Okej, nu ska jag förklara exakt hur jag känner med allt. Asså fuck youtube och allt annat för en stund. Är trött på tjejer, är trött på killar. Kan inte lita på någon längre. Jag hatar tjejer, ni extremfeminister som bara "tjejer gör det bättre", dra åt helvete. Är less på att vara anonym. Jag är en kille från Lidköping, går på De la Gardie-gymnasiet. Det är en bra skola men min klass suger. Haha, asså jag kan inte säga att jag är mobbad men det är ingen som märker mig. Jag klarar inte av pressen från skolan heller, det vet jag att några av er också har problem med. Men fuck detta. Ska hoppa av min linje nu och börja handels & administration nästa år. Kommer gå med 01, ang 01 så har jag inget emot dom ÄN.. Haha förlåt för att jag är så jävla negative men ah. Klarar inte av detta längre.

Folk säger att jag inte kommer att lyckas, men det kan jag säga. JAG kommer att lyckas. Visst min framtid ser inte s ljus ut nu men vänta bara. Jag kommer tillbaka starkare än någonsin. Haha, skrattar åt er.

På tal om något helt annat så var jag på en fest i lördags. Den började bra med ett gäng kompisar, men festen eskalerade (stavning) och blev till en stor jävla fest med lätt 80 pers som jag knappt kände. Festen flöt ändå på ganska bra efter att allt folk började komma in. Säkert 60% var stupfulla och det fanns 2 stycken killar som jag redan från början lade märke till. Dom betedde sig skumt. Man hade ändå nån form av koppling till alla människor förutom dessa två idioter. Ingen kände igen dom. Det äckliga är att vid ett tillfälle så märker jag att en av dessa två tar på en tjej, tjejen markerar tydligt att hon inte tycker om det. Då försöker sig den andra killen på samma sak med samma tjej.

Jag reagerar inte till en början med tanke på att tjejen ändå markerar men sen när dom fortsätter så känner jag att jag måste göra något fort eftersom att ingen annan reagerar. Jag märker även att dom börjar knuffa och dra tjejer grå dansgolvet till em av toaletterna.

Av ren impuls så tar jag en oöppnad öl som stor en meter bort på ett bord och slänger den alt jag kan emot 1 av killarna. Jag får in en jävla träff och den träffar rakt i bakhuvudet. Det är så mycket folk runt omkring så jag hinner försvinna in mellan alla som dansar innan dom upptäckte mig. Jag säger till min kompis att vi måste göra något. Han lyssnar inte, han är aspackad.

Då tänker jag "nu får det fan bära eller brista". Killarna släpar på riktigt den här tjejen av dansgolvet och in på en av toaletterna, hon skriker men ingen jävel hör henne pågrund av musiken. Jag springer mot den låsta toaletten med en tom glasflaska i handen och en brutalt arg blick. Jag bankar på dörren och ingen säger något, den är låst så jag tar ett skohorn och låser upp dörren, för det kan man på det låset, jättelätt. När jag får upp dörren så har den ena killen redan nerdragna kalsonger och den andra killen sitter på henne över huvudet och håller fast armarna. Den andra killen har som sagt nerdragna byxor och står framför mig fast inte med blicken emot mig utan han har blicken rakt fram mot den andra killen.

Jag slår då flaskan allt jag har i huvudet på den första kille och hinner tänka att om jag slår tillräckligt hårt så degkar han och då är det 1 mot 1 sen. Jag lyckas, killen ramlar ihop och den andra killen som sitter på tjejen brottar jag ner och får in 1 slag på, sen känner jag att det räcker. Tjejen kommer loss gråtfärdig och chockad. Jag skriker på hjälp, ingen hör mig med tjejen lyckas hitta två halvnyktra killar som hjälper mig att gå ut med idioten och ringa polisen. Polisen kommer och vi förklarar allt, dom tar med honom någonstans, bryr mig inte vart.

Aja, jag gör en lång händelse kort nu men jag kände att det var viktigt att berätta.

Vi gick iaf in till festen igen och tog det mer eller mindre lugnt. En sak jag kom att tänka på nu när jag sitter och skriver är att killen som deckade av flaskan såg vi aldrig igen. VI glömde bort honom och jag är så fkn dum som glömde av att berätta om honom för polisen.. Så han kom undan.

Tjejen som jag hjälpe har tackat mig som fan nu i efterhand, hennes familj också. Jag fick rosor och choklad idag haha, så söta.

Kom ihåg, du ska ALLTID agera, alltid. Skitsamma om du är själv, ingrip alltid om du märker att något är fel. Det är sånna som oss som gör skillnad. BRA.

Skönt att få skriva av sig lite, glöm inte att sprida min blogg. Vi ska bli störst, tillsammans tar vi över "nouw" och sen så tar vi över Youtube. Ge mig 1 år så är jag på topplistorna, älskar er!!!! #teamgrabbenharkoll

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja vänner och ovänner. Det har varit många den senaste tiden som undrat om jag har någon kontakt med andra youtubers och svaret är JA, ja det har jag. Det är till och med folk som har frågat om vi inte är samma person??;) Det kan jag inte avslöja, men allt jag vet är vad han får sina idéer ifrån. Jag och han är uppvuxna i samma stad, samma förort faktiskt. När vi var små så lekte vi faktiskt en hel del.

Jag har faktiskt fått tillstånd utav hydra att gå ut med att vi till en början arbetade tillsammans på samma kanal, exakt "Hydra".

Jag ska alldeles snart göra en öppen snapchat som ni kan skicka in era frågor på. Jag kommer att ta upp minst 3 frågor i varje inlägg. VI ses när vi ses, puss

Håll utkik! #teamgrabbenharkoll

Likes

Comments

Hej, ligger i in säng och försöker att sova men en sak jag precis kom att tänka på var att jag provade en ny smak av Redbull idag. Asså ni anar inte hur gudomlig den är innan ni har smakat haha. Helt sjukt.

Redbull Blue var det om jag inte minns helt fel. I vanliga fall så är jag inget superstort fan av just energidricka men shit. För den här så är det värt ett undantag. Kan tyvärr inte säga att jag är sponsrad men skulle Redbull tänka sig att köra hem ett flak så jotack;) Kan länka ifall att du känner dig törstig haha.

Länk :http://energydrink-se.redbull.com/red-bull-blue-edition

Likes

Comments

Hallå, ligger just nu i soffan och degar röv. Jag vaknade upp i morse med världens jävla ångest och kände bara "njae, jag förtjänar fan en dag ledigt". Så jag sjukanmälde mig, satte på youtube och tryckte i mig några Digestives (chex, kex).

Nu är klockan 15:42 och jag har inte ens käkat frulle, fan funderar på onlinepizza. Vad är eran favvopizza? Själv älskar, asså älskar jag "Reale", ååh herrejävlar dag som natt.

En annan sak som jag tänkt på är om jag inte ska ta och beställa ett par nya skor?! Vans old school i militärfärgat. Jävligt degiga. Har ett par svarta original nu men är sugen på ett par till då dom andra satt som handen i fickan haha.

Jag köper nästan alla mina kläder från Junkyard och Ridestore (inte sponsrat). Kläder är verkligen någonting som jag brinner för. Herregud, spenderar alldeles för mycket på kläder. Ni ska absolut få mer bilder på detta senare samt min klädstil. Håll utkik.

Likes

Comments

Det är verkligen inte många som vet vem jag är längre haha, vilket jag kan förstå. Likosom vadå att jag bara kliver fram här på nouw som "grabbenharkoll" hah patetisk eller?

Nej men skämt åt sido.. Jag är en 16 snart 17 årig kille. 188cm lång, gyllenbrun haha och ganska långt mörkt hår. Jag har aldrig varit något riktigt ansikte utåt förutom några få reklamer för H&M. För cirka ett år sedan så var jag Lisas också känd som "Misslisibell"`s pojkvän. Anledningen till varför detta aldrig kom fram var för att jag inte ville vara en offentlig person. Vi var tillsammans i cirka 5 månader. Januari till mitten av Maj.

Tanken med den här bloggen är att uppdatera er om lite skvaller samt uppdatera er om lite spännande planer och händelser i mitt liv. Med tanke på att jag är halvt insatt i Youtubevärlden så känner jag en del youtuber. Ni vet säkert vilka Lucas Bark, Alexander Falk, misslisibell, 2chips1coola och Softiss är? Exakt.

Skulle jag få 20 likes på det här inlägget så berättar jag en hemlighet om misslisibell. Och ja, jag har fått tillåtelse om detta. #youtube #skvaller #misslisibell.

Puss, #grabbenharkoll

Likes

Comments

som ni nog alla vet så har det varit mycket drama kring Ben och hans ex My. Enigt Ben så har My sagt att inte ben duger som pojkvän samt att hon ska ha varit otrogen. Vi får se vad detta leder. Jag håller er uppdaterade! Enligt min personliga åsikt så tycker jag att My beter sig otroligt idiotiskt. #stöttaben

Likes

Comments