View tracker

It´s beginning to look a lot like Christmas 

​Julstämningen börjar infinna sig på Textilhögskolan 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Var schemafri idag och hade hemstudier. Pluggade på morgonen och mötte sedan upp min kompis Emma för en lunch på Torgstallet. Hämtade Antonia och provade den nya nagelsalongen som öppnat upp i Ulricehamn. Salongen heter Beauty4You och jag kan verkligen rekommendera den. Sent på eftermiddagen åkte jag och mamma till Jönköping för att fixa lite saker för mitt rum. Fick sedan skynda tillbaka till stan för att ha tränarmöte på kvällen.

Likes

Comments

View tracker

Körde Antonia till skolan och åkte sedan till tandläkaren som jag inte varit hos på två år. Väl framme i Borås var det dags för väveriteknik innan jag tog mig till ishallen där resten av kvällen spenderades.

Likes

Comments

Blue and Gold 

Likes

Comments

Outfit of the day
Details of the day

Likes

Comments

Min söndag har bestått av en heldag i ishallen. När jag kom hem monterade jag och pappa ihop möbler och mitt nya rum börjar äntligen bli färdigt.

Likes

Comments

Det har varit en väldigt effektiv dag. Började med att rensa ut mitt rum och sedan åka till soptippen, köpa färg, städa huset, måla mitt rum, åka till Ikea och måla igen. Nu har färgen torkat och ännu ett lager ska på innan jag kan börja sätta ihop möbler och inreda.

Likes

Comments

Största delen av dagen spenderades i väverilabbet.

Min känsla av att det är fredag!!

Likes

Comments

Vaknade upp med en retlig förkylning men åkte till skolan ändå. På eftermiddagen tog jag mig ner till Göteborg för att träffa min kompis Alva. Vi hade en trevlig catch up innan jag tog bussen tillbaka.

Likes

Comments

En regnig och grå onsdag blev aningen upplivad genom en härlig lunch på Fruits and Friends.

Till lunch hade jag en vegansk hummuswrap med färskpressad juice.

Efter skolan var det dags att bege sig ut i regnet igen för att åka vidare till ishallen där resten av kvällen spenderades.

Likes

Comments