte nöjd med något eller vill förbättra något med sitt liv ska man väl göra det ändå, ska inte behövas något nyårslöfte. Allt ta hand om sig själv ska väl vara prio 1 alla dagar om alla år oavsett, eller ?
Däremot kan jag hålla med om att det känns kul med nytt år då det alltid känns som en start på något nytt! Men man är ju inte en ny människa bara för att det helt plötsligt blev 1 januari.

Puss

Likes

Comments