Jag är verkligen en morgonmänniska och älskar att gå upp tidigt för att få ut det mesta av dagen. Denna sommaren har jag utvecklat en ny morgonrutin som jag älskar och ger mig den bästa starten för dagen.

Jag brukar ställa ett alarm med en av mina favoritlåtar för att få upp humöret. Det första jag gör när jag vaknar är att göra iordning frukost. Min favorit är gröt med nektariner och blåbär med en kopp grönt te. Kan inte riktigt komma igång om jag inte fått i mig frukost på morgonen. Samtidigt som jag avnjuter min frukost tittar jag på nyheterna för att uppdatera mig om vad som hänt i världen.

Min favvopyjamas från Vietnam.

Jag ser sedan till att skriva i min 5-year journal. Fick denna i julklapp och har skrivit i den varje dag sedan dess. Ett bra presenttips och roligt att blicka tillbaka på i framtiden.

Om det finns tid och främst på helgerna försöker jag ta en morgonpromenad, och gärna med en bra podcast i lurarna. När jag kommit tillbaka från min promenad är det bara att börja med dagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår åkte jag och min kompis Nathalie på en roadtrip till Linköping. Vi fick nycklarna till Nathalies nya lägenhet och vi såg oss omkring i hennes nya hemstad. Båda två är riktiga fans av sushi och vi hittade ett väldigt bra sushiställe mitt i centrala Linköping. Vädret var på topp och vi kunde till och med sitta på deras uteservering.

Likes

Comments

När man är i norra England ska man verkligen passa på att åka till Leeds. Staden har mycket gammal arkitektur och har lite av en storstadskänsla.

Likes

Comments

Min familj är full av piloter och min morfar har sitt eget flygplan. Han skulle upp och flyga och vi tackade inte nej till att åka med. Vi flög över deras hus och även över den stora staden York. 

Likes

Comments

York är den staden som ligger närmast där min mormor och morfar bor. När mamma var på spa under dager gick jag, pappa och Antonia bland annat till Betty´s Tea Rooms och åt lunch. Ett bra tips när man besöker York. Betty´s har varit öppet sedan 1919 och de har behållt samma karaktär och koncept sedan de startade. 

Likes

Comments

En av dagarna spenderades i Cambridge, en mysig universitetsstad med mycket att se och göra. Vädret var dessutom på topp vilket jag inte kan klaga på.

Likes

Comments

Vi var inte så långvarigt kvar i Sverige efter vår Asienresa. Denna gången åkte vi till England för att hälsa på mina släktingar. Men innan vi åkte upp till York spenderade vi några dagar nere i södra England. Första dagen strosade vi runt i London. Hade picknick i Hyde Park, gick runt i Nottning Hill, utforskade Camden market och hade ett obligatoriskt besök vid Piccadilly Circus.

Likes

Comments

Här kommer en blandning med bilder från Bangkok. Efter att vi spenderat en heldag i Ankor Wat såg vi oss runt i staden Siem Reap och därefter flög vi tillbaka till Bangkok. Denna gången hade vi tid att se oss omkring i staden och även träffa våra vänner som bor där. 

Likes

Comments

Efter Phnom Phen hade vi en hårresande bilfärd upp till Siem Reap. Huvudattraktionen där är Angkor Wat och tempelstaden runtom. Om man letar efter ett hotel i staden kan jag verkligen rekommendera Sokvinna D Angkor Hotel ett mysigt hotel med väldigt hjälpsam personal och fina rum. När man är inne i Siem Reap ska man dessutom testa färskpressad juice för en dollar.

Likes

Comments

Från Saigon väntade en 6h lång bussresa upp till Kambodjas huvudstad Phnom Phen. I landet finns det mycket historiskt att se som är kopplat till tiden under Pol Pots regim. I landet finns det inga taxibilar utan färdmedlet som gäller är tuc tuc.

Likes

Comments