När vi var i London hade min moster och hennes man fest då de båda fyller 60. Många släktingar samlades i ett bryggeri i Hackney. Vi hade en riktigt trevlig kväll med trevligt sällskap, bra musik, och god mat.

Likes

Comments

Om man vill se London ovanifrån kan man åka up Heron Tower som är beläget nära stationen Leicester Square. Det är ingen inträdesavgift och på våning 41 finns både en bar och restaurang.

Likes

Comments

Nästan varje gång jag är i London går jag till The Victoria and Albert Museum. Dels är byggnaden helt fantastisk och de brukar även ha en hel del intressanta utställningar. Många av utställningarna är mode-intrikade. Denna gång hade de exempelvis en utställning om bröllopsklänningar.

Närmaste tunnelbanestation är South Kensington

På V&A har de även en riktigt bra lunchrestaurang som man ska passa på att besöka. Rummet som man sitter i har högt i tak med ljuskronor, coola takdekorationer och stilren inredning.

Mittemot V&A finns Natural History Museum och på vintern har de en isbana där man kan åka skridskor.

Likes

Comments

Ett annat tips när man befinner sig i London är att åka till Greenwich. En mysig gammal statsdel som inte har storstadsvibbar. Man tar sig hit genom att åka DLR till stationen "Cutty Sark for Greenwich Maritime".

Man kan sedan besöka skeppet Cutty Sark som är beläget vid Themsen. Det är billigast att köpa ett kombo-inträde till både skeppet och till Observatoriet.

Därefter går man genom Greenwich Park för att komma till observatoriet är meridianlinjen går. Det ligger på en höjd och man får en väldigt fin utsikt över staden.

Meridianlinjen

Likes

Comments

Tänkte tipsa om en restaurang som man definitivt ska besöka om man är i London. Farmacy är beläget i coola Notting Hill och är en vegansk restaurang. Enklaste sättet att ta sig hit är med tunnelbana till Bayswater och sedan gå till adressen 74 Westbourne Grove.

På menyn kan man finna maträtter från alla världens hörn och även om man inte är vegan finns det något för alla.

Beställde in juice "shots" som serverades i en rolig förpackning.

Likes

Comments

Happy New Year!

2016 har för mig varit ett helt fantastiskt år. Det kommer vara ett år som jag kommer minnas, och där många stora händelser inträffade. Jag var på audition, såg Adele live, åkte till Kina, vann stipendium, gick på bal, tog studenten, reste till Thailand, Vietnam, Cambodia och England, började på högskolan, åkte på konståkningsconvention, fyllde 18, tog körkort, tog roadtrips till bland annat Stockholm och Linköping, osv...... Det är helt omöjligt att sammanfatta året med allt som skett och jag är väldigt tacksam för allt som 2016 fört med sig. Nu är det bara att blicka framåt och jag ser fram emot hur 2017 kommer att bli.

Likes

Comments

Min jul spenderades på bästa sätt med familjen uppe i mina släktingars nya stuga nära Kramfors. Viktigast av allt fick vi en vit jul.

Likes

Comments

Tänkte göra några inlägg från några händelser innan 2016 avslutades. Veckan innan jul åkte jag och några kompisar ner till Göteborg för att gå på Jul på Liseberg. Perfekt när man vill komma in i julstämningen. Hela upplevelsen är så mysig med alla ljus, musik, isshow och marknad. Det blir helt enkelt ingen riktig jul utan Liseberg.

Likes

Comments