SOMMARLOVSELD

JACOB

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade en kompis i ängby fest för alla ettor på norra. Det var skitkul, med mycket sen hemgång i fågelkvittret och ljuset.

:--)

Jacob

Likes

Comments

Vi är tillbaka!
Jag och Jacob dog lite U Der denna vecka men nu är vi på banan igen. Skolan når sitt slut och sommaren är här (typ?).

Maxad helg.
Vår goda vän Erics syster Elinor tog studenten i fredags och hela Sad Boys squad var där. Sjukt kul var det, slutade med hemgång tätt inpå nästa morgon...

Igår hade Ammi och Astrid kirrat satsig fest på deras landställe. Det var väldigt trevligt det med. Sjukt många handskakningar bara... Dom hade gjort hur bra som helst! Tusen tack till dom!

Pic Bomb

Självutlösare ;))))

Likes

Comments

Tacos på riktigt.
La Neta har två restauranger i Stockholm en mycket centralt och en på söder. Pappa tog med mig dit första gången i åttan kanske vid första tuggan var jag helt sold. Det är så jävla gott!!

Det drivs av mexikaner och brödet bakas där och allt är fantastiskt. Man lägger sedan själv på de salsasåser man vill ha på sin taco och mördar med lök och koriander. Miljön är mycket spartansk och man dricker ur stora plastmuggar och äter på nästan smutsiga tallrikar. :P

Jag rekommenderar det starkt i alla fall åkt dit och upplev smakupplevelsen. Tanken av Taco Bar kommer göra dig spyfärdig efter du har ätit på La Neta!

Likes

Comments

Idag släpptes Asap rockys nya album! Lite oväntat, men riktigt tungt ;---) Favoriten är nog låten "Canal St.", eftersom Bones är med.

Jacob

Likes

Comments

Riktig slapp söndag igår efter festligheterna dagen innan... Jag teama upp med Claes och Mikael och vi poppade några twister i solen! Vi låg på ängen och jäste hela dagen. Nora kom förbi och vi gick upp till torget och åt lite glass.

~~~~

Vilmer

Likes

Comments

Igår höll Alva en fest med tema hippie/flowerpower. De va skitkul, och till råga på allt vann vi Mello! Som alla inlägg efter roliga fester, får vi helt enkelt låta bilderna tala.

:--)

Jacob

Bois <33

Likes

Comments

Var ledig idag för andra gången den här veckan, så sjukt najs!
Vi har ju alltid en halvdag varje vecka på blackan som tid för prov men när man inte har något prov blir man oftast ledig! 😋
Sparkade igång dagen men en schysst pannkaks-frulle med Igor som gör om vårar badrum. Sen blev det helt brutal lunch på Gateau, som ni ser så kom jag på att ta bild efter att jag börjat äta... Efter ösregnet hade stuckit var gatorna fortfarande riktigt blöta så jag drog ut och "skiddade" lite på biken!

Ya boi, Vilmer

A$AP Rockys nya låt! Skiljer sig från de tidigare, tror det nya albumet blir riktigt hett...

Likes

Comments

Har haft lite ångest nu sådär efter matte nationella. Tror de gick hyfsat men tror också att det gick åt helvette. Äsch, de e inte så noga... ;-)

Efter skolan träffades vi på vh och gafflade lite. Vi drog ihop ett gäng och gick upp och spelade lite nogger på ålstensskolan. Gamla regler, både fötter och händer. Drömde oss tillbaks till 5:ans stenhårda asfalt...

;--)

Jacob

Likes

Comments